ben de kız da yana kullanıyorum tahminimi :)
Ya kızlar bu arada bende acayip kıllanma başladı. Daha bacaklarımı geçen hafta ağdalamıştım, dün bi baktım çıkmışlar. Ki benim ağdam 1 ay giderdi bana. Göbüşümde bir çirkinleşmiş, her tarafını siyah küçük kıllar sarmış. var mı sizde böyle bişiler?
gitim canım hemde eşofmanlarımı çektim salaş salaş gittim canımı sıkmadılar çünkü buna vakit kalmadı yemeğimizi yedik sonra kaçtık zaten yürüyerek gitmiştik 20 dakika anca gideriz dedik kaçtık ooh iyide oldu eşimle evde daha hoş vakit geçirdim oooh canıma deysinnnnkızlar ben yukarı çıkıyorum bir saat kayınvalideme uğrayayım bakim ne yapıyor. görüşürüz
leynaaaa???? şekercim napiyosun niye sesin çıkmıyor? akşam gittin mi, nasıl geçti? canını mı sıktılar neyin var? gelince konuşuruz öptüm canım
çok işim var hayatım 16 lokal 350 personel oooff canım çıktıııı ama sizsizde yapamıyorumLeyna hakikaten hiç sesin çıkmıyor neye sıkıldın söyle topikçek topa tutalım sende rahatlarsın biizde
gitim canım hemde eşofmanlarımı çektim salaş salaş gittim canımı sıkmadılar çünkü buna vakit kalmadı yemeğimizi yedik sonra kaçtık zaten yürüyerek gitmiştik 20 dakika anca gideriz dedik kaçtık ooh iyide oldu eşimle evde daha hoş vakit geçirdim oooh canıma deysinnnn
çok işim var hayatım 16 lokal 350 personel oooff canım çıktıııı ama sizsizde yapamıyorum
?????????????????????????????????????????*
eslemciim inan ne demek istediğini anlayamadım
hııı ya canım bizim hanımlar lokali varda ankarada 16 tane personel güncellemesi yapıyorum tek tek çok sıkıldım ondan yazıverdim öylecanım lokal falan anlayamadımda ondan şeyetmiştim personel falan naptın sen...
hııı ya canım bizim hanımlar lokali varda ankarada 16 tane personel güncellemesi yapıyorum tek tek çok sıkıldım ondan yazıverdim öyle
selam herkese..
herkes iyidir umarım.. dün birz can sıkıcı bir haber aldım doktrumdan.. ikili taramada biraz risk grubunda görünüyorsun dedi. yaşa bağlı 1:657 ikil taramaya bağlı 1:211 genel kombinasyon 1:777 çıktı sonuçlarım yani papp*a hormonu beklenenden biraz düiük çıkmış.. üçlü tarama için bekleyeceğiz sonucuna göre amniyosentez kararını veririz dedi.. üçlü tarama beni pek rahatlatmıyor çünkü ikilide güvenilirlik %85 üçlü de ise %65 tek avuntum ultrasondaki detayların ense kalınlığının falan iyi çıkmış olması.. Umarım sizler iyi sonuçlarla devam ediyorsunuzdur.. sevgiler..
duygutimur kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
.
canım bence o kadar da yüksek değil risk. ense kalınlığı ne kadarmış? kaç yaşındasın? valla benim iki arkadaşım amniyosentez yaptırdı biraz risk var diye ama maaşallah ikisinin bebeklerinin de hiç bi şeyleri çıkmadı. Allahın izniyle içini rahat tut tatlım..
arkadaşlar benim içinde bi tahminde bulunun... ben objektif düşünemiyorum ..çünkü ben klomenle hamile kalmıştım 3. denemde. bundan bi öncekinde soldan yumurtlamıştım doktorun yanındaki kız demişti ki tutarsa erekek olur demişti. ama tutmadı. sonra o kız gitti doğum iznine ayrıldıbenim de tuttu ama sağdan yumurtladım bu sefer.. benim aklımda hep o söz kaldığı için ben kız olcakmış gibi düşünüyorum sürekli... bide hala söylemedi doktor. sanırım erkeklerin '' titi'' si hemen göründüğü için hemen öğreniliyo die duydum..
işte böyle biraz ipucu veriiim ama tabi... kesin bişi yok... yalnız allah bilir.. birde sanırım cidden kiloa lıyorum ve kalçaları popom ve göbeğim komple alıyorum sanırım
anladım cnm kolay gelsin o zaman hani göbüş resim
selam herkese..
herkes iyidir umarım.. dün birz can sıkıcı bir haber aldım doktrumdan.. ikili taramada biraz risk grubunda görünüyorsun dedi. yaşa bağlı 1:657 ikil taramaya bağlı 1:211 genel kombinasyon 1:777 çıktı sonuçlarım yani papp*a hormonu beklenenden biraz düiük çıkmış.. üçlü tarama için bekleyeceğiz sonucuna göre amniyosentez kararını veririz dedi.. üçlü tarama beni pek rahatlatmıyor çünkü ikilide güvenilirlik %85 üçlü de ise %65 tek avuntum ultrasondaki detayların ense kalınlığının falan iyi çıkmış olması.. Umarım sizler iyi sonuçlarla devam ediyorsunuzdur.. sevgiler..
ense kalınlığı 1,7 çıktı gayet iyi dedi doktor.. yaşım 29.5 :) ikinci bebeğim bu oğlumda böyle sorunlar yaşamadığım için tedirgin oldum biraz işte...
Bende ikili test sonucumu aldığımda günlerce ağladım. Bende risk grubuna giriyormuşum. Bana da dr. 3lüyü bekleyelim dedi ama içime bir kurt düştü. Keşke testi yaptırmasaydım diyorum hep. Benim dr. amniyo taraftarı ama ben çok korkuyorum. Eskisi gibi riskli değilmiş ama ne bileyim yinede korkutuyor beni. Bide ben zaten riskli gebelik geçiriyorum. İşimiz zor gerçekten. Aslında güvenmiyorum bu testlere. Ablamda riskli grupta çıkmıştı hiç bişeyde yapmadı ama tosuncuğu sapasağlam. Hakkımızda hayırlısı olsun, üzme canını.
evet bendede var ben hormon ilaçlarından olduğunu düşünüyodum demekki herkeste olabiliyomuş kıllı göbüşüm oldu azcık yoktu bende hiç ama bişey yapamayız heralde şu dönemde
ee gayet iyiymiş duygucum hem ense kalınlığı hem yaşın... 40 yaşın üstündekilere yapıyorum amniyosentezi demişti doktor bana...
ayy canım maaşallah baya çıkmış göbüşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?