ayy canım maaşallah baya çıkmış göbüşün
Leyna acaba erkek mi senin bebişin?
İkili testte "kan" tahliline güvenmiyorum benim 5,5 aylık bebeğimde süper çıkmıştı sonuçlarım. ölçümlerim kötü çıkmıştı ense kalınlığı yüksekti ultrasonda, o yüzden amniosentez istediler, kandaki sonuçlarım mükemmeldi düşün ama amniosentez sonuçlarım çok kötü çıktı hemde çok kötü.. Yani bu ikili test hikaye, herkes için söylüyorum eğer bunu gerçekten öğrenmek istiyorsanız amniosentez tek yolu... Gerisi ihtimaller vs.. İnşallah iyi haberler alırsın.. Ben inanıyorum gayet sağlıklı bebeğin :)
doktorum üçlü tarama sonrası karar veririz dedi zaten.. ama üçlü taramada da en ufak bir pürüz çıkarsa sanırım tereddüt etmem amniyosentez için.. sebebini yukarıda yazdım.
doktorum üçlü tarama sonrası karar veririz dedi zaten.. ama üçlü taramada da en ufak bir pürüz çıkarsa sanırım tereddüt etmem amniyosentez için.. sebebini yukarıda yazdım.
bende sana bı tahmınde bulunayım ozaman oglun olucak cunku ben ogluma hamıleyken boyle olmustum hatta guguslerının alt kısmına bak asagı bakan taraına yanı ordada olabılır ılk aydada gogus ucların karardıysa tamamdır kesın ırkek :)
bende tahmın ıstıyorum :)
leynacım maaşallah sana hamilelikte kıyafetlerde pek yakışmışanammm şehzade anasımı olacağımmmm :26:
hayırlısı olsun ne gelirse allahtan ne diyelim bu arada kendi resmimide ekledim öyle biraz özentisiz oldu ama kendimi size tanıştırayım dedim
Maşallahleyna, kalçalarındanda almış gibi görünüyosun hafif yaygın almışsın kilonu güzel olmuş yakışmış..
Sinemcim doktorum %85 kız demişti ama...ne dersin erkek fatma mı geliyor yoksa:26:
leynacım maaşallah sana hamilelikte kıyafetlerde pek yakışmışsenin gönlünden geçen kızdı galiba Allah hayırlısını versin tatlım bakalım ne olucak cinsiyeti?hepimizinki ayrı ayrı merak ediyorum bi yandan anne olurken diğer yandan teyze de oluyorum
Eğer için rahat etmiyorsa üçlüyü beklemeden amniosentez yaptır. Kesin sonucu ancak onunla alabilirsin duygucum.. Üçlüde kesin değil.
Valla Leynacım çok hoşmuşun ya :) Cicişlerini de çok beğendim. Demek ki insan hem hamile hemde şık olabiliyormuş. Kendini hamileyim diye salan bana kapak olsun.
Valla Leynacım çok hoşmuşun ya :) Cicişlerini de çok beğendim. Demek ki insan hem hamile hemde şık olabiliyormuş. Kendini hamileyim diye salan bana kapak olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?