2011 Ekim Anneleri

evett geçen bahsettim hanzade senin olayın aynısını arkadaşım yaşadı 5 aylıkken amniosentez yapıldı down sendromu teşhisi konuldu...2 li testte sorun yoktu ve 3 lü test yapıldı drları sorun olmaz dediler ense falan gayet normaldi..onlar ısrarla yaptırmıştı...en garantisi amniosentez oluyor...inşallah sağlıklıdır bebiş allahın izniyle..

tü tüüüü maaşallahhhhh

sizi görünce dedim ben hamile değilim kot bi tulum aldım ama ne göbiş çıktı ne de havalar ısındı ki giyebileyim.Hala eski kıyafetleri giyiyorum.Zayıf mayıfta değilim eni konu 1.67 boy,66 kiloyum...Kayınvalidem senin iç karnın genişmiş diyor

anammm şehzade anasımı olacağımmmm :26:
hayırlısı olsun ne gelirse allahtan ne diyelim bu arada kendi resmimide ekledim öyle biraz özentisiz oldu ama kendimi size tanıştırayım dedim

doktorum üçlü tarama sonrası karar veririz dedi zaten.. ama üçlü taramada da en ufak bir pürüz çıkarsa sanırım tereddüt etmem amniyosentez için.. sebebini yukarıda yazdım.

Eğer için rahat etmiyorsa üçlüyü beklemeden amniosentez yaptır. Kesin sonucu ancak onunla alabilirsin duygucum.. Üçlüde kesin değil.

doktorum üçlü tarama sonrası karar veririz dedi zaten.. ama üçlü taramada da en ufak bir pürüz çıkarsa sanırım tereddüt etmem amniyosentez için.. sebebini yukarıda yazdım.

canım inşallah kötü birşey çıkmaz da biliyosun ki iyi de bizim için kötü de önemli olan onu iyi idrak edip önlemini almak - kendini hazırlamak... hakkında hayırlısı olsun ama birşey çıkmayacak inşallah benim içime öyle doğuyor...

Sinemcim doktorum %85 kız demişti ama... ne dersin erkek fatma mı geliyor yoksa:26:

tü tüüüü maaşallahhhhh

sizi görünce dedim ben hamile değilim kot bi tulum aldım ama ne göbiş çıktı ne de havalar ısındı ki giyebileyim.Hala eski kıyafetleri giyiyorum.Zayıf mayıfta değilim eni konu 1.67 boy,66 kiloyum...Kayınvalidem senin iç karnın genişmiş diyor

anammm şehzade anasımı olacağımmmm :26:
hayırlısı olsun ne gelirse allahtan ne diyelim bu arada kendi resmimide ekledim öyle biraz özentisiz oldu ama kendimi size tanıştırayım dedim
leynacım maaşallah sana hamilelikte kıyafetlerde pek yakışmış senin gönlünden geçen kızdı galiba Allah hayırlısını versin tatlım bakalım ne olucak cinsiyeti?hepimizinki ayrı ayrı merak ediyorum bi yandan anne olurken diğer yandan teyze de oluyorum

Maşallah leyna, kalçalarındanda almış gibi görünüyosun hafif yaygın almışsın kilonu güzel olmuş yakışmış..

AY SORMA kalçalarım zaten büyük yani sivri o yüzden hiç kısa bişey giyemiyorum illaki uzun olacak tunik olacak gına geldi artık kocamın bu huyunu bir türlü değiştiremedim

Valla Leynacım çok hoşmuşun ya :) Cicişlerini de çok beğendim. Demek ki insan hem hamile hemde şık olabiliyormuş. Kendini hamileyim diye salan bana kapak olsun.

İşin kötüsü 3lüde güvenilir değil. 2li, 3lüye göre daha güvenilirmiş. Ama zaten beklemekten başka şansımız yok. Amniyo 16. hftda başlanıyor yapılmaya. Benim de kafam baya karışık o konuda.

Sinemcim doktorum %85 kız demişti ama... ne dersin erkek fatma mı geliyor yoksa:26:

ya gercektenmı belkı yanılmıstır saka bı yana hamıleden hamıleye degısıyor demekkı belırtıler bunda kıllanmadım bı umıt kızdır dıe beklıyorum bakalım hayırlısı yarın konturolum var ne dıycek acaba doktor sen nezmana gıttın en son doktora ben tahmın edmezmı acaba dıyodum yarın 12 haftalık olucaz umarım anlar

yaa canım değilmi.. anne olmak bir yana birden bir sürü yiğenimiz de olacak burdan ama sizlerden ricam allahtan bir zarar keder gelmezse terketmeyelim birbirimizi doğumdan sonrada mutlaka görüşelim haberleşelim...

Eğer için rahat etmiyorsa üçlüyü beklemeden amniosentez yaptır. Kesin sonucu ancak onunla alabilirsin duygucum.. Üçlüde kesin değil.

evet biliyorum hanzade bu arada sen yaptırdın sanırım.. işlem esnasında ağrı acı oluyor mu ? bu arada amniyosentez için 15 haftanın dolmasını istiyorlar genelde..

Valla Leynacım çok hoşmuşun ya :) Cicişlerini de çok beğendim. Demek ki insan hem hamile hemde şık olabiliyormuş. Kendini hamileyim diye salan bana kapak olsun.

bende kaç gündür bahsettiğin vaziyetteydim artık kendime bir çeki düzen vereyim dedim azcık değiştirdim makyajda yaptım böyle daha iyi oluyormuş...
sende bir an önce çık o içinde bulunduğun vaziyetten titre ve kendine gel rumuzcuğummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…