ahahahah banada banada kapak olsun litfennn...:))) saçlarım beyazladı röflelerim gidiyor 3 aydır dip boya yok...ah ahh..
slm kızlar nasılsınız? Ben doktordan geldim bebişimi gördüm.kıpır kıpırdı.bir taraftan kulağını tutuyo bir taraftan taklalalr atıyodu.tabiki çikolatanın tadı çok hoşuna gitmiş yaramazımın.veee kızllllaaarrrr cinsiyetimizde kesin olrak belli oldu.
topiğimizin bir erkkkeeekkk bebişi daha oluyor.:
Bu arada hiç kilo almamışım bunada çok sevindim.ama sanırım bundan sonra alıcaz.kan ve idrar tahlili verdim yarında sonucunu alıcğım.
Ben şimdi şöyle bir geçmişe dalayım.hepinizi öptüm
AY SORMA kalçalarım zaten büyük yani sivri o yüzden hiç kısa bişey giyemiyorum illaki uzun olacak tunik olacak gına geldi artık kocamın bu huyunu bir türlü değiştiremedim
Valla Leynacım çok hoşmuşun ya :) Cicişlerini de çok beğendim. Demek ki insan hem hamile hemde şık olabiliyormuş. Kendini hamileyim diye salan bana kapak olsun.
yaa canım değilmi.. anne olmak bir yana birden bir sürü yiğenimiz de olacak burdan ama sizlerden ricam allahtan bir zarar keder gelmezse terketmeyelim birbirimizi doğumdan sonrada mutlaka görüşelim haberleşelim...
slm kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim bebişimi gördüm.kıpır kıpırdı.bir taraftan kulağını tutuyo bir taraftan taklalalr atıyodu.tabiki çikolatanın tadı çok hoşuna gitmiş yaramazımın.veee kızllllaaarrrr cinsiyetimizde kesin olrak belli oldu.
topiğimizin bir ERKKKEEEKKK BEBİŞİ DAHA OLUYOR.:
bu arada hiç kilo almamışım bunada çok sevindim.ama sanırım bundan sonra alıcaz.kan ve idrar tahlili verdim yarında sonucunu alıcğım.
ben şimdi şöyle bir geçmişe dalayım.hepinizi öptüm
bende kaç gündür bahsettiğin vaziyetteydim artık kendime bir çeki düzen vereyim dedim azcık değiştirdim makyajda yaptım böyle daha iyi oluyormuş...
sende bir an önce çık o içinde bulunduğun vaziyetten titre ve kendine gel rumuzcuğummm
Sinemcim doktorum %85 kız demişti ama...ne dersin erkek fatma mı geliyor yoksa:26:
Aheste maşallah sana ne konuşsak hopp yarım ekmeği cukka miğdeye aşşağısı kurtarmıyor
evet biliyorum hanzadebu arada sen yaptırdın sanırım.. işlem esnasında ağrı acı oluyor mu ? bu arada amniyosentez için 15 haftanın dolmasını istiyorlar genelde..
bende bugun doktora gıttım..bebeısımın herseyının normal oldugunu soyledı doktor... yaklasık 15 gun kadar evvel merdıvenlerden yuvarlanmıstım basım dönmustu de ..bu benıde doktoruda korkuttu..kanamam olmamasına ragmen ... cok sukur her sekılde normal dedı ama ne kadar hareketlı bır bebek boyle durmuyor yerınde dedı.. sankı ıcımde kaykay yapıyor gıbıydı..ense kalınlıgı ıcın falan kan vermemı soyledı 2 lı taramaymıs sanırım...1 hafta sonra cıkacakmıs..ogrenıcez artık...
slm kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim bebişimi gördüm.kıpır kıpırdı.bir taraftan kulağını tutuyo bir taraftan taklalalr atıyodu.tabiki çikolatanın tadı çok hoşuna gitmiş yaramazımın.veee kızllllaaarrrr cinsiyetimizde kesin olrak belli oldu.
topiğimizin bir ERKKKEEEKKK BEBİŞİ DAHA OLUYOR.:
bu arada hiç kilo almamışım bunada çok sevindim.ama sanırım bundan sonra alıcaz.kan ve idrar tahlili verdim yarında sonucunu alıcğım.
ben şimdi şöyle bir geçmişe dalayım.hepinizi öptüm
leyla maşşallah bebişine ve sana
Kızlar bu arada ben yarım ekmekten tost yaptım kendime
Yalnız ne zamandır yiyemeyince bozulmasın diye buzluğa atmıştım ama azcık buzu çözülene kadar canım çıktı beklemekten. Yedim de bi rahatladım ki sormayın
hanzadee
ilkinde ense kalınlığı kaç çıkmıştı sende cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?