2011 Ekim Anneleri

ahahahah banada banada kapak olsun litfennn...:))) saçlarım beyazladı röflelerim gidiyor 3 aydır dip boya yok...ah ahh..

canım sakın sakın sakın saçlarımı falan boyatayım deme doktora danış boşver beyazlasın yavrunun sağlığından önemlimi belki bitkisel boyayı falan önerir doktorun...

slm kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim bebişimi gördüm.kıpır kıpırdı.bir taraftan kulağını tutuyo bir taraftan taklalalr atıyodu.tabiki çikolatanın tadı çok hoşuna gitmiş yaramazımın.veee kızllllaaarrrr cinsiyetimizde kesin olrak belli oldu.
topiğimizin bir ERKKKEEEKKK BEBİŞİ DAHA OLUYOR.:
bu arada hiç kilo almamışım bunada çok sevindim.ama sanırım bundan sonra alıcaz.kan ve idrar tahlili verdim yarında sonucunu alıcğım.
ben şimdi şöyle bir geçmişe dalayım.hepinizi öptüm

bayılıyorum erkek haberlerine
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu

AY SORMA kalçalarım zaten büyük yani sivri o yüzden hiç kısa bişey giyemiyorum illaki uzun olacak tunik olacak gına geldi artık kocamın bu huyunu bir türlü değiştiremedim

Kıskanıyo demekki çook seviyo seni :) kilo alış şeklin kıza benziyor leyna ama aşermelerin yemen erkek gibi çok ilginç neyin olacak bakalım

Kızlar bu arada ben yarım ekmekten tost yaptım kendime
Yalnız ne zamandır yiyemeyince bozulmasın diye buzluğa atmıştım ama azcık buzu çözülene kadar canım çıktı beklemekten. Yedim de bi rahatladım ki sormayın

yaa canım değilmi.. anne olmak bir yana birden bir sürü yiğenimiz de olacak burdan ama sizlerden ricam allahtan bir zarar keder gelmezse terketmeyelim birbirimizi doğumdan sonrada mutlaka görüşelim haberleşelim...

Amin canım inşallah bende çok istiyorum dağılmamayı, beraber kilo veririz bebişleride beraber büyütürüz rabbim izin verirse :)

İyi hadi oğluma arkadaş geliyor Gözünaydın canım maşallah size
bende kilo almıyorum çok şükür, aynı seyir devam ediyorum...

Çok çok üstüme alınıyorum bu cümleleri

Aheste maşallah sana ne konuşsak hopp yarım ekmeği cukka miğdeye aşşağısı kurtarmıyor

Sinemcim doktorum %85 kız demişti ama... ne dersin erkek fatma mı geliyor yoksa:26:

ya gercektenmı belkı yanılmıstır saka bı yana hamıleden hamıleye degısıyor demekkı belırtıler bunda kıllanmadım bı umıt kızdır dıe beklıyorum bakalım hayırlısı yarın konturolum var ne dıycek acaba doktor sen nezmana gıttın en son doktora ben tahmın edmezmı acaba dıyodum yarın 12 haftalık olucaz umarım anlar

bende bugun doktora gıttım..bebeısımın herseyının normal oldugunu soyledı doktor... yaklasık 15 gun kadar evvel merdıvenlerden yuvarlanmıstım basım dönmustu de ..bu benıde doktoruda korkuttu..kanamam olmamasına ragmen ... cok sukur her sekılde normal dedı ama ne kadar hareketlı bır bebek boyle durmuyor yerınde dedı.. sankı ıcımde kaykay yapıyor gıbıydı.. ense kalınlıgı ıcın falan kan vermemı soyledı 2 lı taramaymıs sanırım...1 hafta sonra cıkacakmıs..ogrenıcez artık...

Aheste maşallah sana ne konuşsak hopp yarım ekmeği cukka miğdeye aşşağısı kurtarmıyor

Ay sorma canım kendimi tutuyorum ama olmuyor hatta ismini söylemediğimiz şeyleri bile merak ediyorum acaba neydi diye... Yemesem gözümde uçuşuyor:82:
Bu arada yarım ekmek ilk oluyor

evet biliyorum hanzade bu arada sen yaptırdın sanırım.. işlem esnasında ağrı acı oluyor mu ? bu arada amniyosentez için 15 haftanın dolmasını istiyorlar genelde..

Bana 12. haftada ultrasonda teşhis koyulmuştu, emin değilim ama 16.haftaydı heralde çünkü 21. haftada doğum yaptım. Sonucu 1 ay sonra almıştım çok uzun sürüyordu 5 yıl oldu tabi üstünden geçeli, ımm şimdi galiba 21 günde veriyorlar. Ben Zeynep kamilde yaptırdım. Uzmanına yaptırdım özlee gitmedim çünkü zeynep kamil hastanesi kadın doğum ve çocuk üzerine çok gelişmiş bir hastane. Günde 30 tane amniosentez yapıyorlar, genetik uzmanları süper... amniosentezde canım yanmadı bir iğne acısı kadar. Ama çok korkmuştum eşimi içeri almamışlardı.. Sonrasında biraz ağrım sızım oldu...Korkulacak bir şey yok aslında... Karar sizin...

Allah esrigemis iremcim dikkat et emi artık..
Gözün aydın sonunda dr ikili testten bahsetmiş

E sıra erkeklere gelmişti şimdide teker teker erkek haberleri geliyor :)) Hayırlı olsun şehzaden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…