2011 Ekim Anneleri

ay sorma canım kendimi tutuyorum ama olmuyor Hatta ismini söylemediğimiz şeyleri bile merak ediyorum acaba neydi diye... Yemesem gözümde uçuşuyor:82:
Bu arada yarım ekmek ilk oluyor

maşallah canım yarasın hepsi bebeğine
Ben sanki patateside karım ekmeğe koyup götürmüştün gibi hatırladımda kusura bakma canım

maşallah canım yarasın hepsi bebeğine
Ben sanki patateside karım ekmeğe koyup götürmüştün gibi hatırladımda kusura bakma canım

Demi yaa amaannn gerçi biraz fazla gelse de bitirene kadar gözüm kaldı
Kız patates yediğim de ekmeğim bundan azdı:87:
Zaten ekmeğe yeni başladım, tiksinmiştim.. Çok şükür geçtii..

sanırım yaptıracağım.. bende Ankarada Zekai Tahir de yaptırmayı düşünüyorum. Ankaranın en büyük doğum hastanesi bencede mantıklı geliyor sonuçta elleri artık alışmıştır..

Allah esrigemis iremcim dikkat et emi artık..
Gözün aydın sonunda dr ikili testten bahsetmiş

valla o kadar cok soru sordum kı ultrasondayken bu ne bu ne kadın en son dedı bundan sonra daha detaylı konusucaz sabırsızlanma... bende dedım bısey dedıgınız yok... bu aylarda 2 li test yapılıyomus sız de yapcanız mı dedım... kadın guldu tamam dedı vakıt geldıgıne gore bugun yapalım dedı... beynını yedım yanı.. hak ettı ama ne bu merak ta bırakmak canımmm... ınsan omrunde kac kere dogurur..dımı ama

Haa bak yine sen sormuşsunda ondan demiş
Öyle tabi onlar her gün hamile görüyolar ama bizim ki de onuncu bebe değil ya canım

bu testlerin çok güvenilir olmadığına dair duyumlarım var burada okuduklardımdan, yazılanlardan bildiğim kadarıyla çok fazla itibar etmemek gerekiyormuş. yine de doğruluğu yüzde yüz kanıtlanmış bir durumda doğru karar vermek gerekiyor. test süreci tamamlansın en son aşamada ne yapılacağına karar verirsiniz şimdiden canını sıkma istersen duygu. tüm işlemler yapılmasını bekleyin hemen çaresizliğe kapılmayın. her şey yolunda gider ve tüm sonuçlar güzel çıkar inşallah.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dengeler gayet iyi gidiyor kız-erkek arasında

sanırım yaptıracağım.. bende Ankarada Zekai Tahir de yaptırmayı düşünüyorum. Ankaranın en büyük doğum hastanesi bencede mantıklı geliyor sonuçta elleri artık alışmıştır..

ben ankaralıyım esımın meslegı sebebıyle burda yasıyorum...gecen sene kızkardesım zekaı tahır burak ta yaptı dogumunu... sıze tavsıyem eger devlet hastanesınde dogum yapıoyorsanız kesınlıkle ozel oda tutun..aksı halde bır odada 8 kısı kalmaya erkek hademelerın onunde çırılçıplak altınızın degıstırılmesıne ve temızlıgınızın herkesın gozu onunde yapılmasına razı kalmak durumunda olursunuz...kızkardesım bunların hepsıne maruz kaldıgından en ufak detayına kadar bılıyorum...

etlık dogum evını dusunmedınız mı?

denize katılıyorum duygucum, acele etmeyin bence. Benim bu doktorum çok dürüst maşallah
hani Allah korusun testi yapmayıp ilerde kötü bişey çıktığında kendilerini sağlama almak böyle bişey yaptıklanı söyledi.. Tabi onun açıklaması daha düzgün ve doyurucuydu ama ben heyecandan pek bişey duymadım gibi oldu

ense kalınlığı 1,7 çıktı gayet iyi dedi doktor.. yaşım 29.5 :) ikinci bebeğim bu oğlumda böyle sorunlar yaşamadığım için tedirgin oldum biraz işte...

aa teessüf ederim yani senin gibi hayatının baharında olanlar var burada dimii :) ölçüm sonucu da süper bence kötü bişe çıkmayacak arkadaşım içini ferah tut.

tamam şimdi ekliyorum

aman aman amaann bu ne güzelliik :) maşallah sizee çok yakışmış canım hamilelik çok hoş gözüküyosun

Herkese Merhaba;

Kasık ağrılarım devam ediyor. Benim gibi kasık sancısı yaşayan var mı? İşten acıdılar erken bıraktılar 2 saat Çok zorluyor beni yürürkenn

Herkese Merhaba;

Kasık ağrılarım devam ediyor. Benim gibi kasık sancısı yaşayan var mı? İşten acıdılar erken bıraktılar 2 saat Çok zorluyor beni yürürkenn

Bende kasık ağrısı olmadı,bel ağrısıda ama sol bacağım kalçam ile birleşen yerinde inanılmaz bir sancı var. Merdiven çıkarken,yürürken, ayaktayken ve yatakta düz yatarken ağrıyor. Otururken ağrımıyor

Son düzenleme:

benim doktorum Belgin Polat Zekai Tahir'de oğlum (2.5 yaşında) oğlum da orda doğdu. dediğiniz gibi özel oda tuttuk ve ben çok memnun kaldım epidural anesteziyle sezeryan oldum doktorum zaten çok iyiydi bakım da süperdi. ben amniyosentez için yazmıştım zekai tahiri. eğer sağlıkla doğum gerçekleşirse yine özel odada orada yaparım dktorum sebebiyle..

geçmiş olsun irem oldukça büyük bir kaza atlatmışsın. neyse ki her şey normalmiş ben de yeni yaptırdım, yaklaşık aynı dönümde alıcaz demek ki sonuçları.
dikkat et kendine bayılmak ve aşırı adrenalin bebeğe zararlıymış. bebeğin damarları çok ince, ip gibi. ayılma esnasında kendine gelirkenki ani kan basıncı yükselmesinden zarar görüyormuş, tuz ve şeker tüketimine dikkat etsen iyi olur arkadaşım.

bir ankaralı arkadaşımız daha oldu ha :) ben de ankaradayım. ablam geçen yıl etlik te yaptı, doktorlar çok iyiydi, normal doğum yaptı, her şey yolunda gitti ama bayan da olsa hasta bakıcılardan çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi orda. çok kaba ve sinir bozucuydular. öylelermiş daha doğrusu biz gece kalamadık, refakatçi kabul etmiyorlar gece kalamıyorsun. özel oda var mıydı bilmiyorum ama public odada 2 kişilerdi. doğumhaneden çıktıktan sonraki kısım çok çok çok çokkk kötüydü...normal doğum yapmış bir kadın, yara bere içinde, paramparça alt kısım ve bebekle tek başına kaldı odada. düşündükçe ağlayasım geliyor.

arkadaşlar ben Ankara'da olup da devlet hastanesi düşünenlere Zekai Tahir'in özel katını öneririm. 3 sene önce epidural sezeryan + refakatçi + iki gün konaklama 600 tl ödedik biz.. bence hiçbirşey değil.. üstelik hemşireler çok ilgili ve oda tertemiz hijyen süper.. İrem'in de dediği gibi genel odalar maalesef kalabalık ve rahatsız edici.. ama bu söylediğimi aklınızdan çıkarmayın derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…