ay sorma canım kendimi tutuyorum ama olmuyorHatta ismini söylemediğimiz şeyleri bile merak ediyorum acaba neydi diye... Yemesem gözümde uçuşuyor:82:
Bu arada yarım ekmek ilk oluyor
maşallah canım yarasın hepsi bebeğine
Ben sanki patateside karım ekmeğe koyup götürmüştün gibi hatırladımda kusura bakma canım
Bana 12. haftada ultrasonda teşhis koyulmuştu, emin değilim ama 16.haftaydı heralde çünkü 21. haftada doğum yaptım. Sonucu 1 ay sonra almıştım çok uzun sürüyordu 5 yıl oldu tabi üstünden geçeli, ımm şimdi galiba 21 günde veriyorlar. Ben Zeynep kamilde yaptırdım. Uzmanına yaptırdım özlee gitmedim çünkü zeynep kamil hastanesi kadın doğum ve çocuk üzerine çok gelişmiş bir hastane. Günde 30 tane amniosentez yapıyorlar, genetik uzmanları süper... amniosentezde canım yanmadı bir iğne acısı kadar. Ama çok korkmuştum eşimi içeri almamışlardı.. Sonrasında biraz ağrım sızım oldu...Korkulacak bir şey yok aslında... Karar sizin...
Allah esrigemis iremcim dikkat et emi artık..
Gözün aydın sonunda dr ikili testten bahsetmiş
E sıra erkeklere gelmişti şimdide teker teker erkek haberleri geliyor :)) Hayırlı olsun şehzaden :)
valla o kadar cok soru sordum kı ultrasondayken bu ne bu ne kadın en son dedı bundan sonra daha detaylı konusucaz sabırsızlanma...bende dedım bısey dedıgınız yok... bu aylarda 2 li test yapılıyomus sız de yapcanız mı dedım... kadın guldu tamam dedı vakıt geldıgıne gore bugun yapalım dedı... beynını yedım yanı.. hak ettı ama ne bu merak ta bırakmak canımmm... ınsan omrunde kac kere dogurur..dımı ama
selam herkese..
herkes iyidir umarım.. dün birz can sıkıcı bir haber aldım doktrumdan.. ikili taramada biraz risk grubunda görünüyorsun dedi. yaşa bağlı 1:657 ikil taramaya bağlı 1:211 genel kombinasyon 1:777 çıktı sonuçlarım yani papp*a hormonu beklenenden biraz düiük çıkmış.. üçlü tarama için bekleyeceğiz sonucuna göre amniyosentez kararını veririz dedi.. üçlü tarama beni pek rahatlatmıyor çünkü ikilide güvenilirlik %85 üçlü de ise %65 tek avuntum ultrasondaki detayların ense kalınlığının falan iyi çıkmış olması.. Umarım sizler iyi sonuçlarla devam ediyorsunuzdur.. sevgiler..
Eşimde bana diyor ki hürrem gibi erkek erkek ddedin erkek çıktı sonunda diyo
slm kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim bebişimi gördüm.kıpır kıpırdı.bir taraftan kulağını tutuyo bir taraftan taklalalr atıyodu.tabiki çikolatanın tadı çok hoşuna gitmiş yaramazımın.veee kızllllaaarrrr cinsiyetimizde kesin olrak belli oldu.
topiğimizin bir ERKKKEEEKKK BEBİŞİ DAHA OLUYOR.:
bu arada hiç kilo almamışım bunada çok sevindim.ama sanırım bundan sonra alıcaz.kan ve idrar tahlili verdim yarında sonucunu alıcğım.
ben şimdi şöyle bir geçmişe dalayım.hepinizi öptüm
sanırım yaptıracağım.. bende Ankarada Zekai Tahir de yaptırmayı düşünüyorum. Ankaranın en büyük doğum hastanesi bencede mantıklı geliyor sonuçta elleri artık alışmıştır..
bu testlerin çok güvenilir olmadığına dair duyumlarım var burada okuduklardımdan, yazılanlardan bildiğim kadarıyla çok fazla itibar etmemek gerekiyormuş. yine de doğruluğu yüzde yüz kanıtlanmış bir durumda doğru karar vermek gerekiyor. test süreci tamamlansın en son aşamada ne yapılacağına karar verirsiniz şimdiden canını sıkma istersen duygu. tüm işlemler yapılmasını bekleyin hemen çaresizliğe kapılmayın. her şey yolunda gider ve tüm sonuçlar güzel çıkar inşallah.
ense kalınlığı 1,7 çıktı gayet iyi dedi doktor.. yaşım 29.5 :) ikinci bebeğim bu oğlumda böyle sorunlar yaşamadığım için tedirgin oldum biraz işte...
tamam şimdi ekliyorum
Valla Leynacım çok hoşmuşun ya :) Cicişlerini de çok beğendim. Demek ki insan hem hamile hemde şık olabiliyormuş. Kendini hamileyim diye salan bana kapak olsun.[/QUOTE
o kapaktan elinizde kalanların heeepsini istiyorum
slm kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim bebişimi gördüm.kıpır kıpırdı.bir taraftan kulağını tutuyo bir taraftan taklalalr atıyodu.tabiki çikolatanın tadı çok hoşuna gitmiş yaramazımın.veee kızllllaaarrrr cinsiyetimizde kesin olrak belli oldu.
topiğimizin bir ERKKKEEEKKK BEBİŞİ DAHA OLUYOR.:
bu arada hiç kilo almamışım bunada çok sevindim.ama sanırım bundan sonra alıcaz.kan ve idrar tahlili verdim yarında sonucunu alıcğım.
ben şimdi şöyle bir geçmişe dalayım.hepinizi öptüm
aayy :) bir oğlumuz daha oluyor. maşallah annesi. test sonuçlarınız da çok iyi çıkar inşallah
Kızlar bu arada ben yarım ekmekten tost yaptım kendime
Yalnız ne zamandır yiyemeyince bozulmasın diye buzluğa atmıştım ama azcık buzu çözülene kadar canım çıktı beklemekten. Yedim de bi rahatladım ki sormayın
leynaya laf ediyoruz ama topiğin oburu burdaa :) ye canım ye afiyet olsun sana da bebeğine de yarasın.
Aheste maşallah sana ne konuşsak hopp yarım ekmeği cukka miğdeye aşşağısı kurtarmıyor
tesis ve imkan verilse birileri de yapicak amaaa nerdeee :)
bu arada evde olmak iştah kapatıcı, işte benim de ağzım durmuyordu ama evde pek canım istemiyor, az yedim sabahtan beri. suyu da bu saate kadar içtiğimden daha az içtim, çokk yanlıış.
Herkese Merhaba;
Kasık ağrılarım devam ediyor. Benim gibi kasık sancısı yaşayan var mı? İşten acıdılar erken bıraktılar 2 saatÇok zorluyor beni yürürkenn
ben ankaralıyım esımın meslegı sebebıyle burda yasıyorum...gecen sene kızkardesım zekaı tahır burak ta yaptı dogumunu... sıze tavsıyem eger devlet hastanesınde dogum yapıoyorsanız kesınlıkle ozel oda tutun..aksı halde bır odada 8 kısı kalmaya erkek hademelerın onunde çırılçıplak altınızın degıstırılmesıne ve temızlıgınızın herkesın gozu onunde yapılmasına razı kalmak durumunda olursunuz...kızkardesım bunların hepsıne maruz kaldıgından en ufak detayına kadar bılıyorum...
etlık dogum evını dusunmedınız mı?
bende bugun doktora gıttım..bebeısımın herseyının normal oldugunu soyledı doktor... yaklasık 15 gun kadar evvel merdıvenlerden yuvarlanmıstım basım dönmustu de ..bu benıde doktoruda korkuttu..kanamam olmamasına ragmen ... cok sukur her sekılde normal dedı ama ne kadar hareketlı bır bebek boyle durmuyor yerınde dedı.. sankı ıcımde kaykay yapıyor gıbıydı..ense kalınlıgı ıcın falan kan vermemı soyledı 2 lı taramaymıs sanırım...1 hafta sonra cıkacakmıs..ogrenıcez artık...
ben ankaralıyım esımın meslegı sebebıyle burda yasıyorum...gecen sene kızkardesım zekaı tahır burak ta yaptı dogumunu... sıze tavsıyem eger devlet hastanesınde dogum yapıoyorsanız kesınlıkle ozel oda tutun..aksı halde bır odada 8 kısı kalmaya erkek hademelerın onunde çırılçıplak altınızın degıstırılmesıne ve temızlıgınızın herkesın gozu onunde yapılmasına razı kalmak durumunda olursunuz...kızkardesım bunların hepsıne maruz kaldıgından en ufak detayına kadar bılıyorum...
etlık dogum evını dusunmedınız mı?
geçmiş olsun irem oldukça büyük bir kaza atlatmışsın. neyse ki her şey normalmişben de yeni yaptırdım, yaklaşık aynı dönümde alıcaz demek ki sonuçları.
dikkat et kendine bayılmak ve aşırı adrenalin bebeğe zararlıymış. bebeğin damarları çok ince, ip gibi. ayılma esnasında kendine gelirkenki ani kan basıncı yükselmesinden zarar görüyormuş, tuz ve şeker tüketimine dikkat etsen iyi olur arkadaşım.
bir ankaralı arkadaşımız daha oldu ha :) ben de ankaradayım. ablam geçen yıl etlik te yaptı, doktorlar çok iyiydi, normal doğum yaptı, her şey yolunda gitti ama bayan da olsa hasta bakıcılardan çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi orda. çok kaba ve sinir bozucuydular. öylelermiş daha doğrusu biz gece kalamadık, refakatçi kabul etmiyorlar gece kalamıyorsun. özel oda var mıydı bilmiyorum ama public odada 2 kişilerdi. doğumhaneden çıktıktan sonraki kısım çok çok çok çokkk kötüydü...normal doğum yapmış bir kadın, yara bere içinde, paramparça alt kısım ve bebekle tek başına kaldı odada. düşündükçe ağlayasım geliyor.
ben de bu sabah tartıldım kilo almamış gözüküyorum ama göbeğim çıktı, göğüslerim büyüdü, sanki popomda azıcık büyüdü nasıl oluyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?