ya gercektenmı belkı yanılmıstırsaka bı yana hamıleden hamıleye degısıyor demekkı belırtıler bunda kıllanmadım bı umıt kızdır dıe beklıyorum bakalım hayırlısı yarın konturolum var ne dıycek acaba doktor sen nezmana gıttın en son doktora ben tahmın edmezmı acaba dıyodum yarın 12 haftalık olucaz umarım anlar
benim doktorum Belgin Polat Zekai Tahir'de oğlum (2.5 yaşında) oğlum da orda doğdu. dediğiniz gibi özel oda tuttuk ve ben çok memnun kaldım epidural anesteziyle sezeryan oldum doktorum zaten çok iyiydi bakım da süperdi. ben amniyosentez için yazmıştım zekai tahiri. eğer sağlıkla doğum gerçekleşirse yine özel odada orada yaparım dktorum sebebiyle..
Aheste maşallah sana ne konuşsak hopp yarım ekmeği cukka miğdeye aşşağısı kurtarmıyor
hanzadee
ilkinde ense kalınlığı kaç çıkmıştı sende cnm
ilki değil 3. gebeliğimdi canım, 1.1 çıkmıştı :)
bir tane dijital tartı, bir de tansiyon aleti alıcam arkadaşlar. kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?
sanırım yaptıracağım.. bende Ankarada Zekai Tahir de yaptırmayı düşünüyorum. Ankaranın en büyük doğum hastanesi bencede mantıklı geliyor sonuçta elleri artık alışmıştır..
Herkese Merhaba;
Kasık ağrılarım devam ediyor. Benim gibi kasık sancısı yaşayan var mı? İşten acıdılar erken bıraktılar 2 saatÇok zorluyor beni yürürkenn
arkadaşlar ben Ankara'da olup da devlet hastanesi düşünenlere Zekai Tahir'in özel katını öneririm. 3 sene önce epidural sezeryan + refakatçi + iki gün konaklama 600 tl ödedik biz.. bence hiçbirşey değil.. üstelik hemşireler çok ilgili ve oda tertemiz hijyen süper.. İrem'in de dediği gibi genel odalar maalesef kalabalık ve rahatsız edici.. ama bu söylediğimi aklınızdan çıkarmayın derim ben..
Canım ben 11+2'de gitmiştim doktora. Kanama şikayetiyle gitmiştim. Dr. ultrasonda bakarken, ellerini ve ayaklarını gösterdi. Sonra da "şu kemiğe bakarak da %85 kızın olacak" dedi. ben şok oldu. Çünkü cinsiyetini öğrenebileceğini hiç tahmin etmemiştim. yani sizin gibi acaba cinsiyeti ne diye hiç merak etmedim, hatta içime oğlum olacak diye doğuyordu. Doğunca kesinleşir artık
Tartı olarak Arzum'un aşağıdaki modelini almıştık...
VATAN COMPUTER - ARZUM - AR-550 SOTTİLE DİJİTAL CAM BASKÜL - Erkek ve Bayan Bakım Ürünleri
Tansiyon aleti de Fakir'in aşağıdaki modelini aldık...
VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Bilgisayar Hiperstore'u Aletleri&br=FAKIR
Belgin hanımın çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum. arkadaşım ona gitti ve beni de yönlendirdi başta. ama iş sebebiyle devlet hastanesi tercih edemedim, izin almak istemedim. haftasonları gidebileceğim bir yer olsun istedim. muayenehanesi var biliyorum ama özel sağlık sigortam doğumu kapsamıyor o yüzdende oldukça masraflı olacaktı. Sen belgin hanıma güven ve kendini önce Allah'a, sonra ona emanet et :) methini çok duydum.
Ben de kilo almadım ama göbek çıkmaya başladı bu aralar...
ense kalınlığı 1,7 çıktı gayet iyi dedi doktor.. yaşım 29.5 :) ikinci bebeğim bu oğlumda böyle sorunlar yaşamadığım için tedirgin oldum biraz işte...
Herkese Merhaba;
Kasık ağrılarım devam ediyor. Benim gibi kasık sancısı yaşayan var mı? İşten acıdılar erken bıraktılar 2 saatÇok zorluyor beni yürürkenn
tatlım doğum için para vermiyorsun ki ssk varsa.. yani zekai tahiri düşünürsen tabi..
Kızlar eylül anneleri ne güzel ciciler almışlar, biz de alsak artık olmaz mı:82:
slm kızlar nasılsınız? ben doktordan geldim bebişimi gördüm.kıpır kıpırdı.bir taraftan kulağını tutuyo bir taraftan taklalalr atıyodu.tabiki çikolatanın tadı çok hoşuna gitmiş yaramazımın.veee kızllllaaarrrr cinsiyetimizde kesin olrak belli oldu.
topiğimizin bir ERKKKEEEKKK BEBİŞİ DAHA OLUYOR.:
bu arada hiç kilo almamışım bunada çok sevindim.ama sanırım bundan sonra alıcaz.kan ve idrar tahlili verdim yarında sonucunu alıcğım.
ben şimdi şöyle bir geçmişe dalayım.hepinizi öptüm
Kızlar eylül anneleri ne güzel ciciler almışlar, biz de alsak artık olmaz mı:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?