2011 Ekim Anneleri

Canım ben 11+2'de gitmiştim doktora. Kanama şikayetiyle gitmiştim. Dr. ultrasonda bakarken, ellerini ve ayaklarını gösterdi. Sonra da "şu kemiğe bakarak da %85 kızın olacak" dedi. ben şok oldu. Çünkü cinsiyetini öğrenebileceğini hiç tahmin etmemiştim. yani sizin gibi acaba cinsiyeti ne diye hiç merak etmedim, hatta içime oğlum olacak diye doğuyordu. Doğunca kesinleşir artık

Belgin hanımın çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum. arkadaşım ona gitti ve beni de yönlendirdi başta. ama iş sebebiyle devlet hastanesi tercih edemedim, izin almak istemedim. haftasonları gidebileceğim bir yer olsun istedim. muayenehanesi var biliyorum ama özel sağlık sigortam doğumu kapsamıyor o yüzdende oldukça masraflı olacaktı. Sen belgin hanıma güven ve kendini önce Allah'a, sonra ona emanet et :) methini çok duydum.

Herkese Merhaba;

Kasık ağrılarım devam ediyor. Benim gibi kasık sancısı yaşayan var mı? İşten acıdılar erken bıraktılar 2 saat Çok zorluyor beni yürürkenn

ayakta çok kaldığımda, yorulduğumda ağrıyor ama seninki kadar keskin bir ağrı değil. benim ağrım daha çok belimde. o da fıtıktan sanırım. iyi insaflılarmış erken çıkmışsın dinlen şimdi, istirahatten sonra rahatlarsın.

Doğru söylüyorsun... HRS ye gidiyorum ben. kadın doğum hastanesi zaten. doktoruma sorsam mı, oraya gelir mi acaba. ama çok abes olur sanki, onca zaman oraya gidip sonra ben burda doğum yapmicam demek ama nolcak ki, sorayım ben bir sonraki gidişimde.

bende zekaı tahıre gıdıyorum doçdr yaprak hanım var ona soy ısmını bılmıyorum ama gercekten cok sevdım bubenımıcın onemlıydı ılk hamılelıgımde ıcıme sınmedıgınden cok hastane degıstırmıstım lokman hekımde dogum yapmıstım sonra esımde zekaı tahırde calısıyo

teşekkür ederim hard_disc :) bundan böyle bişe alacağımız zaman sana soralım. araştırmaların, beğendiğin ürünler çok güzel yakiiinen takip ediyorum :)

tatlım doğum için para vermiyorsun ki ssk varsa.. yani zekai tahiri düşünürsen tabi..

ense kalınlığı 1,7 çıktı gayet iyi dedi doktor.. yaşım 29.5 :) ikinci bebeğim bu oğlumda böyle sorunlar yaşamadığım için tedirgin oldum biraz işte...

yaşın risk grubu değilki ,35 hatta 40 yaş ve üzeri riskli diye biliyorum ben... bu arada ben de 29 yaşındayım...

inşallah güzel haberler alırsın canım, özürlü bebek dünyaya getirmek konusunda ben & eşim de seninle hemfikiriz... Allah o zor kararı vermek zorunda bırakmasın hiç bir anne & babayı...

Son düzenleme:
Herkese Merhaba;

Kasık ağrılarım devam ediyor. Benim gibi kasık sancısı yaşayan var mı? İşten acıdılar erken bıraktılar 2 saat Çok zorluyor beni yürürkenn

canım istirahate devam et imkanın varsa,bende çalışıyorum benimde ağrıyor öyle yürüyemeyecek kadar değil ama hergün ağrım var kasık ağrısız günüm yok, bazen gidiyo bazen geliyo bazen batıyo geriliyo hergün böyle ilk zamanlar panik yapıyordum ama kanama olmayınca korkmamaya alıştım, ağrı oluyor....

Yanlız haftasonu evdeyken bu kadar olmuyor, olsada ben hemen kanepeye uzanıyorum gel keyfim gel o zaman işteki kadar hissetmiyorum. Dinlenmiş oluyorum çünkü, ama işte otur otur canın acıyor artık, kalkıyosun heryerin sızlıyor eve gidene kadar... Eve gidip uzanınca çok iyi geliyor ama haftasonu yaklaştıkça daha çok rahatsız oluyor insan bir haftanın yorgunluğundan.....

tatlım doğum için para vermiyorsun ki ssk varsa.. yani zekai tahiri düşünürsen tabi..

onu biliyorum da şeyi tartamadım şimdi kafamda, benim gittiğim yer özel bir doğum hastanesi. sadece kadın hastalıkları, tüp bebek merkezi ve doğum üzerine yani. doktorum da orda. ssk anlaşması var ama ona reğmen doğum oldukça pahalı. doktoruma sorsam zekai tahire gelir mi onu merak ettim. ok derse zekai tahiri isterim tabiki.

Kızlar eylül anneleri ne güzel ciciler almışlar, biz de alsak artık olmaz mı:82:

benim kuzumun daha bir donu bile yok
cinsiyeti belli olsunda annesi ona neler alacak bizim henüz patik hırka örenimizde yok yada varda bize süpriz yapacaklar ben bilmiyorum

ayyy kızlar az önce ne oldu biliyomusunuz.geçmişi okurken sırtımı koltuğa dayamıştım şöyle rahat bir şekilde bakıyordumki bu gün doktorun usg yi gezdirdiği yerde bir kıpırtı hissettim sonra emin olamadm biraz sonra tekrar başldı ve bayağı hissettim. ama inanın çok güzel bir duyguydu bugün benim oğlum annesini çok sevindiriyor gözlerim doldu ağladım hareketlerini hissetmek çok daha ayrı bir duyguymuş.darısı sizlerin başına.

maşallah...
ne güzel haberlerle gelmişsin arkadaşım...

Kızlar eylül anneleri ne güzel ciciler almışlar, biz de alsak artık olmaz mı:82:

benim kuzumun daha bir donu bile yok
cinsiyeti belli olsunda annesi ona neler alacak bizim henüz patik hırka örenimizde yok yada varda bize süpriz yapacaklar ben bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…