2011 Ekim Anneleri

kızlarr benimde tahlil sonucum elimde az önce dr la görüştüm yaşım 36 olduğu için sadece 1:206 var yaş riskinde oda senin için normal dedi direk kombine riski sordu gayet iyi dedi...

teşekkür ederim hard_disc :) bundan böyle bişe alacağımız zaman sana soralım. araştırmaların, beğendiğin ürünler çok güzel yakiiinen takip ediyorum :)

eşimden bulaştı bu bana, ürün özellikleri, kullanıcı yorumlarını araştırmadan bir şey almaz, elektronik zaten özel ilgi & uzmanlık alanı... ))

tansiyon aleti olarak da, önce daha pahalı bir model de denedik barun'un, annemlerin de koldan ölçen bir makinaları var, omron markası da, hepsi aynı sonuçları veriyor... o nedenle daha makul fiyatlı olan hem de kaliteli bir marka diye fakir'i aldık en son...

benim kuzumun daha bir donu bile yok
cinsiyeti belli olsunda annesi ona neler alacak bizim henüz patik hırka örenimizde yok yada varda bize süpriz yapacaklar ben bilmiyorum

Benim kuzumunda yoktu iş arkadaşım bugün beyaz bir zıbın takımı almış, nasıl güzel anlatamam şapkası tavşan kulaklı içim bir tuhaf oldu ağladım. Bunu giyicek dimi dedim, görücem dimi... Kokladım kokladım kokladım sanki içindeymişçesine hasretle... bu bile çok güzel bir duyguymuş, allahım kim varsa evlat için yanan kavrulan bunları onlarada yaşat inşallah....

bu güne kadar kimsenin beni tekmelemesini böyle sabırsızca beklememiştimbende o günleri bir görebilsem kıpırdadığını bir hissebilsem

16 haftalık olmuşsunuz üçlü test yapıldımı size?yarın için randevu aldım tam 15 haftalık oluyoruz nette hesaplamama göre ayın 16 nisan itabiri ile üçlü testimiz yapılırmış:26:bir gün fark edermi acaba?

Son düzenleme:
benim kuzumun daha bir donu bile yok
cinsiyeti belli olsunda annesi ona neler alacak bizim henüz patik hırka örenimizde yok yada varda bize süpriz yapacaklar ben bilmiyorum

biz de almıyoruz canım daha, cinsiyet kesinleşmedi çünkü... doktorumuz erkek gibi görünüyor gelişimine bakılırsa dedi ama kesin olmadığını da belirtti... 2 hafta sonra kesin öğrenebilirsiniz dedi... bizim örgücüler hazırolda bekliyorlar valla, anneanne, babaanne & hala... ))
hele halamız, ilk yeğeni (kendi kardeşlerinden olacak olan) çok heyecanlı & hevesli... ))

ben bı hastane cıkısı bı tulum 2 patıklı 1 patıksız kadıfe pantolon bı onluk aldım :) annemde tulum1 hastane cıkısı bı kac orgu varmı onları verdı oglumunkılerde duruyo cınsıyetı bellı olsun eger kızssa ona gore bıraz suslu bıseyler alıcam 8 9 gunlukken bebegım kurban bayramı gelıo kız olursa elbıse alıcam ona :)

Aaa nasip olursa kurban bayramına doğum yapmış oluyoruz inşallah dimi :)

kasım 9 mu ne kurban lohusa oluyoruz cogumuz yanı kurbanda

5 kasımmıs tekrar baktım :) ekım 28 dogum yapıcam sanırım bıtek anneme gıderım belkı gıtmem cok mınık olucak bebegım

5 kasımmıs tekrar baktım :) ekım 28 dogum yapıcam sanırım bıtek anneme gıderım belkı gıtmem cok mınık olucak bebegım

inş canım görüceksin o günleri ben bile hala inanamıyorum çok farklı bir duygu inan bana.canım ben türkmenistndayım burda ne 2li ne de 3lü test diye bişey yok canım.yani anlıcağın ben öyle testleri hiç yaptırmadım.

Ne güzel korkusuz tedirgin olmadan rahaaat bir hamilelik geçiriyorsun maşallah :)

Ya benim öğleyin sonlanan bulantım bugün geçmedi. Az önce bir arkadaşım aradı, nasılsın diye. Ben de şikayetlendim, bulantıdan kusmadan. Kendisi de hamile kalmak istiyormuş ama olmuyormuş. Bilmiyordum. Keşke olsa da her gün bulansam kussam dedi. Çok mahcup oldum. :26:

Ay bizde derler ki yeni doğan bebeğin üstüne eve et sokulmaz 40 ı çıkmadan et basığı olur çoook geç yürür derler :) buda benden bri batıl inanç olsun :)

desene ekım bebeklerının hepsı gec yuruyecek :)
bende oglumda 16. haftalarda hıssetmeye baslamıstım tekmelerı 14. haftadada cınsıyetını ogrenmıstım yarın ıcın cok sabırsızlanyorum bıran once yarın olsada cınsıyetını ogrensem bende

Kızlar eylül anneleri ne güzel ciciler almışlar, biz de alsak artık olmaz mı:82:
cnm ben dayanamadım 2 gün önce aldım bişeyler 4tane bedy 2 tanede takım aldım daha neler alacaktımda yanımda arkadasım vardı durdurdu beni o kadar şirin şeyler varki insan hepsini almak istiyo....

deniscim benim bildiğim kadarıyla istersen drun geliyo ama özele girdiği için drun kendisine para ödüyosun oda artık ne kadar isterse...

Üzülme bilmeden söylememişsin, inşallah rabbim onada verir hayırlısıyla :)

Ne güzel korkusuz tedirgin olmadan rahaaat bir hamilelik geçiriyorsun maşallah :)

teşekkür edrim canım.evet fazla korkum yok şükürki.ama korkumun olmamasında şuana kadar hiç bir sorun yaşamamış olduğum çok etkiliyor.bundan dolayı RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜR EDİYORUM.iyikide sorun yşamıyorum çünkü burada imkanlar çok kısıtlı.

İnşallah gönlündeki olur sinem :) ben 5,5 aylık olan bebğimde 16. haftada hissetmiştim ama kayıp takla atıyordu sürekli :)) hiç tekme atmadı annesine, hiç üzmedi beni ayırlıcaz diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…