alp er tunga öldi mü?
isız ajun kaldı mu?
ödlek öçin aldı mu?
emdi yürek yırtılur.
Yine herkes gitmiş :)
Teşekkür ederiz teyzesievet oysakii çin takvimlerindede hep erkek çıkıyoduuuuuuu bu aradaa ultrason resmin maşallahhh çok güzel kocaman olmuşşşşş bebiiiişşşş
45le başladım sadece 1 kilo almışım 46yımArkadaşlar henüz hiç kilo almamış olan varmı?ben başladığım kiloyla devam ediyorumnormalde bu haftalar kadar 2 veya 3 kg.alınırmış.
bir tane dijital tartı, bir de tansiyon aleti alıcam arkadaşlar. kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?
Ay bizde derler ki yeni doğan bebeğin üstüne eve et sokulmaz 40 ı çıkmadan et basığı olur çoook geç yürür derler :) buda benden bri batıl inanç olsun :)
Listeyi güncelledim 14 erkek - 10 kız Hep kız haberleri geldi derken erkekler daha fazla çıktı Kız haberleri dahamı fazla dikkat çekti ne yaptı anlamadım kız patlaması yaşanıcak dedim ama geri alıyorum lafımı
o kadar cinsiyet haberi almış mıyız maşallah yaaa
iyi akşamlar arkadaşlar
Ben de inşallah ekim annesi olacağım Dün kontrole gittik Sat a göre 11+5 haftalık hamileyim Ama dr ultrasonda 10+3 olarak görünüyor dedi Yani bir haftalık küçük görünüyor Sizlerde de böyle bir durum var mı Biraz sıkıntı yaptım acaba bir sorun mu var diye Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
yaa canım değilmi.. anne olmak bir yana birden bir sürü yiğenimiz de olacak burdan ama sizlerden ricam allahtan bir zarar keder gelmezse terketmeyelim birbirimizi doğumdan sonrada mutlaka görüşelim haberleşelim...
endıse etme arkadasım,sat a gore ben tam 12 haftalık hamıleyım... ama ısın saka gıbı olan tarafı 12 hafta evvel bız esımle evlı bıle degıldık..evlendıgımızde de reglıydım... ve ılk ılıskıde hamıle kaldım yanı 1 hafta sonra... yanı ultrason zaten yaklasık deger verıyor + - 1 hafta yap sen onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?