2011 Ekim Anneleri

evet oysakii çin takvimlerindede hep erkek çıkıyoduuuuuuu bu aradaa ultrason resmin maşallahhh çok güzel kocaman olmuşşşşş bebiiiişşşş
Teşekkür ederiz teyzesi
Arkadaşlar henüz hiç kilo almamış olan varmı?ben başladığım kiloyla devam ediyorumnormalde bu haftalar kadar 2 veya 3 kg.alınırmış.
45le başladım sadece 1 kilo almışım 46yım
bir tane dijital tartı, bir de tansiyon aleti alıcam arkadaşlar. kullandığınız, tavsiye edebileceğiniz ürünler var mı?

Tansiyon alet alma bence çünkü hamilelikte elektronik olanlar doğru sonuç vermiyomuş diğerleriylede deneyimli birisinin ölçmesi gerekiyomuş daha farklı bi yolu varmış diye okudum ben internetten Bugünde eczanede tansiyonumu ölçtürdüm 8-6 çıktı düşmüş baya

Ay bizde derler ki yeni doğan bebeğin üstüne eve et sokulmaz 40 ı çıkmadan et basığı olur çoook geç yürür derler :) buda benden bri batıl inanç olsun :)

ekim bebelerinin ilk yürüyeni benim yavrum olucak desene eşimde bende vejeteryanız normalde de eve et girmez

Listeyi güncelledim 14 erkek - 10 kız Hep kız haberleri geldi derken erkekler daha fazla çıktı Kız haberleri dahamı fazla dikkat çekti ne yaptı anlamadım kız patlaması yaşanıcak dedim ama geri alıyorum lafımı

tam 12 haftalık hamileyım .. bugun doktora gıttım tarama ıcin..cınsıyet ıcın bıraz daha zaman lazım mıs.. sımdılık benım de bıldıgım bu kadar canım ...saol ılgın ıcın..lıste ıcın sanırım bunlarda gerek...

yas:23 kılo 56 sat :21 ocak 2011

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar

Ben de inşallah ekim annesi olacağım Dün kontrole gittik Sat a göre 11+5 haftalık hamileyim Ama dr ultrasonda 10+3 olarak görünüyor dedi Yani bir haftalık küçük görünüyor Sizlerde de böyle bir durum var mı Biraz sıkıntı yaptım acaba bir sorun mu var diye Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim

endıse etme arkadasım,sat a gore ben tam 12 haftalık hamıleyım... ama ısın saka gıbı olan tarafı 12 hafta evvel bız esımle evlı bıle degıldık.. evlendıgımızde de reglıydım... ve ılk ılıskıde hamıle kaldım yanı 1 hafta sonra... yanı ultrason zaten yaklasık deger verıyor + - 1 hafta yap sen onu.

Merhaba bayanlar ben geldim. benimde bebişi 14 Ekimde bekliyoruz dedi doktor kalp atışlarını, tekme sallayışını gördük. ancak bazıları 3. aydan itibaren doktor cinsiyeti söyler diyor benim doktor mümkün değil diyor. Cinsiyeti buraya yazanlar nasıl öğrendi? Beni ve bebişimi listeye ekler misiniz?

yaa canım değilmi.. anne olmak bir yana birden bir sürü yiğenimiz de olacak burdan ama sizlerden ricam allahtan bir zarar keder gelmezse terketmeyelim birbirimizi doğumdan sonrada mutlaka görüşelim haberleşelim...

Ya tatlım evet kopmayalım birbirimizden çok mutluyum sizleri tanıdığım için ne güzel kocaman aile olduk:)

Listeye eklemek için bilgilerim 27 yaşındayım. Son adet tarihim 9 Ocak. Kocaeli de yaşıyorum. Pıt pıtları duydum. Hamile kaldığımda 59 kiloydum.

ben pıtpıtları 1 ay evvel duydum..sat ı yanlıs yazmısım 14 ocak olcaktı..mardınde yasıyorum..ankaradan mardıne goc ettık..ankarada olup ta dogum ıcın ordakı hastanelerden bırını düşünen arkadaslarıma fıkır verebılırım ...ablalarım ın dogumlarında cıddı bır tecrube sahıbı oldum.

Teşekkür ederim canım İnşallah sağlıcakla bebişini kucağına alırsın Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için en küçük şeyleri bile sorun ediyorum Yani endişelerim iki kat Haftaya tekrar randevum var İnşallah bebeğim normal büyümesine devam eder

Kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin KIZIM oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…