iyi akşamlar arkadaşlar
Ben de inşallah ekim annesi olacağım Dün kontrole gittik Sat a göre 11+5 haftalık hamileyim Ama dr ultrasonda 10+3 olarak görünüyor dedi Yani bir haftalık küçük görünüyor Sizlerde de böyle bir durum var mı Biraz sıkıntı yaptım acaba bir sorun mu var diye Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
Kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin KIZIM oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı
canım benim bebeğim 2 hafta küçüktü ilk kontrolde sonra sırayla 10 güne,7 güne ve 5 güne düştüfarkımız şimdi ise sat a göre 5 gün küçük devam ediyoruz fark açılmadığı sürece sorun yok sakın korkma bende çok endişe ettim ama diğer kontrolde 8 günlük farkın 10 gün vs. çıkmadığı sürece normal kabul ediliyor canım sağlıcakla bebeğini kucağına alman dileğiyle...
Kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin KIZIM oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı
Canım inşallah benim de öyle olur Bundan 3 hafta önceki kontrolde 2 gün fark vardı Şimdi ise 8 gün Acaba beslenmenin bu duruma bir etkisi var mıdır
ben pıtpıtları 1 ay evvel duydum..sat ı yanlıs yazmısım 14 ocak olcaktı..mardınde yasıyorum..ankaradan mardıne goc ettık..ankarada olup ta dogum ıcın ordakı hastanelerden bırını düşünen arkadaslarıma fıkır verebılırım ...ablalarım ın dogumlarında cıddı bır tecrube sahıbı oldum.
Listeyi güncelledim 14 erkek - 10 kız Hep kız haberleri geldi derken erkekler daha fazla çıktı Kız haberleri dahamı fazla dikkat çekti ne yaptı anlamadım kız patlaması yaşanıcak dedim ama geri alıyorum lafımı
doktorun ne dedi canım bu duruma..ben beslenme konusunu sorduğumda plesantanın 11.haftada oluştuğunu bu yüzdende beslenme şeklinin bir faydası olmadığını söylemişti ama ben dinlemedim günde 2 yumurta 2 bardak süt ve 2 tane muz yedim sitede denk gelmiştim bunlar bebeğin gelişimine faydalı diye sonradan fark kapanmaya başladı ama beslenmemin bir işe yaradığı konusunda emin değilim tesadüfte olabilir benim ki:44:
doktorum birşey demedi Haftaya gel bir bakalım dedi Ense kalınlığına da bakalım dedi Ben de bundan sonra beslenmeme dikkat edeceğim inşallah faydası olur
ben bekarken hamıleleıgımı düşündüğümde heralde dıyordum karnıma ufak bır gaz sancısı bıle gırse kosa kosa doktora gıderım...bıseymı oldu dıye..o derece evhamlıydım..ama hamıle kaldıgımdan berıdır ınanılmaz bır rahatlık var üstümde...
hamıle oldugumu bılmeden antıbıyotık kullandım mesela...agrı kesıcı ıctım..merdıvenlerden yuvarlandım, yanı düşünüyorum da hersey oldu bebegın saglıgının kaybolması ıcın ... ama ben hıc kalbımı bozmadım..kullandıgım antıbıyotıkten dolayı doktor bebegın kemıklerınde kısalık yapar ve hıc bır tedavı bunu düzeltmez dedı...ama suana kadar hamdolsun hersey yolunda gıdıyor,hele bugun karnımda taklalar atıyordu doktor bıle ne kadar hareketlı goruyormusun dedı... dustum kanamam olmadı,şükür ondada bı zarar vermedı...yanı bakıyorum soyle gebe bayanlara da yok soyle yok boyle..bıraz abartıyormuyuz ne..
hayırlı olsun yenı kızımız annesı
ben bekarken hamıleleıgımı düşündüğümde heralde dıyordum karnıma ufak bır gaz sancısı bıle gırse kosa kosa doktora gıderım...bıseymı oldu dıye..o derece evhamlıydım..ama hamıle kaldıgımdan berıdır ınanılmaz bır rahatlık var üstümde...
Hamıle oldugumu bılmeden antıbıyotık kullandım mesela...agrı kesıcı ıctım..merdıvenlerden yuvarlandım,,yanı düşünüyorum da hersey oldu bebegın saglıgının kaybolması ıcın ... Ama ben hıc kalbımı bozmadım..kullandıgım antıbıyotıkten dolayı doktor bebegın kemıklerınde kısalık yapar ve hıc bır tedavı bunu düzeltmez dedı...ama suana kadar hamdolsun hersey yolunda gıdıyor,hele bugun karnımda taklalar atıyordu doktor bıle ne kadar hareketlı goruyormusun dedı... Dustum kanamam olmadı,şükür ondada bı zarar vermedı...yanı bakıyorum soyle gebe bayanlara da yok soyle yok boyle..bıraz abartıyormuyuz ne..
Ya Rabbim! bütün hamişlerin ve benim göbüşlerimize kondurduğun meleklerimizi sağ salim bizlere kavuştur Kanaması olan annelere, durumu riskli olan bebişlerimize şifa ver ... onları anne babalarına bağışla...
Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametinin ve rahmetinin hakkı için, bebeğini kaybeden, düşük yapan, şu anda o çift çizgiyi görmek isteyen, bunun için herşeyşini vericek olan, üzülen ağlayan, evlat sevgisini tatmak isteyen derdine sürekli derman arayan kardeşlerimiz varya ne olursun bunu onlarada yaşat Allahım! Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı efendimizin gül kokusu hatırına nasip et....AMİN...[/QUOT
HANZADECİM NE GÜZEL DUA ETMİŞSİN... BU GÜZEL CUMA GÜNÜNÜN HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL EYLESİN YÜCE RABBİM... AMİN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?