2011 Ekim Anneleri

canım benim bebeğim 2 hafta küçüktü ilk kontrolde sonra sırayla 10 güne,7 güne ve 5 güne düştü farkımız şimdi ise sat a göre 5 gün küçük devam ediyoruz fark açılmadığı sürece sorun yok sakın korkma bende çok endişe ettim ama diğer kontrolde 8 günlük farkın 10 gün vs. çıkmadığı sürece normal kabul ediliyor canım sağlıcakla bebeğini kucağına alman dileğiyle...

Canım inşallah benim de öyle olur Bundan 3 hafta önceki kontrolde 2 gün fark vardı Şimdi ise 8 gün Acaba beslenmenin bu duruma bir etkisi var mıdır

Canım inşallah benim de öyle olur Bundan 3 hafta önceki kontrolde 2 gün fark vardı Şimdi ise 8 gün Acaba beslenmenin bu duruma bir etkisi var mıdır

doktorun ne dedi canım bu duruma..ben beslenme konusunu sorduğumda plesantanın 11.haftada oluştuğunu bu yüzdende beslenme şeklinin bir faydası olmadığını söylemişti ama ben dinlemedim günde 2 yumurta 2 bardak süt ve 2 tane muz yedim sitede denk gelmiştim bunlar bebeğin gelişimine faydalı diye sonradan fark kapanmaya başladı ama beslenmemin bir işe yaradığı konusunda emin değilim tesadüfte olabilir benim ki:44:

hoşgeldin aramıza madin merkezdemisin bende mardindeyimde

benim kilom 68 pıt pıtları duydum canım ayrıca 27 yaşındayım

Son düzenleme:

doktorum birşey demedi Haftaya gel bir bakalım dedi Ense kalınlığına da bakalım dedi Ben de bundan sonra beslenmeme dikkat edeceğim inşallah faydası olur

netten de arastırırsanız bunu dogrulayacaktır arkadaslar...ılk 3 ay sız ac susuz da yasasanız bu bebegınızı gram etkılemıyor...bebek sızden alacagını zaten alıyor...sız extradan bırseyler yesenızde bunun bebege faydası olmuyormus..ama dıs çeper dıyelım yanı eller ayaklar,beyın dokusu falan tamamlandıktan yanı 3. aydan sonra beslenme cok onemnlıymıs...bugun ogrendım bende.

doktorum birşey demedi Haftaya gel bir bakalım dedi Ense kalınlığına da bakalım dedi Ben de bundan sonra beslenmeme dikkat edeceğim inşallah faydası olur

inşallah canım ama en önemlisi moralini yüksek tutmak Allahın izniyle herşey yolunda inşallah...

ben bekarken hamıleleıgımı düşündüğümde heralde dıyordum karnıma ufak bır gaz sancısı bıle gırse kosa kosa doktora gıderım...bıseymı oldu dıye..o derece evhamlıydım..ama hamıle kaldıgımdan berıdır ınanılmaz bır rahatlık var üstümde...

hamıle oldugumu bılmeden antıbıyotık kullandım mesela...agrı kesıcı ıctım..merdıvenlerden yuvarlandım,,yanı düşünüyorum da hersey oldu bebegın saglıgının kaybolması ıcın ... ama ben hıc kalbımı bozmadım..kullandıgım antıbıyotıkten dolayı doktor bebegın kemıklerınde kısalık yapar ve hıc bır tedavı bunu düzeltmez dedı...ama suana kadar hamdolsun hersey yolunda gıdıyor,hele bugun karnımda taklalar atıyordu doktor bıle ne kadar hareketlı goruyormusun dedı... dustum kanamam olmadı,şükür ondada bı zarar vermedı...yanı bakıyorum soyle gebe bayanlara da yok soyle yok boyle..bıraz abartıyormuyuz ne..

Maşallah şanslıymışsın aslında işin kısası Allahın dediği olur,ama ciddi anlamda kanamalar geçirenler var aramızda bende dahil bunlar korkulmayacak şeyler değil. Elbetteki rahat olmak en doğrusu ama kanama anormal bir durum olduğu için bunu yapmak biraz zor oluyor. ne demişler öldürmeyen allah öldrmez demekki yiyecek ekmeği varmış bebeğinin ama yattığı yerde kaybedenlerde oluyor... Yani ne senin ne başkasının nede benim elimde değil hepsi takdiri ilahi...

kıslar heycandan uyku tutmadı cantamı hazırladım cıkolatamı aldım yarın uyanır uyanmaz hazırlanıp cıkıcam bekelım doktorumuz anlıycakmı cınsıyetımızı arastırdgıgım kadarıyla 12 haftada bellıymıs kesın ama dıkkatlı ve deneyımlı bı doktor gerekırmıs bızımkı oyle gıbı 4d ultrason umarım kıssssssssss der yatıp uyumak ıstıyorum uyku tutmuyo oglum anneme gıttı aksam orda kalıcak ben vakıt gecırmeye calısıyorum nete gırebılırmıyım yarın bılmıyorum doktordan anneme gecıcem belkı gec saate gırer bılgı verırım haftayada kendı doktoruma gıdıcem bu anlamazsa o anlar dıye umut edıyorum hey heycanlıyım hem korukuyorum :)
yenı gelen arkadaslar hos geldınız

Kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin KIZIM oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı

hayırlı olsun yenı kızımız annesı

kımse yazmıyo ben uyumayı denıycem herkese ıyıgeceler :80:

Ya Rabbim! bütün hamişlerin ve benim göbüşlerimize kondurduğun meleklerimizi sağ salim bizlere kavuştur Kanaması olan annelere, durumu riskli olan bebişlerimize şifa ver ... onları anne babalarına bağışla...

Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametinin ve rahmetinin hakkı için, bebeğini kaybeden, düşük yapan, şu anda o çift çizgiyi görmek isteyen, bunun için herşeyşini vericek olan, üzülen ağlayan, evlat sevgisini tatmak isteyen derdine sürekli derman arayan kardeşlerimiz varya ne olursun bunu onlarada yaşat Allahım! Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı efendimizin gül kokusu hatırına nasip et....AMİN...

kızlarrr günaydınnn...mersinde çok güzel bir hava var...
Maşallah iremcim allah tamamına erdirsin...ama yaş 36 olupta dr sanada şansın çok az tehlike sinyalin var dese ve hamile kalsan kanaman olsa ve bu bebeği senden çok eşin çok istiyor olsa...abartmak değil ama ister istemez hayatının son şansını kaçırmak istemezsin ve işi şansa bırakmayı hiç istemezsin...allahın yüce takdiri...takdir allahtan tevekkül bizdenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…