kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin kızım oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı
Kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin KIZIM oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı
he he hayırlı olsun advocate cim. Allah'ım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli olarak kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar benim tahminlerime kulak verin siz. Bak erkek dedim kız çıktı. şimdiye kadar yaptığım 3 tahminin 3 ü 'de yanlışBen ne dersem siz tersini düşünün emi?
banada kız de lütfen kız deee .)))
iyi akşamlar arkadaşlar
Ben de inşallah ekim annesi olacağım Dün kontrole gittik Sat a göre 11+5 haftalık hamileyim Ama dr ultrasonda 10+3 olarak görünüyor dedi Yani bir haftalık küçük görünüyor Sizlerde de böyle bir durum var mı Biraz sıkıntı yaptım acaba bir sorun mu var diye Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
Ya Rabbim! bütün hamişlerin ve benim göbüşlerimize kondurduğun meleklerimizi sağ salim bizlere kavuştur Kanaması olan annelere, durumu riskli olan bebişlerimize şifa ver ... onları anne babalarına bağışla...
Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametinin ve rahmetinin hakkı için, bebeğini kaybeden, düşük yapan, şu anda o çift çizgiyi görmek isteyen, bunun için herşeyşini vericek olan, üzülen ağlayan, evlat sevgisini tatmak isteyen derdine sürekli derman arayan kardeşlerimiz varya ne olursun bunu onlarada yaşat Allahım! Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı efendimizin gül kokusu hatırına nasip et....AMİN...
çok teşekkür ederim canım:))Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah...gözün aydın canım...maşallah kızı da sana da
ya kızlar hem kimse gelmiyor hep aynı kişiler diyorsunuz ben ne zaman gelip bi laf atsam tek cevap gelmiyor....ben anlamadım cidden.
canım gözün aydınsağlıkla gelsin prenses
ya kızlar hem kimse gelmiyor hep aynı kişiler diyorsunuz ben ne zaman gelip bi laf atsam tek cevap gelmiyor....ben anlamadım cidden.
teşekkürler sinemcim...inşallah annesi hayırlısıyla sana da güzeller güzeli bi prenses gelir...hayırlı olsun yenı kızımız annesı
canım çok teşekkür ederim Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah... evet yeşimcim gerçekten hiç alakası yokmuş bhcg çok düşüktü çünkü bende...çok sevindim canım :)) gözün aydın...allah esirgesin.. Biz dün erkek demiştik sana bu arada demekki 2 li testteki bhcg ile alakası yokmuş bu tez çürüdü..:)
teşekkürler sinemcim...inşallah annesi hayırlısıyla sana da güzeller güzeli bi prenses gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?