2011 Ekim Anneleri

kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin kızım oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı

çok sevindim canım :)) gözün aydın...allah esirgesin.. Biz dün erkek demiştik sana bu arada demekki 2 li testteki bhcg ile alakası yokmuş bu tez çürüdü..:)

Kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin KIZIM oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı

He he hayırlı olsun Advocate cim. Allah'ım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli olarak kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar benim tahminlerime kulak verin siz. Bak erkek dedim kız çıktı. Şimdiye kadar yaptığım 3 tahminin 3 ü 'de yanlış Ben ne dersem siz tersini düşünün emi?

banada kız de lütfen kız deee .)))

kızlar bebklere bişiler almaya başladınız mı? güya 7. aya kadar almayın nazar değer dediler ama eylül anneleri valla maşallah almış çok cici şeyler

canım problem etme +1yada -1 hafta olabilir dedi doktor sonradan satla eşitleniyormuş yani beslenme vs.hiçbişeyle ilgisi yok bunun takma bunları kafana

AMMMMİNNNNNN cnm yürekten aminnnn
kızlar banada dua edin Rabbim yardımcımız olsun bugün ikili test sonucunu alıcam inşallah bebeklerim sağlıklıdır...

ya kızlar hem kimse gelmiyor hep aynı kişiler diyorsunuz ben ne zaman gelip bi laf atsam tek cevap gelmiyor....ben anlamadım cidden.

ya kızlar hem kimse gelmiyor hep aynı kişiler diyorsunuz ben ne zaman gelip bi laf atsam tek cevap gelmiyor....ben anlamadım cidden.

KİMMİŞ O SANA CEVAP VERMEYENMİ BURDAKİ KIZLARMI BENONLARIN KULAKLARINI ÇEKERİM:)
canım ben dün söylemiştim benim yavrumun henüz hiç bişeyi yok cinsiyeti kesinleşinceye kadarda bişey almaya niyetim yok bakalım azcık daha ele avuca gelsin o zaman neler alıcam ben yavruma sen almaya başlıyomusun yoksa?

Ah canım benim. Daha önce konuştuk bu konuyu ya ondandır. Mesela ben yine aynı şeyi söyleyeceğim, insanlar anladık rumuz demesinler diye yazmamıştım. Geneli ondan yazmamıştır bence.

Ben ciciş almayı düşünmüyorum henüz, çünkü korkuyorum. Allah korusun ya bişey olur da bebeğimi kaybedersem aldıklarım bana çok ağır gelir diye uzun bir süre almayayım diyorum. ama bebek mağazalarının önünden geçerken de içim gidiyor. Zamanım olsa kendimi tutamıcam sanırım.

çok sevindim canım :)) gözün aydın...allah esirgesin.. Biz dün erkek demiştik sana bu arada demekki 2 li testteki bhcg ile alakası yokmuş bu tez çürüdü..:)
canım çok teşekkür ederim Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah... evet yeşimcim gerçekten hiç alakası yokmuş bhcg çok düşüktü çünkü bende...

günaydın kızlar bir uyumuşum yeni kalktım..kahvaltı hazırlamaya üşeniyom ne yicem ben şimdi..napıyosunuz yarın 14. haftama giricem inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…