2011 Ekim Anneleri

sağol canımmm amin inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız... demek 3 tahmin de yanlış çıktı öyle mi? tersini düşünerek doğru sonuca mı ulaşıcaz şimdi:)

Kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin KIZIM oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı

Hayırlı olsun canım çok sevindim, küçük cadılar çoğalıyor ne güzel

Rabbim gönlünden geçeni versin inşallah. Bi kız daha gelsin diyelim osaman

AMİNNNNNNNNNNNnn

Günaydııın
Herkese hayırlı cumalar

Hayırlı cumalarrr.

kızlar bebklere bişiler almaya başladınız mı? güya 7. aya kadar almayın nazar değer dediler ama eylül anneleri valla maşallah almış çok cici şeyler

Bende son aylara kadar almayı düşünmüyorum, Alıp alıp Allah korusun bişi olursa çok üzülürüm o yüzden Rabbim sağlıkla büyütsün içimde son zamanlarda fazla mesai yaparım.

Bu arada Gün aydın olsun herkese, Cuma günlerini hep çok sevmişimdir.

Haftayada benim kontrolüm var 12+4 felan olucam banada cinsiyet söylermiki doktor amca

ya kızlar hem kimse gelmiyor hep aynı kişiler diyorsunuz ben ne zaman gelip bi laf atsam tek cevap gelmiyor....ben anlamadım cidden.

Slm canım ben şimdi eylül annelerinin cicilerine bakmayı yeni bitirdim. Yorumunu görünce bir bakınayım demiştim gerçekten çok güzeller bayıldım hepsine, ama dikkatimi çekti ilk başta erkek denilip bir çok şey alıp sonra kız olduğu belli olanlar olmuş :) Yani 18. 20. haftadan önce garanti değil cinsiyetler %90 da olsa yanılma payı %10 :) Bence şöyle 5. ay bitene kadar beklenmeli emin olunmalı, gerçi ben 7. aya kadar nasip olursa bir şey almamayı düşünüyorum dayanabiilirsem :)

Son düzenleme:

konyada ne kadar ünlü kadın doğumcu varsa aradım 16 hafta gel diyolarrrr

Kızlar sizlere bir sorum olacak.
8. haftada doktoruma sarı-yeşil hatta bazen kahverengiye çalan renklerde akıntım olduğunu söylemiştim. O da herhangi bir muayene,tahlil yapmadan, Donaxyl vajinal tablet vermişti. Sonrasında biliyosunuz aynı gün aşırı kanamam olmuştu ve ilacı kullanamamıştım. Şimdi akıntım açık-koyu sarı arası oluyor. Her gün sabah-akşam günlük ped değiştiriyorum. Dün doktoru aradım ve akıntının devam ettiğini Donaxyl'i kullanmaya başlamamda bir sakınca olup olmadığını sordum. O da kullan , sakıncası yok dedi.

Prospektüsü okuyunca hamilelerde 3 aydan önce kullanılmamasını tavsiye ettiğini okuyunca, kafam karıştı. Çünkü bu ilacı doktor bana 8 haftalıkken vermişti. Dr'a karşı güvenim sarsıldı desem yeri.

Uzun oldu yazı ama korktum şimdi. Aranızda bu fitili kullanan var mı? Varsa şikayetleri geçti mi? Lütfen bilen varsa cevaplasın.

canım bana şu eylül annelerinin cicilerinin birde bizimkilerin göbek şovunun linkini atsana yaa.... ben özürlü müyüm niye bulamıyom kinee....:84::84::84::84::84:

herkeze verhaba cumanız mubarek olsun hatunlar...:) nasılsınız... ya dun bebegım hıc kıpırdamadı hep uyudu hemde fotosundakı gıbı ayaklar havada eller ensede doktor o kadar cok durttu kı en sonunda bı uyandı kafasını oynattı ellerını ayaklarını soyle bı oynattı gerı hemen uyudu:):) cınsıyet konusunda hıcbısey soyeleyemıyecem hıcbısey goremıyorum dedı... bıde bu haftalarda cınsel organı gelısveye baslıyomus tav net hıcbısey dıyemem 1 ay sonra geelın dedı.. tum hevesım kursagımda kaldı:):)

kızlar bebklere bişiler almaya başladınız mı? güya 7. aya kadar almayın nazar değer dediler ama eylül anneleri valla maşallah almış çok cici şeyler

ben bir sürü cici aldım canım tekstil ihtiyacımız kalmadı desem yeri var 500 tl lik alışveriş yaptım. ben öle hurafelere inanmıyrum 3. ayımın bitmesini bekledim sadece tehlikeli dönem diye ki ondan önce bile almıştım ufak tefek şeyler. ben ilk bebeğime de almıştım onu kaybettim evet insan çok üzülüyor ama geçiyor işte neler unutmuyoruz ki... şimdi hergün cicilerini seviyorum yavrumun :)) inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklara...

Aslında en doğrusu bu sana o zaman daha net bir şey söyler banada net olduğu zaman söylesin doktorum sonra insan şüphede kalır acabamı ya kızsa ya erkekse filan :)

Banada aynısını değil ama mantar için olanını vermişti bende prospektüsünde ilk 3 ay sakıncalı yazdığı için kullanmadım sirkeli karbonatlı su ile giderdim.. Ama günlük pet kullanma içinde sıvıyı tuttuğu için mikrop üretiyor sakıncalı dr. söyledi, ben kağıt havlu kullanıyorum her defasında atıyorum. Günlük petlerde bu şikayetleri yapıyor ayrıca... Birde bol su iç çok iyi geliyor.

ya bi tane önlük aldım ama alasım var şimdi ne diyim:))

Aslında en doğrusu bu sana o zaman daha net bir şey söyler banada net olduğu zaman söylesin doktorum sonra insan şüphede kalır acabamı ya kızsa ya erkekse filan :)

cok verak edıyorumm carcabuk gecsın ıns su 1 ay... evet garantı olması en guzelı... gercı gecen sene şırnaktaydık orda esımın arkadasının esının bebegı olcaktı 6 aya kadar kız demısler kadın tum alısverısı yapmıs 6. ayda erkek demısler.. sok olmuslar ya dusunsene...:):)

ya ben dayanamam korkarım...ne var bizde beyaz sarı alırız.....

CNM beimde aşırı kaşıntım vardı ismini hatırlamıyorum ama doktor banada fitil vermişti ve aynen öyle yazıyordu kısaca mecbur değilsen 3 aydan önce kullanma ama ben çok çaresiz kaldım mecburen kullandım 2 taneydi ikincisinden sonra kaşıntım geçti ama eğer mecbur değilsen kullanma zararsız alternatif çözümler bul ama mecbursanda kullan çünkü eninde sonunda geçmeyince kullanmak zorunda kalıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…