He he hayırlı olsun Advocate cim. Allah'ım hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli olarak kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar benim tahminlerime kulak verin siz. Bak erkek dedim kız çıktı. Şimdiye kadar yaptığım 3 tahminin 3 ü 'de yanlışBen ne dersem siz tersini düşünün emi?
Kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin KIZIM oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı
kıslar heycandan uyku tutmadı cantamı hazırladım cıkolatamı aldım yarın uyanır uyanmaz hazırlanıp cıkıcam bekelım doktorumuz anlıycakmı cınsıyetımızı arastırdgıgım kadarıyla 12 haftada bellıymıs kesın ama dıkkatlı ve deneyımlı bı doktor gerekırmıs bızımkı oyle gıbı 4d ultrason umarım kıssssssssss der yatıp uyumak ıstıyorum uyku tutmuyo oglum anneme gıttı aksam orda kalıcak ben vakıt gecırmeye calısıyorum nete gırebılırmıyım yarın bılmıyorum doktordan anneme gecıcem belkı gec saate gırer bılgı verırım haftayada kendı doktoruma gıdıcem bu anlamazsa o anlar dıye umut edıyorum hey heycanlıyım hem korukuyorum :)
yenı gelen arkadaslar hos geldınız
Ya Rabbim! bütün hamişlerin ve benim göbüşlerimize kondurduğun meleklerimizi sağ salim bizlere kavuştur Kanaması olan annelere, durumu riskli olan bebişlerimize şifa ver ... onları anne babalarına bağışla...
Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametinin ve rahmetinin hakkı için, bebeğini kaybeden, düşük yapan, şu anda o çift çizgiyi görmek isteyen, bunun için herşeyşini vericek olan, üzülen ağlayan, evlat sevgisini tatmak isteyen derdine sürekli derman arayan kardeşlerimiz varya ne olursun bunu onlarada yaşat Allahım! Hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı efendimizin gül kokusu hatırına nasip et....AMİN...
Günaydııın
Herkese hayırlı cumalar
kızlar bebklere bişiler almaya başladınız mı? güya 7. aya kadar almayın nazar değer dediler ama eylül anneleri valla maşallah almış çok cici şeyler
ya kızlar hem kimse gelmiyor hep aynı kişiler diyorsunuz ben ne zaman gelip bi laf atsam tek cevap gelmiyor....ben anlamadım cidden.
Hayırlı olsun canım çok sevindim, küçük cadılar çoğalıyor ne güzel
canım benimm aynen öylee kızlar daha yoğunlukta olmaya başladı çok sağol tatlım...
Hayırlı olsun canım çok sevindim, küçük cadılar çoğalıyor ne güzel
Rabbim gönlünden geçeni versin inşallah. Bi kız daha gelsin diyelim osaman
AMİNNNNNNNNNNNnn
Hayırlı cumalarrr.
Bende son aylara kadar almayı düşünmüyorum, Alıp alıp Allah korusun bişi olursa çok üzülürüm o yüzden Rabbim sağlıkla büyütsün içimde son zamanlarda fazla mesai yaparım.
Bu arada Gün aydın olsun herkese, Cuma günlerini hep çok sevmişimdir.
Haftayada benim kontrolüm var 12+4 felan olucam banada cinsiyet söylermiki doktor amca
zeynepcim inşallah seninki de kızdır tabi önce Allah sağlıklısını hayırlısını versin...benim niye söylemiyolar banada kız desinler amaaaaaa:84::84::84::84::84:
Slm canım ben şimdi eylül annelerinin cicilerine bakmayı yeni bitirdim. Yorumunu görünce bir bakınayım demiştim gerçekten çok güzeller bayıldım hepsine, ama dikkatimi çekti ilk başta erkek denilip bir çok şey alıp sonra kız olduğu belli olanlar olmuş :) Yani 18. 20. haftadan önce garanti değil cinsiyetler %90 da olsa yanılma payı %10 :) Bence şöyle 5. ay bitene kadar beklenmeli emin olunmalı, gerçi ben 7. aya kadar nasip olursa bir şey almamayı düşünüyorum dayanabiilirsem :)
günaydın kızlar bir uyumuşum yeni kalktım..kahvaltı hazırlamaya üşeniyom ne yicem ben şimdi..napıyosunuz yarın 14. haftama giricem inş..
zeynepcim inşallah seninki de kızdır tabi önce Allah sağlıklısını hayırlısını versin...
kızlar bebklere bişiler almaya başladınız mı? güya 7. aya kadar almayın nazar değer dediler ama eylül anneleri valla maşallah almış çok cici şeyler
herkeze verhaba cumanız mubarek olsun hatunlar...:) nasılsınız... ya dun bebegım hıc kıpırdamadı hep uyudu hemde fotosundakı gıbı ayaklar havada eller ensede doktor o kadar cok durttu kı en sonunda bı uyandı kafasını oynattı ellerını ayaklarını soyle bı oynattı gerı hemen uyudu:):) cınsıyet konusunda hıcbısey soyeleyemıyecem hıcbısey goremıyorum dedı... bıde bu haftalarda cınsel organı gelısveye baslıyomus tav net hıcbısey dıyemem 1 ay sonra geelın dedı.. tum hevesım kursagımda kaldı:):)
Kızlar sizlere bir sorum olacak.
8. haftada doktoruma sarı-yeşil hatta bazen kahverengiye çalan renklerde akıntım olduğunu söylemiştim. O da herhangi bir muayene,tahlil yapmadan, Donaxyl vajinal tablet vermişti. Sonrasında biliyosunuz aynı gün aşırı kanamam olmuştu ve ilacı kullanamamıştım. Şimdi akıntım açık-koyu sarı arası oluyor. Her gün sabah-akşam günlük ped değiştiriyorum. Dün doktoru aradım ve akıntının devam ettiğini Donaxyl'i kullanmaya başlamamda bir sakınca olup olmadığını sordum. O da kullan , sakıncası yok dedi.
Prospektüsü okuyunca hamilelerde 3 aydan önce kullanılmamasını tavsiye ettiğini okuyunca, kafam karıştı. Çünkü bu ilacı doktor bana 8 haftalıkken vermişti. Dr'a karşı güvenim sarsıldı desem yeri.
Uzun oldu yazı ama korktum şimdi. Aranızda bu fitili kullanan var mı? Varsa şikayetleri geçti mi? Lütfen bilen varsa cevaplasın.
KİMMİŞ O SANA CEVAP VERMEYENMİ BURDAKİ KIZLARMI BENONLARIN KULAKLARINI ÇEKERİM:)
canım ben dün söylemiştim benim yavrumun henüz hiç bişeyi yok cinsiyeti kesinleşinceye kadarda bişey almaya niyetim yok bakalım azcık daha ele avuca gelsin o zaman neler alıcam ben yavruma sen almaya başlıyomusun yoksa?
Aslında en doğrusu bu sana o zaman daha net bir şey söyler banada net olduğu zaman söylesin doktorum sonra insan şüphede kalır acabamı ya kızsa ya erkekse filan :)
canım bana şu eylül annelerinin cicilerinin birde bizimkilerin göbek şovunun linkini atsana yaa.... ben özürlü müyüm niye bulamıyom kinee....:84::84::84::84::84:
Slm canım ben şimdi eylül annelerinin cicilerine bakmayı yeni bitirdim. Yorumunu görünce bir bakınayım demiştim gerçekten çok güzeller bayıldım hepsine, ama dikkatimi çekti ilk başta erkek denilip bir çok şey alıp sonra kız olduğu belli olanlar olmuş :) Yani 18. 20. haftadan önce garanti değil cinsiyetler %90 da olsa yanılma payı %10 :) Bence şöyle 5. ay bitene kadar beklenmeli emin olunmalı, gerçi ben 7. aya kadar nasip olursa bir şey almamayı düşünüyorum dayanabiilirsem :)
Kızlar sizlere bir sorum olacak.
8. haftada doktoruma sarı-yeşil hatta bazen kahverengiye çalan renklerde akıntım olduğunu söylemiştim. O da herhangi bir muayene,tahlil yapmadan, Donaxyl vajinal tablet vermişti. Sonrasında biliyosunuz aynı gün aşırı kanamam olmuştu ve ilacı kullanamamıştım. Şimdi akıntım açık-koyu sarı arası oluyor. Her gün sabah-akşam günlük ped değiştiriyorum. Dün doktoru aradım ve akıntının devam ettiğini Donaxyl'i kullanmaya başlamamda bir sakınca olup olmadığını sordum. O da kullan , sakıncası yok dedi.
Prospektüsü okuyunca hamilelerde 3 aydan önce kullanılmamasını tavsiye ettiğini okuyunca, kafam karıştı. Çünkü bu ilacı doktor bana 8 haftalıkken vermişti. Dr'a karşı güvenim sarsıldı desem yeri.
Uzun oldu yazı ama korktum şimdi. Aranızda bu fitili kullanan var mı? Varsa şikayetleri geçti mi? Lütfen bilen varsa cevaplasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?