2011 Ekim Anneleri

Eylül annelerindede var bir iki kişi o yüzden alınsada orta renkler tercih edilmeli :)

Ya bende kaşıntı ve koku falan yok. Sadece akıntı. En iyisi bende kullanmayayım ya amaan. Dün 1 tane kullanmıştım. Yarın kızlara sorar öyle devam ederim demiştim. Sirkeli su nasıl yapılıyor? Tarif eder misiniz rica etsem?
Bu arada Hanzadecim teşekkürler canım. Ben hep günlük ped kullanan biriydim, bundan sonra kullanmıcam.

Evet orta renklerden almaya özen göster bak eylül annelerinin hepsine baktıysan birisi erkek kıyafetleri almış hemde bir hayli dünya kadar 21. haftada kız demişler :))

ayyy yaaa cok kotu olmustur.. neyse saklasın 2. bebege ıns.. bende ılk dogum sonrası gıyecegı zıbın takımını yesıl almıstım nolur nolmaz dıye

banada hanzede tarif etmişti yarım litre ılık suya 1 çay bardağının yarısından biraz az sirkeyi dök onunla yıka denizin tabiriyle kukunu sonrada iyice kurula sık iç çamaşırı değiştir cnm.

selam kızlar!
hani 2011 yılı erkek yılı olacaktı:)
heryerden prenses haberi geliyor, hoşgelsinler:) hayırlı evlat olsunlar:)
prens haberleri getirenlere de ayrıca hayırlı olsun:)
biz de iyiyiz, benim cimcime kreşe gitmek istemedi bugün, bakalım nasıl geçirecek gününü?
artık ben de sabırsızlanmaya başladım, 29 nisan gelsin de gideyim dr'uma söylesin, kızıma kız kardeş mi, erkek kardeş mi geliyor diye:)
ama ne yalan söyleyeyim, bu ikilem de apayrı bir heyecan, sanki hediye paketin önünde duruyor ama açmaya henüz vakti gelmediğinden, sürprizi tahmin etmeye çalışmak gibi:)

herkese merhabaa.
topikte çok az kişi var hayırdır hanımlar hep beraber cinsiyet öğrenmeye mi gittiniz :)
yeni girebildim ben, kötüydüm sabahtan beri midem bulanıyor, tansiyonum düşük, yatıyorum.
herkes iyidir umarım, kendinize iyi bakın öpüyorum...

Kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin KIZIM oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı

tebrik ederim canım Allah gönlüne göre verdi. hayat ne tuhaf, seni bu kadar güldürürken eşin karalar bağlamıştır ama yapcak bişe yok, tamamen onun transferi :)
sağlıcakla dünyaya gelir inşallah yavrunuzla bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım öpüyorum...

geçmiş olsun denizcim, tansiyonunun düşük olduğuna eminsen biraz tuzlu ayran yapıver diyeceğim ama, tiroid sorununa zararlı galiba tuz, yoksa yalnış mı biliyorum?

merhaba arkadaşlar topiğimize hoş geldiniz. hamileliğiniz hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah.
henüz cinsiyet öğrenmedim ben, erkenmiş. o yüzden bişe diyemiyorum.
gelişimi önden giden veya arkadan gelen bebeklerimiz var burda. eninde sonunda normal ölçüsüne geliyormuş sıkıntı yapma istersen, doktorun gerekeni söyleyecektir sana fulya.

geçmiş olsun denizcim, tansiyonunun düşük olduğuna eminsen biraz tuzlu ayran yapıver diyeceğim ama, tiroid sorununa zararlı galiba tuz, yoksa yalnış mı biliyorum?

teşekkür ederim shpritcim ama geçmiş olmuyor sanki bin yıldır böyleyim acaba kısmen haksız yere rapor aldım diye cezalandırıldım mı madem hak yedin bu da mükafatın mı deniyor acaba bana çünkü dün dr istirahat yazayım dediğinde kötü değildim, hamilelerin dinlenmeye ihtiyacı var dedi ısrar etti ben de ok dedim. demese miydim diye kötü hissediyorum şimdi kendimi.
tuzlu ayran yapicam şimdi yemek yedim, onun üzerine içeyim. hamilelik öncesi iyotsuz tuz kullanıyordum, hamilelikle birlikte iyotluya döndüm canım öyle yapmak lazımmış.
benim her zamanki modum bu güzelim sen nasılsın neler yapiyorsun? kızının nasıl oldu sağlığına kavuşmuştur umarım.

Son düzenleme:
valla bende diyorum bugün yada yarın gitsemmi doktora cinsiyeti için..çoğu öğrendi baksana bizim başımız kelmi

herkese merhabalar.nasilsiniz?hamislik nasil gidiyor?bir sorum olacakti sizlere.almanyada yasayan varmi ? varsa eger sorum su olacakti benim drum cinsiyetini söymemiyor 20 . haftada falan ancak belli oliur diyor ama sizler ve facedeki grupdakiler hepsi ögrendi sayilir .en sona ben kalicam bu belirsizlik beni delirtiyor.

Son düzenleme:
yeşiimmm. size misafir gönderiyorum :) kayınvalidemler sabah yola çıktı,size geliyorlar haberin olsun :)
şaka bir yana, ikinci gelinleri de mersinden olacak sanırım. aileler tanışacak yarın, bugünden çıktılar yola. hayırlı bir iş için yoldalar kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…