cok verak edıyorumm carcabuk gecsın ıns su 1 ay... evet garantı olması en guzelı... gercı gecen sene şırnaktaydık orda esımın arkadasının esının bebegı olcaktı 6 aya kadar kız demısler kadın tum alısverısı yapmıs 6. ayda erkek demısler.. sok olmuslar ya dusunsene...:):)
ya ben dayanamam korkarım...ne var bizde beyaz sarı alırız.....
CNM beimde aşırı kaşıntım vardı ismini hatırlamıyorum ama doktor banada fitil vermişti ve aynen öyle yazıyordu kısaca mecbur değilsen 3 aydan önce kullanma ama ben çok çaresiz kaldım mecburen kullandım 2 taneydi ikincisinden sonra kaşıntım geçti ama eğer mecbur değilsen kullanma zararsız alternatif çözümler bul ama mecbursanda kullan çünkü eninde sonunda geçmeyince kullanmak zorunda kalıyosun
Evet orta renklerden almaya özen göster bak eylül annelerinin hepsine baktıysan birisi erkek kıyafetleri almış hemde bir hayli dünya kadar 21. haftada kız demişler :))
arkadaşlar lütfen yardım gerçekten bulamıyorum... gebelik te sayfa sayfa gezdi bulamadım ya....
selam kızlar nasılsınız bakalım bugün
Ya bende kaşıntı ve koku falan yok. Sadece akıntı. En iyisi bende kullanmayayım ya amaan. Dün 1 tane kullanmıştım. Yarın kızlara sorar öyle devam ederim demiştim. Sirkeli su nasıl yapılıyor? Tarif eder misiniz rica etsem?
Bu arada Hanzadecim teşekkürler canım. Ben hep günlük ped kullanan biriydim, bundan sonra kullanmıcam.
banada hanzede tarif etmişti yarım litre ılık suya 1 çay bardağının yarısından biraz az sirkeyi dök onunla yıka denizin tabiriyle kukunu sonrada iyice kurula sık iç çamaşırı değiştir cnm.
Kizlaaaaar duyduk duymadık demeyin KIZIM oluyooor:))) doktora gittik sırf cinsiyeti görmek için kesin olarak söyledi inanılmaz mutluyum ağzım beşlik simit gibi toparlayamiyorum ağzımı
Merhaba bayanlar ben geldim. benimde bebişi 14 Ekimde bekliyoruz dedi doktor kalp atışlarını, tekme sallayışını gördük. ancak bazıları 3. aydan itibaren doktor cinsiyeti söyler diyor benim doktor mümkün değil diyor. Cinsiyeti buraya yazanlar nasıl öğrendi? Beni ve bebişimi listeye ekler misiniz?
iyi akşamlar arkadaşlar
Ben de inşallah ekim annesi olacağım Dün kontrole gittik Sat a göre 11+5 haftalık hamileyim Ama dr ultrasonda 10+3 olarak görünüyor dedi Yani bir haftalık küçük görünüyor Sizlerde de böyle bir durum var mı Biraz sıkıntı yaptım acaba bir sorun mu var diye Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
geçmiş olsun denizcim, tansiyonunun düşük olduğuna eminsen biraz tuzlu ayran yapıver diyeceğim ama, tiroid sorununa zararlı galiba tuz, yoksa yalnış mı biliyorum?
valla bende diyorum bugün yada yarın gitsemmi doktora cinsiyeti için..çoğu öğrendi baksana bizim başımız kelmi
Sağol canım. Bu arada Üzüm sirkesi mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?