dimi amaa, kel miyiz biz ayolsaçlarım çok dökülüyor olabilir ama hala varlar :)
bizim 1 ay sonra belli olacak, hayırlısı.
herkese merhabalar.nasilsiniz?hamislik nasil gidiyor?bir sorum olacakti sizlere.almanyada yasayan varmi ? varsa eger sorum su olacakti benim drum cinsiyetini söymemiyor 20 . haftada falan ancak belli oliur diyor ama sizler ve facedeki grupdakiler hepsi ögrendi sayilir .en sona ben kalicam bu belirsizlik beni delirtiyor.
valla herkes öğrenmiş ya cinsiyetini bizde duydukça sabırsızlanıyoruz..sen nasıl 1 ay dayanıcan öğrenmeden?
teşekkür ederim shpritcim ama geçmiş olmuyor sanki bin yıldır böyleyimacaba kısmen haksız yere rapor aldım diye cezalandırıldım mı madem hak yedin bu da mükafatın mı deniyor acaba bana çünkü dün dr istirahat yazayım dediğinde kötü değildim, hamilelerin dinlenmeye ihtiyacı var dedi ısrar etti ben de ok dedim. demese miydim diye kötü hissediyorum şimdi kendimi.
tuzlu ayran yapicam şimdi yemek yedim, onun üzerine içeyim. hamilelik öncesi iyotsuz tuz kullanıyordum, hamilelikle birlikte iyotluya döndüm canım öyle yapmak lazımmış.
benim her zamanki modum bu güzelim sen nasılsın neler yapiyorsun? kızının nasıl oldu sağlığına kavuşmuştur umarım.
valla herkes öğrenmiş ya cinsiyetini bizde duydukça sabırsızlanıyoruz..sen nasıl 1 ay dayanıcan öğrenmeden?
herkese merhabalar.nasilsiniz?hamislik nasil gidiyor?bir sorum olacakti sizlere.almanyada yasayan varmi ? varsa eger sorum su olacakti benim drum cinsiyetini söymemiyor 20 . haftada falan ancak belli oliur diyor ama sizler ve facedeki grupdakiler hepsi ögrendi sayilir .en sona ben kalicam bu belirsizlik beni delirtiyor.
Duygu listeyi güncellemiş, 14 erkek 10 kız habuki son günlerde kızlar çok fgibi duruyordu, sinemide eklersek 14 erkek 11 kızımız oldu şimdilik :) Bakalım şehzadelermi kçoğalacak sultanlarmı?
oo şeymacım sen 14. haftayı bitiriyorsun, benim senin kadar büyümeme daha çook var, daha da uzun sürebilir yani öğrenme sürecim. ama sorun değil. merak etmiyorum ben. hiç söylemese de olur ama hazırlıklar açısından bilmekte fayda var, kolaylık olur.
Denizcim işe gittiğin günlerdede tansiyonun düşüp miğden bulanıyordu ne ilgisi var raporunla canım, kendine kuruntu yapma hamilesin sen bak rahatsızsın iyikide rapor evrmiş doktorun yoksa bu halde işte olup dinlenemeyecek sıkıntı çekecektin dimi? Takma kafana ve dinlenmene bak...
yar bana bir sultaaannn sağlıklı olanındannn :))
Bir ay dediğin nedir ki bak 3 ay geçmiş göz açıp kapayana kadar :) Bende öğrenmedim salı kontrolüm var ama cinsiyetle ilgili tahminde bulunsa dahi eylül annelerini okuduktan sonra 18. haftaların en sağlıklı zamanlar olduğu konusuna kanaat getirdim net sonuç kukularda pipilerde görünüyo o zaman :)
geçen kaynanamda diyoki cinsiyetini öğren ona göre bişeyler örmeye başlıcam diyor..sonra hamile olduğumu bilen hep aynı soru cinsiyeti ne sorusundan bıktım..öğreneyimde onlarında içi rahat etsin demi?
Salı mıı? Yarın gitmiyor muydun? cumartesi diye hatırlıyorum nedense :44:
Duygu listeyi güncellemiş, 14 erkek 10 kız habuki son günlerde kızlar çok fgibi duruyordu, sinemide eklersek 14 erkek 11 kızımız oldu şimdilik :) Bakalım şehzadelermi kçoğalacak sultanlarmı?
hanzadecim sineminki belli değil, geçmişi okurken fark ettim senin yorumundan. sinemin mesajı advocate içindi. gerçi o da kız istiyordu, bu kadar gönülden bir istek karşılıksız kalmasın ama dimi gönlüne göre olur inşallah. bakalım ne haber getirecek bugün...
bu arada skoru sen belirleyeceksin topikte :)en son eşitlik sağlanırsa ve en geç öğrenecek anne olursan senden gelecek cevabı beklicez
Evet canım aslında cts gidicektim ama erteledi dr. biraz daha büyüsün diye haftasonunu adrenalim yüksek şekilde geçireceğim kesin. İyi haberler alırım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?