2011 Ekim Anneleri

herkese slm kızlar ben çok kötü bır hata yaptımm

sabah süt içim dıye aldım içtim güzel güzel yarısına gelınce farkettım kı tarıhı 1 ay geçmişşş

gıttım kustum hemen ıns bebeğime bir şey olmazz

aldıgım yerede bana değil ama çocuguma bırsey olursa sız yandınız dedımm

dün kontrole gıttık zıp zıp zıplıyoo zıpır çok yaramaz hareketlı baya dr boyunu ölçerken zorlandı bıraz

ama şükür rahat ıyı gözüküyo dedı

10 gun sonra gel bakalım 2 li test yapalım dedı ben 6 gun sonra gıdıcemm kontrol olarak gecsınn dıyee

Son düzenleme:

Merhaba şehnaz hoşgeldin, doktorun doğru olanı yapıyor şu anda cinsiyeti belirlenen arkadaşlar içinde % 100 oaln bir kiş var sanırım. Dr. tahminde bulunuyor % lerle yani yanılma paylarıyla beraber senin doktorun yanılmak istemediği için bunu yapıyor demekki.. Biraz daha sabret daha bir ikiay önce minnacık bir keseyi onlar :) Az kaldı sağlıloı sıhatli olsunlar öğreneceğiz inşallah bizlerde..

valla herkes öğrenmiş ya cinsiyetini bizde duydukça sabırsızlanıyoruz..sen nasıl 1 ay dayanıcan öğrenmeden?

oo şeymacım sen 14. haftayı bitiriyorsun, benim senin kadar büyümeme daha çook var, daha da uzun sürebilir yani öğrenme sürecim. ama sorun değil. merak etmiyorum ben. hiç söylemese de olur ama hazırlıklar açısından bilmekte fayda var, kolaylık olur.

Denizcim işe gittiğin günlerdede tansiyonun düşüp miğden bulanıyordu ne ilgisi var raporunla canım, kendine kuruntu yapma hamilesin sen bak rahatsızsın iyikide rapor evrmiş doktorun yoksa bu halde işte olup dinlenemeyecek sıkıntı çekecektin dimi? Takma kafana ve dinlenmene bak...

kızlar

deneyimli bir anne olarak şunu söylemek isterim ki bebişlerimizin cinsiyeti için daha çok erken maalesef doktorlarımız yanılabiliyorlar benim oğlum iki hafta arayla bir kız oldu bir erkek :))) kesin sonuç detaylı ultrasonda belli oldu 20. haftada.. o yüzden derim ki Allah gönlünüze göre versin ama 16 - 17 hafta dolana kadar bir açık kapınız olsun.. Valla benim kayınvalidemin bir haftada yaptığı bütün pembe şeyler elinde kaldı :)

valla herkes öğrenmiş ya cinsiyetini bizde duydukça sabırsızlanıyoruz..sen nasıl 1 ay dayanıcan öğrenmeden?

Bir ay dediğin nedir ki bak 3 ay geçmiş göz açıp kapayana kadar :) Bende öğrenmedim salı kontrolüm var ama cinsiyetle ilgili tahminde bulunsa dahi eylül annelerini okuduktan sonra 18. haftaların en sağlıklı zamanlar olduğu konusuna kanaat getirdim net sonuç kukularda pipilerde görünüyo o zaman :)

Alman disiplinine her zaman hayran olmuşumdur, bence doğrusunu yapıyorlar. hata kabul etmemek için yanılma payını ortadan kaldırıyorlar bravo. burda hayal meyal görse bile söylüyor doktorlar. iş arkadaşım çocuğunun odasını boyamış eşyalarını masmavi almış oğlu olacak diye, kız bebek dünyaya getirmişler ve eşi resmen üzülmüş buna. insanların hem hazırlıklarını hem hayallerini yıkıyorlar burda. boşver sen zamanı gelince öğrenirsin.

Duygu listeyi güncellemiş, 14 erkek 10 kız habuki son günlerde kızlar çok fgibi duruyordu, sinemide eklersek 14 erkek 11 kızımız oldu şimdilik :) Bakalım şehzadelermi çoğalacak sultanlarmı?

Son düzenleme:

bende baştan o kadar merak etmiyordum sonradan çok merak etmeye başladım.. cinsiyeti neyse ona göre kıyafet almak istiyorsun

Evet canım haklısın, nasıl olsa ben hep böyleyim gerçi dün iyi hissediyordum kendimi bu yüzden çok yordum kendimi, yoruldum, sanırım bu yüzden bitkin düştüm bugün. evde iş çıkadım kendime, hata etmişim.
bugün eşim geliyor inşallah daha da iyi olucam ilerleyen saatlerde.
tamam kafama takmamaya gayret edicem teşekkürler

geçen kaynanamda diyoki cinsiyetini öğren ona göre bişeyler örmeye başlıcam diyor..sonra hamile olduğumu bilen hep aynı soru cinsiyeti ne sorusundan bıktım..öğreneyimde onlarında içi rahat etsin demi?

Salı mıı? Yarın gitmiyor muydun? cumartesi diye hatırlıyorum nedense :44:

geçen kaynanamda diyoki cinsiyetini öğren ona göre bişeyler örmeye başlıcam diyor..sonra hamile olduğumu bilen hep aynı soru cinsiyeti ne sorusundan bıktım..öğreneyimde onlarında içi rahat etsin demi?

Bu insanlarda bir alem çocuk yapmıyomusun ?yaparsın.. cinsiyeti ne? öğrenirler... e kız yada erkekse ikincisi ne zaman bitanede kardeş yap! bu rutin halk konuşmalarını hiç sevmiyorum hatta karşımdakini bozabilme kapasitem yüksek bu konularda, herkesin işime burnunu sokmasını sevmem... Nedir bu mahalle baskısı?

Bu yüzden binlerce kadın çocuğu olmuyor diye kahroluyor, üzülerek söylüyorum ki çok düşüncesiz ve anlayışsız bir topluma sahibiz bu konularda...

Duygu listeyi güncellemiş, 14 erkek 10 kız habuki son günlerde kızlar çok fgibi duruyordu, sinemide eklersek 14 erkek 11 kızımız oldu şimdilik :) Bakalım şehzadelermi kçoğalacak sultanlarmı?

hanzadecim sineminki belli değil, geçmişi okurken fark ettim senin yorumundan. sinemin mesajı advocate içindi. gerçi o da kız istiyordu, bu kadar gönülden bir istek karşılıksız kalmasın ama dimi gönlüne göre olur inşallah. bakalım ne haber getirecek bugün...
bu arada skoru sen belirleyeceksin topikte :)en son eşitlik sağlanırsa ve en geç öğrenecek anne olursan senden gelecek cevabı beklicez

İnşallah sağlıklı haberini alayımda önce inşallah onuda öğreneceğim gün gelir :)

Evet canım aslında cts gidicektim ama erteledi dr. biraz daha büyüsün diye haftasonunu adrenalim yüksek şekilde geçireceğim kesin. İyi haberler alırım inşallah..

daha iyi sonuç alacak demek ki doktorun, iyi etmiş ama sen bu süre içinde sakin kalmaya çalış ki bebeğin rahat büyüsün, rahat bırak çocuğu yahuu :) adrenalin zararlıymış, gerçekten, doktorum söyledi bana.. sakin sakin gidin güzel haberlerle gelin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…