Bu insanlarda bir alem çocuk yapmıyomusun ?yaparsın.. cinsiyeti ne? öğrenirler... e kız yada erkekse ikincisi ne zaman bitanede kardeş yap! bu rutin halk konuşmalarını hiç sevmiyorum hatta karşımdakini bozabilme kapasitem yüksek bu konularda, herkesin işime burnunu sokmasını sevmem... Nedir bu mahalle baskısı?
Bu yüzden binlerce kadın çocuğu olmuyor diye kahroluyor, üzülerek söylüyorum ki çok düşüncesiz ve anlayışsız bir topluma sahibiz bu konularda...
hanzadecim sineminki belli değil, geçmişi okurken fark ettim senin yorumundan. sinemin mesajı advocate içindi. gerçi o da kız istiyordu, bu kadar gönülden bir istek karşılıksız kalmasın ama dimi gönlüne göre olur inşallah. bakalım ne haber getirecek bugün...
bu arada skoru sen belirleyeceksin topikte :)en son eşitlik sağlanırsa ve en geç öğrenecek anne olursan senden gelecek cevabı beklicez
geçen kaynanamda diyoki cinsiyetini öğren ona göre bişeyler örmeye başlıcam diyor..sonra hamile olduğumu bilen hep aynı soru cinsiyeti ne sorusundan bıktım..öğreneyimde onlarında içi rahat etsin demi?
Merhaba şehnaz hoşgeldin, doktorun doğru olanı yapıyor şu anda cinsiyeti belirlenen arkadaşlar içinde % 100 oaln bir kiş var sanırım. Dr. tahminde bulunuyor % lerle yani yanılma paylarıyla beraber senin doktorun yanılmak istemediği için bunu yapıyor demekki.. Biraz daha sabret daha bir ikiay önce minnacık bir keseyi onlar :) Az kaldı sağlıloı sıhatli olsunlar öğreneceğiz inşallah bizlerde..
kızlar
deneyimli bir anne olarak şunu söylemek isterim ki bebişlerimizin cinsiyeti için daha çok erken maalesef doktorlarımız yanılabiliyorlar benim oğlum iki hafta arayla bir kız oldu bir erkek :))) kesin sonuç detaylı ultrasonda belli oldu 20. haftada.. o yüzden derim ki Allah gönlünüze göre versin ama 16 - 17 hafta dolana kadar bir açık kapınız olsun.. Valla benim kayınvalidemin bir haftada yaptığı bütün pembe şeyler elinde kaldı :)
Alman disiplinine her zaman hayran olmuşumdur, bence doğrusunu yapıyorlar. hata kabul etmemek için yanılma payını ortadan kaldırıyorlar bravo. burda hayal meyal görse bile söylüyor doktorlar. iş arkadaşım çocuğunun odasını boyamış eşyalarını masmavi almış oğlu olacak diye, kız bebek dünyaya getirmişler ve eşi resmen üzülmüş buna. insanların hem hazırlıklarını hem hayallerini yıkıyorlar burda. boşver sen zamanı gelince öğrenirsin.
İnşallah sağlıklı haberini alayımda önce inşallah onuda öğreneceğim gün gelir :)
Ben sabah sersemliği ile sinemin kızı olacak sandım bri haylide sevinmiştim :) İnşallah onunda gönlündeki olur diyelim o zaman advotace bana hep erkek gibi geliyordu kızmış demek :)
Ben cinsiyetini öğrenince anneme söyledim. Ama bak sakın bişey alma dedim. haftaya bir gittim, küçük küçük donlar almış. hemen en turuncusundan yelek başlamış. Anne naptııııın? dedim ama nafile. Aldıklarını vermedi bana. Bizim burada adettir. anneanne beşik alır, içine de örülenler, alınanlar konur ve doğum sonrası oda bi güzel süslenir. Alınanlar kaldırılmaz 1-2 gün çocuk odasında gösterime sunulur. Amaç Kaynana görsün, gelenler bebeklerine örnek alsın
tuhaf adetlerimiz vardır vesselam.
çok doğru söylüyosun ben daha 1buçuk senelik evliyim dış gebelik geçirdim daha önce sanki birdaha çocuğum olmucakmış gibi davranıyordu herkes..kaynanam bile itiraf etti ben senin çocuğun olmucak gibime geliyordu dedi ..ama ben hiç öyle düşünmedim ALLAHın izniyle morratım hepsini..bu insanlara ne oluyorsa herkes laf peşinde!!
çok doğru söylüyosun ben daha 1buçuk senelik evliyim dış gebelik geçirdim daha önce sanki birdaha çocuğum olmucakmış gibi davranıyordu herkes..kaynanam bile itiraf etti ben senin çocuğun olmucak gibime geliyordu dedi ..ama ben hiç öyle düşünmedim ALLAHın izniyle morratım hepsini..bu insanlara ne oluyorsa herkes laf peşinde!!
ayy çok sinirlendim ne kadar düşüncesiz insanlar olmasa bile nolur verende Allah vermeyende Allah bazen insanların gerçekten çok acımasız olduğunu düşünüyorum
yeşiimmm. Size misafir gönderiyorum :) kayınvalidemler sabah yola çıktı,size geliyorlar haberin olsun :)
şaka bir yana, ikinci gelinleri de mersinden olacak sanırım. Aileler tanışacak yarın, bugünden çıktılar yola. Hayırlı bir iş için yoldalar kısmetse.
Kadn memura doum izni mjdesi - Hrriyet Salk KIZLAR BU HABERİ OKUDUNUZMUU SÜT İZNİ 3 SAAT OLMUŞ....
Kadn memura doum izni mjdesi - Hrriyet Salk KIZLAR BU HABERİ OKUDUNUZMUU SÜT İZNİ 3 SAAT OLMUŞ....
çalışan annelerinde işi zor ya ALLAH yardımcıları olsun..
evet çok zor bende bebeğimi en az 6 ay emzırmek ıstıyorummm
dün kan ve idrar örneği vermiştim sağlık ocağında rutin gebelik testlerim yapilacak. Bugün öğleden sonra çıkacaktı sonuçlar, gidip bakayım çıkmışsa alıp gelirim. Dr ile görüşürüm tansiyonumu da ölçtüreyim. Akşam eşim istanbuldan gelecek inşallah, yemek yapim, kendime çeki düzen vereyim berbat gözüküyorum. Ev=eşofman yaşantısıymış benim için, miskin yaşam hasta ediyor sanki insanı. Dışarı çıkayım biraz açılırım belki. Kendinize iyi bakın, görüşürüz.
ama o memeurlara sadece özel sektörde çalışan annelerın bebeklerı ne olcakkkkk yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?