2011 Ekim Anneleri

çok doğru söylüyosun ben daha 1buçuk senelik evliyim dış gebelik geçirdim daha önce sanki birdaha çocuğum olmucakmış gibi davranıyordu herkes..kaynanam bile itiraf etti ben senin çocuğun olmucak gibime geliyordu dedi ..ama ben hiç öyle düşünmedim ALLAHın izniyle morratım hepsini..bu insanlara ne oluyorsa herkes laf peşinde!!

Bende sabah sersemliği ile sinemin kızı olacak sandım bir haylide sevinmiştim :) İnşallah onunda gönlündeki olur diyelim o zaman advotace bana hep erkek gibi geliyordu kızmış demek :)

Son düzenleme:
geçen kaynanamda diyoki cinsiyetini öğren ona göre bişeyler örmeye başlıcam diyor..sonra hamile olduğumu bilen hep aynı soru cinsiyeti ne sorusundan bıktım..öğreneyimde onlarında içi rahat etsin demi?

Ben cinsiyetini öğrenince anneme söyledim. Ama bak sakın bişey alma dedim. haftaya bir gittim, küçük küçük donlar almış . hemen en turuncusundan yelek başlamış. Anne naptııııın? dedim ama nafile. Aldıklarını vermedi bana. Bizim burada adettir. anneanne beşik alır, içine de örülenler, alınanlar konur ve doğum sonrası oda bi güzel süslenir. Alınanlar kaldırılmaz 1-2 gün çocuk odasında gösterime sunulur. Amaç Kaynana görsün, gelenler bebeklerine örnek alsın
tuhaf adetlerimiz vardır vesselam.

hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim .icimi ferahlattiniz .sizin dediginiz gibi yapicam bende bekliyecegim .tekrardan cok saolun .

İnşallah sağlıklı haberini alayımda önce inşallah onuda öğreneceğim gün gelir :)

inşallah hanzadecim. güzel haberler ard arda gelecektir.

Ben sabah sersemliği ile sinemin kızı olacak sandım bri haylide sevinmiştim :) İnşallah onunda gönlündeki olur diyelim o zaman advotace bana hep erkek gibi geliyordu kızmış demek :)

advocate kız diye yanıp tutuşuyordu, sinem de öyle, duygutimur, zeyneb1982... bu kadar içten istiyosunuz ya olacakmış gibi geliyor bana. bakın advocate o kadar içten diledi, oldu

senın dr kım canım sölemıs erkenden ben ıkı dr gıdıyorum bırı daha erken dedı ıkıncısıne bugun gıdıcem

Biz de 2,5 senelik evliyiz canım. geçen benim kanamam olupta annem bizde yatınca, komşuları annemi görememiş. Annem dönünce hayırdır diye gelmişler bizim eve. Annemde benim hamile olduğumu ama düşük riskim olduğunu söyleyince gelen cevap; "aman aman olmuşya 1 kere, nasıl olsa bidaha olur çok şükür" olmuş. Güler misin, ağlar mısın
hayır da siz bizim bu işe ne zaman niyetlendiğimizi nereden biliyosunuz?

dün kan ve idrar örneği vermiştim sağlık ocağında rutin gebelik testlerim yapilacak. bugün öğleden sonra çıkacaktı sonuçlar, gidip bakayım çıkmışsa alıp gelirim. dr ile görüşürüm tansiyonumu da ölçtüreyim. akşam eşim istanbuldan gelecek inşallah, yemek yapim, kendime çeki düzen vereyim berbat gözüküyorum. ev=eşofman yaşantısıymış benim için, miskin yaşam hasta ediyor sanki insanı. dışarı çıkayım biraz açılırım belki. kendinize iyi bakın, görüşürüz.

ayy çok sinirlendim ne kadar düşüncesiz insanlar olmasa bile nolur verende Allah vermeyende Allah bazen insanların gerçekten çok acımasız olduğunu düşünüyorum

ayy çok sinirlendim ne kadar düşüncesiz insanlar olmasa bile nolur verende Allah vermeyende Allah bazen insanların gerçekten çok acımasız olduğunu düşünüyorum

insanların lafına bakarsak zaten çok yıpranırız..ben nedeselerde takmadım olumsuz düşünmedim ALLAHın izniyle oldu onlar kendilerine baksınlar..ben şimdi etrafımda çocuğu olmayanlar var onlara gidip öyle laflar dermiyim zaten üzülüyorlar bide benmi üzeyim..sanki onların elinde dimi..

canım merhaba tabiki başımın üstünde yerleri var... Süper ya belki bu vesile ile tanışırız seninle denizcim...allah tamamına erdirsin... :)

bu arada geçmiş olsun kendine dikkat et..evde olmak demek hasta gibi oluyor insan en güzel çık dolaş havan değişiriz biraz denizcim..

annem bakıcak ev aldık borcu var mecbur çalışmak zorundayım ama bu durumdan nefret edıyorummm

bebeğimi bırakmak ıstemıyorum benn

amanda aman benim denizcim hasta olmuş kaynanasıda yokmuş ki bir sıcak çorba getirsin :) neyse akşama eşin geliyor değilmi yanlış hatırlamıyorum?
aman dikkat et kendine arkadaşımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…