2011 Ekim Anneleri

aman ne bileyim işte bir umut... bende resmi kurumdayım ama maalesef memur değilim sözleşmeliyim...belki aynı hakkı bizede verirler

memura var memur olmayana yok nerde eşitlikk hakkıı
ne oldu işimimi bırakım bebeğimimi işimi bırakım evet güzel onun geleceği için evımız bıle olmazsa ne verıcem ben o cocuğa

mecbur çalışcamm çocuk memur çocuklarına göre daha zayıf bağısıklık sıstemı kuvvetlı olmayan çocuk olcak belkıdee

bence güzel adetler bunlar canım ve sürdürülmeside gerekir. seviyorum ben böyle şeyleri. gerçi istanbulda pek fazla yok artık ama.

kızlarr benim annem emekli diyetisyen..yane devlet memuruydu..anlatıyor hamileliğini...nasıl özeniyorum size anlatamam...sabahları işi olurmuş devlet hastanesinde çalışıyordu...sonra tüm gün yatakhanede dinlenirmiş...evimizde hastaneye çok yakındı...ahh ahh devlet memuru olmak varmış....)) ama sütü azmış 2 ay emzirmiş beni o başka mesele...babaanneciğim mamayla beslemiş beni..çok uzattım neysee

ne güzel yaa bak şimdi esnemekten ağzım ayrılcak gece uyuyamadım şimdı nerdee yatakhane olsada uzansamm

Burası imtihan dünyası kimin ne yaşayacağı bilinmez. Herkes aslında kendisini her şeye aday görmeli...

İnşallah deniz inşallaahh...bende elimden geldiği kadar sakin olmaya çalışıyorum, önceki kadar panik olmuyorum çok şükür ama yinede azda olsa korkuyorum :)

Sevozy seni çok merak ettim iyimisin? Uzun zamandır yoksun...

burdayımmmm.evet uzun zaman aldı.en son konuştuğumuzda pek iyi değildim lekeler fakan.şimdi iyiyim ama bulantılar devam,iştahsızlık arada çıkarıom falan.4 kılo vermişim.gerçi şişkoydum hamile kaldığımda iyi oldu dicem ama:) neyse bakım da cinsiyet öğrenenler var ya..ben çatlıorum ama tıkkk yok..sölemıo d0ktorum.çrş ikili test yaptım başka 1 doktordu o da sölemedi erken dedi.sen öğrendin mi cnm

Hayır henüz öğrenmedim cnm, benim dr. 16. hafatdan önce söylemez.. msj atamadım 10 dk süre var malum... En son siteye gelmeden önce yoğun kahverengi lekelenmelerim var demiştin sonrada göremeyince çok merak ettim ne oldu acaba diye ama şimdi iyi haberini almak beni gerçekten mutlu etti.

bende sabah 1 ay tarıhı gecmıs sütü içince bılerek kusturdum kendımı 1 de çorba içtim ama canım hıc bırsey ıstemıyo yemedım daha bırseyy

sorma cnmm o lekeler bitmek bilmedi.o progestan beni mahvetti uyku bulantı kabus gibiydi ya..çok şükür şimdi bıraktım.elevit verdi.korkudan onu da kullanmadım hiç1 etkisi yok dedi doktor ama ne biliyimm

bende sabah 1 ay tarıhı gecmıs sütü içince bılerek kusturdum kendımı 1 de çorba içtim ama canım hıc bırsey ıstemıyo yemedım daha bırseyy

Tadından anlayamadınmı bozuk olduğunu minietek ? Bütün ürünlerin tahinine iyice bakmak lazım bende yoğurt almıştım iki gün önce ertesi gün üzerinde minik yeşil bir nokta gördüm tarihine baktım geçmesine 8 gün var ama üstü bozuluyor diye attım çöpe ne yiyeceğimizide şaşırdık artık. İneğimiz yok ki sağıpta sütünden yoğurt mayalayalım köy yada kasabadakiler çok şanslılar bu konuda

sorma cnmm o lekeler bitmek bilmedi.o progestan beni mahvetti uyku bulantı kabus gibiydi ya..çok şükür şimdi bıraktım.elevit verdi.korkudan onu da kullanmadım hiç1 etkisi yok dedi doktor ama ne biliyimm

Ay sevozy sen beni öldürüceksin onu mutlaka kullan o vitamin hiç bir yan etkisi yok bende kullanıyorum burdaki bir çok arkadaşta kullanıyor.. İhmal etme, uyku yada bulantı yapmıyor aksine çok faydası var :)

Son düzenleme:
kızlar dayanamdım bebeğime internetten bişilerrrr aldım yaaaa:))))

ayyy niye içtin kısss bilerekkkkk, cırcır olursun mazaallah

kız bılerek içermıyımm
hiç içtim yarısında anladımm

oysakı herseyı alırken bakardım tarıhıne buna nasıl bakmadım uyku sarhoşu gıdıp aldım içtim tadı kötü değildı ama çok korktum kötü oldum dr gıttım bırsey olmaz dedı
getır yarısını ben ıcım ıcın rahat edıcekse dedı

sadece mıde eksımesı yaptı suanda canım bırsey de istemıoo

tadında bırsey yoktu canımm içtiö sonradan aa sankı şekerlı gıbı süt dedım bı baktım tarıhı gecmıs aldıgım yerede sölendım bana değil çocuğa bırsey olursa yandınız sız dedımm korkudan elım ayağım buz gıbı oldu zaten sevmem sütü çocuk için kaç gündür içmiyorum içim dedım keske ıcmeseydımm yine yoğurt çok yıyorumm o yeterdı

Bende sevmiyorum ama artık yavaş yavaş içmem lazım nasıl içicem bilmiyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…