aman ne bileyim işte bir umut... bende resmi kurumdayım ama maalesef memur değilim sözleşmeliyim...belki aynı hakkı bizede verirler
Ben cinsiyetini öğrenince anneme söyledim. Ama bak sakın bişey alma dedim. haftaya bir gittim, küçük küçük donlar almış. hemen en turuncusundan yelek başlamış. Anne naptııııın? dedim ama nafile. Aldıklarını vermedi bana. Bizim burada adettir. anneanne beşik alır, içine de örülenler, alınanlar konur ve doğum sonrası oda bi güzel süslenir. Alınanlar kaldırılmaz 1-2 gün çocuk odasında gösterime sunulur. Amaç Kaynana görsün, gelenler bebeklerine örnek alsın
tuhaf adetlerimiz vardır vesselam.
memura var memur olmayana yok nerde eşitlikk hakkıı
ne oldu işimimi bırakım bebeğimimi işimi bırakım evet güzel onun geleceği için evımız bıle olmazsa ne verıcem ben o cocuğa
mecbur çalışcamm çocuk memur çocuklarına göre daha zayıf bağısıklık sıstemı kuvvetlı olmayan çocuk olcak belkıdee
kızlarr benim annem emekli diyetisyen..yane devlet memuruydu..anlatıyor hamileliğini...nasıl özeniyorum size anlatamam...sabahları işi olurmuş devlet hastanesinde çalışıyordu...sonra tüm gün yatakhanede dinlenirmiş...evimizde hastaneye çok yakındı...ahh ahh devlet memuru olmak varmış....)) ama sütü azmış 2 ay emzirmiş beni o başka mesele...babaanneciğim mamayla beslemiş beni..çok uzattım neysee
çok doğru söylüyosun ben daha 1buçuk senelik evliyim dış gebelik geçirdim daha önce sanki birdaha çocuğum olmucakmış gibi davranıyordu herkes..kaynanam bile itiraf etti ben senin çocuğun olmucak gibime geliyordu dedi ..ama ben hiç öyle düşünmedim ALLAHın izniyle morratım hepsini..bu insanlara ne oluyorsa herkes laf peşinde!!
daha iyi sonuç alacak demek ki doktorun, iyi etmiş ama sen bu süre içinde sakin kalmaya çalış ki bebeğin rahat büyüsün, rahat bırak çocuğu yahuu :) adrenalin zararlıymış, gerçekten, doktorum söyledi bana.. sakin sakin gidin güzel haberlerle gelin inşallah canım
Sevozy seni çok merak ettim iyimisin? Uzun zamandır yoksun...
burdayımmmm.evet uzun zaman aldı.en son konuştuğumuzda pek iyi değildim lekeler fakan.şimdi iyiyim ama bulantılar devam,iştahsızlık arada çıkarıom falan.4 kılo vermişim.gerçi şişkoydum hamile kaldığımda iyi oldu dicem ama:) neyse bakım da cinsiyet öğrenenler var ya..ben çatlıorum ama tıkkk yok..sölemıo d0ktorum.çrş ikili test yaptım başka 1 doktordu o da sölemedi erken dedi.sen öğrendin mi cnm
burdayımmmm.evet uzun zaman aldı.en son konuştuğumuzda pek iyi değildim lekeler fakan.şimdi iyiyim ama bulantılar devam,iştahsızlık arada çıkarıom falan.4 kılo vermişim.gerçi şişkoydum hamile kaldığımda iyi oldu dicem ama:) neyse bakım da cinsiyet öğrenenler var ya..ben çatlıorum ama tıkkk yok..sölemıo d0ktorum.çrş ikili test yaptım başka 1 doktordu o da sölemedi erken dedi.sen öğrendin mi cnm
Hayır henüz öğrenmedim cnm, benim dr. 16. hafatdan önce söylemez.. msj atamadım 10 dk süre var malum... En son siteye gelmeden önce yoğun kahverengi lekelenmelerim var demiştin sonrada göremeyince çok merak ettim ne oldu acaba diye ama şimdi iyi haberini almak beni gerçekten mutlu etti.
bende sabah 1 ay tarıhı gecmıs sütü içince bılerek kusturdum kendımı 1 de çorba içtim ama canım hıc bırsey ıstemıyo yemedım daha bırseyy
bende sabah 1 ay tarıhı gecmıs sütü içince bılerek kusturdum kendımı 1 de çorba içtim ama canım hıc bırsey ıstemıyo yemedım daha bırseyy
sorma cnmm o lekeler bitmek bilmedi.o progestan beni mahvetti uyku bulantı kabus gibiydi ya..çok şükür şimdi bıraktım.elevit verdi.korkudan onu da kullanmadım hiç1 etkisi yok dedi doktor ama ne biliyimm
ayyy niye içtin kısss bilerekkkkk, cırcır olursun mazaallah
kızlar dayanamdım bebeğime internetten bişilerrrr aldım yaaaa:))))[/QUOTE
Ne aldın tamam ben almıyorum ama alınanlarıda merak etmiyo değilim fotosunu koyda bizde görelim bari gözümüz şenlensin :))
Tadından anlayamadınmı bozuk olduğunu minietek ? Bütün ürünlerin tahinine iyice bakmak lazım bende yoğurt almıştım iki gün önce ertesi gün üzerinde minik yeşil bir nokta gördüm tarihine baktım geçmesine 8 gün var ama üstü bozuluyor diye attım çöpe ne yiyeceğimizide şaşırdık artık. İneğimiz yok ki sağıpta sütünden yoğurt mayalayalım köy yada kasabadakiler çok şanslılar bu konuda
tadında bırsey yoktu canımm içtiö sonradan aa sankı şekerlı gıbı süt dedım bı baktım tarıhı gecmıs aldıgım yerede sölendım bana değil çocuğa bırsey olursa yandınız sız dedımm korkudan elım ayağım buz gıbı oldu zaten sevmem sütü çocuk için kaç gündür içmiyorum içim dedım keske ıcmeseydımm yine yoğurt çok yıyorumm o yeterdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?