2011 Ekim Anneleri

Kızlar çok şükür testim çıktı değerler normal ne kadar güvenilir tartışılır ama buda bi nebze olsun rahatlattı.

Artık bundan sonrası için Alalhım korusun meleklerimizi:

Kızlar çok şükür testim çıktı değerler normal ne kadar güvenilir tartışılır ama buda bi nebze olsun rahatlattı.

ayyy kıyamma süper haber.....valla çok sevindim gözünüz aydın

gözün aydın arkadaşım sen gönlünü ferah tut değerlerinde normal rahat bir nefes al artık...

ya kısslar bnm doktor bu çatlaklar için bişey demedi de vermedi de, bnde unutorum her gttğmde,sizlerin kullandığı 1 şey var mı

slm hatunlar..cinsiyetler öğrenilmeye başlamış.ben 4 mayısa aldım randevumu.18 haftalık falan olur heralde.inşallah o zaman öğrenirim gösterirse.bi oğlum var bi oğlum daha olcak gibi geliyodu.ama bu sefer bulantım çok olunca acaba kız mı ki diye de geçmedi değil.hayırlısı inşallah.benim kabuslarım başladı.ilkinde de görürdüm ama bu sefer erken başladı.belki bu sefer fazla şey okuduğum için ister istemez beynimde yer ediyor.ilkinde netim yoktu.pek bişey okuyamıyodum

ya kısslar bnm doktor bu çatlaklar için bişey demedi de vermedi de, bnde unutorum her gttğmde,sizlerin kullandığı 1 şey var mı

ben henüz yıka ve çık yapıyorumama bebek yağı kullananlar var bende kremden ziyade vücudumu daha çok nemlendirecek bir şey yani bebek yağı kullanmayı düşünüyorum

zaten bütün bu evhamlanalar çok fazla okuduğumuzdan duyduğumuzdan araştırdığımızdan kaynaklanıyor birinden değişik bişey duysak insanın aklı hemen oraya kayıyor alsında bişey olduğuda yok rabbim sağ salim kavuştursun yavrularımıza bu arada vahideciğim kendine bir çizelge yapsanda bizde takip etsek seni diyorum

arkadaşlar dr.a gittim bugün, çatlak kremi önerdi TUMMY HONEY BUTTER, sizin var mı kullandığınız, yada bu markayı duydunuz mu, fikir verir misiniz sizde.

ben henüz yıka ve çık yapıyorumama bebek yağı kullananlar var bende kremden ziyade vücudumu daha çok nemlendirecek bir şey yani bebek yağı kullanmayı düşünüyorum

ya bu bebeği yağını duştan çıkmadan önce kullanıp sonradan yıkanp kurulanıo musun

miranda ses versene güzelim iyimisin değilmisin beğenip beğenip kaçıyon merak ediyoz seni oğluşun nasıl ????

ben yarım bebe yağımın içine kakoa yağı ve badem yaşı koydum karışıtrıdm..unutmazsam akşamları sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…