2011 Ekim Anneleri

arkadaşlar dr.a gittim bugün, çatlak kremi önerdi TUMMY HONEY BUTTER, sizin var mı kullandığınız, yada bu markayı duydunuz mu, fikir verir misiniz sizde.

Geçen gün biri daha yazdı bunu ama kim olduğunu hatırlamıyorum bende Allah izin verirse salı günü sorucam doktoruma... O zaman söylerim sizede..

Geçen gün biri daha yazdı bunu ama kim olduğunu hatırlamıyorum bende Allah izin verirse salı günü sorucam doktoruma... O zaman söylerim sizede..

sor bakalım sende, bebe yağları mahvediyor atleti falan. biraz tuzlu ama işe yarıyorsa yapacak bişi yok.

kızlar bende ALPİN PREMAMA diye bir çatlak kremi aldım. eczacı Mehmet müderrisoğlu önce kızı için yapmış bu kremi. kızında hiç çatlak oluşmamış.sonra kızının arkadaşları için yapmış ,onlarda da çatlak olmayınca hazırlayıp piyasaya sürmüş. tv de izlemiş annem. bende internette biraz araştırdım. sonra aldım. gerçi daha kullanmadım.4. aydan sonra falan kullanmayı düşünüyorum. çünkü daha göbişim çıkmadı.

bende bebeyağı ve lıerac phtolastyl kullanıcamm kızlarr

cıldı yeterı kadar ıyı nemlendırmek gerek marka pek de önemlı değil bır de her banyoda hafıfce kese yapınn

sor bakalım sende, bebe yağları mahvediyor atleti falan. biraz tuzlu ama işe yarıyorsa yapacak bişi yok.

Aslında önce drmatoloğa danışmayı düşünüyorum bir yakınım dermatolok hemde dalında uzman, dah asonra tavsiye ettiği kremin markasını doktrouma danışmayı düşünüyorum çünkü deri hastalıklaır konusunu en iyi dermatoloklar biliyorlar kendi branşları çünkü... Pazartesi sorucam , salıda dr sorarım artık..

Bu gün çok çabuk geçti iş yapınca geçiyor demekki, tembel tembel mayışınca işte bitmiyor vakitte geçmiyor. İkinci trimesteri iple çekiyorum sanki o zaman daha iyi olucaz gibi hissediorum :)

Canımız sağolsun kosla yada muadili deterjanlar iş görür, gebelik bitene kadar10 tane atlet alırız idare ederiz artık sonrada silgi bezi yaparız napalım :)

ben gece yatarken eskı tsortlar gıymeyı planlıyorum gerçi kosla ıle herseyı çıkartabıldım sımdıye kadar krem halıdan çay lekesı krem monttan nar lekesı

miranda ses versene güzelim iyimisin değilmisin beğenip beğenip kaçıyon merak ediyoz seni oğluşun nasıl ????

Canım ben hala iyi olamadım kusmalar devam halsiz bitkin yatıom sizleride okuyup çıkıyom tüpbaby e çok üzüldüm inan yazacak bişey bulamadım 2 gecedir uykum kaçıyor bebeğim iyidir heralde 2 haftayı geçti görmeyeli 30 nisanda yeni randevumuz hepiniz bebişlerle beraber Allaha emnanet olun canlarım.

kızlar uzun süredir giremedim.
yada girsemde cvp yazacak kadar uzun süre forumda kalamadım.
10 gün hastanede yattım.
tekrar kanamam oldu.
çok zor günlerdi.
allah kimseye yaşatmasın.
kızımla bile doğru düzgün ilgilenemedim.
şimdi iyiyiz çok şükür.
cinsiyetinide öğrendik.
utanmaz kızım bacaklarını iki yana acınca
hemen görüverdi doktorumuz.
kızım olacakmış yine.
allah hayırlısını versin,başka bişi istemem.
herkese sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum.
beni soran ,
unutmayan arkadaşlarımıda çok teşekkür ediyorum.

çok geçmiş olsun bende geçen hafta ameliyat oldum kist vardı. kızınız hayırlı olsun biz daha öğrenemeedik cinsiyeti doktor bi kız dedi bi erkek dedi yarın bakıcaz artık tekrar herkes için hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğurmak naasip olur inş

Canım geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin.Rabbim kızını sağlıkla sana bağışlasın inşallahhh

canım bana şu eylül annelerinin cicilerinin birde bizimkilerin göbek şovunun linkini atsana yaa.... ben özürlü müyüm niye bulamıyom kinee....:84::84::84::84::84:
Bize ait bütün linkler ilk sayfada listenin üstünde var ordan ulaşabilirsin
benide ekim annelerine dahil edermisiniz acaba ?

Hoşgeldin aramıza Listede güncelleme yapıcam bilgilerini yazarsan senide eklerim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…