Bize ait bütün linkler ilk sayfada listenin üstünde var ordan ulaşabilirsin
Hoşgeldin aramıza Listede güncelleme yapıcam bilgilerini yazarsan senide eklerim hemen
hoşbulduk teşekür ederim hangi bilgileri yazmam gerekiyor şimdi
duygucum benim bebişte erkek miş listeye yazarsan sevinirim
Yaş SAT Kilo Yaşadığın Şehir Kalp atışlarını duydunmu?? Listemizde birinci sayfada
sat:16 ocak 2011
kalp atışlarını duyduk
63 kg ile hamile kaldım
şimdilik bu kadar teşekür ederim
Herkese İyi Akşamlarr,
Kızlar bugün ikili test sonuçlarını öğrendim çok şükür iyiymiş düşük risk grubundaymışım. Benim için günün en güzel gelişmesi oldu ağrılarımı bile daha az hissettim, daha bir motivasyonla çalıştım bütün günYemek yedikten sonra bir geçmişi okuyayım neler yazmış anne melekler bugün
büyük geçmiş olsun arkadaşım.çok şükür atlatmışsınızkızlar uzun süredir giremedim.
yada girsemde cvp yazacak kadar uzun süre forumda kalamadım.
10 gün hastanede yattım.
tekrar kanamam oldu.
çok zor günlerdi.
allah kimseye yaşatmasın.
kızımla bile doğru düzgün ilgilenemedim.
şimdi iyiyiz çok şükür.
cinsiyetinide öğrendik.
utanmaz kızım bacaklarını iki yana acınca
hemen görüverdi doktorumuz.
kızım olacakmış yine.
allah hayırlısını versin,başka bişi istemem.
herkese sağlıklı hamilelik dönemi diliyorum.
beni soran ,
unutmayan arkadaşlarımıda çok teşekkür ediyorum.
hayırlı olsun.hep böyle sağlıkla inşallah..Herkese İyi Akşamlarr,
Kızlar bugün ikili test sonuçlarını öğrendim çok şükür iyiymiş düşük risk grubundaymışım. Benim için günün en güzel gelişmesi oldu ağrılarımı bile daha az hissettim, daha bir motivasyonla çalıştım bütün günYemek yedikten sonra bir geçmişi okuyayım neler yazmış anne melekler bugün
zaten bütün bu evhamlanalar çok fazla okuduğumuzdan duyduğumuzdan araştırdığımızdan kaynaklanıyor birinden değişik bişey duysak insanın aklı hemen oraya kayıyoralsında bişey olduğuda yok rabbim sağ salim kavuştursun yavrularımıza bu arada vahideciğim kendine bir çizelge yapsanda bizde takip etsek seni diyorum
sat:16 ocak 2011
kalp atışlarını duyduk
63 kg ile hamile kaldım
şimdilik bu kadar teşekür ederim
bilgilerinizi aldım hanımlarDuygu benide eklermisin uzun süredir sizi takip ediyorum ama yazmak nasip olmadı
şehir:eskişehir sat:20 ocak 2011 kalp atışları duyuldu bende 63 kg ile hamile kaldım
Bebiş ziyaretinden geliyorum kızlar, bir akrabamız doğum yaptı bebek 4 kilo doğmuş çook şirindi maşallah nasıl hoşuma gitti anlatamam içime sokacaktım
Orada bir akraba teyze kızım sana ne geliyor dedi, kız teyzecim dedim, olsuuuun dedi ahahahaha bayılıyorum anadolu insanının şu erkek çocuk merakına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?