2011 Ekim Anneleri

selam arkadaşlar
sağlık ocağına gittim, sonuçlarımı aldım, hepsi birbirinden güzel :) tek kelimeyle pırıl pırıl pırııll :) TSH hormonum 8 den 3,6 ya düşmüş nasıl sevindim anlatamam
o gazla markete gittim, alışveriş yaptım eve gelip yemek yaptım, piştiler.tam ocağı kapadım eşim geldi :) az sonra yemek yeriz, sabah endokrin muayenem var, kan sonucumu göstermeye gidicem. ayy nasıl rahatladıımm gitmesem de olur

Hoşgeldin aramıza Listede güncelleme yapıcam bilgilerini yazarsan senide eklerim hemen[/QUOTE]

hoşbulduk teşekür ederim hangi bilgileri yazmam gerekiyor şimdi

sat:16 ocak 2011
kalp atışlarını duyduk
63 kg ile hamile kaldım
şimdilik bu kadar teşekür ederim

Duygu benide eklermisin uzun süredir sizi takip ediyorum ama yazmak nasip olmadı
şehir:eskişehir sat:20 ocak 2011 kalp atışları duyuldu bende 63 kg ile hamile kaldım

Herkese İyi Akşamlarr,

Kızlar bugün ikili test sonuçlarını öğrendim çok şükür iyiymiş düşük risk grubundaymışım. Benim için günün en güzel gelişmesi oldu ağrılarımı bile daha az hissettim, daha bir motivasyonla çalıştım bütün gün Yemek yedikten sonra bir geçmişi okuyayım neler yazmış anne melekler bugün

hayırlı olsun güzel haber bnde yarın öğrenicem inşallah benimde iyi çıkar sonuçlarım hakkımızda hayırlısı artık

büyük geçmiş olsun arkadaşım.çok şükür atlatmışsınız
hayırlı olsun.hep böyle sağlıkla inşallah..
bu çatlaklar konusu da biraz genetik diye okumuştum.annenizde varsa muhtemelen sizde de olacak.yoksa sizde de olmuyormuş.annemde yok bende de olmadı ilkinde.o kadar gerim gerim gerildiğim halde.bi de bişey sürmedim.sadece bacağımda 3 çizgi belirdi hafifçe.o kadarı da olsun.badem yağını ve kakao yağını çok önermişti o dönem arkadaşlar.

aklımdaydı.nasıl yapılacağını not almıştım.bizim bilgisayar kk ya her zaman girmiyo.fırsat olmadı.bugün senin vesilenle yaptım.inşallah olmuştur.

kızlar bugün 2li test sonuçlarımı öğrendik. Allaha şükür bebişim gayet sağlıklıymış.doktora cinsiyetini de sordum daha doğrusu cinsiyeti söylesin diye yalwardım diyebilirimsonuç olarak da oğlummm geliyorrrr

sat:16 ocak 2011
kalp atışlarını duyduk
63 kg ile hamile kaldım
şimdilik bu kadar teşekür ederim

Duygu benide eklermisin uzun süredir sizi takip ediyorum ama yazmak nasip olmadı
şehir:eskişehir sat:20 ocak 2011 kalp atışları duyuldu bende 63 kg ile hamile kaldım
bilgilerinizi aldım hanımlar

kızlar bizimde bir kızımız olacakmış....14+5de gördük cinsiyetini (tabi bol bol çikolata yedim onun sayesinde gördük)

ya siz boyle anlattıkca ben sabırsızlanıyorumbenımkının akıbetını gormek ıcın.. beklemek ne zor dımı.. :97:

Bebiş ziyaretinden geliyorum kızlar, bir akrabamız doğum yaptı bebek 4 kilo doğmuş çook şirindi maşallah nasıl hoşuma gitti anlatamam içime sokacaktım

Orada bir akraba teyze kızım sana ne geliyor dedi, kız teyzecim dedim, olsuuuun dedi ahahahaha bayılıyorum anadolu insanının şu erkek çocuk merakına

Ayyy evet yaaaa Erkek diyince bir sürü dualar dökülür dillerinden kız diyince sadece olsun hayırlısı olsun derler Kime kızım olucak dediysem olsun diyerek başladı lafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…