2011 Ekim Anneleri

Haydi kızlar uyanın kahvaltılarınızı yapın misss gibi kahve ısmarlıycam size arada bir kaçamak yapalım

kahvenın kokusunu kımse almadı sanırım uyanan yok hala :))) bgun haftasonu dye tembellık yapıyolar
calısmasam vallahı bende bu saatlerde anca kalkardım artık yarını beklıyoum ben

kahvenın kokusunu kımse almadı sanırım uyanan yok hala :))) bgun haftasonu dye tembellık yapıyolar
calısmasam vallahı bende bu saatlerde anca kalkardım artık yarını beklıyoum ben

Evet bende yarını bekliyoruma ama yığınla işler dururken keyif yapamıyorum ki
ama artık eskisi kadar önemsemiycem şu dönemi keyifli geçirmek istiyorum

o ıslerı sorma zaten hıc bıtmıyokı bugun ogleye kadar mesaım oglen gıdıp yapıcam bende bıraz kalanınıda artık pazar gunu yaparım

Haydi kızlar uyanın kahvaltılarınızı yapın misss gibi kahve ısmarlıycam size arada bir kaçamak yapalım

CANIMCIM BENDE senin gibiyimmm.... işimin başındayım cumartesi cumartesi... allahtan bugün erken paydos ediyoruz. 4 gibi
ama bugünde akşama 1 kına bi düğün var... süslencez püslencez gitcez inşallah (kızımla ) daha belli diil cinsiyeti ama hep kızmış gibi gelio hep kızım kızım die konuşuyom ben onunla :)

esfa saat 4 de cumartesı ıcın gec bı saat sankı cıkıs ıcın ben 1 zor yapıyorum 4 dusunemıyorum neysekı aksam eglenırsın bol bol kızınla

Ayyy evet yaaaa Erkek diyince bir sürü dualar dökülür dillerinden kız diyince sadece olsun hayırlısı olsun derler Kime kızım olucak dediysem olsun diyerek başladı lafa

valla bu devirde bu zamanda bu şartlarda haaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaa m.ö. düşüncelere sahip olan anlayışsız düşüncesiz patavatsız ....... blilimum saçma sapan özelliğe sahip insanları esefle KINIYORUM...

ve bu insanların çoğununda ya 1 oğlu var ya yok... yokki şöyle 3 4 tane erkek doğurup da hai ben yaptım da sen nie yapamıyon dese... allahın gerizekalıları kendilerind eolmadığı halde bizden hesap soruyolar ya.... tövbeee tövbeee... sabaah sabah gene aklıma geldi... hele bi kzıım olsun da hele biri bişi desin açarım ağzımı yumarım gözümü vallahide billahide....

Çok süslenmeyin annesi babası seni mi kıskankınsın kızını mı?
İnşallah gönlünden geçen olur..

17 erkek - 12 Kız eşit denilebilicek şekilde gidiyoruz
maşallahh

ohh erken paydos ben akşam 8 e çeyrek kala çıkıcamm
o ıslerı sorma zaten hıc bıtmıyokı bugun ogleye kadar mesaım oglen gıdıp yapıcam bende bıraz kalanınıda artık pazar gunu yaparım
artı yarın da nöbet varrr
Evet bende yarını bekliyoruma ama yığınla işler dururken keyif yapamıyorum ki
ama artık eskisi kadar önemsemiycem şu dönemi keyifli geçirmek istiyorum

evımı hıc sormayın zaten kadın gelcek artık şart oldu

günaydın kızlar nasıl geçiyo hamilelik benim bugün uyandığımdan beri kasığımda bi ağrı var geçer umarım

sorma ya benimde dün akşam 7 gibi başladı dokuza kafar kııvrandım durdum ama benim karnım ağrıyodu... meğer gazdanmışş.. çok kötü olmuştum ya.. biraz ısınıca geçti.. seninde geçer inşallah canım..

usluem duydun mu.. kızım sen şükret haline 1 de çıkıyosun ne güzel.. bak mini etek 8 de çıkcakmış bende ortadayım fena sayılmam yine

selam kızlar bi süredir forumu takip ediyorum ama yazmaya fırsat olmadı bende ekim annesi olcam inşallah beni de listeye ekler misiniz yaş 27 sat 11 ocak 53 kiloyla başladım kalp atışları duyuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…