2011 Ekim Anneleri

selam kızlar bi süredir forumu takip ediyorum ama yazmaya fırsat olmadı bende ekim annesi olcam inşallah beni de listeye ekler misiniz yaş 27 sat 11 ocak 53 kiloyla başladım kalp atışları duyuldu

bunları yazan duyguydu cnm sanırım o görür yazar merak etme

minietek senınde ısn zormus 8 kadar allah kolaylık versın cnm hafta ıcı calısılıyoda hafta sonu olunca ınsanın hıc calısası gelmıyo

günaydın kızlar saat 12de bebeğimi görmeye gidicem inş görürüz cinsiyetini heyecandan sabah erkenden uyandım..he bu arada 14.haftamıza girdik

asiyan çok geçmiş olsun.çok merak etmiştim .neyseki şimdi iyimişsiniz.oh iki kız takılırlar artık.ne kavgalar çıkar ilerde.kıyafet kavgası falan.maş bebişlerine ve sana.arada gel merakta bırakma
,

herkeze selamlar.herkez cinsiyetleri yavaş yavaş öğreniyor ne güzel ya.bende erken diye gitmiyordum.pazartesi gidim bakım öğrenirim inş bende.o kadar kafamı yormasamda dün gece rüyamı girdi.rüyamda eski gittigim doktora gidiyorum.diyoki oğlun olcak.diyorum bana bebegin yaşamıyor dediler testlerde diyorum saçmalama sapasağlam diyo..hareket falan ediyor.nasıl seviniyordum rüyamda.çok şükür hamileliğimde bebegimde iyi.artık iyce sabırsızlanıyorumm....

benim kayınvalidem 3 tane oglan dogurmusta ne olmus ogulları karılarından analarını görmüyorlar kayınvalidemde övünüp duruyo oglan dogurdum diye banada senin kızın olur deyip duruyo görcez bakalım...

Kızlar merhaba. Bugün doktordan geldik ikili testimizi yaptırdık.Ölçümler allaha şükür iyi çıktı. cinsiyeti de öğrendik hayırlısıyla kızımız olacak inşallah.Allah hepinizin gönlüne göre versin.

benim kayınvalidem 3 tane oglan dogurmusta ne olmus ogulları karılarından analarını görmüyorlar kayınvalidemde övünüp duruyo oglan dogurdum diye banada senin kızın olur deyip duruyo görcez bakalım...

Sağlığı neden düşünemiyorlar anlamıyorum, erkekte kızda evlattır... Evet erkekler evlendikten sonra biraz daha geride kalabiliyor. Kızlar daha anaç oldukları için anneci babacı olabiliyor.. İnsanlar bir evladım olsun diye neler yapıyor, bunlarda kalkmış kızını erkeğini arıyor... Allah kalplerini sınamaz umarım. Böyle yapanlar evlatlarından çekiyor sonra... Rabbim hangisi hayırlıysa onu versin diyorum hep, ne kız ne erkek hayırlı olan hangisi ise onu nasip etsin hepimize inşallah.

günaydın güzel anneler.inş bebişlerimizde sizlerde iyisinizdir.bu gün topiğimiz bayağı sakin neden acaba???çalışan arkadaşlar sizlere kolay gelsin.
bizde oğluşumla kahvaltımızı yaptık,koltuğumuza kurulduk teyzoşlar neler yazmış okumaya koyulduk.oğlumda kıpır kıpr annesine varlığını hissettiriyor.

afiyet olsun..maşallah inşallah bizde kıpır kıpır zamanlara geliriz bir an önce.

maşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahh maşallahhh

Arkadaşlar merhaba belki merak eden arkadaşlarım olmuştur diye yazmak istediim.
Dün sabah hastaneye yattım 10:00 da sancı verilmeye başladı akşam 18:30 gibi işleme aldılar 19:30 da bebişimi inceleme için götürdüler . Buarada kızmışş :)) Ben gayet iyiyiiim inşşş bundan sonra çok çok daha iyi olacağım :))
Doğru karar vermişiz gebeliği sonlandırmakla ilgili çünkü doktor eline alır almaz kistleri görmüş hayırlısı diyorum ve hepinizi öpüyoorum.
Şans hep yanınızda olsun :1

maşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahh maşallahhh

çok teşekkür ederim..Aminn hepimizin ki inşallah..

Çok çok geçmiş olsun..Allah bndan sonra hayırlı günler göstersin.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm.inş bundan sonra sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.bebektemi kistler vardı?

ne kıstı anlatsana bıı canımm neden

Geçmiş olsun çok.

cok gecmıs olsun cnm ıns bır dakıne saglıklı bı hamılelıgın olur

Canım benim allah birdaha göstermesin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…