2011 Ekim Anneleri

Canım benim yazını çok pozitif yazmışın, ne güzel. Hep böyle ümitli ol. rabbim bir daha göstermesin inşallah. Allah'a emanet ol.

Denizim maşallah. Pek sevindim vallahi. Hep böyle ol, hatta daha iyi ol inş.

ben geldım dun konturolumuz vardı doktorumuz 2 lı test yaptırmadı bıze burun kemıgını ensesını omurgasını karın boslugunu olctu hersey ıcın ıyı dedı ultrasonda sorun yoksa 2lı test yapmıyorum dedı cunku kanda cıksada ultrasonda bırsey cıkmazsa bırsey olmazmıs oyle soyledı haftaya kendı doktoruma gıdıcem o yollmaıstıbenı 2lı test yaptır dıye ama ınanın hıc ıstemıyodum ıyıde oldu yapmadıgı nasıl acıklıycam bılmıyorum bu durumu cınsıyetımıze baktı 2 sefer bu arada tam 12 hafalıktı dun bebegım suan ıcın KIZZZZZ DEDI dunyaları bana verdı tabı kesın 2 3 hafta sonra bellı olur aama sımdı kız gozukuyo dedı yanı ebnımde bı kızım oluo cok sukur rabbıme ha unutmadan kanamalı alanm gecmıstı malum doktorum oyle demıstı bu yıne buldu kesının altında kanamalı alan progestaa devam et vıtamını bırak dedı ıkısınıde ıcmıyodum zaten :s kan ılacı ve magnezyuum verdı rutın verıyomus bunu ama oglumda kullanmamıstım bakalım kendı doktoruma bırsey soylemıycem ona ne gorcek ne vercek oda kan ılacı al derse alırım kansızlıgım yok bu arada oyle ıste kızlar hastanede gozlerım doldu sureklı aglayasım gelıo guluyorum kızım olcak dıye mıllet bana bakıyo yol boyunca devam ettı bu carsamba kendı doktoruma gıdıcem oda kız derse baslıycaz teyzelerı kız cıcıslerı almaya bu arad oglum hamıle oldugumu anlamıo pek ama karnımda bebek var dedıgımde hep kız bebegı dıyodu ıcıne dogmus mınıgımın heralde
bebegını aldıran arkadasım gecmıs olsun dogum gıbı alınıyo demek bebegın mınıkte olsa cennete gıttı rabbım sabır versın
gecmısı okuyamadım cok yorgunum ıslerımı bıtırdım kahvaltı yaptık dus aldım 8 de kaltım saat 1 yenı oturdum yoruldum mıdem bulandı halsızım suan dınlenıcem sızlere rapor vermek ıcın gırdım opuyprm sızı

]

hadi gözün aydın.Allah gönlüne göre verdi.zaten çocuklar cinsiyeti tahmin ediyorlar.bende 8 haftlıkken 4 yaşındaki bir tanıdığın kızı ablanın bebeği ne olcak diye annesi sorunca oda ERKEK olcak demişti.

Cnm hakkında hayırlısı olmuş, hepimiz için inş. Allah hayırlısını versin. En yakın zamanda Allah tekrar nasip etsin. Ayrıca çok pozitif olduğunu hissettirmişsin yazında, çok hoşuma gitti.

saol canım malum oluyo demekkı cocuklara bı kız bı oglan yeter bana hayırlısıyla mutluyum hemde cok

[COLOR="red"]kızlaaar sabırla bebeğini bekleyenler topiğinde gördüm çok beğendim. belki sizde okumak istersiniz

Deniz kenarına oturmuş, gözlerinide ilerdeki bir noktaya dikmişti. Belki de bir saattir öylece duruyordu. Onun bu hâli, alışveriş için balıkçı sandallarının kıyıya dönmesini bekleyen bir ihtiyarın dikkatini çekti. Yaşlı adam, seke seke onun yanına gidip:
- Merhaba delikanlı!. dedi. Bu gün deniz çok harika değil mi?
Küçük çocuk, başını çevirmeden;
- Ama rüzgârlı, dedi. Topum denize düşünce sürükleyip götürdü.
Adam, çocuğun yanına oturup:
- Eğer biraz genç olsaydım, yüzüp onu alırdım!. dedi. Ama şimdi adım bile atamıyorum.
Küçük çocuk, ona cevap vermedi. Ve kıyıdan uzaklaşan topunu daha iyi görebilmek için, hemen yanındaki tümseğe çıktı.
Yaşlı adam, sakin bir ses tonuyla:
- Ümidini hiçbir zaman kaybetme!. dedi. Bence dua etsen çok iyi olur.
Çocuk, büyük bir sevinçle:
- Dua etsem topum geri gelir mi? diye sordu. Denize düştüğü yeri bilir mi?
- Allah isterse eğer, ona öğretir!. dedi ihtiyar. Topun geri gelmese de, duaların sevabı sana yeter.
Küçük çocuk, yaşlı adamın sözlerini biraz düşündükten sonra, her okuduğunda dedesinden bahşiş kopardığı duaları ard arda sıraladı. Daha sonra da, topun dönmesi için Allah'tan yardım istedi. Ama üzüntüsü azalmamıştı. O topa bir sürü para harcamış, bayram parasını bile ona katmıştı. Şimdi artık tek şansı, bazen olduğu gibi, rüzgârın âniden yön değiştirmesiydi. Ama deniz çok büyüktü, topu ise küçücük. Akşam üstü hava biraz daha sertleşti. Ve güneş batmak üzereyken sandallar döndü. Çocuk, eve gitmek istemiyordu. Bu yüzden de ihtiyarla birlikte oyalandı.
Yaşlı adam, hep aynı balıkçıdan alışveriş yapardı. Sonunda onu bulup:
- Avınız inşallah iyi geçmiştir!. dedi Eğer varsa, birkaç kilo alabilirim.
Sandaldaki adam, bir kova içindeki balıkları gösterip:
- Zaten ancak o kadarcık tutmuştum, dedi. Denizde "av" diye bir şey kalmadı.
- Dua etmeyi denediniz mi? diye atıldı çocuk. Ümidinizi sakın kaybetmeyin!.
Balıkçı için her şey tesadüftü. Bunun için de "rasgele" derlerdi. Ama şimdi bir şey hatırlamıştı. Yıllar yılı unuttuğu bir şeyi. Çocuğun yanaklarını okşarken:
- Dua ha!. diye mırıldandı. O zaman tutar mıyım?
- Tutamasanız bile, duaların sevabı size yeter, dedi çocuk. Bunu yeni öğrendim.
Balıkçı, böyle bir sözü ilk defa duyuyordu. Başını ağır ağır sallayarak:
- Ben de yeni öğrendim!. diye gülümsedi. Üstelik de küçük bir öğretmenden.
Çocuk, bu sözlerden çok hoşlanmıştı. Artık topun gitmesine üzülmüyordu. Yanındaki yaşlı adam ona bir göz kırparken, balıkçı tekrar sandala yöneldi ve ağların üzerindeki eski örtüyü açtı. Bir top vardı orada. Henüz ıslak olduğundan, ışıl ışıl parıldayan bir futbol topu. Balıkçı, onu çocuğa uzatıp:
- Öğretmenlerin hakkı hiç ödenmez!. dedi. Bunu biraz önce denizde buldum!. Küçük çocuk, rüyada olmalıydı. Hiç beklenmedik şeylerin yaşandığı bir rüya. Aceleyle sağa sola bakındı. Ama her şey gerçekti. Balıkçı da, sandal da, ihtiyar da... Topu ise, işte ellerindeydi. Ona sıkıca sarılıp:
- Bir daha benden izinsiz gezmek yok!. dedi. Ya dua etmeseydim ne olurdun o zaman?
[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok güzel bi hikaye . Paylaştığın için teşekkürler esfa

geçmiş olsun cnm umarım bundan sonra hersey istediğin gibi olur.....

merheba kızlar ,

En son midemin ağrıdığını yazmıştım ogün ve daha sonraki günler acile gittik sürekli. Hayatım boyunca öyle bir mide ağrım olmamıştı bian midem deliniyor zannettim ilk gün doğumevinin aciline gittim ve acayip sinir oldum, adam hımmm hımm diyerek dinledi beni sonra ultrasonla bi bakalım bebek yaşıyomu yaşamıyomu dedi inanılmaz korktum kalbim durucak sandım sonrada bakıp 12 haftalık dedi ve hemşireye CRL'sini söyledi. sonrada bana dönüp kalbi atıyomu diye merak ettiğiniz içinmi geliyosunuz buraya anlamıyorum dedi acil olmadan gitmiycekmişiz acile ( ki ben bir buçuk gündür dayanılmaz mide ağrıları çekiyordum ) bende kızdım ne alakası var dedim sonra cevabını verince sustu. SİNİR OLUYORUM İŞİNİ BU ŞEKİLDE YAPANLARDAN.
tabi sonra hem ağrı devam ettiği hemde panik olduğum için özel hastaneye gittik ve bebeğimi gördüm annesinin ağrıları onun umrunda bile değildi kıpır kıpır oynuyodu :) çok hareketliydi doktorumuz midemdeki sorunun onu etkilemediğini söyledi ama ben çok kötü oldum hamilelik yüzünden sadece rennie diye bir şurup verebildi sanırım üşütmüşüm bu yüzden olmuş, ağrım durmaksızın dört günün sonunda geçti bu zaman zarfında yemek yiyemedim, geceleri uyuyamadım sonunda doktor ağrı kesici vermek zorunda kaldı nihayet bikaç gün önce midem tamamen iyileşti. bu arada ikili testimizide yaptırdık hem kan hemde ultrason sonuçlarımız gayet normal çıktı. bu aralar bebeğimi sık sık gördüm okadar hareketliki bizi çok şaşırttı ama cinsiyetini öğrenemedik doktor ketumluk yaptı bidahaki sefere kesin sonucu öğrenmiş olursunuz dedi ama şu ikili testedki fre beta hcg=16 çıktı bide çin takvimi erkek diyor diye eşim soranlara %90 erkek diyor sağlıklı olsunda ne olduğu hiç farketmez aslında 6 mayısta kontrole gittiğimizde öğrenicez az kaldı :))..

Çok geçmiş olsun. Benim ikili testim de free bhcg değil de T hcg diye bir değer var ve 112 çıkmış acaba bu t hcg nedir ki free bhcg den farkını bilen var mı?

büyük geçmiş olsun.moralinin iyi olmasına sevindim.inşaallah bundan sonrası çok güzel olur sizin için.

doğumevinin aciline sadece doğurmana ramak kala gitcen yoksa bin tane laf işitiyorsun.tecrübeyle sabit.havalar değişken.aman ayaklarınızı sıcak tutun.yoksa üşütmekti gazdı kıvrım kıvrım kıvrandırıyor insanı.neyseki iyileşmisin çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Benim ikili testim de free bhcg değil de T hcg diye bir değer var ve 112 çıkmış acaba bu t hcg nedir ki free bhcg den farkını bilen var mı?

canım ben test kağıdıma tekrar baktım t hcg diye bir şey yazmıyor belkide freeB- hcg ile aynıdır. bu test için daha önce bi ihtimal ellinin altındaysa erkek, ellinin üstündeyse kız oluyorrmuş diye yazmıştı bazı arkadaşlar ama kesin değilmiş tutmadığı da oluyormuş :))

hu hu kımse yok muuuu

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Dün bebişimi görmeye gittik. Bebişime maşallah önce uyuyordu sonra doktor dürttü başladı tekmeleyip dönmeye. Doktor şimdilik sağlığı iyi gözüküyor dedi. İkili test için kan verdim.Doktor %51 erkek dedi.galiba oğluşum olacak. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlat nasip eder inşallah.

merhaba kızlar bugün bebeğimi gördüm çok hareketli birde hapşırdı doktor öyle söylediama bizim yaramaz cinsiyetini göstermedi doktor bi net göremedi sadece bir ara bunu pipiye benzettim dedi 2 hafta sonra gel kesin bişey söyleyelim dedi..ama içime erkek doğuyor başından beri bakalım hayırlısı..

Tekrar gecmis olsun tupbaby tekrar yasamamani diliyorum. Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim.

dün oldukça sabırsız gözüküyordun şeyma bugün az da olsa fikir sahibi olmuşsun, için rahatlamıştır. belirsizlik rahatsız eder insanı. 2 hafta sonra kesinleşir daha da güzel olur inşallah. hakkınızda hayırlısı olsun hadi bakalım bir oğluş daha geliyor desene :)

allah hepimizi içlerimize özenle yerleştirdiği canlarla beraber korusun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…