Merhaba arkadaşlar. Dün bebişimi görmeye gittik. Bebişime maşallah önce uyuyordu sonra doktor dürttü başladı tekmeleyip dönmeye. Doktor şimdilik sağlığı iyi gözüküyor dedi. İkili test için kan verdim.Doktor %51 erkek dedi.galiba oğluşum olacak. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlat nasip eder inşallah.
allah hepimizi içlerimize özenle yerleştirdiği canlarla beraber korusun inş...
dün oldukça sabırsız gözüküyordun şeyma bugün az da olsa fikir sahibi olmuşsun, için rahatlamıştır. belirsizlik rahatsız eder insanı. 2 hafta sonra kesinleşir daha da güzel olur inşallah. hakkınızda hayırlısı olsun hadi bakalım bir oğluş daha geliyor desene :)
valla ne olsun canım,mıllet cınsıyet haberı verıyor ben burdan ıc cekıyorum...ruyamda bana cok benzeyen bır erkek cocugu gordum ama ıcım sureklı kız ıstıyor....en basta tum uzuvları yerınde saglıklı bır bebek tabıkı... oyle sevınıyorum haberlerınızı aldıkca...ılk bebegım ondan dolayı bu konuda cıddı cahılım..ogrendıkce doktorumu sıkıstırıyorum suda varmıs buda varmıs dıye.. oyle ıste :97: ..sen nasılsın..
iyi olmana sevindim canım ben de iyiyim, çok şükür. tatil gününün keyfini çıkarıyorum
ben de burada güzel haberler aldıkça son derece mutlu oluyorum ama herkes bazılarımız kadar şanslı olmuyor maalesef. az once tupbaby i okuyunca bir kez daha üzüldüm. mutluluğu da üzüntüyü de yaşıyoruz burada. bilgiyi de paylaşıyoruz. benim de ilk bebeğim, çok bilgili sayılmam ama inanılmaz şeyler öğrendim buradaki arkadaşlardan. cahillik değildir tabi bunun adı, az bilgi diyelimpek çoğumuz öyleyiz merak etme, paylaştıkça öğreniyoruz.
bu arada sabah endokrin doktoruma gittim, sonuçlarımı göstermeye. yine arttırdı tiroid hormonumu. bu da daha fazla çarpıntı demek benim için, onun haricinde iyiyim ama buna da şükür. tek sıkıntım bu olsun inşallah. hepimize sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum, hepimiz yavrularımızı kucaklarız inşallah.
ne kadar içiyosun canım ilacını?bende günde 75 mg euthyrox içiyorum
Merhaba arkadaşlar sat 21 mart, bat 21 nisan ve bthc 34.34 sizce normalmi?
Ben de 75 mg euthyrox içiyordum, 15 gün önce 100'e çıkardı, içtim. 15 gün sonra kontrole gel dedi, dün tahlil yaptırdım bugün götürdüm yeterince düşmemiş dedi. 125'e çıkarttı. çok fazla çarpıntı yapıyor, bitkinlik yapıyor, sürekli bayılma hissim oluyor dedim bir tane 100, bir tane de 25'liğin yarısını iç dedi en son 112,5 te anlaştık. bir gün bir yerde yığılıp kalıcam ya hayırlısı. seni etkiliyor mu? benim dozumu çok hızlı arttırıyor, ondan kötü oluyorum galiba. yavaş yavaş artırmak lazım ama zaman yok...
allah saglık sıhhat versın,sıkıntılarınızı gıdersın ınsaallah ...zor bır donem bu.eee kolaymı ayagımızın altına cennet konmus bı bedelı olalı dımı...
slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakiyim umarım keyifler yerindedir
selam canım. şükür, iyi diyelim iyi olalım :) sen nasılsın? bebişin nasıl her şey yolunda mı?
aslında düşmüş niye o kadar yükseltiki dozunu çok düşersede iyi değil..bana hiç bir etkisi yok ilacın üstündede yan etkisi yok yazıyor sana niye böyle etki ediyor..
dıger topıclerın yanında burası bıraz sessız kalıyor..gun ıcınde bakıyorum ara ara.. varlıgınız mutlu edıcı..ınsan bılmedıgını ogrenıyor .. cok saolun
sağol teyzesi biz iyiyiz bebişimle sen nasıl oldun dün kötüydün biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?