2011 Ekim Anneleri

Maşallah runyam :) erkek populasyonu hızzzzla artmaya devam ediyor :) Sağlıcakla gelsin inşallah annesi.

valla ne olsun canım,mıllet cınsıyet haberı verıyor ben burdan ıc cekıyorum...ruyamda bana cok benzeyen bır erkek cocugu gordum ama ıcım sureklı kız ıstıyor....en basta tum uzuvları yerınde saglıklı bır bebek tabıkı... oyle sevınıyorum haberlerınızı aldıkca...ılk bebegım ondan dolayı bu konuda cıddı cahılım..ogrendıkce doktorumu sıkıstırıyorum suda varmıs buda varmıs dıye.. oyle ıste :97: ..sen nasılsın..

evet biraz daha rahatım ama insan kesin bişeyler duymak istiyor inş 2 hafta sonra.. doyamıyor insan bakmaya bitmesin diyor..

iyi olmana sevindim canım ben de iyiyim, çok şükür. tatil gününün keyfini çıkarıyorum
ben de burada güzel haberler aldıkça son derece mutlu oluyorum ama herkes bazılarımız kadar şanslı olmuyor maalesef. az once tupbaby i okuyunca bir kez daha üzüldüm. mutluluğu da üzüntüyü de yaşıyoruz burada. bilgiyi de paylaşıyoruz. benim de ilk bebeğim, çok bilgili sayılmam ama inanılmaz şeyler öğrendim buradaki arkadaşlardan. cahillik değildir tabi bunun adı, az bilgi diyelim pek çoğumuz öyleyiz merak etme, paylaştıkça öğreniyoruz.
bu arada sabah endokrin doktoruma gittim, sonuçlarımı göstermeye. yine arttırdı tiroid hormonumu. bu da daha fazla çarpıntı demek benim için, onun haricinde iyiyim ama buna da şükür. tek sıkıntım bu olsun inşallah. hepimize sağlıklı bir gebelik süreci diliyorum, hepimiz yavrularımızı kucaklarız inşallah.

ne kadar içiyosun canım ilacını?bende günde 75 mg euthyrox içiyorum

allah saglık sıhhat versın,sıkıntılarınızı gıdersın ınsaallah ...zor bır donem bu.eee kolaymı ayagımızın altına cennet konmus bı bedelı olalı dımı...

ne kadar içiyosun canım ilacını?bende günde 75 mg euthyrox içiyorum

Ben de 75 mg euthyrox içiyordum, 15 gün önce 100'e çıkardı, içtim. 15 gün sonra kontrole gel dedi, dün tahlil yaptırdım bugün götürdüm yeterince düşmemiş dedi. 125'e çıkarttı. çok fazla çarpıntı yapıyor, bitkinlik yapıyor, sürekli bayılma hissim oluyor dedim bir tane 100, bir tane de 25'liğin yarısını iç dedi en son 112,5 te anlaştık. bir gün bir yerde yığılıp kalıcam ya hayırlısı. seni etkiliyor mu? benim dozumu çok hızlı arttırıyor, ondan kötü oluyorum galiba. yavaş yavaş artırmak lazım ama zaman yok...

aslında düşmüş niye o kadar yükseltiki dozunu çok düşersede iyi değil..bana hiç bir etkisi yok ilacın üstündede yan etkisi yok yazıyor sana niye böyle etki ediyor..

allah saglık sıhhat versın,sıkıntılarınızı gıdersın ınsaallah ...zor bır donem bu.eee kolaymı ayagımızın altına cennet konmus bı bedelı olalı dımı...

amin irem inşallah. Böyle bir ödül için bu sıkıntılar çekilir, Allah dermansız sıkıntı vermesin kimseye

dıger topıclerın yanında burası bıraz sessız kalıyor..gun ıcınde bakıyorum ara ara.. varlıgınız mutlu edıcı..ınsan bılmedıgını ogrenıyor .. cok saolun

aslında düşmüş niye o kadar yükseltiki dozunu çok düşersede iyi değil..bana hiç bir etkisi yok ilacın üstündede yan etkisi yok yazıyor sana niye böyle etki ediyor..

evet oldukça hızlı düştü. 15 günde 8 den 3,6 ya indi. hiç fena değil yani. yine de 2 nin altına düşürücez dedi doktorum. seninki doğruymuş yani, geçen gün yazmıştın değerini, o iyiymiş anladığım kadarıyla. hamileliğin sonuna kadar daha da arttıracakmış dozu. artık sonumu var sen düşün yani :)
prospektüslerdeki yan etkiler kısmını okumuyorum ben. okuyunca etkileniyorum çünkü. eşim okuyor, söylediğine göre ilacın dozunun aniden arttırılması taşikardiye sebep olabilirmiş. bende de öyle bi şey oluyor maalesef. kardiyoloğa gözükmemi söyledi. hayırlısı artık canım kötü de olsam içicem, yapicak bir şey yok..bebeğin zeka gelişimi üzerinde çok etkiliymiş bu hormonun düşük olması lazımmış. bir de iyotlu tuz kullanmaya devam dedi. iyot çok önemli, çok abartmadan tuz kullanmak lazımmış...

dıger topıclerın yanında burası bıraz sessız kalıyor..gun ıcınde bakıyorum ara ara.. varlıgınız mutlu edıcı..ınsan bılmedıgını ogrenıyor .. cok saolun

cnm aslında bu topiğinde çenesi ve parmakları sıkı çalısıyo ama 2 gündür biraz sessiz...
sen p.tesi bak bide bazen bi oturuyorum 50-60 sayfa oku oku bitmiyo valla :))

sağol teyzesi biz iyiyiz bebişimle sen nasıl oldun dün kötüydün biraz

ohh ne güzel yaa hep böyle iyiyim dese keşke herkes :)
bugün daha iyiyim canım, yine tansiyon düşük,yine çarpıntım çok ama benim normal yaşam biçimim olacak hatta artacak o yüzden bundan dolayı sızlanmayacağım :) bunları saymazsak süperim. eşimle evdeyiz, tv izliyorduk sıkıldım bakim napiyor bebeğimin teyzeleri dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…