2011 Ekim Anneleri

bende çok düştü diye üzüldüm daha düşerse diye tedirgin oldum..şu tiroidde ne dengesiz bişey ya iniyo çıkıyor..bebeğin zekası için ilk 3 ay önemliymiş sonra zaten bebek kendi üretiyormuş tiroid hormonunu..seninde bundan sonra böyle düşerse belki dozunu düşürür..

kızlar facebook kullanıyormusunuz kullananız varsa eklemek istiyorum ben sizi hepinizi öyle merak ediyorum ki

:) kullanıyorum ama çok aktif şekilde değil. eklemek istersen, isterseniz deniz çolak kaygusuz. ben de hepinizi çok ama çoookkk merak ediyorum :) keşke bir gün bir şekilde hepimiz bir şekilde buluşsak, görüşebilsek

iyi yapmıssın valla benimde cnm sıkıldı bi bakayım kızlar ne yapıyo dedim gerçi kimse yoktur diyordum ki bizim teyzeler burdaymış bide bu süper ya hiç tanımıyoruz birbirimizi ama bebişlerimizin 100 küsür teyzesi var

hamile kaldığımda aniden çok hızla yükseldi. 4 ten 10 buçuğa çıktı, sonra 8 e düştü, uzun süre 8 de kaldı ama serbest t3 ve t4 hep normaldi. 12. haftamızyarın bitiyor, nerdeyse 3 ay bitiyor yani. kötü bir şey olmuş mudur sence normal mi?
bebek büyüdükçe ihtiyaç artacak, doz da artacak dedi... azaltır mı artırır mı bilmiyorum her ay kontrol edecek ama bundan sonraki ilk muayenem 3 hafta sonra.

ekledim bile :)) ne güzel olur ben facede bi grupta görmüşdüm 20 tane hamiş hatun bulusmus toplanmış fotoğraflar çekilmişler çok şirinlerdi :))

dıger topıclerın yanında burası bıraz sessız kalıyor..gun ıcınde bakıyorum ara ara.. varlıgınız mutlu edıcı..ınsan bılmedıgını ogrenıyor .. cok saolun

aa bizim topik mi sessiz :) alındım valla gücenirim bak şimdi :) çok konuşkandır topiğimiz ama haftasonu sebebiyle çalışan arkadaşlarımız, ben dahil tembellik yapıyoruz, gezmeler vs olduğu için topiğe maalesef gelemeyebiliyoruz. haftaiçi özellikle haftabaşı tekrar bekleriz :)

benimde hamile kaldığımda 0.800lerdeydi sonra 8e çıktı sonra düştü o kadardan bişey olucağını zannetmiyorum korkma yani..ama üç aydan sonra değerler normale dönüyor benimde heray kontrolüm olucak..

ekledim bile :)) ne güzel olur ben facede bi grupta görmüşdüm 20 tane hamiş hatun bulusmus toplanmış fotoğraflar çekilmişler çok şirinlerdi :))

tamam açıyorum hemen bakim ben de :)
tüm topiği toplamak zor olabilir ama en azından kendi şehrimizdeki arkadaşlarımızla buluşup, fotolar çektirip onları burda albüm yapsak da olur aslında.
şimdi gözümün önüne geldi dee... 20 hamiş :) :) heyy maşallah :)

hoşgeldin cnm iyiyz valla ne olsun cnmız sıkıldı çene çalıyoruz burda sen nasılsın

Bu akşam koçiş yok, güzel bir etkinliğe katıldı.. Ben bütün gün evdeki bi kısım işleri nasıl yapıcam diye kendimi strese sokup baş ağrısı çektiğimden yalnız gitti. Ay ne uzun oldu Ama şimdi iyyim çok şükür o işleri ortadan kaldırıp rahatladım, kendime de güzel bişey yapıp ödüllendirdim
Sonra baktım siz burdaymışsınız

Hayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız? burayı aktif görmek ne güzel:81:

selam ahestecim sana da hayırlı akşamlar. ben ve bebişim iyiyiz, çay içiyoruz şuan kuruyemiş yiyoruz, pc başında çok kalıp babayı sinir ediyoruz
bu saatlerde girmezdim bu kadar aktif olduğunu bilmiyordum ne güzelmiiş. özlemişim sizi.
sen nasılsın? oğluşun nasıl? sağlığınız keyfiniz iyi mi?

oohhh yarasın o zaman bebişine

Bu arada yeni cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun inş, dr dan güzel haberle gelenler daim olur inş diyorum.
Merakla bekleyip hala cinsiyet öğrenemeyen kızlara da azcık daha sabır diyorum, Ay ne çenem varmış ayol:82:

Bi de üzücü bi haberimiz varmış ama hayırlısı olmuş, Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nice yavrucaklar nasib eder inş tekrar.. Rahman dan ümid kesilmez...

İyyiz çok şükür deniz teyzesi, karnımız doyunca daha iyi olduk.. Bizimde babamız yok bu akşam, pek bi garip olduk Aslında akşamları tenha oluyor buralar arada bakıyorum ben
Senin de iyi haberlerini okudum canım, inş daim olur

Teşekkür ederim ahestecim daha da iyi olucaz inşallah.
Allah eksikliklerini göstermesin, üç gün yoktu eşim çok zor geçti. ondan da hasta oldum zaten :) gelince iyileştim resmen
iyi olmanıza çok sevindim canım. yine yarım ekmek arasına ne koyup yedin Allah bilir ye ye afiyet olsun yarasın.

butun gun bırılerı gelsın dıye bekledım vazgectım gıttım sohbet almıs basını gıtmıs sevındım gelmenıze ama yavastan uykum gelmeye basladı oglum uyusada bende yatsam uykum yok dıye papatya cayı ıcmıstım ondanmı boyle oldumkı gece ruyamda tum mevsım dısı meyvelerı gordum aklım onlarda kaldı bu gecede yesem ıyı olucak : )

Amin canım, yok yok ekmek yoktu menümde Kız leyna allah iyiliğini versin emi, adım çıktı
aman makarna yapmıştım, en kolayından.. Aç olunca gözüm bişey görmüyor, pratik olan ne varsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…