evet oldukça hızlı düştü. 15 günde 8 den 3,6 ya indi. hiç fena değil yani. yine de 2 nin altına düşürücez dedi doktorum. seninki doğruymuş yani, geçen gün yazmıştın değerini, o iyiymiş anladığım kadarıyla. hamileliğin sonuna kadar daha da arttıracakmış dozu. artık sonumu var sen düşün yani :)
prospektüslerdeki yan etkiler kısmını okumuyorum ben. okuyunca etkileniyorum çünkü. eşim okuyor, söylediğine göre ilacın dozunun aniden arttırılması taşikardiye sebep olabilirmiş. bende de öyle bi şey oluyor maalesef. kardiyoloğa gözükmemi söyledi. hayırlısı artık canım kötü de olsam içicem, yapicak bir şey yok..bebeğin zeka gelişimi üzerinde çok etkiliymiş bu hormonun düşük olması lazımmış. bir de iyotlu tuz kullanmaya devam dedi. iyot çok önemli, çok abartmadan tuz kullanmak lazımmış...
kızlar facebook kullanıyormusunuz kullananız varsa eklemek istiyorum ben sizi hepinizi öyle merak ediyorum ki
ohh ne güzel yaa hep böyle iyiyim dese keşke herkes :)
bugün daha iyiyim canım, yine tansiyon düşük,yine çarpıntım çok ama benim normal yaşam biçimim olacak hatta artacak o yüzden bundan dolayı sızlanmayacağım :) bunları saymazsak süperim. eşimle evdeyiz, tv izliyorduk sıkıldım bakim napiyor bebeğimin teyzeleri dedim.
bende çok düştü diye üzüldüm daha düşerse diye tedirgin oldum..şu tiroidde ne dengesiz bişey ya iniyo çıkıyor..bebeğin zekası için ilk 3 ay önemliymiş sonra zaten bebek kendi üretiyormuş tiroid hormonunu..seninde bundan sonra böyle düşerse belki dozunu düşürür..
:) kullanıyorum ama çok aktif şekilde değil. eklemek istersen, isterseniz deniz çolak kaygusuz. ben de hepinizi çok ama çoookkk merak ediyorum :) keşke bir gün bir şekilde hepimiz bir şekilde buluşsak, görüşebilsek
dıger topıclerın yanında burası bıraz sessız kalıyor..gun ıcınde bakıyorum ara ara.. varlıgınız mutlu edıcı..ınsan bılmedıgını ogrenıyor .. cok saolun
hamile kaldığımda aniden çok hızla yükseldi. 4 ten 10 buçuğa çıktı, sonra 8 e düştü, uzun süre 8 de kaldı ama serbest t3 ve t4 hep normaldi. 12. haftamızyarın bitiyor, nerdeyse 3 ay bitiyor yani. kötü bir şey olmuş mudur sence normal mi?
bebek büyüdükçe ihtiyaç artacak, doz da artacak dedi... azaltır mı artırır mı bilmiyorum her ay kontrol edecek ama bundan sonraki ilk muayenem 3 hafta sonra.
ekledim bile :)) ne güzel olur ben facede bi grupta görmüşdüm 20 tane hamiş hatun bulusmus toplanmış fotoğraflar çekilmişler çok şirinlerdi :))
Hayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız? burayı aktif görmek ne güzel:81:
hoşgeldin cnm iyiyz valla ne olsun cnmız sıkıldı çene çalıyoruz burda sen nasılsın
Hayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız? burayı aktif görmek ne güzel:81:
Bu akşam koçiş yok, güzel bir etkinliğe katıldı.. Ben bütün gün evdeki bi kısım işleri nasıl yapıcam diye kendimi strese sokup baş ağrısı çektiğimden yalnız gitti. Ay ne uzun olduAma şimdi iyyim çok şükür o işleri ortadan kaldırıp rahatladım, kendime de güzel bişey yapıp ödüllendirdim
Sonra baktım siz burdaymışsınız
selam ahestecim sana da hayırlı akşamlar. ben ve bebişim iyiyiz, çay içiyoruz şuan kuruyemiş yiyoruz, pc başında çok kalıp babayı sinir ediyoruz
bu saatlerde girmezdim bu kadar aktif olduğunu bilmiyordum ne güzelmiiş. özlemişim sizi.
sen nasılsın? oğluşun nasıl? sağlığınız keyfiniz iyi mi?
İyyiz çok şükür deniz teyzesi, karnımız doyunca daha iyi olduk.. Bizimde babamız yok bu akşam, pek bi garip oldukAslında akşamları tenha oluyor buralar arada bakıyorum ben
Senin de iyi haberlerini okudum canım, inş daim olur
Facelere mi kaydınız kızlarrr
Teşekkür ederim ahestecim daha da iyi olucaz inşallah.
Allah eksikliklerini göstermesin, üç gün yoktu eşim çok zor geçti. ondan da hasta oldum zaten :) gelince iyileştim resmen
iyi olmanıza çok sevindim canım. yine yarım ekmek arasına ne koyup yedin Allah bilirye ye afiyet olsun yarasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?