ben kaydım biraz cnm denize bakıyordum :))) sen kullanıyomusun senide ekleyeyim kullanıyorsan
butun gun bırılerı gelsın dıye bekledım vazgectım gıttım sohbet almıs basını gıtmıs sevındım gelmenıze ama yavastan uykum gelmeye basladı oglum uyusada bende yatsam uykum yok dıye papatya cayı ıcmıstım ondanmı boyle oldumkı gece ruyamda tum mevsım dısı meyvelerı gordum aklım onlarda kaldı bu gecede yesem ıyı olucak : )
bana müsaade arkadaşlar çıkıyorum.
1 bölüm house izleyip yatıcaz. kendinize iyi bakın iyi geceleeer :)
Olsun sinemcim uykulu da olsan kabulümüzGözünaydın cimcime geliyormuş ha Hadi bakalım hayırlı olsun..
saol canım umarım degısmez cınsıyetımız rabbım herkesın gonlune gore versın nasıl uykum var ama oglum cın gıbı ayaktababasına bırakıp uyusam yıne basımdan ayrılmaz kalk anne acıktım anne bende yatıyım ustumu ort ortme ac yastıgı at delı edıyo uykum gelınce uyumaya hasret kaldım 3 senedır bakalım bebek gelınce ne olucak umarım uykuyu sever kızım :)
kızlar facebook kullanıyormusunuz kullananız varsa eklemek istiyorum ben sizi hepinizi öyle merak ediyorum ki
cnm sen ekle beni o zaman elif altın erdin o kadar merak ediyorum ki sizleri :)))ben de kullanıyorum, ama aramada çıkmıyorum...
bir ara face grubu falan kurulmuştu ama ben pek üyelik işlerini takip etmememiştim o grubun...
misafirleri uğurladım, geldim ben de...))
kayınvalidem & kayınpederim de haftasonu ziyeretimize geldiler ama onlar misafirden sayılmazlar, evlatlarının evindeler nasılsa... torunlarnı da gördüler ultrason resimlerinden, çok mutlu oldular...)
iyi akşamlar teyzoşlarr
bizim bugün ikili testimiz vardı annem babam ben eşim gittik hastaneye herşey çok güzeldi
bebeğimiz kocaman olmuş hiç durmadı yerinde maşallah5.5 cm olmuş 12+4 çıkıyoruz 4 gün önden gidiyor yavrum çok şükür
kilom hala 61, gram almamışım
ben unutmuştum annem saolsun doktora sordu "cinsiyeti bellimi"diye
kızlarrrrrr OĞLUM olacak Allahımın izniyledoktor amcamınız yanından çıkıp radyolojiye indik ordaki doktor amcamızda "çok yüksek ihtimal erkek" dedi ve ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duyduk hepimiz salya sümük tabi çok şükür ense kalınlığımız 1.5 çıktı kanımızı verdik 10 gün sonra sonuçlarımız çıkıcak herşey çok güzeldi videoya çektik izliyip izliyip duruyoruz babasıyla beraber yaramaz oğlumuzu
heee ultrasonda izlerken bi ara öyle bir tekme koyduki 3 çocuk doğurmuş annem bile şaşırdı ve "hissettinmi" dedidoktor amcamız verdi hemen cevabı "20.haftadan önce hissedemez" dedi
bizden havadisler bu kadar Allah herkese bütün kontrollerinden böyle mutlu dönmeyi nasip etsin inşallah
iyi akşamlar teyzoşlarr
bizim bugün ikili testimiz vardı annem babam ben eşim gittik hastaneye herşey çok güzeldi
bebeğimiz kocaman olmuş hiç durmadı yerinde maşallah5.5 cm olmuş 12+4 çıkıyoruz 4 gün önden gidiyor yavrum çok şükür
kilom hala 61, gram almamışım
ben unutmuştum annem saolsun doktora sordu "cinsiyeti bellimi"diye
kızlarrrrrr OĞLUM olacak Allahımın izniyledoktor amcamınız yanından çıkıp radyolojiye indik ordaki doktor amcamızda "çok yüksek ihtimal erkek" dedi ve ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duyduk hepimiz salya sümük tabi çok şükür ense kalınlığımız 1.5 çıktı kanımızı verdik 10 gün sonra sonuçlarımız çıkıcak herşey çok güzeldi videoya çektik izliyip izliyip duruyoruz babasıyla beraber yaramaz oğlumuzu
heee ultrasonda izlerken bi ara öyle bir tekme koyduki 3 çocuk doğurmuş annem bile şaşırdı ve "hissettinmi" dedidoktor amcamız verdi hemen cevabı "20.haftadan önce hissedemez" dedi
bizden havadisler bu kadar Allah herkese bütün kontrollerinden böyle mutlu dönmeyi nasip etsin inşallah
cnm sen ekle beni o zaman elif altın erdin o kadar merak ediyorum ki sizleri :)))
şimdi ekledim canım...
cnm sen ekle beni o zaman elif altın erdin o kadar merak ediyorum ki sizleri :)))
cnm ne güzel haberlerle gelmissin böyle inş. hep böyle mutlu olursun böyle güzel haberler okuyorum ya o kadar mutlu oluyorum ki allah mutluluklarınızı kat kat arttırsın inşallah....
şimdi ekledim canım...
Facebook grubumuz mu var?
Çok sevindiim haberlere komşucuumKim hatırlamıyorum ama biri senin için erkek tahmininde bulunmuştu doğru çıktıııı
teşekkür ederim teyzoşum komşucum
sanırım bi eslem erkek dedi yanlış hatırlamıyorsam :44:
dünde sağlık ocağından gelmiş görevliler bizim apartman görevlisini o kadar sıkı tembihlemişlerki,
adam nefes nefese eşime iletmiş notlarını "abi yenge hamileymiş kesinkle sağlık ocağına gitmeliymiş gitsin emi" diyepazartesi sabahtan yada öğleden sonra gidicem yarın bi patronu arıyayımda ona göre gidimde çıksın aradan :97:
hayır cnm grubumuz yok ama ben sizleri çok merak ettiğim için face kullananları eklemek istedim :))Facebook grubumuz mu var?
şimdi ekledim canım...
ok cnm bakayım bende senin resimlerine :)))
hayır cnm grubumuz yok ama ben sizleri çok merak ettiğim için face kullananları eklemek istedim :))
ok cnm bakayım bende senin resimlerine :)))
bak bakalım beğenecek misin arkadaşım...))
bu arada ben henüz face den duyurmadım bebek haberini, cinsiyeti kesin öğrenince yapmayı planlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?