2011 Ekim Anneleri

Olsun sinemcim uykulu da olsan kabulümüz Gözünaydın cimcime geliyormuş ha Hadi bakalım hayırlı olsun..

Olsun sinemcim uykulu da olsan kabulümüz Gözünaydın cimcime geliyormuş ha Hadi bakalım hayırlı olsun..

saol canım umarım degısmez cınsıyetımız rabbım herkesın gonlune gore versın nasıl uykum var ama oglum cın gıbı ayakta babasına bırakıp uyusam yıne basımdan ayrılmaz kalk anne acıktım anne bende yatıyım ustumu ort ortme ac yastıgı at delı edıyo uykum gelınce uyumaya hasret kaldım 3 senedır bakalım bebek gelınce ne olucak umarım uykuyu sever kızım :)

dayanamıyorum ahestecım herseye ragmen yatıcam :) kulaktıkacımı takıp herkese ıyıgeceler opuyorum kocaman

Naz yapıyor annesi sana aaa
Kızlar biraz daha uysal oluyor, inş rahat edersin..

Hadi bakalım herkes döküldü bir bir Ben de gidiyorum o zaman eşim geliyormuş...

Hayırlı gecelerrr:80:

kızlar facebook kullanıyormusunuz kullananız varsa eklemek istiyorum ben sizi hepinizi öyle merak ediyorum ki

ben de kullanıyorum, ama aramada çıkmıyorum...
bir ara face grubu falan kurulmuştu ama ben pek üyelik işlerini takip etmememiştim o grubun...

misafirleri uğurladım, geldim ben de... ))

kayınvalidem & kayınpederim de haftasonu ziyeretimize geldiler ama onlar misafirden sayılmazlar, evlatlarının evindeler nasılsa... torunlarnı da gördüler ultrason resimlerinden, çok mutlu oldular... )

iyi akşamlar teyzoşlarr
bizim bugün ikili testimiz vardı annem babam ben eşim gittik hastaneye herşey çok güzeldi
bebeğimiz kocaman olmuş hiç durmadı yerinde maşallah 5.5 cm olmuş 12+4 çıkıyoruz 4 gün önden gidiyor yavrum çok şükür
kilom hala 61, gram almamışım
ben unutmuştum annem saolsun doktora sordu "cinsiyeti bellimi"diye
kızlarrrrrr OĞLUM olacak Allahımın izniyle doktor amcamınız yanından çıkıp radyolojiye indik ordaki doktor amcamızda "çok yüksek ihtimal erkek" dedi ve ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duyduk hepimiz salya sümük tabi çok şükür ense kalınlığımız 1.5 çıktı kanımızı verdik 10 gün sonra sonuçlarımız çıkıcak herşey çok güzeldi videoya çektik izliyip izliyip duruyoruz babasıyla beraber yaramaz oğlumuzu
heee ultrasonda izlerken bi ara öyle bir tekme koyduki 3 çocuk doğurmuş annem bile şaşırdı ve "hissettinmi" dedi doktor amcamız verdi hemen cevabı "20.haftadan önce hissedemez" dedi

bizden havadisler bu kadar Allah herkese bütün kontrollerinden böyle mutlu dönmeyi nasip etsin inşallah

cnm sen ekle beni o zaman elif altın erdin o kadar merak ediyorum ki sizleri :)))

cnm ne güzel haberlerle gelmissin böyle inş. hep böyle mutlu olursun böyle güzel haberler okuyorum ya o kadar mutlu oluyorum ki allah mutluluklarınızı kat kat arttırsın inşallah....

Çok sevindiim haberlere komşucuum Kim hatırlamıyorum ama biri senin için erkek tahmininde bulunmuştu doğru çıktıııı

inşallah canım benim inşallah hepberaberr

Çok sevindiim haberlere komşucuum Kim hatırlamıyorum ama biri senin için erkek tahmininde bulunmuştu doğru çıktıııı

teşekkür ederim teyzoşum komşucum
sanırım bi eslem erkek dedi yanlış hatırlamıyorsam :44:
dünde sağlık ocağından gelmiş görevliler bizim apartman görevlisini o kadar sıkı tembihlemişlerki,
adam nefes nefese eşime iletmiş notlarını "abi yenge hamileymiş kesinkle sağlık ocağına gitmeliymiş gitsin emi" diye pazartesi sabahtan yada öğleden sonra gidicem yarın bi patronu arıyayımda ona göre gidimde çıksın aradan :97:

Aman öyle çok da bir şey yapmıyorlar anlattım ya tansiyon, tahliller bunlara bakıyorlar ama bu kadar ısrarla aradıkları için bir git sen, aşı tarihini söylüyorlar o açıdan iyi P.tesi İcra İflas Hukuku sınavım var ve daha kitap kapağı açmadım napıcam komşucum ben bu bebişle yaa annesinin yarım aklını aldı hiç kalmadı şimdi bende iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…