Aman öyle çok da bir şey yapmıyorlar anlattım ya tansiyon, tahliller bunlara bakıyorlar ama bu kadar ısrarla aradıkları için bir git sen, aşı tarihini söylüyorlar o açıdan iyiP.tesi İcra İflas Hukuku sınavım var ve daha kitap kapağı açmadım napıcam komşucum ben bu bebişle yaa annesinin yarım aklını aldı hiç kalmadı şimdi bende iyi mi
hayır cnm grubumuz yok ama ben sizleri çok merak ettiğim için face kullananları eklemek istedim :))
bak bakalım beğenecek misin arkadaşım...))
bu arada ben henüz face den duyurmadım bebek haberini, cinsiyeti kesin öğrenince yapmayı planlıyorum...
tmm cnm bende yazmam bişey :)))
tahlil sonuçlarımıayy nerdeler hiç bilmiyorum :18:
ama bebeğimin ultrason resimleri boy boy buzdolabımda asılı
sorma komşucum bi yarım akıllıda ben oldum
pazartesi sınavın için Allah yardımcın olsun
merhaba kızlar...
facede bir grubumuz var bizim gayette aktif ve tamamıyla gizli paylaşılanları ve yorumları sadece gruptakiler görebiliyor...sanırım bu aralar bahsedilmediği için arada kaynadı gruba gelmek isteyenler gruptan bir kişiyle arkadaş olup bu şekilde eklenebilir...
Ben de albüm yaptım ultrason resimlerimizden bu keseyi gördüğümüz, bu kalp atışlarını dinlediğimiz not yazıyorum sürekli
canım, sen beni ekledin az önce, benim profilimde görülüyor mu peki grup üyeliğim?
ben henüz face de paylaşmadım da bebek haberini...
merhaba kızlar...
facede bir grubumuz var bizim gayette aktif ve tamamıyla gizli paylaşılanları ve yorumları sadece gruptakiler görebiliyor...sanırım bu aralar bahsedilmediği için arada kaynadı gruba gelmek isteyenler gruptan bir kişiyle arkadaş olup bu şekilde eklenebilir...
canım, sen beni ekledin az önce, benim profilimde görülüyor mu peki grup üyeliğim?
ben henüz face de paylaşmadım da bebek haberini...
cnm grup olarak kadınlar kulübü görülüyo ordan anlamazlar merak etme
meliscim dediğin grup kadınlar kulübümü yoksa başka bişeymi
başka bir grup canım 2011 ekim anneleri diye daha önceden buradaki arkadaşlarla oluşturduğumuz bir grup...
Gizli olması çok güzel olmuşBen de hamileliğimi daha kimseye söylememiştim, önce anneme ve kız kardeşime söyledim, yanından çıktım face e teyze oluyorumm yazmış. 35 tane de ortak arkadaşımız var akrabalar, okuldan arkadaşlar vs. Neyse soranlara okuldan kardeşim kadar samimi bir arkadaşım diye çevirdi çok kızmıştım ama
başka bir grup canım 2011 ekim anneleri diye daha önceden buradaki arkadaşlarla oluşturduğumuz bir grup...
Gizli olması çok güzel olmuşBen de hamileliğimi daha kimseye söylememiştim, önce anneme ve kız kardeşime söyledim, yanından çıktım face e teyze oluyorumm yazmış. 35 tane de ortak arkadaşımız var akrabalar, okuldan arkadaşlar vs. Neyse soranlara okuldan kardeşim kadar samimi bir arkadaşım diye çevirdi çok kızmıştım ama
benim koca valla 5 gün dayanabildi ailelere söyledikten sonra hemen yazdı baba oluyorum diye :))
benide ekleyin o gruba((
benim de görümcem, "hala oluyorum" diye yazmıştı face duvarına, tabii teyzeleri & kuzenleri öğrendi hemen...!!! bana ait bir bilgi, ben paylaşmak istiyorum ilk tabii ki...
çünkü bir arkadaşımınkini yazmıştım ben onun profilindeki bir fotoya, ama onunki 5. ayındaydı yanılmıyorsam o zaman, ben de herkes biliyordur sanmıştım, çok üzülmüştüm o zaman...
Benimki ruhsuz tatlım ya nerde öyle face e falan yazacak, sadece geçen ilk defa benle doktora geldi ultrasonda görünce yüzünde Shrek gülümsemesi oldu bir oo :)
Maşallah yani kocacığına heyecanlanıyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?