2011 Ekim Anneleri

benim eşim de çok sakindir... ben testi yaptım, geldim yanına "galiba hamileyim" dedim, uyuyordu yeni uyanmıştı "nerden anladın" diye sordu, testi gösterdim, "sen ne ara aldın da yaptın ki" dedi ( yürüyüşe çıktığımda almıştım testi eczaneden)... sonra da "hayatım, bunlar kesin sonuç vermeyebilir, doktora gider öyle öğreniriz" dedi... herhangi bir heyecan & ya da çoşku yoktu yani...

Son düzenleme:

benimkide ilk söylediğimde anlamamıştı:))) bizim bebiğim olacak dedim adam inşallah aşkım falan diyo aşkım bebeğimiz olacak diyorum inş aşkım ya diyo aşkım anlamadınmı "bizim bebeğimiz olacak" dedim afalladı bi salaklaştı ne yani nasıl hamilemisin karnında bebekmi var dedi sanki başka neremde olacaksa :))) ondan sonrada delirdi zaten :))

iki test yaptım evde ayrı günlerde,ikiside negatif çıkmıştı. ama hamile olduğumdan da yüzde yüz emindim. adet günlerim şaşmaz çünkü. kocama ben hamileyim diyordum dalga geçiyordu benimle. şimdi de ben onunla dalga geçiyorum

bı oglumuz daha oluyor demek aramız cok az pes pese dogurucaz hard dısklede oyle rabbım hayırlarla karsılastırsın ınsallah hepımızı
erkekler arttı kızlara bayabı talıp olucak heralde :)
bu arada nıck lerı gercek ısmı olmayanlar hanı avatarımızın yanında papatya vs yazıyoya ordakı alana gercek ısımlerını yazsalar bı sure ogrensek olmu boyle hard dısk yslzytn fılan demek
herkese ıyı pazarlar bu arada

günaydınnnnnnn kızlarrrrr.kimsecikler yokkkk.herkes pazar gününün keyfini çıkarıyor ne güzel.

maaşallah çok güzel haberler vermişsin.oğluşun sağlıklı gelsin inş.yanlız şu konuda doktorun ynlış söylemiş.ben 20 haftay daha girmedim ama bebişimi hissediyorum.emin ol birkaç hafta sonra sende hissedersin.zaten erkek bebişler daha çabuk hissedilirmiş.benimki yemekten sonra kıpır kıpır ediyor.

çok doğru söylüyosun sinemcim artık isimlerle hitap etsek bribirimize daha iyi olcak.

kızlar teşekkür ederiz Allah hepimizin yavrusunu bağışlasın
nejlacım banada 20 hafta geç gibi geldi ama bişiy demedim bozulmasın şimdi o kadar okumuş doktor olmuş bu arada ben eda

merhaba arkadaşlar
bende ik test sonuçlarımı aldım, herşey yolunda çok şükür, bir daha bir ay sonra gidicez kontrole,
by arada facebook grubuna benide eklermisinizz...

Şu isim meselesinde çok haklısın öyle bişey yapabilsek iyi olur

unnado markasnı hiç duymamıştm
ama dün chicco ya baktık 400 lük bir park yatak 300 e düşmüştü kampanya varmış

ama daha erken diye hiçbirşey almıyorum ben

Kızlar selammmmmm

Dün doktor kontrolümüz vardı.Doktor ultrasona baktı ve dedi ki ne istiyorsunuz açık yüreklilikle söyleyin Şaşırdık eşimle biz dedik daha ilk bebeğimiz Allah sağlıklı versinde bizim için fark etmez.Doktor hımmm dedi o zaman bu oğlanı ne yapacağız :))))))

Grubumuzun bir erkeğide bizden inşallahhhh.Duygu'cum bizim listeye ekle paşamızı olur mu teyzesiiiiii...:)
Ayrıca 4 lü tarama testi istedi doktor 16-18 haftalarda yapılıyormuş.Kan verecekmişiz öyle yapılıyormuş.İçimiz dışımız test olacak deseneize bu gidişleee

Ya bayanlar biz de eşimle park yatağa baktık. Kanz da 199 tl idi.Biz de park yatağa falan bakıyoruz da daha almayacağız.
Size bir şey sorucam kızlar. Biz hem park yatak hem de bebek odası takımı alacağız. Büyüyen yataklı olandan. Kaç yaşına kadar büyüyen yatağını kullanabilir sizce?

kızlar nasılsınız, burada hava çok kapılı canım sıkıldı =( az önce eylül annelerine baktım bizi neler bekliyor önümüzdeki ay diye, ne güzel hareketleri hissetmeye başlamışlar. ay çok özendim. zaman çabucak geçse diyorum, hayırlısıyla bebişlerimizi görsek.

arkadaşımda var o yataklardan galiba ilkokul dönemlerinde de kullanılıyor. tek kişilik yataktan boyu biraz daha kısa oluyor sanırsam.

selam kızlar
ben fatihde oturuyorum , canımız sıkıldı dolaşmaya çıktık, çıkmışken hasim işcan geçidindeki bisikletçilerin orayada indik bebek arabası bakmaya

öncelikle park yatak markaları çok kaliteli gelmedi bana bu dükkandakilerin, sadece belirli modeller var kraftın, ve kraftın yan üretimi olan bir marka var.
kraft 504ü beğendim ben 250 lira dedi.
ana kucağı& oto koltukları 100 ila 200 arasında, kraftınki 160dı.
bebek arabaları çook çeşitli 150 lirayada var 1500e de,
pahalı olanlar travel sistemmiş, hem ana kucağı hem oto koltuğu olan koltuğu mekanizmaya yerleştiriyorsun bebek arabası oluyor, bebek büyüyünce o mekanizma büyük çocuk arabası haline geliyor .

ama bence fazlla pahalı
biz öncelikle bir park yatak , ana kucağı ve oto koltuğu bir arada olanlardan, birde bebek arabası alıcaz,
hepsi için 1000 tl yetecek gibi görünüyor.

Teyzesi yesin onu eklemezmiyim hemen ekliyorum Ekim kız ayı olucak gibiydi ama erkekler aldı başını gidiyo valla

Bende fatih doğumluyum Eskiden cerrahpaşada oturuyoduk o geçiti biliyorum otobüsle geçerdik bi yere giderken cama yapışırdım şaşırırdım nereye bakıcağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…