2011 Ekim Anneleri

Bende fatih doğumluyum Eskiden cerrahpaşada oturuyoduk o geçiti biliyorum otobüsle geçerdik bi yere giderken cama yapışırdım şaşırırdım nereye bakıcağıma

Aynen çocukken bisikletler için cama yapışırdık şimdi bebek arabaları için yapışıcaz desenize

Bugün Çamlıca'ya gittim, algıda feci halde seçicilik yaşıyorum, herkes hamile sanki

Bende fatih doğumluyum Eskiden cerrahpaşada oturuyoduk o geçiti biliyorum otobüsle geçerdik bi yere giderken cama yapışırdım şaşırırdım nereye bakıcağıma

aynen orası :) baya hamile kadınlar ve eşleri geziniyodu hep, herkes hamile sanki :)

Aynen çocukken bisikletler için cama yapışırdık şimdi bebek arabaları için yapışıcaz desenize

Bugün Çamlıca'ya gittim, algıda feci halde seçicilik yaşıyorum, herkes hamile sanki

yaa haklısın çocukken bisiklet almaya oraya götürmüştü babam beni, sen diyince hatırladım,

geçen günde anneme gelen komşu teyzelerden biri benim için demişki, daha dün gibi yeni doğum yapmıştın lohusa şerbetini içmiştim ne çabuk büyüdüde anne oluyor demiş.. çok duygulandım kızlar yaa

kızlarrrr merhaba nasılsınız ben 13 haftalık hamıleyım ama hala doktora karar veremedım ankara guven hastanesıne gıden varmı oraya gıtmeyı dusunuyorum yardıma cok ıhtıyacım var , bıde akayı ve cagı onerıyorlar ama onerılerınızı kesınlıkle beklıyorum (bu arada ben yazdıgım forumu bıdaha bulamadıgım ıcın cevapları bı turlu kontrol edemıorm kızlar ne yapacagım DD)

arkadaşımda var o yataklardan galiba ilkokul dönemlerinde de kullanılıyor. tek kişilik yataktan boyu biraz daha kısa oluyor sanırsam.
sybell3 sen ne düşünüyorsun büyeyebilen yataklı bebek odası mı yoksa sadece park yatak mı?Peki siz bayanlar ne düşünüyorsunuz?

Canım kontrol paneline girip abonelikler kısmına tıklarsan yazdığın konuyu bulabilirsin.

sybell3 sen ne düşünüyorsun büyeyebilen yataklı bebek odası mı yoksa sadece park yatak mı?Peki siz bayanlar ne düşünüyorsunuz?

Ben park yataklardan çok istiyorum 3 kademelileri var ama oda pierre cardenin diğerlerine göre pahalı 2li olanların üst katında 6 aya kadar yatabiliyomuş sonra alta indiricez üstte 7-8 aya kadar kullanabilmek için hazır yatak değilde kendi yaptığımız ince yatakla kullanabiliriz Alt kattada 4-5 yaşlarına kadar yatabiliyo sanırım. 6 yaşında ana okulana başlıycak zaten o zaman bi yatak odası takımı alınır orda yatmaya başlar park yataklarıda hiç toplamayız hemen yeni bebişleri doğurur onları yatırırız

Biz bugün büyüyen beşiklere baktık.1.80 boy ile 12 yaşına kadar yatar dediler.Zaten beyaz alayım diyorum daha sonra oda takımına tamamlarım ...Park yataklar güzel ve ekonomik ama aile büyükleri bu nedir felan diye bizi yıldırıyorlar.Sanki biz ahşap beşikte büyüdük :))) Önceden kardeşimden hatırlıyorum kumaş ve metal karışımı beşiği vardı.Park yataklar onun yanında lüx kalır...

Fırına ekmek almaya gitmeyi, çöp atmak için dışarı çıkmayı, karşı apartmanımızın altındaki bakkala bişeyler almaya gitmeyi gezmeye gitmek olarak adlandıran kocama karşı grevdeyim Bugün ekmek almak için bile gitmedim(gittimde o gitmedim zannediyo) Akşamda aldığım ekmeğin yarısı duruyodu sakladım Paşa paşa ekmeği alıp geldi Yarın ki siparişlerimde hazır süt meyve yemeklik sebze bunlarıda muhtemelen akşam gelirken getiricek bende sebze yokken yemek yapamam dimi ama malesef aç kalıcak

selam kızlar cinsiyetimiz belli oldu doktorumuz 11 haftaan itibaren hep kız demişti
evet bu sefer yine onatladı %95 kız dei:
bizide kızımla eklerseniz teyzesi çok seviniriz.
17 haftalık olduk
bu arada park yatakları bende araştırdım en iyisi chicco nun ki
ama kendi mağazasında pahalı internette bayağı uyguna bulunuyor

Etrafımdaki herkes odanın gereksiz olduğunu söylüyor,ilerleyen yıllarda alın diyorlar ama ben galiba dayanamayıp alacam. Büyüyebilen yataklardan almayı düşünüyorum Allah nasip ederse.

Etrafımdaki herkes odanın gereksiz olduğunu söylüyor,ilerleyen yıllarda alın diyorlar ama ben galiba dayanamayıp alacam. Büyüyebilen yataklardan almayı düşünüyorum Allah nasip ederse.

bende çok kararsızım oda mı park yatak mı park yatak daha mantıklı gibi ama bilmiorummmm

Zaten eklemişim ben seni kızını bile eklemişim daha önce yazmışsın demekki cinsiyetle ilgili hemen eklemişim Listeden bakarsan SAT doğrumu yazmışım değilse düzeltelim

selam kizlar,bende ekim annesiyim insallah,bayadir ariyodum sizleri demekki burdaymissiniz16 haftaligim suan,6 ekimde dogum yapacam allah izin verirse..cinsiyetimize doktorumuz 13.haftada yuzde 95 erkek dedi ama haftaya tekrar gidecem o zaman kesin belli olur sanirim..insallah yanilmamistir,7 yasinda bir prensesim var cunku

canım ben de güven hastanesine gidiyorum doktorum taner akçal memnunum doktorumdan ilgili davranıyor diğer doktorlar için de iyi diyenler var hastane de nezih hiç beklemedim tam saatinde aldılar muayeneye bi şikayetim olmadı şimdiye kadar

canım çok geçmiş olsun Allah bi dahaki bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

bu arada listeye benide eklerseniz sevinirim
yas 32
sat 30 aralik
kilo 51
bebegi kalp atislarini duyali cook oldu,pit pitlarida hissediyorum
cinsiyetimizde simdilik erkek gorunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…