Bende fatih doğumluyum Eskiden cerrahpaşada oturuyoduk o geçiti biliyorum otobüsle geçerdik bi yere giderken cama yapışırdım şaşırırdım nereye bakıcağıma
Bende fatih doğumluyum Eskiden cerrahpaşada oturuyoduk o geçiti biliyorum otobüsle geçerdik bi yere giderken cama yapışırdım şaşırırdım nereye bakıcağıma
Aynen çocukken bisikletler için cama yapışırdık şimdi bebek arabaları için yapışıcaz desenize
Bugün Çamlıca'ya gittim, algıda feci halde seçicilik yaşıyorum, herkes hamile sanki
sybell3 sen ne düşünüyorsun büyeyebilen yataklı bebek odası mı yoksa sadece park yatak mı?Peki siz bayanlar ne düşünüyorsunuz?arkadaşımda var o yataklardan galiba ilkokul dönemlerinde de kullanılıyor. tek kişilik yataktan boyu biraz daha kısa oluyor sanırsam.
kızlarrrr merhaba nasılsınız ben 13 haftalık hamıleyım ama hala doktora karar veremedım ankara guven hastanesıne gıden varmı oraya gıtmeyı dusunuyorum yardıma cok ıhtıyacım var , bıde akayı ve cagı onerıyorlar ama onerılerınızı kesınlıkle beklıyorum (bu arada ben yazdıgım forumu bıdaha bulamadıgım ıcın cevapları bı turlu kontrol edemıorm kızlar ne yapacagımDD)
sybell3 sen ne düşünüyorsun büyeyebilen yataklı bebek odası mı yoksa sadece park yatak mı?Peki siz bayanlar ne düşünüyorsunuz?
sybell3 sen ne düşünüyorsun büyeyebilen yataklı bebek odası mı yoksa sadece park yatak mı?Peki siz bayanlar ne düşünüyorsunuz?
Etrafımdaki herkes odanın gereksiz olduğunu söylüyor,ilerleyen yıllarda alın diyorlar ama ben galiba dayanamayıp alacam. Büyüyebilen yataklardan almayı düşünüyorum Allah nasip ederse.
selam kızlar cinsiyetimiz belli oldu doktorumuz 11 haftaan itibaren hep kız demişti
evet bu sefer yine onatladı %95 kız dei:
bizide kızımla eklerseniz teyzesi çok seviniriz.
17 haftalık olduk
bu arada park yatakları bende araştırdım en iyisi chicco nun ki
ama kendi mağazasında pahalı internette bayağı uyguna bulunuyor
bende çok kararsızım oda mı park yatak mı park yatak daha mantıklı gibi ama bilmiorummmm
kızlarrrr merhaba nasılsınız ben 13 haftalık hamıleyım ama hala doktora karar veremedım ankara guven hastanesıne gıden varmı oraya gıtmeyı dusunuyorum yardıma cok ıhtıyacım var , bıde akayı ve cagı onerıyorlar ama onerılerınızı kesınlıkle beklıyorum (bu arada ben yazdıgım forumu bıdaha bulamadıgım ıcın cevapları bı turlu kontrol edemıorm kızlar ne yapacagımDD)
canım çok geçmiş olsun Allah bi dahaki bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Arkadaşlar merhaba belki merak eden arkadaşlarım olmuştur diye yazmak istediim.
Dün sabah hastaneye yattım 10:00 da sancı verilmeye başladı akşam 18:30 gibi işleme aldılar 19:30 da bebişimi inceleme için götürdüler . Buarada kızmışş :)) Ben gayet iyiyiiim inşşş bundan sonra çok çok daha iyi olacağım :))
Doğru karar vermişiz gebeliği sonlandırmakla ilgili çünkü doktor eline alır almaz kistleri görmüş hayırlısı diyorum ve hepinizi öpüyoorum.
Şans hep yanınızda olsun:1
selam kizlar,bende ekim annesiyim insallah,bayadir ariyodum sizleri demekki burdaymissiniz16 haftaligim suan,6 ekimde dogum yapacam allah izin verirse..cinsiyetimize doktorumuz 13.haftada yuzde 95 erkek dedi ama haftaya tekrar gidecem o zaman kesin belli olur sanirim..insallah yanilmamistir,7 yasinda bir prensesim var cunku
bu arada listeye benide eklerseniz sevinirim
yas 32
sat 30 aralik
kilo 51
bebegi kalp atislarini duyali cook oldu,pit pitlarida hissediyorum
cinsiyetimizde simdilik erkek gorunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?