maşallah 51 kilo ya ben dozermi oldum ne 73 kiloyum:18:hayatında fil görmeyen varsa resim gönderebilirim
kızlarrrr merhaba nasılsınız ben 13 haftalık hamıleyım ama hala doktora karar veremedım ankara guven hastanesıne gıden varmı oraya gıtmeyı dusunuyorum yardıma cok ıhtıyacım var , bıde akayı ve cagı onerıyorlar ama onerılerınızı kesınlıkle beklıyorum (bu arada ben yazdıgım forumu bıdaha bulamadıgım ıcın cevapları bı turlu kontrol edemıorm kızlar ne yapacagımDD)
maşallah 51 kilo ya ben dozermi oldum ne 73 kiloyum:18:hayatında fil görmeyen varsa resim gönderebilirim
valla canim 49 la hamile kaldiydim 4.ayda 2 kilo almisim bu gidisle 9 ay sonunda bende dozere yakin bisi olurum herhaldehep bisiler yiyesim geliyo,tatli tuzlu eksi farketmiyo,ne bulursam yiyorum ,asermedim,bulanti falanda olmadi bende,kizimda 63 kiloda dogurmustum,ama 1 yasina gelmeden tekrar 52 kiloya dusmustum,sanirim metabolizmasi hizli olan sanslilardanim
valla canim 49 la hamile kaldiydim 4.ayda 2 kilo almisim bu gidisle 9 ay sonunda bende dozere yakin bisi olurum herhaldehep bisiler yiyesim geliyo,tatli tuzlu eksi farketmiyo,ne bulursam yiyorum ,asermedim,bulanti falanda olmadi bende,kizimda 63 kiloda dogurmustum,ama 1 yasina gelmeden tekrar 52 kiloya dusmustum,sanirim metabolizmasi hizli olan sanslilardanim
Kızlar bu aile hekimlikleri hemogram(kan sayımı) ve dörtlü test yapar mı sizce???
Labaratuvar 175 TL istiyor bu ikisine
Kızlar bu aile hekimlikleri hemogram(kan sayımı) ve dörtlü test yapar mı sizce???
canım sordum sağlık ocağını arayıp yapılmıyormuş.acillerde bile yapılması lazım kaptırma paranı labaratuara.
tam kan sayımı, tam idrar tahlili, glikoz ve tiroid hormon testleri yaptırdım geçen gün. dörtlü hakkında bilgim yok henüz.
Ben 2li yaptırmıştım 11-14 haftalarda sonuçları iyi demişti doktor ama 4lü de yapılmalıymış hamilelikte...Eski den 3 lü veriyorduk ama artık 4 lü var onu istiyoruz dedi.Doktordan doktora değişiyormuş zaten...Kimisi ikili iyi çıkınca 3lü 4lü yaptırmıyormuş.Şimdi bizimki yaptırın dedi yaptırmasak olmaz :)
Ben 2li yaptırmıştım 11-14 haftalarda sonuçları iyi demişti doktor ama 4lü de yapılmalıymış hamilelikte...Eski den 3 lü veriyorduk ama artık 4 lü var onu istiyoruz dedi.Doktordan doktora değişiyormuş zaten...Kimisi ikili iyi çıkınca 3lü 4lü yaptırmıyormuş.Şimdi bizimki yaptırın dedi yaptırmasak olmaz :)
kızlar benim bir sorunum var.bendende doktor tahliller istedi ama ben iğneden çok yoruldum artık. sinirlerim bozuldu hergün ağlıyorum vurulurken bana güç verinde yaptırim şu testleri
Zeynep bende son iki gündür vurduğum yeri çok kötü kanatıyorum ve mosmor oluyor neden oluyor anlamıyorum artık sürekli aynı yeremi denk geliyor acaba? Sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum senide çok iyi anlıyorum cnm.. İüne yaparken bakmamaya çalış birde ince enjektör kullanmasını iste hastaneler ucuz diye eşek kadar çuvaldız gibi iğneleri kullanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?