2011 Ekim Anneleri

herkese günaydın arkadaşlar. miskin, uyuz bir selamlama ile karşılayayım sizi, berbat hissediyorum bugün kendimi. başım çatlıyor yine, geceden beri ağrıyor, uyuyamadım. 4 günlük enseden sonra işe başlamak feci derecede kötü geldi, evde olmanın tam zamanıymış meğer bugün.
sizler iyisinizdir umarım.

selin ben de ankara dayım. HRS kadın hastalıkları ve doğum hastanesine gidiyorum, sgk anlaşması var doktorum da harika. istersen iletişim bilgilerini verebilirim sonra. tabi bu topiği ve yazdığını bir daha bulursan ve mesajımı görürsen :)

maşallah 51 kilo ya ben dozermi oldum ne 73 kiloyum:18:hayatında fil görmeyen varsa resim gönderebilirim

valla canim 49 la hamile kaldiydim 4.ayda 2 kilo almisim bu gidisle 9 ay sonunda bende dozere yakin bisi olurum herhaldehep bisiler yiyesim geliyo,tatli tuzlu eksi farketmiyo,ne bulursam yiyorum ,asermedim,bulanti falanda olmadi bende,kizimda 63 kiloda dogurmustum,ama 1 yasina gelmeden tekrar 52 kiloya dusmustum,sanirim metabolizmasi hizli olan sanslilardanim

ben normalde çok yemek yapıp az yiyenlerdenim.diyetisyene gittim metebolizmam hiç çalışmıyor.çok hareketiyimdir ama tombul bir kuşum malesef

herkeze kocaman gunaydın hanımlarrr... cok guzel bır hafta olması dılegı ıle:):)

Kızlar bu aile hekimlikleri hemogram(kan sayımı) ve dörtlü test yapar mı sizce???

Labaratuvar 175 TL istiyor bu ikisine

günaydıın canıolarr keşkee benim de canım bişiler isteseydiide alsaydımmmmm çok şanslısınızz maşallah demeliyim nazar değmesin
üç buçuk aydıır bi yediğimdende zevk alamadımmmmmmmm
bulantı kusma artık yaşam felsefem oldu
istanbuldada çok yağmur varr çok soğukkkkkkk

canım sordum sağlık ocağını arayıp yapılmıyormuş.acillerde bile yapılması lazım kaptırma paranı labaratuara.

Ya çalışmıyor olsam gerçekten gidicem devlet hastanesine ama izin almak istemiyorum...Bazı sabahlar zaten çok kötü olup işe gelemiyorum.Bir de test ve doktor için gitmek çok dikkat çekici olacak...Ama haklısın tabiki nerdeyse 200 TL para yaw!! Bakırköy kadın doğum vardı bi onları arayıp sorayım belki onlar yapar.

tam kan sayımı, tam idrar tahlili, glikoz ve tiroid hormon testleri yaptırdım geçen gün. dörtlü hakkında bilgim yok henüz.

Ben 2li yaptırmıştım 11-14 haftalarda sonuçları iyi demişti doktor ama 4lü de yapılmalıymış hamilelikte...Eski den 3 lü veriyorduk ama artık 4 lü var onu istiyoruz dedi.Doktordan doktora değişiyormuş zaten...Kimisi ikili iyi çıkınca 3lü 4lü yaptırmıyormuş.Şimdi bizimki yaptırın dedi yaptırmasak olmaz :)

kızlar benim bir sorunum var.bendende doktor tahliller istedi ama ben iğneden çok yoruldum artık. sinirlerim bozuldu hergün ağlıyorum vurulurken bana güç verinde yaptırim şu testleri

anlamadım ikili yaptık iyi çıktı da dörtlü ne?

Hmm anladım. Bizim doktorumuz sıradan gidiyor herhalde :) Geçen salı ikili için kan verdim, yarın çıkacak. 3 lü de yapıcaz dedi, 3-4-5 sıradan gidecekler herhalde, anlamadım ben bu işleri :) Öğrencilik hayatımda girmediğim kadar teste giricem demek ki :) Hayırlısı olsun hepimiz için,sonuçları güzel çıksın da her gün yazılı, sözlü, test olsun napalım :)
Yaptırın yaptırın, madem doktorun söyledi, vardır bir bildiği.
Bu arada ben az önce söylediğim tahlillerin hepsini sağlık ocağında, aile hekimimde yaptırdım hiç para vermedim.

merhaba güzeller:)
istanbul'da hava çok yağmurlu, sıkıcı ve soğuk..biz iyiyiz herhalde, herhalde diyorum çünkü bebeğimi uzun süredir görmedim, 29 nisanı iple çekiyorum, o zamana kadar da kısmetse kıpır kıpır hareketlerini görürüm:) denizcim test sonuçlarına çok sevindim...
bebiş cinsiyetlerini öğrenen annişlere de bol bol tebrik ederim...Allahtan dileğim hepimiz sağ salim kucağımıza alabilelim:)
kendinize iyi bakın güzel hamiş kuşlar:)

kızlar benim bir sorunum var.bendende doktor tahliller istedi ama ben iğneden çok yoruldum artık. sinirlerim bozuldu hergün ağlıyorum vurulurken bana güç verinde yaptırim şu testleri

Zeynep bende son iki gündür vurduğum yeri çok kötü kanatıyorum ve mosmor oluyor neden oluyor anlamıyorum artık sürekli aynı yeremi denk geliyor acaba? Sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum senide çok iyi anlıyorum cnm.. İüne yaparken bakmamaya çalış birde ince enjektör kullanmasını iste hastaneler ucuz diye eşek kadar çuvaldız gibi iğneleri kullanıyorlar.

Kızlar bu aile hekimlikleri hemogram(kan sayımı) ve dörtlü test yapar mı sizce???

Labaratuvar 175 TL istiyor bu ikisine

yuh o neymıs oyle canım aıle hekımlıgı yapvaz ama devlet hastanesınde ucretsız yaptırabılırsın... hemogram yapıyo aıle hekımler...ama 4 lu test yapmıyolar bıldıgım kadarıyla...

inan hanzade burda olsan sarılıp ağlardım çok dertliyim bu konuda.ya çok ağrımaya başladı ağlama kırizine girdim geçen gün ve çok sinirli olmaya başladım iğne sonrası.bacağımdan yaptım geçen ölcektim ya bu nasıl ağrı rabbim.ilk başta bu kadar takmıyodum biraz ağrıyo geçiyodu şimdi dayanamıyorum ben

selam kızlar yıne bulantılı bır gune merhaba dedım oglum gec kalktı bugun o uyuyoken ıs yapıyım dedım ısı ortasında uyandı komsum ızınlıymıs allahtan bugun ona yolladım ıslerımı bıtırdım almaya gıttım kahvaltı yapıyormus beyefendı :) evım mıs gıbı oldu heryerı temızledım bıtek camasır asıcam dunden corbam vardı baba ogul bugune makarna sıparısı verdıler bıde makarna yaparım peynırlı yanına karpuz tamamdır. bugun ısler erken bıttı
4lu testı ılkez duydum bızım doktor 2lı yı bıle yaptırmadı olcumler ıyı cıkınca gerek yok dedı bende ıstemıyodum gonlume gore oldu yanı bu hafta asıl doktoruma gıdıcem sanırım carsamba ıple cekıyorum oda kız desınde pembıs cıcılerımızı alalım dıye
herkesın gunu guzel gecsın gecmısı okurken baya zaman kaybettım gıdıp bıdaha ogluma bakmalıyım :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…