2011 Ekim Anneleri

merhaba kızlar bende 12+6 günlük hamileyim çarşamba 2 li test var heyecanlıyım birde merak ettiğim cinsiyeti ne zaman ögrenicem bilgisi olan varmı

15 haftalık bebek resmii bu haftadaa saçlar çıkmaya başlıyormuşşşşşş

evet alt katta 4-5 yaşına kadar yatabiliyo normalde ama hareketli bir bebeğe sahipsen 18.ayda tırmanmaya başlıyo gündüz uykusundan uyanınca.tabi normal beşikte daha erken tırmanır oda var.derin olmasının avantajı çok
ayy o miss gibi evden ben de istiyorum.ama hava hep kapalı hiç iş hevesim gelmiyo.azcık güneş görsem haldır haldır iş yapcam.

slm kızlar bir rüya gördüm hala etkisindeyim bebeğim olmuş ama doğumdan sonra çok üşümüş diye bir kutunun içine yatırmışlar benide eve göndermişler sonra ben bebeğimi ziyarete gitmişim ama hastane gibi değil herkesin bebeği orada bebeğim çıplak erkek pamuk gibi aldım göğsüme yatırdım ağlıyordu benim kucağıma gelir gelmez göğsüme yatıp uyudu sonra ablam bir yelek giydirdi oğluma sonra onun yeleğiyle benim yeleğimi birbirine dikti böyle daha çok ısınır dedi sarı saçlı mavi gözlü bir oğlum vardı ama başı biraz büyüktü anlatırken bile tuhaf oldum çok etkilendim ....

Son düzenleme:
Kızlar bu aile hekimlikleri hemogram(kan sayımı) ve dörtlü test yapar mı sizce???

Labaratuvar 175 TL istiyor bu ikisine

canım kan sayımı yapar ama dörtlü test zannetmiorum ama devlet hastanesi yaparmı bilmiorum aile hekimi sadece kan tahlilleri yapıor küçük çapta die biliorum ama arayıp sor istersen...

oyy canımm benımmm allah hayırlara cıkarsın ıns...

hayır olsun cnm

Bende sana sarılır ağlardım zeynep, yarın kontrolüm var ben yine dut yemiş bülbül gibi kaldım Kendime gelmeye çalışıyorum ağrılar sızılar ve iki gündür iğnenin acısı... Olsun be zeynep, iyi olsunlar da biz dayanırız ağlaya ağlaya, göbüşlerimiz kanaya morara dayanırız inşallah... yeterki tek iyi olsunlar yavrularımız canım benim. Sende onu düşün inan nasıl acıdığını çok iyi biliyorum benimde gözlerimden yaş geliyor acısından artık. Ama çare buysa bunada razıyım yeterki kavuşalım allahın izniyle. Hepsi geçicek inşallah kucağımıza aldıımızda mis kokularını çektiğimizde hepsini unutucaz bu acıların.. Beterin beteri var, bunada şükür zeynepim dermanımız var inşallah bu defa yüzümüz gülecek. Sık dişini az kaldı arkadaşım bak 3 ay geride kaldı... Birde zeynep sürekli ağtestli gez canım bende geçe nb ir arkadaş yazmıştı denedim sinir sistemimizi rahatlatıyor gerçekten, namaza başlıcam hala duruyorum çok üzülüyorum böyle bi boşlukta bir garibim...

Zeynep belki göbüşlerimiz büyüdükçe gerildiğinden acıyordur, ben yarın doktora sorarım niye böyle oluyor diye resmen kan fışkırıyor artık, acaba kanımız iyice sulandı diyemi? Artık zor giriyor iğne etime hızlıda yapsam aynı yavaşta yapsam aynı. Birde artık bacaktan filan yap derse öyle deneyeceğim çünkü göbeğimin heryeri mosmor...

arkadaşlar gittiğim doktorum ikili testi bile ben söyleyince istiyormusunuz die ısrarla sorup öle yaptırdık biz dedik tabi istiyoruz şimdide bu hafta sonu gitcez 16 haftanın içinde olmuş olcam şimdi 3 lümü 4lümü yaptırılıyor? ona göre isticem testi yaptırmayı bide 3lü yada 4lü testlerde ikili test gibi down sendrom riskini mi araştırıyor?

iki güzel anne adayları Allah kolaylık versin iğne için size... ama iğne oluyorsunuz ve neden?

Leynacım hamileler çok rüya görürmüş ve etkilenirmiş korkma bunlar normal şeyler kötüye yorma benim aklıma ilk gelen yoru bebeğinin sana sımsıkı bağlı olduğu canım.

iki güzel anne adayları Allah kolaylık versin iğne için size... ama iğne oluyorsunuz ve neden?

Daha önce bebeklerimizde gelişim geriliği oldu ve kalpleri durdu cnm benim 2 3kayıp yaşadık. Bu nedenle daha iyi beslensin diye kan sulandırıcı iğne verdi test yaptığımız günden beri her gün göbeğimize vuruyoruz ama ilerledikçe acısı artmaya kanamaya morarmaya başladı hepsine razıyızda ibir şey olması korkusundan kurtulamıyoruz işte. İyi olur inşallah beterin beteri var bunada şükür derdimiz ebri derman var inşallah iyi neticelenir.

Kızlar benim aşırı uykum var bugün başım ağrıyor izin alabilirsem eve gidicem kafamı tutamıyorum, gidip uyumak istiyorum. İstanbul kapalı ve basık çok yağmur yağıyor....

KIZLAR BU İĞNELERİ GÖBEK DIĞINDA BİYERDE VURAMIYOMUSUNUZ BİRDE MİNİK BEBEK AŞILARININ ŞIRINGALARINDAN KULLANSANIZ ÇOK DAHA AZ ACITIR CANLAARIM aLLAH KOLAYLIK VERSİN

ANNEME DİYORUMKİ BU KADAR ŞEY ÇEKİYORUZ ASLA İSYAN ETMİYORUM BİDE BİZİM UFAKLIKLAR KARŞIMIZA GEÇİP SÜREKLİ KARŞI GELİRLERMİ DİYORUM ANNEM DİYOKİ NE ZANNETTİN DİYO TAAAMAM ANNECİM TAMAM BABACIM DİCEKLERİNİMİ ZANNEDİYON DİYO ALLAHIM İNŞALLAH SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER...

Merhaba kıssslar, Rabbim her ikinizde de hatta hepimizinde yardımcı olsun.hepimizin kendi yaşantısında sıkıntı çektiği bi dönem.sağlıkla inş kavusuruz yavrularımızaaa.Günahlarına kefaret olur dio arkadaşım çektiğin her acı , unutmayın artık cennnet bizim aykalarımızın altında olack,adayız:))) ne güzelll

canım eşimde bende aptestsiz asla gezmeyiz alışveriş merkezinde bile bozuldumu hemen alırız çok şükür.namazlada 17 yaşımdan beri aram iyi hiç bırakmadım.demekki herkez aynı tek benim bu kadar ağrıyor sanıyodum rabbim yardım etsin inş.herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…