tünaydınnn iyi haftalar diliyoruz oğluşumla
KIZLAR BU İĞNELERİ GÖBEK DIĞINDA BİYERDE VURAMIYOMUSUNUZ BİRDE MİNİK BEBEK AŞILARININ ŞIRINGALARINDAN KULLANSANIZ ÇOK DAHA AZ ACITIR CANLAARIM aLLAH KOLAYLIK VERSİN
ANNEME DİYORUMKİ BU KADAR ŞEY ÇEKİYORUZ ASLA İSYAN ETMİYORUM BİDE BİZİM UFAKLIKLAR KARŞIMIZA GEÇİP SÜREKLİ KARŞI GELİRLERMİ DİYORUM ANNEM DİYOKİ NE ZANNETTİN DİYO TAAAMAM ANNECİM TAMAM BABACIM DİCEKLERİNİMİ ZANNEDİYON DİYO ALLAHIM İNŞALLAH SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP EDER...
canım iğne hazır halde şırınganın içinde zaten.bide bizim canımızı acıtan iğne batması değil ilacın verilirken yaşattığı acı tozlu iğnelerden daha fazla bir acı dersem nasıl bişey olduğunu anlarsın.dua et bizim için
duygu7785 bende üye oldum kasım annelerindeyim
rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsin
oğluşun hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına alacağın günleri göstersin cnm
Daha önce bebeklerimizde gelişim geriliği oldu ve kalpleri durdu cnm benim 2 3kayıp yaşadık. Bu nedenle daha iyi beslensin diye kan sulandırıcı iğne verdi test yaptığımız günden beri her gün göbeğimize vuruyoruz ama ilerledikçe acısı artmaya kanamaya morarmaya başladı hepsine razıyızda ibir şey olması korkusundan kurtulamıyoruz işte. İyi olur inşallah beterin beteri var bunada şükür derdimiz ebri derman var inşallah iyi neticelenir.
tünaydınnn iyi haftalar diliyoruz oğluşumla
Leynacım hamileler çok rüya görürmüş ve etkilenirmiş korkma bunlar normal şeyler kötüye yorma benim aklıma ilk gelen yoru bebeğinin sana sımsıkı bağlı olduğu canım.
kızzz senin oğluşunmu oluyorrr çok sevindim erkek anası dememişmiydim ben sana:76:çok sevindim allah tamamına erdirsin bende rüyamda gördüm oğlum oluyomuş :)))
merhaba kızlar napıyosunuz bebeklerin hareketlerini ne zaman hissedicez hissedeniz varmı?
Cumartesi doktor bana 2-3 hafta içinde hissedersin en geç bir ay dedi :)))
sen 16 haftandasın bizim baya var desene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?