2011 Ekim Anneleri

merhaba bende ekimde anne olacağım inşaallah son a.tarihi 8 ocak ve 14 haftalık hamileyim şuan.8 yıl ardından bu duyguyu anlatmak tarifsiz.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize....

merhaba bende ekimde anne olacağım inşaallah son a.tarihi 8 ocak ve 14 haftalık hamileyim şuan.8 yıl ardından bu duyguyu anlatmak tarifsiz.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize....

hoşgeldin kardelen :))
duygu seni en kısa zamanda listeye ekleyecektir senin doktorunun cinsiyet tahmini varmı ?

hoşbulduk leyna.dahalık yok.7 mayısta gidecem doktora bakalım o zaman söyler belki cinsiyetini.ama hiç farketmiyor benim için.sağlıkla doğsun inşaallah.....

ben bayadır hissediyorum yani tabiki tekme falan atmıyo ama hareket ettiklerinde o bölgedeki genişlemeyi farkedebiliyorum mesela dün temizliik yaptım baya ayakta kaldım ve yoruldum ikiside çok hareketliydi alıştlar tabi analarının tembel tembel yatmasına o kadar hareketten rahatsız oldular:)))

merhaba hamisler ne haber bugunkesyıfler nasıl?benım pek bır ıyı bıraz karın agrım var ama memleketıme ankaraya gıdıyorum 1 saat sonra ucagım kalkıyor... gıtmeden bır bakıyım dedım ...aıleme kavusacagım ıcın içim kıpır kıpır...

kızlar yardımınız lazım...

kuzenim gelio haftasonu bende kalcak..yeni evli eşiyle gelio.. da. cuma akşamı saat en erken 10.30 11 gibi burda olacak.. yemek yapsam olmaz o saattee... ağır kaçar dimi.. yoldan da gelcekler nnapsam ya.. fikri olan varmı?

fırına at bi börek cnm, erken bı saat zaten, kahvaltı çay börek, daha ne olsun...

ikinizin teklifini birleştirip şöyle bişi yapsam.. pizzayı kendim yapsam.. ay geçende yaptım ince hamurlu bol iç malzemeli çok güzel oldu ya.... ondan yapsam yanınada kahvaltılık koysam isteyene çay isteyene ayran yapsam...zaten hem lak lak ederken hem yerken saat 12 yi bulur bide arkasına meyve salatası yapsam... sonrada uyusak artık çünkü sabah çoooooooooooooook gezicez çoooooooooooooook

leynacım ben verdiğin linten yaptım ama sayfama nasıl ekliyeceğim onu bi söylersen iyi olur.orasını çözemedim.yorumlarımın alt ısmına nasıl gelece bu çizelge ?

ama sen sucuk, salam, sosis yememelisin biliyorsun değil mi cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…