((
İlk bebeğin mi seninde? İlk bebek geç hissedilir dedi bir de...
merhaba bende ekimde anne olacağım inşaallah son a.tarihi 8 ocak ve 14 haftalık hamileyim şuan.8 yıl ardından bu duyguyu anlatmak tarifsiz.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize....
evet canım ilk bebeğim baya geç hissedicez anlaşılan..
arkadaşlar takip çizelgesini nasıl yaptınız bende yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
*allaha emanetimsin bebgim,allahın emanetisin -diye yazarsan sevinirim .cok tesekurrler :))
kızlar yardımınız lazım...
kuzenim gelio haftasonu bende kalcak..yeni evli eşiyle gelio.. da. cuma akşamı saat en erken 10.30 11 gibi burda olacak.. yemek yapsam olmaz o saattee... ağır kaçar dimi.. yoldan da gelcekler nnapsam ya.. fikri olan varmı?
hala çalışıyorum yapamadım bi türlü azmettim ama yapıcam
yapamadım bir türlü tarihleri tutturamıyorum
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. bu adresten sen dene bakalım bir yada yapamazsan burda diğer arkadaşlarada duyurulur...
üzgünüm canım..
ikinizin teklifini birleştirip şöyle bişi yapsam.. pizzayı kendim yapsam.. ay geçende yaptım ince hamurlu bol iç malzemeli çok güzel oldu ya.... ondan yapsam yanınada kahvaltılık koysam isteyene çay isteyene ayran yapsam...zaten hem lak lak ederken hem yerken saat 12 yi bulur bide arkasına meyve salatası yapsam... sonrada uyusak artık çünkü sabah çoooooooooooooook gezicez çoooooooooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?