2011 Ekim Anneleri

Bebeğin gayet sağlıklı bence hamileler böyle rüyaları çok görürmüş kızlar korkmayın, bilinç altımızdan kaynaklanıyor endişelerimiz rüyalarımıza yansıyor :)

günaydı cankuşlar güneşli bir antalya sabahından kocaman günaydınnnnnn[video=dailymotion;x5yxd6]http://www.dailymotion.com/video/x5yxd6_baris-manco-bal-bocegi_music[/video]

bu mesaj bu video eslemcim miğdemde kelebekler uçuşturdun allah razı olsun

İlgine çok ama çok teşekkür ederim. Mutlaka bakıcam, iğneyi şu son 4 güne kadar çok güzel vuruyordum ne kanama nede morarma olmadı ama son 4 gündür çok kanamaya ve resmen simsiyah morarmaya başladı bende anlamadım. Evet bri sorayım belki yanlış vuruyorumdur. Ama şimdiye kadarda sadece iğne yakıyordu, hani kanama morarma olmuyordu siteye bakıcam şimdi çok teşekkürler inşalah bende sizler gibi bebeğimi kollarıma alır mis kokusunu içime çekerim...

Kizlar beni de araniza alirmisiniz?

Tam 13 hafta 3 gunluguz bugun ve 22 ekim insallah kavusacagiz

Burda sizlerle bulusmak gercekten de cok guzel!!

Kızlar hepinize öpücükler hepinize sıkı sıkı sarılmak istiyorum ya, gün içinde adrenaline dayanamayacağım çok heyecanlanacağım için sabah 8,30 a almıştım randevumu, hemen olsun bitsin diye yataktan 7 de kalktım biraz dolaştım evde, eşim napıyosun hazırlan hadi filan dedi bir yandanda pekmez yedirmeye çalışıyo benim gözler dolu dolu tabi ağlaya ağlaya yemek bu olsa gerek, neyse gittik doktorum nasılsın dedi bilmiyorum dedim. Yaşıyodur inşallah dedim. Dediki ona bişicik olmaz gayet iyi sende görüceksin şimdi dedi. Bismillah dedim uzandım ultrasonu koydu ama nabız 190 atıyor bende, ben ilk zamanki gibi kalp yerini hemen göremiyorum o yüzden soruyorum kalbi atıyomu diye oda bak dedi dinletti çok şükür allahım dedim çok şükür...

Sonra yarım saat ölçüm yaptı. Bende yüzündeki mimiklere bakıyorum acaba diye.. Ölçümlerimiz gayet iyiymiş kaç olduğunu sormadım ama olması gerektiği gibi dedi. Cinsiyet aklıma gelmedi korkudan, zaten söylemicek biliyorum 16. haftaya kadar... Progesatanı 3 e düşürdü çok sevindim vitamine devam. Şimdilik iyiyiz hamdolsun, rabbim hepinize güzel sevindirici ve mutlu haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah...

Yanlız çok kasmışım sanırım beynim sıkışıyor resmen ağrıdan, ama olsun ağrısın umrumda değil isterse çatlasın bebeğim iyi ya şükürler olsun :)

Kizlar beni de araniza alirmisiniz?

Tam 13 hafta 3 gunluguz bugun ve 22 ekim insallah kavusacagiz

Burda sizlerle bulusmak gercekten de cok guzel!!

tabiki, hoşgeldin shaire
maşallah bebeğine, hayırlı olsun.
topik kaydını yaptırman lazım önce
ilk sayfada istenen bilgileri duygu arkadaşımıza verirsen, tabloya işler bilgilerini, takibi kolay olur.
güzel paylaşımlar hepimize..

günaydın kızlar
ya bi şey sorcam benim bugün dr randevum var ama grev olacakmış diyolar özel hastaneler de de mi geçerli acaba bilgisi olan var mı?

Ben gittim doktorum yerindeydi, randevunuz varsa iptal durumunda bilgi verirler sanırım bana bir sorun olunca telefonla bilgi veriyorlar her zaman, ama sen yinede bir ara sor bakalım dr ordamıymış :) İnşalah sende benim gibi güzel haberler alırsın :)

Hayırlı sabhalar kızlar, herkes iyidir ve keyifler yerindedir inş...

leynacım o güzel enerjinin benden başka alıcı çıkmamış heralde, hepsini bana gönder sen..
Pek keyfim yok bir kaç gündür:97:

Bu arada ne güzel cinsiyet öğreneler artıyor, hayırlı olsun.
Doktorlardan güzel habelerle geliniyor ne mutlu..

Ve aramıza yeni katılan annaleimiz varmış, hoşgeldiniz kızlar:80:

OHHHHHHH NE GÜZEL BİR SABAH OLDU HANZADE NASIL SEVİNDİĞİMİ ANLATAMAM MAŞALLAH BEBEĞİNE

gozun aydın cnm bebisinede massallah sonucların ıyı cıkmasına cok sevındım onlar ıyı olsunda bızım cektıgımız agrılar onemlı degıl bugun bende gıdıcem darısı benım basıma :))

hosgeldın cnm aramıza

Sagol canim hosbulduk :79:

Tesekkur ederim!!! tamam canim bilgilendirdigin icin tesekkur ederim

Ve aramıza yeni katılan annaleimiz varmış, hoşgeldiniz kızlar:80:

Hosbulduk :13:

hanzade benim şuanki halimi anlatıyosun.çünkü benim randevüm dörtte.gözün aydın canım rabbim hayırlısını versin inş

Ohh!!! Allahım sana şükürler olsun. Yine üzülmenden o kadar korkuyordum ki anlatamam hanzade.
Bundan böyle de hep güzel güzel gelişim haberlerini alacaksın inşallah. Gözün aydın canım çok çok sevindim ....

Maşallah barekallah, gördün mü hanadecim Allah herşeyi yoluna koyuyor.. Çok sevindim canım, minik yeğenim gayet sağlıklı bak annesi
Kasma kendini artık, duadan vazgeçme yeter, Takdir Allah tan..
İnş sağlıkla sıhhatle berebar büyütücez, sen üzülüyorsun belki riskliyim diye ama hangimizin garantisi var ki. Bizim de yüreklerimiz pır pır ediyor.
Hayrı düşünelim, hayrı isteyelim, duamızda bu yönde olduktan sonra inş bişeycik olmaz. Unutma isteyin vereyim diyen bir Rabbimiz var...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…