2011 Ekim Anneleri

herkese günaydıınn ekim annelerıııı

biz 2li testimizi yaptırıcazz yarın yada ertesı gun hangı testler yapıldı sızlere acaba nerde kaça yaptırdınız renklı ultrasonla mı bakıldı

gunaydın butun annelere

istanbulda yıne yagmurlu bı gune uyandık hava kapalı olunca ınsanın ıcıde bunalıyo
bugun 2lı teste gıdıcem cok heyecanlıyım umarın hersey ıyı olur:)

günaydın kızlar
ya bi şey sorcam benim bugün dr randevum var ama grev olacakmış diyolar özel hastaneler de de mi geçerli acaba bilgisi olan var mı?

günaydınlar
herkes iyidir umarım
rüyamda doktora gitmişim bebeğin cinsiyeti erkek olduğunu söylüyor pipisini bile gösteriyor
ben inanamıyorum benim kızım olacaktı diyorum ve başka doktora gidiyorum oda erkek diyor pipi resmi veriyor bana hayırdır inş.

günaydın güzel anneler bomba gibi açıyorum günü sizede enejimden yolluyorum ihtiyacı olanlar kullansın sizi seviyoruuummmmmmmmmmmm

Herkese günayydıın :)
Hanzadeye daha bi gün aydın. Kontrolünde her şey yolunda gider inşallah
Bugün düne göre daha iyiyizdir umarım. Daha iyi uyandım, baş ağrım da geçmiş, süperim
Rüyalar aleminde gezmiş herkes :) Hayırdır inşallah deyip, hayırlara yoralım, kötü olanların tersi çıkar derler ona inanalım, canınızı sıkmayın.
İkili teste ve cinsiyet öğrenmeye gidecek olanlara da hayırlı haberler almalarını diliyorum. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakııınn

Kızlar bilen var mı hanzadenin randevusu kaçtaydı çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gelsin inşallah

şeref duydu teyzesi
Oğluşumla senin kız haberini bekliyoruz 4 gözle

inşallah verebilirim bu haberi ama kız evi naz evi, en erken 14 mayısta gelin şimdilik gösterecek kukumuz yok :)
bu arada biz de bugün 2 li test kan sonucumuzu öğrenicez. doktoru ben arayamıycam sanırım. öğleden sonra babaya yıkıcaz bu işi.

yerim senin kızınıda nazınıda ilk randevuyu biz aldık iyi erkekler çok maşallah topikte kaçırmayalım
Test sonuçların mis gibi çıkıcak inşallah hiç stres yapma

günaydı cankuşlar güneşli bir antalya sabahından kocaman günaydınnnnnn[video=dailymotion;x5yxd6]http://www.dailymotion.com/video/x5yxd6_baris-manco-bal-bocegi_music[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…