[/URL] Yukleresim.com[/IMG]
[/URL] Yukleresim.com[/IMG]
Bebişimin odasını hazırlayacağız ama bu beşiği yatak odası için düşünüyorum sizce nasıl?
bayıldımmm buna nerde ne kadar boyutları ne canımm
site ismi yazarsan bende internetten bakayım beşiğe
UZUNLUK 105 cm.
GENİŞLİK 95 cm.
EN 70 cm.
YÜKSEKLİK 82 cm.
Yatağı,uyku seti,cibinliği hepsi içinde 270tl.
canım nerde bu hangı dıtee
sallanıyormu
evet evet sallanıyor gittigidiyor.com'da
çok güzel cnm daha uzunsüre kullanabileceğin bi seçenekte olabilir ama zaten oda yapıcam diyosun bununla idare edebilirsin
of tam anlamıyla istediğim buuuuuuuuu
Ne marka yoğurt yiyorsunuz ben tikveşli tava alıyorum iyimi yapıyorum daha orjinali varmı bilmiyorum... aslında hakiki yoğurt olsa bakın nasıl yersiniz nefis oluyor o yoğurtlar kaymak gibi, burdakiler hep katkılı hep katkılı sütlerde öyle... Keşke şöyle köy yada çiftlik gibi bir yerden getirme imkanımız olsa...
Benim evim doğolgaz sobalı bebekte neredeyse kışa yakın doğacak.İlk zamanlar odasında yatıramam böyle bir beşik olması lazım hem salona hem yatak odama taşıyabilmem için.Yaza kadar idare etsin beni yeter ki boyutları da küçük sayılmaz en az bir yaşına kadar yatabilir diye düşünüyorum
Benim mobilyalarımla aynı renkte oluyor bu beşiği salon da kullancağım için mavili bir beşik almak istemiyorum ama çok mu erken biraz beklesem mi acaba:26:
canım 6-7 aya kadar yatar ıcınde
bende ıstıyorum ama dha erken değilmı
Ya stoklar tükenirse.Aynı beşikten bulamazsam?
bende aynı senin gibi düşünüyordum bu tarz bir beşik almaktı planım ama zaman geçtikçe fikirler o kadar çok değişiyor ki beğendiğin beşik çok güzel ama bence biraz daha bekle aceleye getirme
Aslında park yataklar daha mantıklı çok uzun süre de kullanılabiliyor.Ama ben bir türlü sevemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?