2011 Ekim Anneleri

yya çok güzelmıs evet bende çok ıstıyorumm bundan canım sıtesınde bılgılerı falan varmı

selam kızlar soyle bı gecmıse baktım ama hepsını okuyamadımvarmı doktora gıden ?
ben sabah ısımı yaptım marketıme ugrayıp anneme gıttım kahvaltı yaptık anem rahatsızdı 2 gıbı eve geldık oglumla oturduk oyunoynadım babamız bugun nobetcı yalnızız oglumla oylen uyutmadım kı aksam erken yatsın dıye bendende gec yatıyo yoksa :) sımdı mamamızı yıycez yarın 3 de doktorumuza gıdıcez bakalım oda kız dıyecekmı karısık yazdım ama bızden havadıslerı vereyım dedım yemegımızı yıyelım gelıcem yıne :80:

çok güzel cnm daha uzunsüre kullanabileceğin bi seçenekte olabilir ama zaten oda yapıcam diyosun bununla idare edebilirsin

Benim evim doğolgaz sobalı bebekte neredeyse kışa yakın doğacak.İlk zamanlar odasında yatıramam böyle bir beşik olması lazım hem salona hem yatak odama taşıyabilmem için.Yaza kadar idare etsin beni yeter ki boyutları da küçük sayılmaz en az bir yaşına kadar yatabilir diye düşünüyorum

Son düzenleme:

hanzadeciğim aslında aranınca bulunuyor süt ben ankaranın göbeğinde buluyorum sizinde böyle köylere yakın yerlerde tanıdıklarınız varsa onlardan bilgi al mutlaka satan vardır ben genellikle kendim mayalıyorum yoğurdumu hem daha sağlıklı hem lezzetli ama mecburen hazır yoğurt alacak olsam aynes tercih ediyorum...

canım 6-7 aya kadar yatar ıcınde

bende ıstıyorum ama dha erken değilmı

Benim mobilyalarımla aynı renkte oluyor bu beşiği salon da kullancağım için mavili bir beşik almak istemiyorum ama çok mu erken biraz beklesem mi acaba:26:

bende aynı senin gibi düşünüyordum bu tarz bir beşik almaktı planım ama zaman geçtikçe fikirler o kadar çok değişiyor ki beğendiğin beşik çok güzel ama bence biraz daha bekle aceleye getirme

bende aynı senin gibi düşünüyordum bu tarz bir beşik almaktı planım ama zaman geçtikçe fikirler o kadar çok değişiyor ki beğendiğin beşik çok güzel ama bence biraz daha bekle aceleye getirme

Aslında park yataklar daha mantıklı çok uzun süre de kullanılabiliyor.Ama ben bir türlü sevemedim.

kızlar bu beşiklerden normal bebe mağazalarındada var oradanda temin edebilirsiniz biz geçen sene görümcemin bebeği için araştırırken gördük hatta biçok yerde gördük mağazalardan bi araştırın bence

Aslında park yataklar daha mantıklı çok uzun süre de kullanılabiliyor.Ama ben bir türlü sevemedim.

eslem doğru söylüyor bebek mağazalarında bu modellerin çeşitleri o kadar çok ki çok da güzeller bence hiç kendini strese sokma ama yinede sen bilirsin tabi çok hevesin varsa al gitsin
park yatakları bende çok beğenmyorum ama çok kullanışlı olduğunu duyuyorum bu konuda bir de yaram var da ondan böyle konuşuyorum ; benim evim cadde üstü çok tozlu oluyor bende koltuklarımı beyaz aldım durdukları yerde sararıyorlar üstüne oturmaya kıyamıyorum halbuki şöyle kahverengi falan alsaydım yan gel yatohh içimi döktüm senin vesilenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…