2011 Ekim Anneleri

aaaa mersinliler çoğalıyor... Deniz mersinin neresindeydiniz...

slm kızlar allah nasip ederse ekim annesi olacagım inş bizide aranıza alırmısınız? son adet tarihi 7 ocak gerçi 22 ocakta transverim oldu tüp bebek benimki bugün dr randevum vardı bebişimi görecektim bir aydır hasret yaşıyorum ona doktorum randevuyu yarına almış birgün daha bekleyecegim mecburen yarın çabuk olsun biran önce göreyim istiyorum babasıda çok heyecanlı cinsiyetini ögrenecegiz kısmet olursa gerçi benim için bir önemi yok bunca yıldan sonra anne olabilecegimya saglıklı olsun yeter bana kızlar sizin bir tahmininiz varmı bu konuda tecrübeli arkadaşlar var sanırım

ya bu su ne iş arkadaşlar?? Bende 1,5 lt içiyorum dr habire su iç su iç diyor ya...bağırsakların dışında bir anlamı varmı yani plasentayla falan ilgisi varmı

geçen gün endokrin doktorum bile hamilelikte çok su iç dedi. suyun içindeki oksijene de ihtiyacımız varmış. kalbimiz hem bizim, hem bebeğimiz için ekstra çalışıyor ve kendimize diye aldığımız sıvının büyük bölümü de bebeğe gidiyormuş. bu da zararlıymış. 1,5 bile az aslında. 2,5 filan olması lazım ama wc ye taşınıyoruz bu sefer de. olsun artık gidelim ama için için içiiinn.

Doktora gidiyorum bacılar dua edin cinsiyetimiz kesinleşsiin

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım. Ben tahmin yapmıyorum artık. Malum sicilim bozuk.

Endlesslove, eşin kendisi mi yazdı o güzel yazıyı merak ettim. Yazı çok güzel yaa.Bizim babamızda kızımızın bacakları ve kollarını ısırmanın hayalini kuruyor. Bene emzirmeyi hayal ediyorum. Hani o minicik ellerini anne göğsüne koyarlar da gözlerini annelerinin gözlerine dikerlerya...ahhh ahh bu zaman hiç geçmiyor:44:

aaaa mersinliler çoğalıyor... Deniz mersinin neresindeydiniz...

evet çoğalıyor
muğdat camisinin ordaydık, sonra topçularda, en sonunda da mezitli de alden sitesindeydik, migrosun karşısında sayılır. çamlıbelde mersin anadolu meslek lisesi ve mersin üniversitesinde okudum. evlenmeden önce her bayram, yılbaşı, uzun tatillerde giderdim mersine ve adanaya. uzun bir süre gidemicek gibiyim ama kaynım (çok kötü, bu kelimeyi sevmedim) nişanlanıcak olursa yakında gelicez.

çoook duygulandım anne neyse ama bi babanın şimdide böyle bişey düşünebilmesi çok güzel çünkü biz zaten en derinden hissediyoruz.

Alalhım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bu güzel duyguyu evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese nasip etsinn AMİNNN

aaa denizz hepsini bilirim...ama aynı okuldan mezunuz seninle büro yönetimi bitirdim...cennet aksu ve mehmet aksu öğretmenimdi...kız meslekte gönül balcı vardı öğretmen o da teyzemdi.. :))

aaa denizz hepsini bilirim...ama aynı okuldan mezunuz seninle büro yönetimi bitirdim...cennet aksu ve mehmet aksu öğretmenimdi...kız meslekte gönül balcı vardı öğretmen o da teyzemdi.. :))

aa been deee :) aynı bölümdeniz, hocalarımız da aynı ayy nasıl sevindim. 99 mezunuyum ben. ama teyzeni hatırlayamadım maalesef. cennet&mehmet aksu dan az çekmedik :)

hoşgeldin şirine81, hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah :) tahmin işinde çok kötüyüm ben, ama gönlünüzden geçen neyse Allah onu nasip eder umarım :)

aa been deee :) aynı bölümdeniz, hocalarımız da aynı Ayy nasıl sevindim. 99 mezunuyum ben. Ama teyzeni hatırlayamadım maalesef. Cennet&mehmet aksu dan az çekmedik :)

bende ilk mezunlardanım yani 94 haziran mezunuyum.. Yoksa tanıyormuyuz birbirimizi ?? :)) teyzemde benden sonra emekli oldu tanımaman normaldir. Ingilizcede sevgi okan - iclal baydar vardı :)

bende ilk mezunlardanım yani 94 haziran mezunuyum.. Yoksa tanıyormuyuz birbirimizi ?? :)) teyzemde benden sonra emekli oldu tanımaman normaldir. Ingilizcede sevgi okan - iclal baydar vardı :)

hmm ilk mezunlaarr... valla çok başarılı olmamıza rağmen cennet hoca bizden yaka silkerdi, sizin dönemi anlata anlata bitiremez canımızı sıkardı :) tanıyor olabiliriz bile, mezunlar ziyarete gelirdi hocaları, görmüş olabilirim. sevgi okan, iclal baydarı çoook iyi tanıyorum ve ikisini de çok seviyorum. keşke imkan olsa hemen şimdi gidip görebilsem hepsini.

hamilelikten sonramı canım
Ben hep böyleydim

yok yavruuu hamilelikten sonra

senin de mi geçmedi hala? serum bağlıyorlar mı hala? o kadar mı kötüsün yoksa az da olsa geçti mi? benim geçen iki hafta azaldı ama 13. girer girmez aynı gün coştu yine.

yok bacım geçmeye niyetii yokkkkkk bigün hiç bulanmıyoo bigün onun acısını çıkarıyoo iki kez kusuyoorummmmm çok fenaayımmmmm her cumaa serumaa devamm iki bardak suyu zor içiyorum gündee :18:

merhaba annişler.....benide aranıza alır mısınız??? kasım topiğindeyim normalde... ama oraya bu aralar fazla kimse uğramıyor sizin paylaşımlarınızın maşallah çok fazla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…