en az 2 veya 2,5 litre içmemiz gerekiyormuş. 1 litre çok az canım
kezosss sen de mi mersindesin aa :) ne güzel yaa çok sevindim. Yeşiiim bak bir hemşehrimiz daha var.Ben de ne olduğumu şaşırdım, sivas-adana-mersin-ankara... Karmaşık bu sicille kimliğimi kaybeticem :)
napıyosun mersinde çalışıyor musun ev kadını mısın neresindesin? 2001'e kadar mersinde yaşadım ben.
günde 1 lt ye yakın
Az dimi
ya bu su ne iş arkadaşlar?? Bende 1,5 lt içiyorum dr habire su iç su iç diyor ya...bağırsakların dışında bir anlamı varmı yani plasentayla falan ilgisi varmı
Doktora gidiyorum bacılar dua edin cinsiyetimiz kesinleşsiin
üzgünüm ama evet, az canım. Bebeğinin suyunun sağlığı için daha fazla içmelisin.
aaaa mersinliler çoğalıyor... Deniz mersinin neresindeydiniz...
Babadan Bebegine Mektup
--------------------------------------------------------------------------------
İlk resmin elimde şimdi. İşin doğrusu, bir şeye benzediğin söylenemez bu resme göre. Belki fasulye tanesi kadarsın. Doğru ya, sen, şimdi fasulyenin ne kadar ve nasıl bir nimet olduğunun farkında bile değilsin. Acele etme sakın, zamanla öğreneceksin. Boyun 2,5 cm miş, biliyor muydun? Masanın üzerindeki yeşil silgiye takıldı gözlerim. O bile bu yarı kullanılmış haliyle senden çok daha büyük!
Rabbimiz, silgi kullanmaya gerek duymayacağın bir hayat versin sana.
Annen, bugün kalp atışlarını dinlemiş senin. Eve geldiğimde, tarifsiz bir tebessüm konmuştu gözlerine bu yüzden. Belki çok erken ama, ben senden, daha şimdiden rica ediyorum; bu tebessümü yok edecek hiçbir şey yapma olur mu? Çünkü o tebessüm çok yakışır annenin yüzüne; senin, bizim yüreğimize ve evimize yakıştığın kadar.
Rabbimiz, her daim, yüzümüze yakışan bir tebessümle yaşatsın bizi.
Şimdiden bir telaş sardı herkesi. Herkesin dilinde bu soru var. “İsim düşündünüz mü?” Keşke bilerek ve isteyerek, sen seçebilsen ismini ve bizde geçiştirsek bu soruları, “cismi ile gelen, ismini de getirir” diyerek.
Rabbimiz, ismine uyacak bir hayat versin sana.
eşim bu yazıyı face de paylaşmış çok duygulandım
hiç iyi bir içici değilim su süt çay kahve meyve suyu sıvı sevmiyorum ben yaaaaaaaaaa :120::120::120:
evet çoğalıyor
muğdat camisinin ordaydık, sonra topçularda, en sonunda da mezitli de alden sitesindeydik, migrosun karşısında sayılır. çamlıbelde mersin anadolu meslek lisesi ve mersin üniversitesinde okudum. evlenmeden önce her bayram, yılbaşı, uzun tatillerde giderdim mersine ve adanaya. uzun bir süre gidemicek gibiyim ama kaynım (çok kötü, bu kelimeyi sevmedim) nişanlanıcak olursa yakında gelicez.
hiç iyi bir içici değilim su süt çay kahve meyve suyu sıvı sevmiyorum ben yaaaaaaaaaa :120::120::120:
bende hiç sevmiyorum çay kahveeee suuu sudan midem bulanıyoooooo:85::85:
aaa denizz hepsini bilirim...ama aynı okuldan mezunuz seninle büro yönetimi bitirdim...cennet aksu ve mehmet aksu öğretmenimdi...kız meslekte gönül balcı vardı öğretmen o da teyzemdi.. :))
bende hiç sevmiyorum çay kahveeee suuu sudan midem bulanıyoooooo:85::85:
slm kızlar allah nasip ederse ekim annesi olacagım inş bizide aranıza alırmısınız? son adet tarihi 7 ocak gerçi 22 ocakta transverim oldu tüp bebek benimki bugün dr randevum vardı bebişimi görecektim bir aydır hasret yaşıyorum ona doktorum randevuyu yarına almış birgün daha bekleyecegim mecburen yarın çabuk olsun biran önce göreyim istiyorum babasıda çok heyecanlı cinsiyetini ögrenecegiz kısmet olursa gerçi benim için bir önemi yok bunca yıldan sonra anne olabilecegimya saglıklı olsun yeter bana kızlar sizin bir tahmininiz varmı bu konuda tecrübeli arkadaşlar var sanırım
aa been deee :) aynı bölümdeniz, hocalarımız da aynıAyy nasıl sevindim. 99 mezunuyum ben. Ama teyzeni hatırlayamadım maalesef. Cennet&mehmet aksu dan az çekmedik :)
bende ilk mezunlardanım yani 94 haziran mezunuyum.. Yoksa tanıyormuyuz birbirimizi ?? :)) teyzemde benden sonra emekli oldu tanımaman normaldir. Ingilizcede sevgi okan - iclal baydar vardı :)
hamilelikten sonramı canım
Ben hep böyleydim
senin de mi geçmedi hala? serum bağlıyorlar mı hala? o kadar mı kötüsün yoksa az da olsa geçti mi? benim geçen iki hafta azaldı ama 13. girer girmez aynı gün coştu yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?