yok bacım geçmeye niyetii yokkkkkk bigün hiç bulanmıyoo bigün onun acısını çıkarıyoo iki kez kusuyoorummmmm çok fenaayımmmmm her cumaa serumaa devamm iki bardak suyu zor içiyorum gündee :18:
merhaba annişler.....benide aranıza alır mısınız??? kasım topiğindeyim normalde... ama oraya bu aralar fazla kimse uğramıyor sizin paylaşımlarınızın maşallah çok fazla.....
hmm ilk mezunlaarr... Valla çok başarılı olmamıza rağmen cennet hoca bizden yaka silkerdi, sizin dönemi anlata anlata bitiremez canımızı sıkardı :) tanıyor olabiliriz bile, mezunlar ziyarete gelirdi hocaları, görmüş olabilirim. Sevgi okan, iclal baydarı çoook iyi tanıyorum ve ikisini de çok seviyorum. Keşke imkan olsa hemen şimdi gidip görebilsem hepsini.
Teyzoşşlarrr;
Bu kadar şehzade haberinden sonra sultan haberi vericem sizeKızım oluyormuş tutusunu gösterdi utanmazzz
merhaba sulisim hoşgeldin. bebeğin hayırlı olsun.bizim de ilk haftalarda sakindi ama zaman geçtikçe, birbirimizi tanıdıkça sohbetler de koyulaşıyor. sizin de öyle olacaktır.
Teyzoşşlarrr;
Bu kadar şehzade haberinden sonra sultan haberi vericem sizeKızım oluyormuş tutusunu gösterdi utanmazzz
Teyzoşşlarrr;
Teyzoşşlarrr;
teyzoşşlarrr;
bu kadar şehzade haberinden sonra sultan haberi vericem sizeKızım oluyormuş tutusunu gösterdi utanmazzz
Teyzoşşlarrr;
Teyzoşşlarrr;
hadi gozun aydın cnm bu kadar sehzade haberınden sonra bı sultan haberı guzel oldu :):)
maaşallah zehra Allahım esirgesin herkes öğrendi heralde cinsiyetleri bi benmi kaldım ne sadece cinsiyet öğrenmek için gidicem nerdeyse doktora
canım çok sevindim kızıma da arkadaş geliyo ne güzelTeyzoşşlarrr;
maaşallah zehra Allahım esirgesin herkes öğrendi heralde cinsiyetleri bi benmi kaldım ne sadece cinsiyet öğrenmek için gidicem nerdeyse doktora
yok güzelim daha var. ben, leyna, hanzade var hatırlayabildiğim kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?