2011 Ekim Anneleri

yok bacım geçmeye niyetii yokkkkkk bigün hiç bulanmıyoo bigün onun acısını çıkarıyoo iki kez kusuyoorummmmm çok fenaayımmmmm her cumaa serumaa devamm iki bardak suyu zor içiyorum gündee :18:

ahh canım yaa çok zor işin. benim sabah oluyor. uyandıktan 5-10 dk sonra. Allahtan boş mideye oluyor diye rahatlatıyorum kendimi. kahvaltı ya da yemeklerden sonra olsa gidecek yoksa hepsi.
2 bardak çok az zeynepcim, çok çok az hem de. çok zor bulantıyla biliyorum ama keşke daha fazla içebilsen.

merhaba annişler.....benide aranıza alır mısınız??? kasım topiğindeyim normalde... ama oraya bu aralar fazla kimse uğramıyor sizin paylaşımlarınızın maşallah çok fazla.....

merhaba sulisim hoşgeldin. bebeğin hayırlı olsun. bizim de ilk haftalarda sakindi ama zaman geçtikçe, birbirimizi tanıdıkça sohbetler de koyulaşıyor. sizin de öyle olacaktır.

bu kadar olur vallahi ne tesadüf... Evet cennetcim ve mehmetcim bizleri çok severlerdi...ayy ne alemlerdi ya..koca 4 yıl geçirdik birlikte...

merhaba sulisim hoşgeldin. bebeğin hayırlı olsun. bizim de ilk haftalarda sakindi ama zaman geçtikçe, birbirimizi tanıdıkça sohbetler de koyulaşıyor. sizin de öyle olacaktır.

hoşbuldum...... sanırım bizm arkdaşların bulantıları çok fazla olduğu için pek nete gelmiyorlar gelenlerde okuyup geçmişi gidiyorlar

Teyzoşşlarrr;

Bu kadar şehzade haberinden sonra sultan haberi vericem size Kızım oluyormuş tutusunu gösterdi utanmazzz

Allahhh
maşallah kızımıza
yandın zehra senin kıza talip çok olucaktır maşallah bu kadar erkekin arasında sayılılardan senin prenses

Teyzoşşlarrr;

Bu kadar şehzade haberinden sonra sultan haberi vericem size Kızım oluyormuş tutusunu gösterdi utanmazzz

hayırlı uğurlu olsun.....inş sağlıkla kucağınıza alırsınız.....

Teşekkür ederim hepinize, hepinizi çok seviyorum

Biraz ölçüm yaptı ilk etapta doktor normalde bizimki çok hareketliydi, çikolata yedim sakinleşti yavrucak ölçümler gayet iyi dedi doktor çok şükürr, o hissettiğim pıt pıtlar içinde rahim damarlarının genişlemesinden kaynaklanıyor henüz erken dedi. İkili test iyi çıktığı için üçlü teste gerek yokmuş ve benim sultanım tam 121 grammışşş

Doktor biraz zorlayınca güzellik uykusundan uyanıp cinsiyetini de gösterdi, artık alışveriş merkezleri benden korksun hahaytt

maaşallah zehra Allahım esirgesin herkes öğrendi heralde cinsiyetleri bi benmi kaldım ne sadece cinsiyet öğrenmek için gidicem nerdeyse doktora

Canım ben de bugün yalnızca cinsiyet için gittim gitmişken raporumu da aldım iyi oldu. Ultrasonun zararı yok ama bence kesinlik için 13-14 haftadan sonra git derim

yarın bende gidiyorum kızlar hem kontrole hem de cinsiyet öğrenmeye inşallah artık gösterir benim kuzuda

yok güzelim daha var. ben, leyna, hanzade var hatırlayabildiğim kadarıyla.

ayy iyi bende dedim bi ben kaldım benim kırık doktorum 5 ay sonra falan söylicek heralde ultrasonda bakıp "bakimm hımm yok belli değil daha sen 1 ay sonra gel çkınca kesinleşir cinsiyetleri"

ben de varım.. doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmak için erken dedi.. 2 hafta geçti acaba sırf bu cinsiyet için başka doktora gitsem mi.. doktoruma ihanet olurmu ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…