çok saol cnm asıl önemli olan 2li testi bi atlatalımda alahın izniyle
çok şanslıymışsın canım pipilini yirim senin
erkekse bizim kaan geliyo inş :82:
Günaydın;
İşe gitmedim mide bulantılarım yüzünden bugün halbuki 15 haftalık olduk artık ama anlayamadım neden geçmediğini. Doktor geçen pazartesi 10 gün sonra çikolata ye gel cinsiyetini öğrenelim demişti. Bugün tam 10 gün oldu buradan cinsiyet haberleri gelince ben de gaza geldim, hem gideyim rapor da yazdırayım
canım çok güzel bi tartı almışsın seninki de benimki gibi akıllıymışben bu sabah tartıldım 800 gr almış gözüküyorum istersen bazen bize gel bizde tartıl benimki hamile bayan ruhuna çok güzel hitap ediyo bu arada şaka maka göbişim çıktı yeni doğum yapmış arkadaşım 3. aydan sonra bel bölgem genişlemişti ama kilo almış gözükmüyodum dedi. benimki de öyle bi şey herhalde...
kızlar geçen gece rüyamda üçüncü bi mememin çıktığını görüyodum sonra rüya tabirlerine baktım.yeni doğacak bi kız çocuğuna işarettir diyodu. keşke ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden bu rüyayı görseydim ultrasona falan gerek kalmazdı
çok saol canım inşallahçok saol cnm asıl önemli olan 2li testi bi atlatalımda alahın izniyle
canım Allahın izniyle çok güzel çıkacak sonuçlar içini ferah tut sen...
oh paşanın ismide hazır ne güzel maşallah
Allah gönlünüze göre verir inşallah
biz günlerdir panik içinde isim arıyoruz ama yok kalmamış sanki bitmiş bulamıyoruz
hazır canım evet kendiside belli olsa
eslem , bilgiler için çok teşekkür ederiz.
böyle faydalı bilgileri buradan paylaşalım arkadaşlar.
birde üzücü olan benim hiç kanamam fln olmadı 1 bucuk hafta fln önce ölmüş meğerse ama bana hiçbir etkisi olmadı doktora gittim 2li test olacak fln aklımın ucundan geçmedi tabiki şok oldum kaldımm
Geçmiş olsun zueleyha. çok az kişi kaldık sanırım bulantısı geçmeyen. artık kabul mü etsek acaba, bu böyle sürecek demek ki sonuna kadar... gerçi senin bebeğin bizden büyük, benim daha da uzun sürebilir. 12'den sonra bir de 16. hafta sınırı varmış, son 1 haftandır belki. Doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah. Rapor çok iyi olmuş, benim de çok ihtiyacım var ama daha yeni kullandım o yüzden hemen alamam.
Kadın psikolojisinden anlayan, insanın ruhunu okşayan bir tartı desenedüşüncesi bile çok güzel, tamam gelip tartılıcam 3'ten az gösterirse onu kucaklayıp eve götürücem :) Benim göbeğim çok değil daha, foto yolliycaz teyzelerine ama biraz daha büyüyelim diye bekliyoruz bebişimle.
5. haftada kese göründü 8 de kalp atışı için çağırdı doktor ama cihazdan öttürü duyamadık gördük sadece sonra ben doktor değiştirdimm şimkidi doktor 2 haftada bir çağııyor gerçi ben onda da duymadım kalp atışını yine cihazdan ötürü, radyolojinin ultrason cihazında duydum daha geçen hafta ilk defa
aslında 10 gün sonra çıkar dediler yani 26 sında e benim randuvuda 30 unda olunca 2 kere gitgel olmasın diye 30unda göstericem
yani ağırdan alan doktorlarımız hastanemiz sanırım yoksa 2 haftada bir doktordayız 5-8-10-12-14 annem çok sık gidiyorum diye kızıyo bile
anladım canım. teknik birtakım arızadan ötürü o güzel sesi uzun süre duyamadınız demek.. aksilikler üst üste gelmiş. olsun duydunuz ya sonunda
annen sana hiç kızmasın, ben de bi endokrine gidiyorum bi bebiş doktoruna. git gel git gel, haftalardır cumartesilerimiz ölü. neyse daha 3 hafta var :) bebiş doktoruna her hafta gidebilirim gerçi.ama sık çağırmıyor. sıkıntınız olunca 1 ayı beklemeden gelin diyor ama ne uydurucam ki sürekli.
canım cinsiyeti öğrenince rüyaları da sona erdihayırdır inşallah diycem ama zaten hayırlı haberi çoktaan aldık biz
eşin rüya görmeye devam ediyor mu hala
kız bebek haberinden sonra dünyası nasıl? alıştı mı bu fikre?
Doktora gidiyorum bacılar dua edin cinsiyetimiz kesinleşsiin
ZEHRAM HAYIRLI HABERLERLE GEL DUALARIM SENİNLEEE
ERKEKKİMİ MÜJDELE BANAAAAAAAAAAA
DOYYAMIYORUM ERKEK HABERLERİNNE
bana kız gibi geliyor ama bakalım allahım hayırlısını versin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?