2011 Ekim Anneleri

çok saol cnm asıl önemli olan 2li testi bi atlatalımda alahın izniyle

çok şanslıymışsın canım pipilini yirim senin
erkekse bizim kaan geliyo inş :82:

oh paşanın ismide hazır ne güzel maşallah
Allah gönlünüze göre verir inşallah
biz günlerdir panik içinde isim arıyoruz ama yok kalmamış sanki bitmiş bulamıyoruz

kızlar geçen gece rüyamda üçüncü bi mememin çıktığını görüyodum sonra rüya tabirlerine baktım.yeni doğacak bi kız çocuğuna işarettir diyodu. keşke ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden bu rüyayı görseydim ultrasona falan gerek kalmazdı

Geçmiş olsun zueleyha. çok az kişi kaldık sanırım bulantısı geçmeyen. artık kabul mü etsek acaba, bu böyle sürecek demek ki sonuna kadar... gerçi senin bebeğin bizden büyük, benim daha da uzun sürebilir. 12'den sonra bir de 16. hafta sınırı varmış, son 1 haftandır belki. Doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah. Rapor çok iyi olmuş, benim de çok ihtiyacım var ama daha yeni kullandım o yüzden hemen alamam.

Kadın psikolojisinden anlayan, insanın ruhunu okşayan bir tartı desene düşüncesi bile çok güzel, tamam gelip tartılıcam 3'ten az gösterirse onu kucaklayıp eve götürücem :) Benim göbeğim çok değil daha, foto yolliycaz teyzelerine ama biraz daha büyüyelim diye bekliyoruz bebişimle.

hayırdır inşallah diycem ama zaten hayırlı haberi çoktaan aldık biz
eşin rüya görmeye devam ediyor mu hala
kız bebek haberinden sonra dünyası nasıl? alıştı mı bu fikre?

birde üzücü olan benim hiç kanamam fln olmadı 1 bucuk hafta fln önce ölmüş meğerse ama bana hiçbir etkisi olmadı doktora gittim 2li test olacak fln aklımın ucundan geçmedi tabiki şok oldum kaldımm

çok geçmiş olsun canım. 12. haftadan sonra risk azaldı gibi geliyor biraz daha rahatlıyor insan ama risk herzaman var demekki senin adına çok üzüldüm dilerim en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın...

Ben artık işi bitirdim kafamda sanırım ne derlerse desinler diyorum bir yerden sonra, laf ediyorlar onu da biliyorum ama zaten son 4 ay diye sabrediyorum. Bebeğimden sonra sektör değiştirmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.

Bulantı olayı mahvediyor beni sürekli yersem hissetmiyorum ama biraz aç kalınca hemen başlıyor, öğürtecek derecede oluyor bazen hele işyerindeyken görmesinler diye harap oluyorum

Bu arada deli gibi çizik yeşil zeytin aşermeye başladım ilk başlarda kafa buluyordum Edoşumla ama duramıyorum artık iyi mi Bulantımı tamamen alıyor hem ekşi hem tuzluu ooh harika evde yok ama şimdiii

Bana sanki hareketleri hissediyorum gibi geliyor tam göbek deliğimin 4 parmak aşağısında aynı kelebek çırpıntısı gibi çok mutlu oluyorum hissedince, bebeğim yaşıyor diyorum kendi kendimee :76::76:

anladım canım. teknik birtakım arızadan ötürü o güzel sesi uzun süre duyamadınız demek.. aksilikler üst üste gelmiş. olsun duydunuz ya sonunda
annen sana hiç kızmasın, ben de bi endokrine gidiyorum bi bebiş doktoruna. git gel git gel, haftalardır cumartesilerimiz ölü. neyse daha 3 hafta var :) bebiş doktoruna her hafta gidebilirim gerçi. ama sık çağırmıyor. sıkıntınız olunca 1 ayı beklemeden gelin diyor ama ne uydurucam ki sürekli.

kızlar banada gelmiş bende paşlasıyorum tek başıma zengin olmak istemiyorum çünkü

Bizler bu yıl pek kolay görülmeyen tarihler yaşayacağız,
1/1/11, 1/11/11, 11/1/11,11/11/11 olarak. hepsi bu kadar değil tabii ki,

doğum tarihinizin son iki rakamını alın, buna bu yıl olacağınız yaşınızı ekleyin ,
herkes için sonuç 111 olacaktır !!! bu yıl para yılıdır !!!

Bu yıl Ekim ayı içerisinde 5 cumartesi 5 pazar ve 5 pazartesi yaşayacağız.

Bu 823 yılda bir olan bir durumdur. bu özel yıllar "para torbası" yılı olarak değerlendirilmiş ve adlandırılmıştır.

Bu mesajı parasının olmasını istediğiniz en az 11arkadaşınıza gönderiniz. Önünüzdeki 4 gün içerisinde paranın ucu görünmeye başlayacaktır.

Brezilyalı filozoflar tarafından tercüme edilen bu olay çinli filozoflarca tanımlanan fen-shui de izah edilmektedir.bunu yaymayan kişiler paraya ulaşamazlar bu bir gizemdir. Ama denemeye değer!!!

sorma denizim bana kalsa bende her hafta gidicem iyikide 2 haftada bir ççağırıyor hoş 10 günde bir çağırsada kontrole girse 50 tl vermesek daha iyi olcak ama 4 günle kaçırıyoruz her seferinde tesadüfe bak

hayırdır inşallah diycem ama zaten hayırlı haberi çoktaan aldık biz
eşin rüya görmeye devam ediyor mu hala
kız bebek haberinden sonra dünyası nasıl? alıştı mı bu fikre?
canım cinsiyeti öğrenince rüyaları da sona erdiama hala bi umut var içinde sanki belki değişebilir diyo...güzel kızım diye sevmeye başladı..hatta geçen gün arkadaşlarımızla alışveriş merkezindeydik 2 yaşında kızları var. biz mağazaları gezmek isteyince kıza bakma ihalesi erkeklere kaldı. kızın babası bakmak istemedi. benim kocamın babalık hormonları ağır bastı ben bakarım siz gezin dedi. ama günün sonunda benimkini görmeliydiniz. kız önde eşim arkada yakalamak için koşuyo, yakası şeker olmuş, ceketi yırtılmış, baloncuk suyu gömleğinin üzerine boca olmuş tam harpten çıkmış gibiydi kız günün sonunda kocama baba demeye başlamıştı babası da kızın poposuna vuruyodu baban benim iki dakikada sattın diye

Kadın psikolojisinden anlayan, insanın ruhunu okşayan bir tartı desene düşüncesi bile çok güzel, tamam gelip tartılıcam 3'ten az gösterirse onu kucaklayıp eve götürücem :) Benim göbeğim çok değil daha, foto yolliycaz teyzelerine ama biraz daha büyüyelim diye bekliyoruz bebişimle.[/QUOTE]
tamam canım benim feda olsun sana benim anlayışlı tartım:) bende göbişimin şöyle iyice büyümesini bekliyorum ondan sonra gerine gerine göbeğimin fotosunu çekip yollicam size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…