2011 Ekim Anneleri

zehra kızında genlerine işliycek sonra alışveriş merkezlerimi senden korkar yoksa senmi korkarsın bilmem bugünün yarını var bacım sakin

Kızlar selammm. Bugün neler yazılmış okuyayım dedim, üzücü bir haber gördüm. Arkadaşım Allah sabır versin, en tez zamanda güzel haberler alıp acını iyileştirsin Rabbim inşallah.

ayy iyi bende dedim bi ben kaldım benim kırık doktorum 5 ay sonra falan söylicek heralde ultrasonda bakıp "bakimm hımm yok belli değil daha sen 1 ay sonra gel çkınca kesinleşir cinsiyetleri"

ayy ölmüştüm gülmekten. o çatlak profesör gibi olan senin doktorundu dimi :) sormadınız deyip, sorunca da belli değil diyen

ben de varım.. doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmak için erken dedi.. 2 hafta geçti acaba sırf bu cinsiyet için başka doktora gitsem mi.. doktoruma ihanet olurmu ki:)

ha hah ha ben gidicem ihanet mihanet söyleseydi bana ne insan erek gibi veya kıza benziyo ama kesin değil der sanki benden saklıyo cinsiyetleri ben karar veerdim yarın gidicem kısmetse sende git

Teyzoşşlarrr;

Bu kadar şehzade haberinden sonra sultan haberi vericem size Kızım oluyormuş tutusunu gösterdi utanmazzz

hadi gözün aydın zehracım çok sevindim prensesin geliyomuş.maaşallah.ilk talibi ben oluyorum kızını.yaşasın oğluma kızzz buldum.tabi annesi müsade ederse:44:

Teyzoşşlarrr;

Bu kadar şehzade haberinden sonra sultan haberi vericem size Kızım oluyormuş tutusunu gösterdi utanmazzz

hadi gözün aydın zehracım çok sevindim prensesin geliyomuş.maaşallah.ilk talibi ben oluyorum kızını.yaşasın oğluma kızzz buldum.tabi annesi müsade ederse:44:

Batı da hızlı olan kazanır nejlacım acele etmekte haklısın :) kızlar karaborsa burda :) ama tabi böyle şeyler kıssmet :) bir kızı bin kişi ister bir kişi alır

ben de varım.. doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmak için erken dedi.. 2 hafta geçti acaba sırf bu cinsiyet için başka doktora gitsem mi.. doktoruma ihanet olurmu ki:)

kuaförünü değiştirememek gibi seninki :) ama bekle bence, sen bilirsin tabi çok sabırsızlanıyorsan git bir an önce.

ayy ölmüştüm gülmekten. o çatlak profesör gibi olan senin doktorundu dimi :) sormadınız deyip, sorunca da belli değil diyen

evet denizcim aynen benim doktorum adaam leyla olmuş kafa yerinde değil bende niye gidiyosam ona

evet evet gideyim.. senin ikizlerdi değil mi eslem :) inş biri kız birisi erkektie bir kerede pırtlatırsın biter :)

evet cnm ikizler Allah kısmet ederse çok güzel olur ama biz çok bekledik kızımızda yok oğlumuzda sağlıklı olsunda hepsine razıyım ben

kızlar şimdi size bi soru sorucam sizce kız ismi olarak "alin" nasıl bi isim? anlamı: ışığın kaynağı. eşim çok beğeniyo bu ismi ama ben kararsızım ne dersiniz?

Rabbim bütün anne adaylarının bebeklerini hayırlısıyla kuçağına almayı nasip etsin inşallah.
Darısı benim gibi bebek isteyenlere de olsun. Çok özendim sizlere inşallah rabbim bugünleri bana da gösterir.

Batı da hızlı olan kazanır nejlacım acele etmekte haklısın :) kızlar karaborsa burda :) ama tabi böyle şeyler kıssmet :) bir kızı bin kişi ister bir kişi alır

denizcim malum bu topikte kız bulmk birz zor bende erkenden davranayım dedim.öyle tabiki kısmet ilk kısmetide biz olalım dedik oğlumla.ama zehradan ses çıkmadı eee nede olsa kız evi naz evi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…