Canım ben de bugün yalnızca cinsiyet için gittim gitmişken raporumu da aldım iyi oldu. Ultrasonun zararı yok ama bence kesinlik için 13-14 haftadan sonra git derim
Teşekkür ederim hepinize, hepinizi çok seviyorum
Biraz ölçüm yaptı ilk etapta doktor normalde bizimki çok hareketliydi, çikolata yedim sakinleşti yavrucak ölçümler gayet iyi dedi doktor çok şükürr, o hissettiğim pıt pıtlar içinde rahim damarlarının genişlemesinden kaynaklanıyor henüz erken dedi. İkili test iyi çıktığı için üçlü teste gerek yokmuş ve benim sultanım tam 121 grammışşş
Doktor biraz zorlayınca güzellik uykusundan uyanıp cinsiyetini de gösterdi, artık alışveriş merkezleri benden korksun hahaytt
Canım ben de bugün yalnızca cinsiyet için gittim gitmişken raporumu da aldım iyi oldu. Ultrasonun zararı yok ama bence kesinlik için 13-14 haftadan sonra git derim
ayy iyi bende dedim bi ben kaldım benim kırık doktorum 5 ay sonra falan söylicek heralde ultrasonda bakıp "bakimm hımm yok belli değil daha sen 1 ay sonra gel çkınca kesinleşir cinsiyetleri"
ben de varım.. doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmak için erken dedi.. 2 hafta geçti acaba sırf bu cinsiyet için başka doktora gitsem mi.. doktoruma ihanet olurmu ki:)
Teyzoşşlarrr;
Bu kadar şehzade haberinden sonra sultan haberi vericem sizeKızım oluyormuş tutusunu gösterdi utanmazzz
cnm ben 14. haftadayım hatta doktorların deyimiyle 15. hafta belli olması gerekmezmi???
Teyzoşşlarrr;
Bu kadar şehzade haberinden sonra sultan haberi vericem sizeKızım oluyormuş tutusunu gösterdi utanmazzz
zehra kızında genlerine işliycek sonra alışveriş merkezlerimi senden korkar yoksa senmi korkarsın bilmem bugünün yarını var bacım sakin
yok güzelim daha var. ben, leyna, hanzade var hatırlayabildiğim kadarıyla.
hadi gözün aydın zehracım çok sevindim prensesin geliyomuş.maaşallah.ilk talibi ben oluyorum kızını.yaşasın oğluma kızzz buldum .tabi annesi müsade ederse:44:
ben de varım.. doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin konuşmak için erken dedi.. 2 hafta geçti acaba sırf bu cinsiyet için başka doktora gitsem mi.. doktoruma ihanet olurmu ki:)
ayy ölmüştüm gülmekten. o çatlak profesör gibi olan senin doktorundu dimi :) sormadınız deyip, sorunca da belli değil diyen
evet evet gideyim.. senin ikizlerdi değil mi eslem :) inş biri kız birisi erkektie bir kerede pırtlatırsın biter :)
evet denizcim aynen benim doktorum adaam leyla olmuş kafa yerinde değilbende niye gidiyosam ona
evet cnm ikizler Allah kısmet ederse çok güzel olur ama biz çok bekledik kızımızda yok oğlumuzda sağlıklı olsunda hepsine razıyım ben
Batı da hızlı olan kazanır nejlacım acele etmekte haklısın :) kızlar karaborsa burda :) ama tabi böyle şeyler kıssmet :) bir kızı bin kişi ister bir kişi alır
yarın bende gidiyorum kızlar hem kontrole hem de cinsiyet öğrenmeye inşallah artık gösterir benim kuzuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?