2011 Ekim Anneleri

hadi gözün aydın zehracım çok sevindim prensesin geliyomuş.maaşallah.ilk talibi ben oluyorum kızını.yaşasın oğluma kızzz buldum.tabi annesi müsade ederse:44:

hop hop kapı komşumuz bizim o oğlum talip olmasada bacısı olacak bizdende destur almanız lazım

AMİİİNNN inşallah cnm dua et bol bol Allah dualarımızı karşılıksız bırakmıyo sadece zamanı gelmesi lazım

amin canım inşallah..Allah sana da en kısa zaman da nasip etsin inşallah darısı başına olsun..

Daha 6 aylık evliyim ama çok fazla bekleyebileceğimi sanmıyorum. Allah nasip ederse 4-5 ay sonra hamile kalmak istiyorum, inşallah hayırlısıyla bana nasip olur. Allah herkesein bebeğine güzel, sağlıklı bi ömür versin inşallah.

yok güzelim daha var. ben, leyna, hanzade var hatırlayabildiğim kadarıyla.

bendee bilmiyorum kii 2 hafta sonra öğrenicemmm benim doktorum 16 haftadan küçükken söylenmesinee karşı yanılma payıı çok yüksekmiş çünküüüüüüüüüüü

amin cnm darısı başınaaaaaaaa

çok hızlısın yaaa bende baya oldu zannettim evleneli

Eslem 29 yaşında evlenince mecburen biraz hızlı olamak gerekiyo bebek için napiyim.. :)

hemen haber ver cnm bizede inş. hayırlı evlat olur bende cuma gitcem :)

inş. canım hareketlerini hissetmiyorum hiç diye tedirgin oluyorum önce gayet sağlıklı desin sonra cinsiyetini söylesin ya 13 haftalıkken göremiyorum daha çok küçük demişti...inşallah sende cuma günü hayırlı haberlerle gelirsin hepimize hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim inş.

Eslem 29 yaşında evlenince mecburen biraz hızlı olamak gerekiyo bebek için napiyim.. :)

canım önemli olan sağlıklı olmanız erken evlensende bitakım sorunlar çıkınca olmuyo aynı yaştayız ama 6 senedir bekliyoruz Allah sağ salim sağlıklı bir evlat nasip etsin ama hemen deneyin fikrimi değiştirdim hayata sonradan yetişmek çok zor oluyo

]

şeyyyy pardon özür dileriz ama denizinde dediği gibi bir kızı bin kişi ister bir kişi alır bende ilk taalibi olmak istedim.

önce bir seninkiyle benimki başbaşa dışarı çıksınlar bakalım test edelim tanıyalım dimi yani
zordur almak bizden kızı
zehra kız senin kızı fena sahiplendik biz ana oğul

ilk hamileliğinse hissetmiyebilirsin buna takılma bişi yoktur merak etme bi doktordan dinledim sağlıklı bebek 3aya kadar düşmediyse zaten sağlıklıdır %90sağlıklı bi bebeğe sahip olunurmuş. hissetmiorum die kötü düşünme bak gidince görüceksin ve anlatcaksın bize herşeyinin ii olduğunu ii düşün inş. cnm bende ii haberle gelirim

önce bir seninkiyle benimki başbaşa dışarı çıksınlar bakalım test edelim tanıyalım dimi yani
zordur almak bizden kızı
zehra kız senin kızı fena sahiplendik biz ana oğul

korkarım yeşilim zeytinim sen almayı düşünüyosun zehranın kızını hem o öyle değil seninkiyle değil nejlanın oğlunun zehranın kızıyla dışarı çıkması gerekmiyomu benmi karıştırıyorum..

Çok doğru söylüyosun herşeyin başı sağlık. Bakalım ben hemen hamile kalabilecekmiyim belki bizimde sorunlarımız olacak ama eminimki onun ilk kalp atışını duyunca insanın çektiği bütün çileler biranda silinip gidiyordur.

kızlar şimdi size bi soru sorucam sizce kız ismi olarak "alin" nasıl bi isim? anlamı: ışığın kaynağı. eşim çok beğeniyo bu ismi ama ben kararsızım ne dersiniz?

ben sevdim :) güzel isim. buna benzer bir isim konuştuk dün eşimle. ben beğendim, anlamı önemli dedi, anlamını bilmiyordum bugün baktım türk dil kurumunun sayfasından.
isim Miray. anlamı : ay ışığı gibi ışık saçan bey demekmiş. pek beğenmedi eşim ama bilmiyorum, bakıcaz dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…