hadi gözün aydın zehracım çok sevindim prensesin geliyomuş.maaşallah.ilk talibi ben oluyorum kızını.yaşasın oğluma kızzz buldum .tabi annesi müsade ederse:44:
Rabbim bütün anne adaylarının bebeklerini hayırlısıyla kuçağına almayı nasip etsin inşallah.
Darısı benim gibi bebek isteyenlere de olsun. Çok özendim sizlere inşallah rabbim bugünleri bana da gösterir.
Rabbim bütün anne adaylarının bebeklerini hayırlısıyla kuçağına almayı nasip etsin inşallah.
Darısı benim gibi bebek isteyenlere de olsun. Çok özendim sizlere inşallah rabbim bugünleri bana da gösterir.
yok güzelim daha var. ben, leyna, hanzade var hatırlayabildiğim kadarıyla.
Daha 6 aylık evliyim ama çok fazla bekleyebileceğimi sanmıyorum. Allah nasip ederse 4-5 ay sonra hamile kalmak istiyorum, inşallah hayırlısıyla bana nasip olur. Allah herkesein bebeğine güzel, sağlıklı bi ömür versin inşallah.
hop hop kapı komşumuz bizim o oğlum talip olmasada bacısı olacak bizdende destur almanız lazım
hemen haber ver cnm bizede inş. hayırlı evlat olur bende cuma gitcem :)
hadi gözün aydın zehracım çok sevindim prensesin geliyomuş.maaşallah.ilk talibi ben oluyorum kızını.yaşasın oğluma kızzz buldum .tabi annesi müsade ederse:44:
Eslem 29 yaşında evlenince mecburen biraz hızlı olamak gerekiyo bebek için napiyim.. :)
]
şeyyyy pardonözür dileriz ama denizinde dediği gibi bir kızı bin kişi ister bir kişi alır bende ilk taalibi olmak istedim.
zehra kızında genlerine işliycek sonra alışveriş merkezlerimi senden korkar yoksa senmi korkarsın bilmem bugünün yarını var bacım sakin
inş. canım hareketlerini hissetmiyorum hiç diye tedirgin oluyorum önce gayet sağlıklı desin sonra cinsiyetini söylesin ya 13 haftalıkken göremiyorum daha çok küçük demişti...inşallah sende cuma günü hayırlı haberlerle gelirsin hepimize hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim inş.
önce bir seninkiyle benimki başbaşa dışarı çıksınlar bakalım test edelim tanıyalım dimi yani
zordur almak bizden kızı
zehra kız senin kızı fena sahiplendik biz ana oğul
önce bir seninkiyle benimki başbaşa dışarı çıksınlar bakalım test edelim tanıyalım dimi yani
zordur almak bizden kızı
zehra kız senin kızı fena sahiplendik biz ana oğul
canım önemli olan sağlıklı olmanız erken evlensende bitakım sorunlar çıkınca olmuyo aynı yaştayız ama 6 senedir bekliyoruz Allah sağ salim sağlıklı bir evlat nasip etsin ama hemen deneyin fikrimi değiştirdim hayata sonradan yetişmek çok zor oluyo
kızlar şimdi size bi soru sorucam sizce kız ismi olarak "alin" nasıl bi isim? anlamı: ışığın kaynağı. eşim çok beğeniyo bu ismi ama ben kararsızım ne dersiniz?
Ay beniim kızım kıymetlii bir düşüneliim bir babaya da soralıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?