Eyvah artık benim için endişelenmez aşşadakilerden biridir der geçersiniz
Eslam harika bi haber bu çok sevindim senin adına canım.. Allah hayırlısıyla oğlunla kızını kucağına almayı nasip etsin.. Aaay 1 taşla 2 kuş süper bişey bu süper süper.. :)
Eyvah artık benim için endişelenmez aşşadakilerden biridir der geçersiniz
denizim ya donuyorum bizim şirkette doğalgaz yok güneş almıyor ve hep morg gibi soğuz hatta buz gibi ellerim ayaklarım burnum hissetmiyorum sobam bozuldu büzüştüm sizi okuyorum :18:
büzüşükyeşilzeytin oldum ben
çayı hiç sevmem doldurdum içiyorum avuçlarımın arasında bazende burnuma yapıştırıyorum bardağı :78:
aman iyi giyinseydin.bi de soğuk algınlığı çıkmasın başına hiç çekilmiyo valla.dün ben soğuk almışım döküldüm resmen,şükür bugün iyiyim
ay ben kıyamam sanaaaa bari bi şaşala sıcak su doldurda ellerini ısıt canım benim bilirim üşümenin nasıl pis bişey olduğunu
sen öyle es geçilecek biri değilsin merak etme neşemiz oldun kızzzzzzz
ben bişe almadım daha. leynanın tabiriyle bebeğimin bir donu bile yok
ama çok fazla örgüsü oldu. fotolarını çekip yollamak istiyorum size, düğmelerini tamamlayalım da öyle yapicaz.
ufak ufak bişeyler alalım diyorum ama dışarı çıkar çıkmaz yoruluyorum, hemen eve dönmek istiyorum, nefes nefese kalıyorum gezemiyorum. gerçi bu haftadan sonra daha iyi olacak gibiyim, düzelmeye başladım. sen aldın mı?
amin cnm hadi bakimmm darısı başına ha bu arada hapları bırakır bırakmaz hemen hamile kalmıyosun şimdiden bırakabilirsin seri üretime geçebilirsiniz yaniii:)))
yslzytn aşağıdakilerden hangisidir.
A)hepsi
b)birisi
c)ziyaretçi
d) hiçbiri
ziyaretçi sayısı sıfıra düşerse ve hala seinin sesin çıkmıyosa endişeleniriz kuşummmm
gerçekten miiikyamam yaa hasta olmasan bari. Bol bol sıcak bişeyler iç ve ısınmaya çalış.neyse ki az kaldı akşama. Yarın düzelir inşallah.
Yaa sizin patronlar pinti mii hasta mı edecekler hamile kadını yaa!!
büzüşük yeşilzeytinim ayaklarını sıcak tutman önemli üşütürsen ağrın olur ısıtabiliyosan ayaklarını ısıt tatlım
heyyyy kimse oxxodan pantolon almadımıııııı
dün oxxo dan pantolon aldım çok çok çok rahat amaaaaa bollaştı yaa sizinkide öyle oldumu daha doğrusu alanlar vardı değilmiiiii:44:
zaten akıntım çoğaldı heralde üşüttüm bile
Az önce mutfaktaki ufonun yanına gidip ayakkabılarımı çıkartıp sandalyeye oturup diktim ayaklarımı ufoya :78: Ama nafile şimdi gene buz kesitler
aman kızlar bırakalım kötü şeyleri.....bebeklere bişiler aldınızmı bakalım
AMİN CNM hadi bakimmm darısı başına ha bu arada hapları bırakır bırakmaz hemen hamile kalmıyosun şimdiden bırakabilirsin seri üretime geçebilirsiniz yaniii:)))
İnşallah siz bebeklerinizi kucağınıza almadan bende hamile kalmış olurum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?