2011 Ekim Anneleri

Eyvah artık benim için endişelenmez aşşadakilerden biridir der geçersiniz

ay ben kıyamam sanaaaa bari bi şaşala sıcak su doldurda ellerini ısıt canım benim bilirim üşümenin nasıl pis bişey olduğunu
sen öyle es geçilecek biri değilsin merak etme neşemiz oldun kızzzzzzz

Eslam harika bi haber bu çok sevindim senin adına canım.. Allah hayırlısıyla oğlunla kızını kucağına almayı nasip etsin.. Aaay 1 taşla 2 kuş süper bişey bu süper süper.. :)

AMİN CNM hadi bakimmm darısı başına ha bu arada hapları bırakır bırakmaz hemen hamile kalmıyosun şimdiden bırakabilirsin seri üretime geçebilirsiniz yaniii:)))

Eyvah artık benim için endişelenmez aşşadakilerden biridir der geçersiniz

yslzytn aşağıdakilerden hangisidir.
a)hepsi
b)birisi
c)ziyaretçi
d) hiçbiri

ziyaretçi sayısı sıfıra düşerse ve hala seinin sesin çıkmıyosa endişeleniriz kuşummmm

dün oxxo dan pantolon aldım çok çok çok rahat amaaaaa bollaştı yaa sizinkide öyle oldumu daha doğrusu alanlar vardı değilmiiiii:44:

denizim ya donuyorum bizim şirkette doğalgaz yok güneş almıyor ve hep morg gibi soğuz hatta buz gibi ellerim ayaklarım burnum hissetmiyorum sobam bozuldu büzüştüm sizi okuyorum :18:

gerçekten miii kyamam yaa hasta olmasan bari. bol bol sıcak bişeyler iç ve ısınmaya çalış.neyse ki az kaldı akşama. yarın düzelir inşallah.
yaa sizin patronlar pinti mii hasta mı edecekler hamile kadını yaa!!

büzüşükyeşilzeytin oldum ben
çayı hiç sevmem doldurdum içiyorum avuçlarımın arasında bazende burnuma yapıştırıyorum bardağı :78:

büzüşük yeşilzeytinim ayaklarını sıcak tutman önemli üşütürsen ağrın olur ısıtabiliyosan ayaklarını ısıt tatlım

aman iyi giyinseydin.bi de soğuk algınlığı çıkmasın başına hiç çekilmiyo valla.dün ben soğuk almışım döküldüm resmen,şükür bugün iyiyim

ÜSTÜMDEKİLERİ GÖRSEN Bİ BATTANİYEM EKSİK SOBAYA RAĞMEN BURASI SOĞUK DİYE KALIN GİYİNİRDİM ŞİMDİ SOBAMDA YOK
YARIN İŞE GELMİMDE EN YOĞUN GÜNDE PİŞMAN OLSUNLAR BU UMURSAMAZ HALLERİNE
GEÇMİŞ OLSUN SANADA CANIM

ay ben kıyamam sanaaaa bari bi şaşala sıcak su doldurda ellerini ısıt canım benim bilirim üşümenin nasıl pis bişey olduğunu
sen öyle es geçilecek biri değilsin merak etme neşemiz oldun kızzzzzzz

Ay içimi ısıttın leynammm :78:

ben işte olduğumdan netten aldım...unnado dan...bir de hafta sonu bir tane önlükle birde don aldım donansın oğlum diye

Ben hazırladım bu sonu

pintide değildir aslında çok yoğunlar beni görmüyo gözleri içerde baskı makinasının başında baskı yapıyor patron
Yarına yaptırmasınlar onun odasındaki ufoyu alıcam banane

büzüşük yeşilzeytinim ayaklarını sıcak tutman önemli üşütürsen ağrın olur ısıtabiliyosan ayaklarını ısıt tatlım

zaten akıntım çoğaldı heralde üşüttüm bile
Az önce mutfaktaki ufonun yanına gidip ayakkabılarımı çıkartıp sandalyeye oturup diktim ayaklarımı ufoya :78: Ama nafile şimdi gene buz kesitler

eslemm doktora gidecektin ne oldu? bir de pantolon deyince mango da 30 tl ye çok şık keten hamile pantolonları var.. ben aldım bir tane çok rahat..bence bir bakın..

dün oxxo dan pantolon aldım çok çok çok rahat amaaaaa bollaştı yaa sizinkide öyle oldumu daha doğrusu alanlar vardı değilmiiiii:44:

dün aldın bugün bollaaştı mıı:44:
yok canım bu kadar çabuk bollaşmaz. ben 2 tane aldım aldığım günden beri de hemen hemen her gün giyiyorum bişe olmadı daha. rahatlığı konusunda katılıyorum sana, üstünde yok gibi.

zaten akıntım çoğaldı heralde üşüttüm bile
Az önce mutfaktaki ufonun yanına gidip ayakkabılarımı çıkartıp sandalyeye oturup diktim ayaklarımı ufoya :78: Ama nafile şimdi gene buz kesitler

kızım çıkar ayakkabılarını al altına...valla benim yapmışlığım var şirkette..napıyım donayımmı

aman kızlar bırakalım kötü şeyleri.....bebeklere bişiler aldınızmı bakalım

öncelikle henüz birşey almayın diyenleri anlamıyorum 9 aylıkken bebeği karnında ölenlerde var napalım 9 ay boyunca büyük ihtimal bişi olur olmazsada biz doğururken babalarda gidip üstüne giydircek bişi alır artık.. ya çok kızıyorum bu tiplere valla benim bebişimin şuan çeşitli boylarda 25 yeleği ,34 hırkası,atkıları,şapkaları,bir adet örme donu,1 tane örgü battaniyesi var. bunların hepsini annanemiz ördü maşallah çok hevesli tutamıyorum annemi bitürlü aldığı patik yada ana kucağından bahsetmiyorum bile yengelerimisde örüyo bişeyler. babasıyla anneside henüz o 2 haftalıkken aldı ilk oyuncağını bebeğimin bitane 12cm lik bir bebek,birtane küçük ejderha, bide sevimli küçük tüylü oyuncak aldık, ayrıca iki patik,bir çorap,bir şapka ve birde zıbın aldık küçük kurabiyeme ama cinsiyetini bilmediğimiz için genellikle fıstık yeşili civciv sarı yada turuncu falan aldık. Ama annanesi çeşitli renklerde örmüş sağolsun sabırsızlıkla 6 mayısı bekliyo ona göre renk seçip kapşonlu hırka örücekmiş e tabi ilk torun birde uzakta ben sakaryadayım ama aslen ıspartalıyım annemlerde orda ve memur doğumda daha çok kalabilmek için izinde alamıyoo ( ayrıca cinsiyetini öğrendikten sonra odasınıda yapmaya başlıycaz bir sürü şey var alınması gereken ayrıca doğum masrafları yavaş yavaş almak lazım yoksa çok kasar sonraaa...

heyyyy kimse oxxodan pantolon almadımıııııı

ben zaten şişko hamile kaldığımdan hemen lcw den kot almıştım...havalar düzlecek diye başka bişi almamıştım ama 1 pantolonla zor , havalarda düzlemiyor...alıcaz artık bişiler....3 günde bir kot yıka kurumasını bekle:)))...tayt dedim onada kocam karşı....elbise için erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…