- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
ben uyuz oluyorum o muhabbete...dedim en son kardeşim bebeğime bişi olsa kıyafeti var diye daha çokmu üzüleceğim....allah korsun öyle bişi olsa ben elmeden biri onları yok eder yani...beğeniyorsan al bacım...insan mutlu oluyor
benim halam 20 yıl tüp bebek tedavisi gördü sonunda 1 oğlu oldu o 4 yaşındayken kendiliğinden 1 oğlu daha oldu... rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu kimse mahrum olmasın analıktan babalıktan....öyle hikayeler varki...ben tedavim sıradında bir kadınla tanıştım kadının eşindeydi sorun ve 2 kere ameliyat olmuş hiç sperm bulamamışlar....burda umut vermişler...kadının tedavisi başladığı ay menepoza girdi..hiç yumurtası olmamaış...
öyle hikayeler varki...ben tedavim sıradında bir kadınla tanıştım kadının eşindeydi sorun ve 2 kere ameliyat olmuş hiç sperm bulamamışlar....burda umut vermişler...kadının tedavisi başladığı ay menepoza girdi..hiç yumurtası olmamaış...
onu alma bunu alma.son aylara geldiğin vakitte dilediğin gibi gezemiyon.iki adımda yoruluyon.istediğin şeyleri zevkine göre alamıyosun ya da arıyosun ya karşına çıkmıyor aksi gibi.bunu bir daha bulamam çok güzel dediklerinizi (giysi ya da benzeri küçük şeyleri)kaçırmayın bence.büyük şeyler için biraz daha beklemekte fayda var.ama ilk aylar için çok almayın.tombik bebekleriniz olursa hepsini giyemeden büyüyebilir.gerçi küçükte doğsalar hemen büyüyolarda
evet cnm ben o anı unutamıyorum merkezdeki doktor arayıp hamilesiniz deyince bi yanlışlık olmasın iyiy baktınızmı sonuçlar falan karışmasın demiştimm ayyy gözlerim doldu
hmm öyle mii. bilmiyordum fatoscum çok sağol. bizim daha vaktimiz varmış en azından ona sevndim, geç kalmış olmayalım da. ama dilerim ki böyle bir incelemeye lüzum görülmesin. doktorumun kendi incelemesinde her şey yolunda gider inşallah. hepimiz için böyle olur umarım.
onu alma bunu alma.son aylara geldiğin vakitte dilediğin gibi gezemiyon.iki adımda yoruluyon.istediğin şeyleri zevkine göre alamıyosun ya da arıyosun ya karşına çıkmıyor aksi gibi.bunu bir daha bulamam çok güzel dediklerinizi (giysi ya da benzeri küçük şeyleri)kaçırmayın bence.büyük şeyler için biraz daha beklemekte fayda var.ama ilk aylar için çok almayın.tombik bebekleriniz olursa hepsini giyemeden büyüyebilir.gerçi küçükte doğsalar hemen büyüyolarda
aman kızlar bırakalım kötü şeyleri.....bebeklere bişiler aldınızmı bakalım
amaan yeeşillendiii zeeytiin daallarııı amaan yeşillendii zeeyytiin (orijinali: fındık) dallarııı.
yeşilim şen kahkahalarını, şakırdamanı duyamıyorum canım iyi misin? çok mu çalıştırıyorlar seni, kızdırmasınlar beni gelip dağıtırım orayıı
Arkadaşlar, Hafta Hafta Gebelik (Gebelik Takvimi) - Sayfa 2
linkinde hafta hafta gebelik ayrıntılı olarak verilmiş.
Gerçek bir kişinin hafta hafta kendinde oluşan değişikliği herkesin anlayacağı şekilde anlattığı, resimlerle desteklenmiş 40 haftalık bir öykü. ben baştan 13. haftaya kadar okudum. Şey bir de sonunu okudum (Dayanamadım) Sonrasını haftası geldikçe okumak istiyorum.
amaan yeeşillendiii zeeytiin daallarııı amaan yeşillendii zeeyytiin (orijinali: Fındık) dallarııı.
Yeşilim şen kahkahalarını, şakırdamanı duyamıyorum canım iyi misin? çok mu çalıştırıyorlar seni, kızdırmasınlar beni gelip dağıtırım orayıı
vahide kendi isminmi? ne kadar güzel bir isim anlamıda 'tek' miş ....
Allah izin verirse
kızda yanılma payı olmakla birlikte biri pipişli biri kukuşlu
o çalışmıyodur aşağı baksana 4 tane ziyaretçi var kesin gizli gizli bizi takip ediyodurrrr
denizim ya donuyorum bizim şirkette doğalgaz yok güneş almıyor ve hep morg gibi soğuz hatta buz gibi ellerim ayaklarım burnum hissetmiyorum sobam bozuldu büzüştüm sizi okuyorum :18:
kaynanaların kaynanası krkçzkysltrszytn
ve yarım ekmek arası ahesteee nerdesiniz kuzular kuzuların sessizliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?