2011 Ekim Anneleri

onu alma bunu alma.son aylara geldiğin vakitte dilediğin gibi gezemiyon.iki adımda yoruluyon.istediğin şeyleri zevkine göre alamıyosun ya da arıyosun ya karşına çıkmıyor aksi gibi.bunu bir daha bulamam çok güzel dediklerinizi (giysi ya da benzeri küçük şeyleri)kaçırmayın bence.büyük şeyler için biraz daha beklemekte fayda var.ama ilk aylar için çok almayın.tombik bebekleriniz olursa hepsini giyemeden büyüyebilir.gerçi küçükte doğsalar hemen büyüyolarda

benim halam 20 yıl tüp bebek tedavisi gördü sonunda 1 oğlu oldu o 4 yaşındayken kendiliğinden 1 oğlu daha oldu... rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu kimse mahrum olmasın analıktan babalıktan....

yaaa! sıkıntıdan, stresten de menopoza erken girmiş olabilir. artık tamamen tükenmiştir umutları, Allah yardımcıları olsun. bizim bir akrabamız da evlat edindi. ama bebek anne karnındayken şiddet görmüş. şimdi rahatsız gibi. düşünebiliyor musun çocuk sahibi olamıyorsun, evlat edineyim diyorsun ama onun da sağlık problemi çıkıyor. her şey nasip işi sanırım.

Arkadaşlar, Hafta Hafta Gebelik (Gebelik Takvimi) - Sayfa 2
linkinde hafta hafta gebelik ayrıntılı olarak verilmiş.

Gerçek bir kişinin hafta hafta kendinde oluşan değişikliği herkesin anlayacağı şekilde anlattığı, resimlerle desteklenmiş 40 haftalık bir öykü. ben baştan 13. haftaya kadar okudum. Şey bir de sonunu okudum (Dayanamadım) Sonrasını haftası geldikçe okumak istiyorum.

vahide kendi isminmi? ne kadar güzel bir isim anlamıda 'tek' miş ....

inşallah deniss :)) bu kadar düşünüp araştırmak doğruımu bilmiyorum ama tüm hamileler aynı galiba insan ister istemez pimpirikli oluyor herşeyi kafasına takıyor sanki 6 aylık olsam sorunları takmıycam gibi geliyo ama eminim ozamanda endişelenicek bişeyler bulabilirim :18: mesela eve bir ultrason alsak işte ozamn sürekli bebeğimi görürüm ve rahat ederim ama bu mümkün değil, bu yüzden olanları normal karşılamaya çalışıyorum sonuçta herkez hamileliğini farklı yaşıyor, herkezin kendine göre sorunları var ama bişekilde dokuz ayın sonunda hepsi doğuruyor .biz endişelenmekle ancak kendimizi üzyoruz oysa bebeklerimiz şimdi ne akrobatik hareketler yapıyo kimbilir. biz içimizi ferah tutalım inşallah herşey yolunda gidicek hepimiz alıcaz bir bir kucağımıza meleklerimizi.....

ben 0-3 ay 2 hadtane çıkışı alıcam gerisini 3-6 ay düşünüuyoru

amaan yeeşillendiii zeeytiin daallarııı amaan yeşillendii zeeyytiin (orijinali: fındık) dallarııı.
yeşilim şen kahkahalarını, şakırdamanı duyamıyorum canım iyi misin? çok mu çalıştırıyorlar seni, kızdırmasınlar beni gelip dağıtırım orayıı

aman kızlar bırakalım kötü şeyleri.....bebeklere bişiler aldınızmı bakalım

aman kızlar bırakalım kötü şeyleri.....bebeklere bişiler aldınızmı bakalım

ben bişe almadım daha. leynanın tabiriyle bebeğimin bir donu bile yok
ama çok fazla örgüsü oldu. fotolarını çekip yollamak istiyorum size, düğmelerini tamamlayalım da öyle yapicaz.
ufak ufak bişeyler alalım diyorum ama dışarı çıkar çıkmaz yoruluyorum, hemen eve dönmek istiyorum, nefes nefese kalıyorum gezemiyorum. gerçi bu haftadan sonra daha iyi olacak gibiyim, düzelmeye başladım. sen aldın mı?

kaynanaların kaynanası krkçzkysltrszytn

ve yarım ekmek arası ahesteee nerdesiniz kuzular kuzuların sessizliği

o çalışmıyodur aşağı baksana 4 tane ziyaretçi var kesin gizli gizli bizi takip ediyodurrrr

kağan kocatepenin sitesinden hafta hafta takip ediyorum ben ama senin gönderdiğin bu link de güzel, bunu da sık kullanılanlara ekledim rumuzcum çok sağol. Dahası bebeğin adı Deniz miş daha çok sevdim şimdi :)
bu arada kağan da güzel isiim :) ilk defa erkeksi bir şey düşündüm, yoksa bi şey mi hissettim :) yok yok şaka yaptım yine hissedemedim :)

Son düzenleme:

denizim ya donuyorum bizim şirkette doğalgaz yok güneş almıyor ve hep morg gibi soğuz hatta buz gibi ellerim ayaklarım burnum hissetmiyorum sobam bozuldu büzüştüm sizi okuyorum :18:

Allah izin verirse

kızda yanılma payı olmakla birlikte biri pipişli biri kukuşlu

Eslam harika bi haber bu çok sevindim senin adına canım.. Allah hayırlısıyla oğlunla kızını kucağına almayı nasip etsin.. Aaay 1 taşla 2 kuş süper bişey bu süper süper.. :)

denizim ya donuyorum bizim şirkette doğalgaz yok güneş almıyor ve hep morg gibi soğuz hatta buz gibi ellerim ayaklarım burnum hissetmiyorum sobam bozuldu büzüştüm sizi okuyorum :18:

aman iyi giyinseydin.bi de soğuk algınlığı çıkmasın başına hiç çekilmiyo valla.dün ben soğuk almışım döküldüm resmen,şükür bugün iyiyim

kaynanaların kaynanası krkçzkysltrszytn

ve yarım ekmek arası ahesteee nerdesiniz kuzular kuzuların sessizliği

büzüşükyeşilzeytin oldum ben
çayı hiç sevmem doldurdum içiyorum avuçlarımın arasında bazende burnuma yapıştırıyorum bardağı :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…