valla canım bilmiyorum ki hiç düşünmemiştim daha önce :26: Allah korusun ama risk olursa gitmeyi düşünürüm herhalde ya da çok pinpiriklenirsem...sen gidicekmisin ve gidersen kaçıncı haftada?
slm cnm hos geldın aramıza 3 mm sınır olrak kabul edıyorlar 3 kadar ıyı 3 ten sonrası rısklı grubuna gırıyo
amanın ne güzel haber bu eslem. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prens ve prensesini
maaşallah.ne kaa güzel.vakti gelince ikisini de sağlıkla kucağına al inşallah
şükürler olsun ki ben sıkıntılarımı unuttum bile...tüp bebek işine girince hele birde tutunca allaha nasıl şükür ediypr oluyor ki insan...ama emin ol bende yazdıkarımı okurken her seferinde ağlıyorum....kızlar normalde hamile kalabildiğiniz için o kadar çok şükretmeniz lazımki inanamazsınız....
Allah izin verirse
kızda yanılma payı olmakla birlikte biri pipişli biri kukuşlu
hoşgeldin tuğba , yanlış hatırlamıyorsam 1,5 -3 arası normal kabul ediliyor ama burun kemiğinede bakılıyor teste nazal kemik var gibi bi ibarede olması gerekiyor. bide crl sine bakıyorlar ama o değişken bazen bebeğin gelişimi bir hafta önceden geliyor ozaman birazdaha uzun çıkabiliyor yada biraz geriden geliyor ve daha kısa çıkıyor ama bu normalmiş bişekilde daha sonra satı yakalıyor bebeğin ultrasondaki haftası....
evet cnm rısklı gruptaymışım, dr. 3lüyü yapalım amniyosenteze öyle karar verelim dedi. bugun yaptırcam bakalım 3lüyü, hftya sonuçları gelir. inş. tertemiz çıkar hepimizinki. 100 de 100 doğruluğu yok ama insanın içini kemiren bi kurt düşüyor. Allah kimseye yaşatmasın.
leynacım o bendimm:) inşallah Allah gönlüne versin. bende seni ve mis kokulu bebişini kocaman öpüyorum kuzusu da teyzesini çok öperbirisi bana çocuğun cinsiyetini öğrenmeden adını ayşe naz koymuşsun demişti çok güldüm ama kızım olursa hiç düşünmeden ayşe naz koyucam adını inşallah gerçi adının anlamını taşırsa işimiz var ama napalım artık babası çeksin onun nazınıburdan bana bu hatırlatmayı yapan arkadaşıma sonsuz saygılar sunar kendisinin yanaklarından kuzusununda gözlerinden öperim:79:
hoşbulduk hım iyi ozaman benim bugün ölçüm yaptı doktor ultrasonda 1,9 çıktı ama bana kalın gibi geli dedi başka bi doktora gittim o normal sıkıntı yok dedi.. ondan telaşlandım biraz bide ilk bebek ondan sanırım :)
amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah tek duam
aminn vahide inşallah sağ salim hepimiz kucağımıza alırız bi aksilik olmadan
edut çok doğru söylüyo kızlar o kadar yıpratıcı aşamalardan geçiyoruzki gerçekten normal yollarla hamile kalabildiğiniz için çok şanslısınız
doktorum tavsiye ederse gidicem. dr ne derse yapıyorum, hipnotize mi etti acaba beni :) gerek yok derse gitmeyeceğim ama gitmekten yana gönlüm. ayrıntılı ultrason haftası ne zaman bilmiyorum, onu öğreniim doktoruma sorarım. çünkü doktorların kendileri yönlendiriyorlar ona.
leynacım o bendimm:) inşallah Allah gönlüne versin. bende seni ve mis kokulu bebişini kocaman öpüyorum kuzusu da teyzesini çok öper
ama kuzu tutunca insan kendini ne kadar şanslı hissediyor dimi....normal kalamadığın felan aklına gelmiyor:))
hoşbulduk evet benim bebeğim 4 5 gün önden gidiyo ilk gittiğim doktar ölçünce narmal ama bana kalın gibi geldi dedi ikinci doktor yok bi sorun dedi burun kemiğine baktı doktor var dedi problem yok dedi bian çok korktum yaa..
ama kuzu tutunca insan kendini ne kadar şanslı hissediyor dimi....normal kalamadığın felan aklına gelmiyor:))
banada 2,1 çıktığında aynı şeyi dedi doktorum...nomalde 1,7 felan bekliyordum dedi...ama normal çıktı[/QUOT
iyi ozaman rahatladım ya çok tşk ederim kızlar 2li test sonuçlarım 1 hafta sonra çıkıcak umarım birşey yoktur..
Ayrıntılı ultrasonografi bebeğin organ gelişimini büyük ölçüde tamamladığı, amniyos sıvısının nispeten fazla olması nedeniyle, görülebilirliğin arttığı ve böylece yapıların daha ayrıntılı olarak görülebildiği 19-23. gebelik haftalarında sizi takip eden doktor tarafından yapılıyormuş canım. detaylı ultrasonda bebeğin gelişimi tepeden tırnağa inceleniyormuş eğer bu inceleme sonucunda ters giden bir durum saptanırsa bir üst incelemeye sevk ediliyormuş...
bir tanıdığım vardı, hayatı boyunca hiç regl olmamış, beyni&hipofiz bezi yumurtalıklarına o komutu vermiyormuş. evlendi, çocuk sahibi olamadılar, haliyle doktor doktor gezip yıllarca ilaç kullanıp, aşılama üstüne aşılama, tüp bebek üstüne tüp bebek yaptırdılar. canının yanması, her seferinde hayal kırıklığına uğramanın yanında maddi olarak da tükendiler ama en son tüp bebek tedavisi sonuç verdi ve çok şükür hamile şimdi. ilk duyduğum an kendim hamileymişim gibi sevindim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
evet cnm ben o anı unutamıyorum merkezdeki doktor arayıp hamilesiniz deyince bi yanlışlık olmasın iyiy baktınızmı sonuçlar falan karışmasın demiştimm ayyy gözlerim doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?