2011 Ekim Anneleri

valla canım bilmiyorum ki hiç düşünmemiştim daha önce :26: Allah korusun ama risk olursa gitmeyi düşünürüm herhalde ya da çok pinpiriklenirsem...sen gidicekmisin ve gidersen kaçıncı haftada?

doktorum tavsiye ederse gidicem. dr ne derse yapıyorum, hipnotize mi etti acaba beni :) gerek yok derse gitmeyeceğim ama gitmekten yana gönlüm. ayrıntılı ultrason haftası ne zaman bilmiyorum, onu öğreniim doktoruma sorarım. çünkü doktorların kendileri yönlendiriyorlar ona.

slm cnm hos geldın aramıza 3 mm sınır olrak kabul edıyorlar 3 kadar ıyı 3 ten sonrası rısklı grubuna gırıyo

hoşbulduk hım iyi ozaman benim bugün ölçüm yaptı doktor ultrasonda 1,9 çıktı ama bana kalın gibi geli dedi başka bi doktora gittim o normal sıkıntı yok dedi.. ondan telaşlandım biraz bide ilk bebek ondan sanırım :)

amanın ne güzel haber bu eslem. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prens ve prensesini

amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallah tek duam

maaşallah.ne kaa güzel.vakti gelince ikisini de sağlıkla kucağına al inşallah

aminn vahide inşallah sağ salim hepimiz kucağımıza alırız bi aksilik olmadan

edut çok doğru söylüyo kızlar o kadar yıpratıcı aşamalardan geçiyoruzki gerçekten normal yollarla hamile kalabildiğiniz için çok şanslısınız

hoşbulduk evet benim bebeğim 4 5 gün önden gidiyo ilk gittiğim doktar ölçünce narmal ama bana kalın gibi geldi dedi ikinci doktor yok bi sorun dedi burun kemiğine baktı doktor var dedi problem yok dedi bian çok korktum yaa..

Sibelcim meraklanma, bişey yoktur inşallah yaa.haftaya hayırlı haberlerini vereceksin bize inşallah

leynacım o bendimm:) inşallah Allah gönlüne versin. bende seni ve mis kokulu bebişini kocaman öpüyorum kuzusu da teyzesini çok öper

banada 2,1 çıktığında aynı şeyi dedi doktorum...nomalde 1,7 felan bekliyordum dedi...ama normal çıktı

merhababa taze anniş adayları bugün gene formunuzdasınız maşallah tütütütü inş hep güzel haberlerle geçer gününüz......

ama kuzu tutunca insan kendini ne kadar şanslı hissediyor dimi....normal kalamadığın felan aklına gelmiyor:))

Ayrıntılı ultrasonografi bebeğin organ gelişimini büyük ölçüde tamamladığı, amniyos sıvısının nispeten fazla olması nedeniyle, görülebilirliğin arttığı ve böylece yapıların daha ayrıntılı olarak görülebildiği 19-23. gebelik haftalarında sizi takip eden doktor tarafından yapılıyormuş canım. detaylı ultrasonda bebeğin gelişimi tepeden tırnağa inceleniyormuş eğer bu inceleme sonucunda ters giden bir durum saptanırsa bir üst incelemeye sevk ediliyormuş...

leynacım o bendimm:) inşallah Allah gönlüne versin. bende seni ve mis kokulu bebişini kocaman öpüyorum kuzusu da teyzesini çok öper

canım arkadaşım kusura bakma birden aklıma geldi cevap veremedim hatırlayamadımda adını ama şunu hatırlıyorum; kızın olursa sende naz ismini koymayı düşünüyordun

ama kuzu tutunca insan kendini ne kadar şanslı hissediyor dimi....normal kalamadığın felan aklına gelmiyor:))

bir tanıdığım vardı, hayatı boyunca hiç regl olmamış, beyni&hipofiz bezi yumurtalıklarına o komutu vermiyormuş. evlendi, çocuk sahibi olamadılar, haliyle doktor doktor gezip yıllarca ilaç kullanıp, aşılama üstüne aşılama, tüp bebek üstüne tüp bebek yaptırdılar. canının yanması, her seferinde hayal kırıklığına uğramanın yanında maddi olarak da tükendiler ama en son tüp bebek tedavisi sonuç verdi ve çok şükür hamile şimdi. ilk duyduğum an kendim hamileymişim gibi sevindim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

yok canım bizimkide 2,5mm çıktı bende ilk acaba kalınmı dedim ama dr 3 olsa dahi normal sınırlar içinde kalıyor sen daha 2,5 ken telaş ediyorsun dedi kan sonuçları gelincede 20000 de bir çıktı sonrada bana gördünmü testin nekadar iyi çıktı boşu boşuna telaş ediyorsunuz ahhh bu hamilelik hormonları dedi bu arada benim bebeğimde 1 hafta önden gidiyor yani boyuna göre kalın olcak tabi biraz :)) sen içini ferah tut biz iyi olduğumuz sürece onladra çok iyiler

evet cnm ben o anı unutamıyorum merkezdeki doktor arayıp hamilesiniz deyince bi yanlışlık olmasın iyiy baktınızmı sonuçlar falan karışmasın demiştimm ayyy gözlerim doldu

hmm öyle mii. bilmiyordum fatoscum çok sağol. bizim daha vaktimiz varmış en azından ona sevndim, geç kalmış olmayalım da. ama dilerim ki böyle bir incelemeye lüzum görülmesin. doktorumun kendi incelemesinde her şey yolunda gider inşallah. hepimiz için böyle olur umarım.

biri bişe dedimi direk takılıyosun acaba ölemi die ama maşallah senin sonuçların iyi çıkmış inş benimde iyidirr.. :)

öyle hikayeler varki...ben tedavim sıradında bir kadınla tanıştım kadının eşindeydi sorun ve 2 kere ameliyat olmuş hiç sperm bulamamışlar....burda umut vermişler...kadının tedavisi başladığı ay menepoza girdi..hiç yumurtası olmamaış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…