sen de miiiben de üşütmüşüm hapşuruyorum, burnum akıyor, hafif ateşim var. portakal limon getirdim sıkıp içicem az sonra. dediğim gibi, biraz da göbeğim acıyor başka sıkıntımız yok çok şükür.
sen de c vitamini almaya gayret etsen iyi olur canım bugün atlatırız inşallah.
bebişim iyi teyzesii :) çoktandır görmüyorum ama iyi olduğunu hissediyorum :)hepimiz çookk daha iyi oluruz umarım. sana da geçmiş olsun usluemcim öpüyorum ikinizi de
Kızlar 13 hafta bitti riskli dönemi atlattık kendimizi iyi hissediyoruz diye çok fazla efor sarfetmemeliyiz. Bu dönemlerde istirahat etmek çok önemli çünkü bebeğin gelişip yukarı çıkmaya çalıştığı ve rahim bağlarını kastığı bir dönem. Hepiniz kendinize çok dikkat edin. 6 ay kaldı allahın izniyle kazasız belasız bitsin inşallah kızlar...
Hayırlı sabahlar hanımlarr, cumamız mübarek olsun
Geçmiş olsun kızlar soğuk almışsınız, bende rutin şekilde devam ediyor zaten.
Gece acayip rüyalar gördüm, çığlıkla uyandım ağladığımı filan hatırlıyorum. Eşim sakinleştirdi ama özetsiz dizi film şeklinde uyuyunca tekrar devam etti. Çok keyifsiz uyandım.. Allah göstermesin bir daha, çok korktum
Sizde de oluyor mu böyle, kabus olmasa da geceeşim kolunu atsa, hafifçe üstümü öertse sıçrıyorum yine. Bu son zamanlarda sıkça olmaya başladı bende:97:
Hayırlı sabahlar hanımlarr, cumamız mübarek olsun
Geçmiş olsun kızlar soğuk almışsınız, bende rutin şekilde devam ediyor zaten.
Gece acayip rüyalar gördüm, çığlıkla uyandım ağladığımı filan hatırlıyorum. Eşim sakinleştirdi ama özetsiz dizi film şeklinde uyuyunca tekrar devam etti. Çok keyifsiz uyandım.. Allah göstermesin bir daha, çok korktum
Sizde de oluyor mu böyle, kabus olmasa da geceeşim kolunu atsa, hafifçe üstümü öertse sıçrıyorum yine. Bu son zamanlarda sıkça olmaya başladı bende:97:
Günaydın hayırlı cumalar
Kötü başladı sabahım boğaz ağrısıyla uyandım :2:
Zar zor attım kendimi şirketten bir arkadaşın arabasına allahtan arabayla gelmişiz köprüde feci trafik vardı 7,30 da çıktık şimdi geldim acıktım sıkıştım:78: Hala üşüyorumAkşam olsada gitsek :97:
Teşekkürler ahestecim sana da geçmiş olsun canım.:2:
Hafta başında bir kabus gördüm ben, sıkça rüya görürüm ama kabus çok görmem. Bilinç altım ne kurduysa artık, film gibiydi benimki de. Silahlı saldırıya uğruyordum valla pisi pisine gidecektim.
Zihnin çok dolu uyumuşsundur, ara ara olur bir de hamilelikte çok fazla rüya&kabus görülür diyordu geçen gün arkadaşlar. Alışmamız mı lazım acaba:44: Korku, sıçrama bende olmuyor yalnız. Günün, gecenden daha güzel geçer inşallah canım. Dua edelim bugün bol bol, içimiz açılsın, ferahlayalım oohh miss olalım :)
sağolun kızlar. Doktorla görüştüm, gel dedi. İşten izin alıp çıkıcam. Görüşürüz.
Günaydın hayırlı cumalar
Zar zor attım kendimi şirketten bir arkadaşın arabasına allahtan arabayla gelmişiz köprüde feci trafik vardı 7,30 da çıktık şimdi geldim acıktım sıkıştım:78: Hala üşüyorumAkşam olsada gitsek :97:
Evet zihnim geeksiz bi çok şeyle doluydu, sağolasın denizcim. Demek ki bol atraksiyonlu rüyalar devam edecek gibi. Bolca okuyup yatalım yatalım bari.
Göğsümde hala ağırlığı var, inş ferahlatır Rabbim..
Bende öyleyim ya genzim acıyor hapşuruyorum sabahta felaket halsiz kalktım, haftasonu kendime bakım yapıcam bal süt limon portakal ne lazımsa, daha çok ilerlemeden hemen toparlamam lazım sizde dikkat edin...
Bizim topiğin bilge anası maşallah
ayy hanzade gelmiş, nerelerdesin sen öldük biz meraktannasılsın canım, sana bolca sevgi gönderdik biz sonunda dayanamayıp geldin heralde
latife bir yana iyisindir inş, bi sıkıntı yok dimi?
Hamilelerde rüya çok olurmuş bende dün gece dünya kadar şey gördüm, yatarken sürekli fatiha oku çok iyi onu sürekil okuyan her türlü korkudan emin olur ben faydasını görüyorum hep dilimde gece gündüz evden çıkarken girerken inanarak oku :)
sana da geçmiş olsun canım. bahar çarpması yaşıyoruz sanırım topluca :2: bugünü çok yorulmadan atlatmaya çalışıp, haftasonu da bakıma girelim iyi olur.
Kızlar herkese günaydın, hayırlı cumalar.
Saat 05:30'da wc ye gittim. Hafif lekelenme başlamış yine bende. O saatten beri hafif hafif devam ediyor. Çok moralim bozuldu, başım ağrıyor. Sabah işe gelirken yeni aldığım hamile kotunu giyindim ağlayarak, belki de bidaha giyinemem diyerek...Doktoru da arıyorum sürekli muayenede, geri de dönmüyor. Korkuyorum...
Günaydın hayırlı cumalar
Maşallah sana canımZaten besmelesiz yatağa girmem de, felak nas filanda sıkça okumalıyız aslında ihmal etmeden. Hiç olmazsa şeytan yanaşmaz...
günaydın canım bende aynen öyle genzimin acısıyla uyandım sanırım topikçe grip oluyoruzhavalar çok sert gidiyor neyseki yarın haftasonu biizm öğleden sonra bilgi işlem bakım yapıcak 12 gibi çıkmayı düşünüyorum eve gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?