2011 Ekim Anneleri

Bende öyleyim ya genzim acıyor hapşuruyorum sabahta felaket halsiz kalktım, haftasonu kendime bakım yapıcam bal süt limon portakal ne lazımsa, daha çok ilerlemeden hemen toparlamam lazım sizde dikkat edin...

Bizim topiğin bilge anası maşallah
ayy hanzade gelmiş, nerelerdesin sen öldük biz meraktan nasılsın canım, sana bolca sevgi gönderdik biz sonunda dayanamayıp geldin heralde
latife bir yana iyisindir inş, bi sıkıntı yok dimi?

Teşekkürler ahestecim sana da geçmiş olsun canım.:2:
Hafta başında bir kabus gördüm ben, sıkça rüya görürüm ama kabus çok görmem. Bilinç altım ne kurduysa artık, film gibiydi benimki de. Silahlı saldırıya uğruyordum valla pisi pisine gidecektim.
Zihnin çok dolu uyumuşsundur, ara ara olur bir de hamilelikte çok fazla rüya&kabus görülür diyordu geçen gün arkadaşlar. Alışmamız mı lazım acaba:44: Korku, sıçrama bende olmuyor yalnız. Günün, gecenden daha güzel geçer inşallah canım. Dua edelim bugün bol bol, içimiz açılsın, ferahlayalım oohh miss olalım :)

Günaydın hayırlı cumalar

Kötü başladı sabahım boğaz ağrısıyla uyandım :2:
Zar zor attım kendimi şirketten bir arkadaşın arabasına allahtan arabayla gelmişiz köprüde feci trafik vardı 7,30 da çıktık şimdi geldim acıktım sıkıştım:78: Hala üşüyorum Akşam olsada gitsek :97:

Hamilelerde rüya çok olurmuş bende dün gece dünya kadar şey gördüm, yatarken sürekli fatiha oku çok iyi onu sürekil okuyan her türlü korkudan emin olur ben faydasını görüyorum hep dilimde gece gündüz evden çıkarken girerken inanarak oku :)

Günaydın canım bende aynen öyle genzimin acısıyla uyandım sanırım topikçe grip oluyoruz havalar çok sert gidiyor neyseki yarın haftasonu biizm öğleden sonra bilgi işlem bakım yapıcak 12 gibi çıkmayı düşünüyorum eve gidicem..

Evet zihnim geeksiz bi çok şeyle doluydu, sağolasın denizcim. Demek ki bol atraksiyonlu rüyalar devam edecek gibi. Bolca okuyup yatalım yatalım bari.

Göğsümde hala ağırlığı var, inş ferahlatır Rabbim..

sağolun kızlar. Doktorla görüştüm, gel dedi. İşten izin alıp çıkıcam. Görüşürüz.

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım, aklına kötü bişey getirme moralini yüksek tutmaya çalış. bebeğin senin sıcaklığını, varlığını hissetti bir kere o yüzden seni bırakıp hiçbi yere gitmicek merak etme.. dualarımız seninle, hadi hayırlısıyla git gel biran önce.

Geçmiş olsun zeytinim, burda da yağmurlu soğuk sıkıcı bi hava var.
En azından ben evimdeyim, Allah size kolaylık versin tatlım. Üşümekte pek berbat bişey bilmem mi, adanada bile üşüyen ben için:)
bugün bence git patronun ufosına dayan, ya ufo ya ben dee

Son düzenleme:
ah ahh vahh vahh nazar değdi topiğimize, göze geldik hanımlaaar. hepimiz dökülüyoruz, hep beraber gidip yatalım evimizde. evde olanlara çok imrendim şimdi. sabah eşime işe gitmek istemiyoruuum dedim, çok doluymuş meğersem ufak bir kıvılcım bekliyormuş ben de gitmeni istemiyorum dedi ilk kez :) evde olsam uyusam uyusam uyusam oohh ne güzel yaa rüya gibi.

Allah sıkıntılarını hayırlara çıkartsın canım, bende hamilelikte kabus çok rüya görülmesi olur diye biliyorum içini ferah tut.

Bende öyleyim ya genzim acıyor hapşuruyorum sabahta felaket halsiz kalktım, haftasonu kendime bakım yapıcam bal süt limon portakal ne lazımsa, daha çok ilerlemeden hemen toparlamam lazım sizde dikkat edin...

sana da geçmiş olsun canım. bahar çarpması yaşıyoruz sanırım topluca :2: bugünü çok yorulmadan atlatmaya çalışıp, haftasonu da bakıma girelim iyi olur.

Bilge ana hee iyiymiş... İyiyim cnm şirkette sistemler çöktü gündüz giremedim akşamda anneme müjde vermeye gittim :) Dün akşam gelir gelmez topiğe daldım aheste beni çağırıyor diye :1 iyiyim çok şükür iyiyizdir inşallah yani, az sonra dr. arıcam sonucum çıkmışmı diye bir kaç gün demişti 5 gün oldu, biraz heyecanlıyım. Allaha emanet diyorum o ne derse o olur diyorum kendimi sakinleştiriyorum :) sen nasılsın ?

Maşallah sana canım Zaten besmelesiz yatağa girmem de, felak nas filanda sıkça okumalıyız aslında ihmal etmeden. Hiç olmazsa şeytan yanaşmaz...

sana da geçmiş olsun canım. bahar çarpması yaşıyoruz sanırım topluca :2: bugünü çok yorulmadan atlatmaya çalışıp, haftasonu da bakıma girelim iyi olur.

Evet evet, denizcim birde o karnının altındaki batma ve acıma hissi üşütmekten deil, bebiş pelvis dışına çıkmaya başlıyor ondan kasılıyorsun :)

günaydın canım,

panik yapmaya gerek yok.. benimde geçen pazartesi kahverengi lekelenmem oldu. daha önce 2 düşüğüm var. kan sulandırıcı iğne oluyorum şu an hergün. 7.ve 8.haftalarda da düşük tehlikesi atlattığım için moralim çok bozuldu. hemen doktorumu aradım. e gel hemen bakalım bişi yoktur dedi. gittim, gerçekten herşey yolunda.. doktor 12.haftadan sonra bu tarz şey olsada takma kafana dedi.

Allah'ıma şükür o gün dışında bir daha olmadı.. Moralini yüksek tut. bişicik olmaz minik kuzuya.. Allah'a emanet o..

Canım yaa dünden belliydi, o kadar üşümeye hasta oldun tabi. geçmiş olsun soban yapıldı mı peki? soğuk mu hala orası
kazayı gazetede gördüm sabah, çok üzücü.

geçmiş olsun haznedecim inşallah pazartesi hepimiz bomba gibi döneriz
Senin için çok sevindim hemen dinlenmeye başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…