Bilge ana heeiyiymiş... İyiyim cnm şirkette sistemler çöktü gündüz giremedim akşamda anneme müjde vermeye gittim :) Dün akşam gelir gelmez topiğe daldım aheste beni çağırıyor diye :1 iyiyim çok şükür iyiyizdir inşallah yani, az sonra dr. arıcam sonucum çıkmışmı diye bir kaç gün demişti 5 gün oldu, biraz heyecanlıyım. Allaha emanet diyorum o ne derse o olur diyorum kendimi sakinleştiriyorum :) sen nasılsın ?
günaydın canım,
panik yapmaya gerek yok.. benimde geçen pazartesi kahverengi lekelenmem oldu. daha önce 2 düşüğüm var. kan sulandırıcı iğne oluyorum şu an hergün. 7.ve 8.haftalarda da düşük tehlikesi atlattığım için moralim çok bozuldu. hemen doktorumu aradım. e gel hemen bakalım bişi yoktur dedi. gittim, gerçekten herşey yolunda.. doktor 12.haftadan sonra bu tarz şey olsada takma kafana dedi.
Allah'ıma şükür o gün dışında bir daha olmadı.. Moralini yüksek tut. bişicik olmaz minik kuzuya.. Allah'a emanet o..
geçmiş olsun zeytinim, burda da yağmurlu soğuk sıkıcı bi hava var.
En azından ben evimdeyim, allah size kolaylık versin tatlım. üşümekte pek berbat bişey bilmem mi, adanada bile üşüyen ben için:)
bugün bence git patronun ufosına dayan, ya ufo ya ben dee
Geçmiş olsun zeytinim, burda da yağmurlu soğuk sıkıcı bi hava var.
En azından ben evimdeyim, Allah size kolaylık versin tatlım. Üşümekte pek berbat bişey bilmem mi, adanada bile üşüyen ben için:)
bugün bence git patronun ufosına dayan, ya ufo ya ben dee
ah ahh vahh vahh nazar değdi topiğimize, göze geldik hanımlaaar.hepimiz dökülüyoruz, hep beraber gidip yatalım evimizde. Evde olanlara çok imrendim şimdi. Sabah eşime işe gitmek istemiyoruuum dedim, çok doluymuş meğersem ufak bir kıvılcım bekliyormuş ben de gitmeni istemiyorum dedi ilk kez :) evde olsam uyusam uyusam uyusam oohh ne güzel yaa rüya gibi.
Evet evet, denizcim birde o karnının altındaki batma ve acıma hissi üşütmekten deil, bebiş pelvis dışına çıkmaya başlıyor ondan kasılıyorsun :)
canım yaadünden belliydi, o kadar üşümeye hasta oldun tabi. Geçmiş olsun soban yapıldı mı peki? Soğuk mu hala orası
kazayı gazetede gördüm sabah, çok üzücü.
Ay iyi yani zaten çokk endişe yapmamaya çalıştık evde dinleniyor heralde dedikSevindim iyi olduğuna canım Allah ın izniyle bişeyde olmaz. Temkin bizden takdir ondan nasıl olsa..
Ayy anlatsana annenin haberi yoktu dimi nasıl karşıladılar sevinmişlerdir epey:82:
Ben de yazdığım gibiyim işte, elh diyelim yine de.. Dün bi gazla pasaklı evimi temizledim biraz ama aşmışım kendimi demek ki üstüne bi de yemek yapınca çok yoruldum. Hiç halim yok bu sabah..
Ben de çok üşüyorum, hamilelikle mi ilgili acaba... geçen yıllar bu zamanda ya bu kadar soğuk olmazdı, ya da ben bu kadar üşümezdim... şuan üzerimde yün külotlu çorap, kısa çorap, kot, bot, boğazlı kazak, tunik var,yine de üşüyorumbahar geldi diye açılıp saçılmak da yapmıyorum ki üşüyeyim. demirle ilgili bir problem vardır belki. ama tahlillerde normal çıktı. hastalık kırgınlığından olabilir. ama güzelim sen adanadasın yaa :) vallahi kulağa komik geliyor :) canım benim takılıyorum, geçmiş olsun.
Bende kendimi hazırlıyorum olası bir kanamaya karşı iğne kullandığım için olabilir diye, birde ben ağrı sızı hissedersem işe gitmiyorum dinleniyorum evde hemen. Adet dönemlerimde çok sancım oluyor bu kezde öyle oldu ve geçti sanırım her ay yaşıyacağım bunu... sizdede oluyormu?
evet denizcim bellydi akşam eve gittim battaniye sıcak su torbası vs.. Anca çözüldüm
Sobam yapılmadı ama birazdan patronun ufosuna dadanıcam
Kaza kalkmıştı biz geçerken ama fren izleri camlar bariyerin halinden belliydi ne fena bir kaza olduğu allah yaralılara acil şifalar versin inşallah
canım,
lekelenmenin olduğu gün sanırım adet döngümün olası tarihiydi.. ben ona bağladım, ama doktor onla ilgisi yok. olabilir böyle şeyler diyerek önemsemedi. evet iğneler kanı sulandırdığı için kanamaya sebep olabiliyor. birde ben coraspinde kullanıyorum. 2side kan sulandırıcı, yapabilir.. bazen o sancıyı hisseidyorum ama rahim büyüyor diye düşünüyorum, belki adet dönemi sancısıdır. ayır edemiyorum :)..
adanalı anneler bana doktor tavsıyesınde bulunabılırmısınız??? acıl ortadoguda fılız hanıma gıdıyodum bugun 2 li testın sonuclarını alıcaktım aradım aksama bız sızı ararız dedıler hala arıyacaklar.. sorumsuzlar.. cok moralım bozuldu vede degıstırmeye karar verdım.. yardımcı olursanız sevınırım
Annem şok oldu :)) önce şaka yaptığımı sandı tepki veremedi, sonra karnıma filan baktı ağlamaya başladı... Babam tuturdu işe gitmesin gelsin bizde kalsın yatsın biz bakarız kendisine bakamaz beslenemez o vs diye, ama ben evde böyle az öz kendi başıma idare ediyorum rahatta ediyorum. Arada annem gelir dedim yada bir şey istersem söylerim, ama babam annemle kavga ediyormuş ben gitmiyorum diye :)) Onlar sarıyerde bana çok uzaklar her gün gidip gelemem işimide bırakmak istemiyorum,nasip olursa belki son zamanlarımda gider gönlü olsun diye bir ay kalırım :)
amin cnm inşallah...eda sen karşı tarafta çalışıp işede otobüslemi gidiyorsun normalde? öyleyse allah yardımcın olsun cnm ya çok zor bu halde... Al patronun ufosunu birazda o üşüsün neymiş öyle kendi canını düşünmek görsün ...
kızlar yardımcı olurmusunuz??
geçmiş olsun haznedecim inşallah pazartesi hepimiz bomba gibi döneriz
Senin için çok sevindim hemen dinlenmeye başlarsın
evet canım anadoluda oturup avrupada çalışıyorum ve otobüsle gidip geliyorum
çok zor oluyor ayakta sıkıştıkış oğlum içerde bıngıl bıngıl
Oturanlardan beni gören uyuyo direkGöbeem artık ben burdayım diyoda
Bizim eve yakın oturan bi arkadaş var şirket aracını alıyo bazen mesaiye kalınca banada saolsun haber veriyo arabayı alınca bugün allahtan araba vardı 2 saat otobüste mahfolurdum yanımızdan geçen otubüslere bakıp bakıp şürettim halime :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?