2011 Ekim Anneleri

kızlar malum ben bu soğuk algınlığını bikaç gün önce geçirdim. özellikle burnu tıkayan bir rahatsızlık bu yüzden eğer geçmezse bikaç gün sonra burnunuz için okyanus suyu kullanmak zorunda kalıcaksınız (hamilelikte bir yan etkisi yok sadece biraz burnu yakıyor ) ben ilaç kullanmadan doktorumun tavsiyesiyle sabahları bal ve tereyağıyla kahvaltı yaptım bu boğazınızı hafifletiyor günde su harici içecek olarak 4 bardağı geçmemek suretiyle ıhlamur içtim ,günde bir kez çok az toz zencefille balı karıştıırp yedim (2 kaşık bala yarım tatlı kaşığı zencefil) burnum için okyanus suyu kullandım günde bir kez ama inatçı olduğu için bitürlü geçmiyodu ama ilerlemiyorduda en son netten limonlu tavuk suyu çorbasını keşfettim inanın midemi bulandırdığı için 6-7 kaşık içebildim sadece ama ertesi sabah soğuk algınlığım geçmişt. bende size bunları tavsiye ederim yoksa hamile olduğumuz için ilaç vermiyorlar

Ay iyi yani zaten çokk endişe yapmamaya çalıştık evde dinleniyor heralde dedik Sevindim iyi olduğuna canım Allah ın izniyle bişeyde olmaz. Temkin bizden takdir ondan nasıl olsa..

Ayy anlatsana annenin haberi yoktu dimi nasıl karşıladılar sevinmişlerdir epey:82:

Ben de yazdığım gibiyim işte, elh diyelim yine de.. Dün bi gazla pasaklı evimi temizledim biraz ama aşmışım kendimi demek ki üstüne bi de yemek yapınca çok yoruldum. Hiç halim yok bu sabah..

Bende kendimi hazırlıyorum olası bir kanamaya karşı iğne kullandığım için olabilir diye, birde ben ağrı sızı hissedersem işe gitmiyorum dinleniyorum evde hemen. Adet dönemlerimde çok sancım oluyor bu kezde öyle oldu ve geçti sanırım her ay yaşıyacağım bunu... sizdede oluyormu?

saolasın ahestem bugünü atlatsam haftasonu bişicim kalmaz inşallah
Sende fenaymışın canım adanada bile

Rumuz17 cim lütfen sakin ol canım allah yardımcınız olsun

Ben de çok üşüyorum, hamilelikle mi ilgili acaba... geçen yıllar bu zamanda ya bu kadar soğuk olmazdı, ya da ben bu kadar üşümezdim... şuan üzerimde yün külotlu çorap, kısa çorap, kot, bot, boğazlı kazak, tunik var,yine de üşüyorum bahar geldi diye açılıp saçılmak da yapmıyorum ki üşüyeyim. demirle ilgili bir problem vardır belki. ama tahlillerde normal çıktı. hastalık kırgınlığından olabilir. ama güzelim sen adanadasın yaa :) vallahi kulağa komik geliyor :) canım benim takılıyorum, geçmiş olsun.

sorma denizim kurşunmu döktürsek topiğimize acaba :2:
Bende sabah aynı isyanlardaydım ama benim eşim tam tersi yalvardı yataktan kalkmam için geç kalıcaksın edacım hadi diye diye başımı yedi

Evet evet, denizcim birde o karnının altındaki batma ve acıma hissi üşütmekten deil, bebiş pelvis dışına çıkmaya başlıyor ondan kasılıyorsun :)

yaa :) ayy o pek minik daha, yorulmasın teyzesii ben tutup çekiim onu yukarııı canım benim yaa kim bilir nasıl bir mücadele veriyor şimdi :)

canım yaa dünden belliydi, o kadar üşümeye hasta oldun tabi. Geçmiş olsun soban yapıldı mı peki? Soğuk mu hala orası
kazayı gazetede gördüm sabah, çok üzücü.

evet denizcim bellydi akşam eve gittim battaniye sıcak su torbası vs.. Anca çözüldüm
Sobam yapılmadı ama birazdan patronun ufosuna dadanıcam
Kaza kalkmıştı biz geçerken ama fren izleri camlar bariyerin halinden belliydi ne fena bir kaza olduğu allah yaralılara acil şifalar versin inşallah

Annem şok oldu :)) önce şaka yaptığımı sandı tepki veremedi, sonra karnıma filan baktı ağlamaya başladı... Babam tuturdu işe gitmesin gelsin bizde kalsın yatsın biz bakarız kendisine bakamaz beslenemez o vs diye, ama ben evde böyle az öz kendi başıma idare ediyorum rahatta ediyorum. Arada annem gelir dedim yada bir şey istersem söylerim, ama babam annemle kavga ediyormuş ben gitmiyorum diye :)) Onlar sarıyerde bana çok uzaklar her gün gidip gelemem işimide bırakmak istemiyorum,nasip olursa belki son zamanlarımda gider gönlü olsun diye bir ay kalırım :)

Kız öyle demeyin ben iki yıldır burda böyle soğuk görmedim, Geçen yıl bu vakitler çoktan yaz gelmişti.
Hele hastaneye gittiğimiz gün ki hava ankaranın ayazını aratmadı, eşim bile burası ankara mı yoksa demeye başladı kazak filan giyemiyorum ama üstümde muhakkak yün yeleğim oluyor her zaman, patiklerimde çıkmaz hiç. Ona rağmen yani, neyse düzelirse havalar bizde düzeliriz inş. Zaten ilk yoğun üşümelerim geçti, dönemseldi galiba, sizinki de öyledir belki..

canım,

lekelenmenin olduğu gün sanırım adet döngümün olası tarihiydi.. ben ona bağladım, ama doktor onla ilgisi yok. olabilir böyle şeyler diyerek önemsemedi. evet iğneler kanı sulandırdığı için kanamaya sebep olabiliyor. birde ben coraspinde kullanıyorum. 2side kan sulandırıcı, yapabilir.. bazen o sancıyı hisseidyorum ama rahim büyüyor diye düşünüyorum, belki adet dönemi sancısıdır. ayır edemiyorum :)..

Amin cnm inşallah...Eda sen karşı tarafta çalışıp işede otobüslemi gidiyorsun normalde? Öyleyse allah yardımcın olsun cnm ya çok zor bu halde... Al patronun ufosunu birazda o üşüsün neymiş öyle kendi canını düşünmek görsün ...

Bu arada bugün benimde tam adet günüm 22 ocaktı enson pisbirde ağrım var :84:
Allahın izniyle bi atlatsaydık şu günü topikçek

Ben günüm geçtiğinden beri her adet döngümde, 3 gün feci sancı çekiyorum hemen dinleniyorum çünkü ayağa kalkıp işe gitsem daha çok ağrım olur ve kanama yapar diye korkuyorum. Sende dikkat et adet dönemlerine :)

kızlar yardımcı olurmusunuz??

ayy ayy Ana yüreği işte, biz de yeni yeni anlamaya çalıyoruz galiba onları. Çok sevinmişler bak, ama endişe ediyorlar haklı olarak da fazla evham da seni germesin. Kla bari biraz da onların da içi rahat olsun gönllerini alırsın canım..

evet canım anadoluda oturup avrupada çalışıyorum ve otobüsle gidip geliyorum
çok zor oluyor ayakta sıkıştıkış oğlum içerde bıngıl bıngıl
Oturanlardan beni gören uyuyo direk Göbeem artık ben burdayım diyoda
Bizim eve yakın oturan bi arkadaş var şirket aracını alıyo bazen mesaiye kalınca banada saolsun haber veriyo arabayı alınca bugün allahtan araba vardı 2 saat otobüste mahfolurdum yanımızdan geçen otubüslere bakıp bakıp şürettim halime :2:

geçmiş olsun haznedecim inşallah pazartesi hepimiz bomba gibi döneriz
Senin için çok sevindim hemen dinlenmeye başlarsın

Akşama eşimin kuzeni gelecek izmirden hemde yatılı, nasıl dinleniceksem birazda o yüzden erken gidiyorum ama eşim ben sana hiç bir şey bırakmam tamerle yaparız dedi iyi dedim :)) Tamerde rahattır kasmaz öyle severimde, iş için geliyormuş otele gitsin diyemedim ya ayıp olur diye, cts kahvaltıdan sonra gidicekmiş.

Ahh canım kıyamam ben sizee
Duyarsız ve nezaketsiz insanlara tahammül edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…