2011 Ekim Anneleri

Evet ahestecim haklısın biz daha karnımızdaki bebeklerimiz için nasıl korkuyoruz, yüreciklerimiz nasıl çarpıyr kim bilir onlar nasıl korkuyorlardır biz üzülürüz diye...

Ben benimkileri çok alayışlı zannederdim, rahatım diye bilirdim ama senin patronun tam bir melekmiş hanzade
Benim adet günlerimde ağrım oluyor mu bilmiyorum, önceden fark edebiliyordum ama şimdi ayrımını yapamıyorum, kasık ağrısı ve bel ağrısı çoğu zaman olduğu için hep öyleymişim gibi geliyor bana, ayrımını yapamıyorum.

sen kendini doyur dinlen tatlım bence bişi yapma onlar dışardan alıp gelsinler madem rahat bir misafir sende kasma canım

herkese günaydınnn hayırlı cumalar diliyorum, şimdiden güseeell hafta sonları diliyorummm

ben cinsiyet göremeyenlerdenm,hergece farklı bebişler göörüüorummm ben ne zmn öğrencemmm acabaaaa yaaa

kendimden utandım valla arabayla işe gidip geliyorum yinede üşeniyorum kasıklarım acıyo filan diye şikayetleniyorum trafik sıkışınca sürekli fren gaz- fren gaz yoruyor diyorum eşime. Ne kadar şükürsüzüm, gerçi ben kanama yaşadığım içinde korkuyorum biraz.. allah yardımcın olsun ama ben zor çalışırdım sanırım, maşallah sana vallahi...

ay ay ay topikimize bir haller olmuş size şimdi enerjimdende göndersem fayda etmez sıcak tutun kendinizi vitamin alın bir bir birde nazar duaları okuyalım hep beraber;

Nazar haktır. İnsana, hayvana ve hatta cansıza da nazar değer. Nazar hastalık yapar, hatta öldürür. Kadınlara ve çocuklara daha çok tesir eder.

Peygamberimiz, nazar ile ilgil olarak,”Nazar insanı mezara, deveyi kazana sokar” “Hoşa giden bir şeyi görünce, "Maşaallah la kuvvete illa billah" denirse o şeye nazar değemez.” buyurdu.

Sabah-akşam, 3 defa “Bismillahillezi la yedurru maasmihi şeyün fil erdi vela fissemai ve hüvessemiulalim” (16) okuyan, büyü, nazar ve zulümmden korunur.”

Göz değene, Peygamber efendimizin bildirdiği şu tavizi okumalıdır:

“Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin.” (25)

Nazar değen kimseye şifa için Ayet-el-kürsi, Fatiha, Muavvizeteyn (Felak ve nas) (57) ve Kalem suresinin son iki ayetini (ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne) (62) okumanın muhakkak iyi geldiği bildirimiştir. Ayat-ı hırzı (76)okumak ve üzerinde taşımak da çok faidelidir.

Herkes, bilhassa nazarı değen kimse, beğendiği birşeyi görünce “Maşaallah” demeli, ondan sonra, ne söyliyecekse, o şeyi söylemelidir. Önce Maşaallah deyince, nazar değmez.

Büyüklerimizin bildirdiği Nazar Duâsı şöyle:

Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme. (67)

Denizcim uzun süredir yanlarındayım gece yarılarına kadar mesai yaptığım günler oldu, şimdi sanırım onların meyvelerini yiyorum birde düşüklerimi bildikleri için özen gösteriyorlar allah bin kere razı olsun... Arkadaşlar var onlar idare ediyor, tek olsam mümkün deil bu kadar rahat rapor veremem işlerim kalır ama arkadaşlar sağolsun işlerimi toparlıyorlar hemen :)

Allah razı olsun canm bu cuma gününün manevi farkını yaşamak topikçe çok güzle oluyor.. Allah hepimizi nazarlardan saklasın inşallah.... Ben çıkıyorum ya bilgi işlemciler gelicek 5 dakkaya kadar hemen eve gidicem tekrar gelicem :))

Son düzenleme:

olurmu canım neden öyle düşünüyorsun çok şükür ben iyim burdaki birçok anne adayımıza göre bulantım ağrım yok yoksa her koltuğun başında yazmıyormu gerektiğinde "hamile ve çocuklu bayanlara aittir" diye Kaldırı veririm acımam ama tenezzül etmiyorum iyi olduğum sürece
Bende 5 ve 10. Haftalarımda kanama yaşadım tatlım neredeyse 12. Haftama kadar progestan fitil kullandım sabah öğle akşam çok şükür doktor bu hafta artık kullanma dedi bende çok korkuyorum otobüste hop hop giderken akıntım olunca acaba kanamamı diye
Allah yardımcımız olsun

Aman aman çok dikkat et ve bence o kadar yolu ayakta gitme kaldır ve yer iste tenezzül değil o senin hakkın, bebeğin yorulmasın. Ne düşüncesiz insanlar var ya...

Aah canım kıyamam yaa, bıngıl bıngılmış oğlumuz edacım sen bırak şimdi yiğitliğe laf söyletmemeyi o oturma yerleri sana ait, sana ayrılmış ve onu istemek en doğal hakkın.
Ablam hamileliğinde 8. ayı dolana kadar çalıştı, otobüsle gidip geldi yavrum, karnı yarım dünyaydı, yer vermiyorlardı öküzler, o da yer istiyordu, ayıp değil canım gönül rahatlığıyla geçip otur oraya. yaşlıyı, hastayı yerinden kaldıracak halimiz yok ama dipcik gibi adamların oturmasına senin onların tepesinde beklemene razı olamam!! Allah yardımcın olsun canım benim kendine çok iyi bak

aman aman çok dikkat et ve bence o kadar yolu ayakta gitme kaldır ve yer iste tenezzül değil o senin hakkın, bebeğin yorulmasın. Ne düşüncesiz insanlar var ya...

zaten ağustosta yasal iznimiz başlıyor ben işe geri dönmiyceğimden hemen çıkıccam ağustosta Patronla konuşcam mayıs ortasında alsın bi eleman yetiştirim 2 ayda anca devretmiş olurum işlerimi o arkadaş varken sabah geç gelip akşam erken çıkmak niyetindeyim trafiğe kalmadan o zaman çok zorlanmam heralde

ınsanlarımız artık cok duyarsızlastı hamıleye yaslıa cocugu olana hıc kımseye yer vermıyolar artık sabah ben ıse gelırkende bı bayan bındı kucagında kucuk bı bebek kımse yer vermeye tennezzul bıle etmedı kalkıp ben verdım yerımı netıcede ben bebısımı sımdılık ıcımde tasıyorum onun durumu daha zor ınsanlar goruyo kafalarını cevıyolar sırf yer vermemk ıcın

Kızlar hadi size güzel muhabbetler, ben pek bi fenayım. Kalkıp yatayım bari biraz, çok yorgun, bitkin ve halsiz hissediyorum kendimi....

Acıktım bi de, annem olsaydı sıcacık bi çorba yapardı, ahh ahhh

aslında doğru söylüyosunuz denizimde ne bilim iyim ya utanıyorum yer istemeye
Dediğin gibi hep dipçik gibi adamlar oturuyor zaten Dikilip başlarına göbeğimi burunlarına sokuyorum ama anlayana Horrr uyuyu veriyor göbemi gören Allah kimseye muhtaç etmesin bizleri son ayımıza kadar her işimizi kendimiz görebilelim inşallah

canım benim ya
Insanlar gamsız merhametsiz Bende geçenlerde hamile bir göbekdaşıma yer verdim baya büyüktü karnı

Güzel Anneler merhaba:)) Uzun zamandır yazamıyorum. O kadar yoğun bir iş atmosferi içindeyim k. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Dün ilk kez ,ikiye katlandım. dalak şişmesi gibi. adım atınca sanki bi bıçak batıyo göbişimin alt kısımlarında. doğrulunca bile batıyordu. bi süre belim bükük kaldım. ama gectı 30 dk sonra. nedendir acaba? mesai arkadaslarım bebek toplanmıstır içerde dedi. bi fikri olan varmı. aynı şey akşam evdede oldu. eşimde şaşırdı ne yapacagını. offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…