Güzel Anneler merhaba:)) Uzun zamandır yazamıyorum. O kadar yoğun bir iş atmosferi içindeyim k. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Dün ilk kez ,ikiye katlandım. dalak şişmesi gibi. adım atınca sanki bi bıçak batıyo göbişimin alt kısımlarında. doğrulunca bile batıyordu. bi süre belim bükük kaldım. ama gectı 30 dk sonra. nedendir acaba? mesai arkadaslarım bebek toplanmıstır içerde dedi. bi fikri olan varmı. aynı şey akşam evdede oldu. eşimde şaşırdı ne yapacagını. offff
Kızlar hadi size güzel muhabbetler, ben pek bi fenayım. Kalkıp yatayım bari biraz, çok yorgun, bitkin ve halsiz hissediyorum kendimi....
Acıktım bi de, annem olsaydı sıcacık bi çorba yapardı, ahh ahhh
Güzel Anneler merhaba:)) Uzun zamandır yazamıyorum. O kadar yoğun bir iş atmosferi içindeyim k. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Dün ilk kez ,ikiye katlandım. dalak şişmesi gibi. adım atınca sanki bi bıçak batıyo göbişimin alt kısımlarında. doğrulunca bile batıyordu. bi süre belim bükük kaldım. ama gectı 30 dk sonra. nedendir acaba? mesai arkadaslarım bebek toplanmıstır içerde dedi. bi fikri olan varmı. aynı şey akşam evdede oldu. eşimde şaşırdı ne yapacagını. offff
kızlar merhaba nasılsınız?
az önce forumda okudum,bir arkadaş hamileliğindeki kanama ve zorluklardan bahsetmiş
okurken ağla ağla içim çıktı çok üzüldüm.inşallah hepimiz sağlıklı şekilde bebişlerimize kavuşuruz
ayrıca bu hafta başından beri olur olmaz,gördüm görmediğim,aklıma gelen vs herşeye ağlıyorum
gözyaşım kirpiğimin ucunda
zaten sulugözdüm,hepten coştum gidiyorum
sizde durumlar nasıl?
Merhaba perolidya,
Yoğun iş tempon yüzünden stresten karnına kramp girmiş olabilir mi acaba :44:
Benim de göbeğimin altında bir batma, acı var ama senin gibi olmadım. Bebişlerimiz yukarı tırmanıyorlar sanırım bu dönemde ama seninki biraz fazla ağrılı olmuş sanki. doktora gitseydin keşke. geçmiş olsun.
günaydın kızlar sabah kaynanam aradı bize gelceklermiş kalcaklarmış sinir oldum..aynı şehirdeyiz üstelik arabayla 15 dakikadır kalma huyu var işte sinir ediyor beni insan hamile der düşünür dimi yok onda öyle bişey rahatına düşkün..evlendiğim zaman bir hafta balayına gittik balayından pazartesi akşamı geldik çarşamba kalmaya geldiler.. napıcam ben bu kadınla akıl verin bana kızlar
günaydın kızlar sabah kaynanam aradı bize gelceklermiş kalcaklarmış sinir oldum..aynı şehirdeyiz üstelik arabayla 15 dakikadır kalma huyu var işte sinir ediyor beni insan hamile der düşünür dimi yok onda öyle bişey rahatına düşkün..evlendiğim zaman bir hafta balayına gittik balayından pazartesi akşamı geldik çarşamba kalmaya geldiler.. napıcam ben bu kadınla akıl verin bana kızlar
merhaba beybim. ben iyiyim teşekkür ederim. rumuz arkadaşımız sık sık bu şekilde rahatsızlanıyor maalesef böyle bir durumu var ama atlatacak inşallah.
muslukları açmışsın :) ben o kadar duygusallaşamadım :44: ilk haftalarda feci bir asabiyet halim oldu ama o da geçti, pamuk gibiyim şimdi
hormonal değişiklikler yaşıyoruz böyle ağlamalar da normal sayılıyor. yine de her şeye ağlayıp üzme kendini, mutsuz olup depresyona girmeyesin sonra.
ya yok %90'ı böyle sinir bu kaynanaların. aynı şehirde kalmaya gelmekde neymiş inanamıyorum yani hemde hafta sonu .... valla canım denisin dediği gibi yardım için geliyosa ne güzel temizlik ve yemek gibi şeyleri yapsın işe yarasın amaa yokk hizmet görmeye geliyosa yat valla çok fenayım de çık o sana hizmet etsin de hamileliğin boyunca bidaha böyle keyfi emrivakiler yapmamayı öğrensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?