Güzel Anneler merhaba:)) Uzun zamandır yazamıyorum. O kadar yoğun bir iş atmosferi içindeyim k. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Dün ilk kez ,ikiye katlandım. dalak şişmesi gibi. adım atınca sanki bi bıçak batıyo göbişimin alt kısımlarında. doğrulunca bile batıyordu. bi süre belim bükük kaldım. ama gectı 30 dk sonra. nedendir acaba? mesai arkadaslarım bebek toplanmıstır içerde dedi. bi fikri olan varmı. aynı şey akşam evdede oldu. eşimde şaşırdı ne yapacagını. offff
eşim annesine asla bişey diyemez o yüzden zaten böyle oluyor..kaynanamda rahat olduğu için hiç bişeyi anlamaz yarın biryere gidicem diyeyim olsun sen git biz evde dururuz diyor..benimde ben yokken evde kalması hoşuma gitmiyor of yani..hep iyi niyetliyim bişey demiyorum ama ben yıpranıyorum..eşimle bir sorunum yok ama kaynanam yüzünden tartışıp duruyoruz kendi annesinle ilgili bişey deyince dayanamıyor annesi ne yaparsa yapsın bişey diyemezmiş o ANNESİYMİŞ falan filan..
Kızlar geldim doktordan.
Eslem, Hanzade, Fotosersin, Usluem, Eda (yeşilzeytinimiz), Carnation, Deniz, Aheste,Özde ve diğer arkadaşar dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Gelelim havadise...Eski Hematom görünmüyor dedi doktor. Plesentadaki kılcal damarların yırtılmasından kaynaklanıyormuş. 2 gün istirahat et dedi, haftada 2 gün iğne yazdı yine. Bende iş yerinde zaten pc başındayım, gerekli değilse rapor yazmayın dedim. Tamam kendini yorma dedi. Şirketteyim şimdi.
Kızlar geldim doktordan.
Eslem, Hanzade, Fotosersin, Usluem, Eda (yeşilzeytinimiz), Carnation, Deniz, Aheste,Özde ve diğer arkadaşar dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Gelelim havadise...Eski Hematom görünmüyor dedi doktor. Plesentadaki kılcal damarların yırtılmasından kaynaklanıyormuş. 2 gün istirahat et dedi, haftada 2 gün iğne yazdı yine. Bende iş yerinde zaten pc başındayım, gerekli değilse rapor yazmayın dedim. Tamam kendini yorma dedi. Şirketteyim şimdi.
benim hoşuma gitmez ben yokken evde durmaları.. anneme gidiyodum kalmaya diyelim oda 2 gün evde kalıyor..beni rahatlığı sinir ediyor dolabı açar ne var ne yok bakar bu size fazla gelir der yarısnı aldım der evine götürücekmiş..bende böyle şeyleri haz etmem benim hiç özelim olmucakmı herşeyi bilmek zorundamı..evin dekorasyonuna karışır bu burda olmamış der bakarım yerini değiştirmiş..bunlar katlanıcak şeyler değil ya..
haaa seninki biraz yüzsüzmüş beimkiler aksine evde olmayan bişey varsa alıp dolaba koyarlar bazen dekorasyon da ufak tefek değişiklikler yapar sesimi çıkarmam hoşuma gitmediyse onlar gidince tekrar değiştiririm ama öyle dolap falan karıştırma huyu yoktur
evet oldukça yüzsüz..ben bıktım artık zaten..benim istemediğimi hissediyor herhalde eşimin yanında geçen uyuzluğna bundan sonra 5 gün burda kalıcaz diyor bende iyi kalın dedim beni sinir etmek istiyor ya..
deniz nerdesin sana bir şey sormam lazım facebookum açık geldiğinde haber verirmisin...
sende aynı taktiği uygula ara evde yemek yapamıyorum çok kötüyüm size geliyoruz 4-5 gün kalırız de eşinide ikna et git kal maksat yüzsüzlik değilmi çok kötüyüm diye geçer kenara yatarsın napcak bakalımmm
Kızlar geldim doktordan.
Çok şükür canım sen yine de erken çıkmaya çalış biraz pc başında olsanda sabahtan beri gerildin, stres yaptın onun verdiği bir yorgunlukta vardır sende. mümkün olduğunca yavaş hareket etmeye çalış. tekrar geçmiş olsun.
nasılsın ikizlerin annesiiii
özdeciikk bakıyorumda yorumları coşturuyorsun sen çalışmalardan haber ver bakalım ne zaman alıcaz bebek haberiniiii
deniz nerdesin sana bir şey sormam lazım facebookum açık geldiğinde haber verirmisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?