2011 Ekim Anneleri

Yanlış hatırlamıyorsam senin bebişler ikizdi bu aürılar normal canım korkma, bebeğin geliştiği için kramp şeklindede oluyor kanama yoksa korkma ikiz olmaları belki ağrının şiddetini arttırıyordur :)

kızlar kimin kaynanası geliyor kaçırdım ama kimin gelirse gelin normal süreç yaşayın yani yatmanız gerekiyosa yatın birlikte bişeyler yapın yardımcı olmasını isteyin ama kendinizden ve özellkle bebeğinizden ödün vermeyin benimkilerde bende saolsunlar yardımcılar her konuda bugüne kadar yanlarında bacak bacak üstüne atmış insan değilim ki uzanıp yatayım ama dün doktorda kendiside duydu bi takım riskleri. kusura bakmasınlar herşeyden önce Allahın emaneti 2 tane can taşıyorum çalışırken sürekli oturduğum için kasık ağrım oluyo ve akşam uzanarak rahatlıyorum ve uzanıyorum sanırım bunuda hoş görebilirler.Göremeyeceklerse zaten bana oğullarına ve torunlarına verdikleri değerden şüphe ederim.

eşim annesine asla bişey diyemez o yüzden zaten böyle oluyor..kaynanamda rahat olduğu için hiç bişeyi anlamaz yarın biryere gidicem diyeyim olsun sen git biz evde dururuz diyor..benimde ben yokken evde kalması hoşuma gitmiyor of yani..hep iyi niyetliyim bişey demiyorum ama ben yıpranıyorum..eşimle bir sorunum yok ama kaynanam yüzünden tartışıp duruyoruz kendi annesinle ilgili bişey deyince dayanamıyor annesi ne yaparsa yapsın bişey diyemezmiş o ANNESİYMİŞ falan filan..

Kızlar geldim doktordan.
Eslem, Hanzade, Fotosersin, Usluem, Eda (yeşilzeytinimiz), Carnation, Deniz, Aheste,Özde ve diğer arkadaşar dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Gelelim havadise...Eski Hematom görünmüyor dedi doktor. Plesentadaki kılcal damarların yırtılmasından kaynaklanıyormuş. 2 gün istirahat et dedi, haftada 2 gün iğne yazdı yine. Bende iş yerinde zaten pc başındayım, gerekli değilse rapor yazmayın dedim. Tamam kendini yorma dedi. Şirketteyim şimdi.

canım aslında doğru erkekler için en zoru bu ama sen bence bu sorunu kayınvalidenle hallet niye evinde kalsın sen yokken nolcak mesela şöyle düşün anneni nasıl gönül rahatlığıyla bırakırsan onuda bırak benimkiler 2 saatlik mesafede benim evimin anahtarı onlarda vardır onların evinin anahtarıda bende çok kasma boşver en nihayetinde napabilirki senin evinde

cnm geçmiş olsun ama keşke rapor alsaydın pc başında oturmakla evde ayaklarını uzatmak çok farklı olur ama sen bilirsin

cok gecmıs olsun cnm keske alsardın bır kac gunluk rapor evde dınlenmek baska bırsey kendını cok yorma umarım kısa surede duzelırsın cnm

benim hoşuma gitmez ben yokken evde durmaları.. anneme gidiyodum kalmaya diyelim oda 2 gün evde kalıyor..beni rahatlığı sinir ediyor dolabı açar ne var ne yok bakar bu size fazla gelir der yarısnı aldım der evine götürücekmiş..bende böyle şeyleri haz etmem benim hiç özelim olmucakmı herşeyi bilmek zorundamı..evin dekorasyonuna karışır bu burda olmamış der bakarım yerini değiştirmiş..bunlar katlanıcak şeyler değil ya..

haaa seninki biraz yüzsüzmüş beimkiler aksine evde olmayan bişey varsa alıp dolaba koyarlar bazen dekorasyon da ufak tefek değişiklikler yapar sesimi çıkarmam hoşuma gitmediyse onlar gidince tekrar değiştiririm ama öyle dolap falan karıştırma huyu yoktur

evet oldukça yüzsüz..ben bıktım artık zaten..benim istemediğimi hissediyor herhalde eşimin yanında geçen uyuzluğna bundan sonra 5 gün burda kalıcaz diyor bende iyi kalın dedim beni sinir etmek istiyor ya..

evet oldukça yüzsüz..ben bıktım artık zaten..benim istemediğimi hissediyor herhalde eşimin yanında geçen uyuzluğna bundan sonra 5 gün burda kalıcaz diyor bende iyi kalın dedim beni sinir etmek istiyor ya..

sende aynı taktiği uygula ara evde yemek yapamıyorum çok kötüyüm size geliyoruz 4-5 gün kalırız de eşinide ikna et git kal maksat yüzsüzlik değilmi çok kötüyüm diye geçer kenara yatarsın napcak bakalımmm

deniz nerdesin sana bir şey sormam lazım facebookum açık geldiğinde haber verirmisin...

uğraşılmaz öyle insanlarla çünkü aynı şeyi yapsamda daha beterini yapar bana ALLAHA havale ediyorum eninde sonunda anlar bir şekilde yada ben sinir hastası olurum..hiç sesimi çıkarmıyorum belli etmiyorum ama damarıma basarsa birgün o zaman herşey farklı olabilir..evlenirken maddi çok sıkıştık dedi oturma odası almayalım benim koltuklarım dursun 1 sene falan dedi tamam dedim aradan bir buçuk sene geçti hiç bişey demedi..şimdi çocuğa beşik alıcaz orayı düzenlemek istiyoruz oturma odasını al desek ne der acaba akşam bakalım eşim çıtlatcak..

Çok şükür canım sen yine de erken çıkmaya çalış biraz pc başında olsanda sabahtan beri gerildin, stres yaptın onun verdiği bir yorgunlukta vardır sende. mümkün olduğunca yavaş hareket etmeye çalış. tekrar geçmiş olsun.

özdeciikk bakıyorumda yorumları coşturuyorsun sen çalışmalardan haber ver bakalım ne zaman alıcaz bebek haberiniiii

özdeciikk bakıyorumda yorumları coşturuyorsun sen çalışmalardan haber ver bakalım ne zaman alıcaz bebek haberiniiii

önümüzdeki hafta dr gidip bi kontrolden geçiyim sorun yoksa hemencik başlıcam çalışmalara.. şuanda regl nedeni ile tükkan kapalı maleseff.. :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…