- 21 Mayıs 2008
- 250
- 14
- 98
- 43
kızlar geldim doktordan.
Eslem, hanzade, fotosersin, usluem, eda (yeşilzeytinimiz), carnation, deniz, aheste,özde ve diğer arkadaşar dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Gelelim havadise...eski hematom görünmüyor dedi doktor. Plesentadaki kılcal damarların yırtılmasından kaynaklanıyormuş. 2 gün istirahat et dedi, haftada 2 gün iğne yazdı yine. Bende iş yerinde zaten pc başındayım, gerekli değilse rapor yazmayın dedim. Tamam kendini yorma dedi. şirketteyim şimdi.
Kızlar geldim doktordan.
Eslem, Hanzade, Fotosersin, Usluem, Eda (yeşilzeytinimiz), Carnation, Deniz, Aheste,Özde ve diğer arkadaşar dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Gelelim havadise...Eski Hematom görünmüyor dedi doktor. Plesentadaki kılcal damarların yırtılmasından kaynaklanıyormuş. 2 gün istirahat et dedi, haftada 2 gün iğne yazdı yine. Bende iş yerinde zaten pc başındayım, gerekli değilse rapor yazmayın dedim. Tamam kendini yorma dedi. Şirketteyim şimdi.
hayırlı cumalar güzel annişler bugün çoooook mutluyum çok doktora gittik girmeden önce kocaman bir çikolata yedim ve ilk göründü minik bebişimin bacakları daha ilk saniyeden gösterdi bize dünyalar bizim oldu allah kısmet ederse bir oglum olacak kocaman bir bir pipi gördük gözlerime inanamadım o anki şaşkınlıkla degişmez dimi gibi sözler döküldü doktor güldü tabi allaha şükür herşey yolunda 3 lü testi birkaç hafta sonra yapalım dedi demir şurupları verdi.rüyada gibiyim hala inanamıyorum megerse öyle çok istemişimki bu anı yaşamayı tüm hayatım boyunca bu kadar mutlu oldugumu hatırlamıyorum rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu ve evlatlarımızdan ayırmasın bizlerden
iyiyim erkek annesii sen nasılsın ama olmadı denizedemi bunu sorcaktın beni kandırıyosun
önümüzdeki hafta dr gidip bi kontrolden geçiyim sorun yoksa hemencik başlıcam çalışmalara.. şuanda regl nedeni ile tükkan kapalı maleseff.. :78:
Kızlar geldim doktordan.
Eslem, Hanzade, Fotosersin, Usluem, Eda (yeşilzeytinimiz), Carnation, Deniz, Aheste,Özde ve diğer arkadaşar dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Gelelim havadise...Eski Hematom görünmüyor dedi doktor. Plesentadaki kılcal damarların yırtılmasından kaynaklanıyormuş. 2 gün istirahat et dedi, haftada 2 gün iğne yazdı yine. Bende iş yerinde zaten pc başındayım, gerekli değilse rapor yazmayın dedim. Tamam kendini yorma dedi. Şirketteyim şimdi.
yok canım kandırabilirmiyim hiç seni ortak bir tanıdığımız çıktıda onu sordum netleştirdim inanmazsan denize sor
önümüzdeki hafta dr gidip bi kontrolden geçiyim sorun yoksa hemencik başlıcam çalışmalara.. şuanda regl nedeni ile tükkan kapalı maleseff.. :78:
Kızlar geldim doktordan.
yok canım kandırabilirmiyim hiç seni ortak bir tanıdığımız çıktıda onu sordum netleştirdim inanmazsan denize sor
benim hoşuma gitmez ben yokken evde durmaları.. anneme gidiyodum kalmaya diyelim oda 2 gün evde kalıyor..beni rahatlığı sinir ediyor dolabı açar ne var ne yok bakar bu size fazla gelir der yarısnı aldım der evine götürücekmiş..bende böyle şeyleri haz etmem benim hiç özelim olmucakmı herşeyi bilmek zorundamı..evin dekorasyonuna karışır bu burda olmamış der bakarım yerini değiştirmiş..bunlar katlanıcak şeyler değil ya..
slm özde bende 4.5 sene doğum kntrl hapı kullandım seninde kullandığını okumustum burdan ben dr gittiğimde çocuk düşünüyoruz diye muayene oldum ve hamile kalmama bi sorun olmadığını söyledi doğum kntrl hapına karsı bi yargı olustuğu için bana neler diyolardı en az 6 ay hap seni korumaya devam eder en az 2 3 sene çocuğun olmaz vs vs drla konustum öyle bişey olmadığını söyledi iyikide hap kullanmıssın dedi istersen bu ay hamile kalabilirsin dedi :))) ben başka bi drdan duymustum en az 3 adet geçsin vücuttaki hormanlar atılsın demişti bende öyle yaptım 3 ay eşim korunmaya devam etti ve korunmadığım ilk ay hamile kaldım3 ay beklemesemde olurdu aslında sanada bol sanslar umarım en kısa zamanda verirsin müjdeyi bize....
ay inşallah senin gibi kolay olur benimkide moral verdin bana canım çok tesekkür ederim. yasım 29 birde hap kullanınca hamile kalmak zor olur diyenler var cevremde. gerçi ben kulak asmam böyle seylere hersey kader kısmet işi ama insan az da olsa acaba olabilir mi diye geçiriyor aklından. çok mutlu oldum senin adına, Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin insallah.
ay inşallah senin gibi kolay olur benimkide moral verdin bana canım çok tesekkür ederim. yasım 29 birde hap kullanınca hamile kalmak zor olur diyenler var cevremde. gerçi ben kulak asmam böyle seylere hersey kader kısmet işi ama insan az da olsa acaba olabilir mi diye geçiriyor aklından. çok mutlu oldum senin adına, Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin insallah.
tamam sen ne zamn cinsiyet öğrenmeye gitcen merak ettim
kızlar bugün yazdıklarınızı okuyayam dedim ama hepsini bitiremedim. RUMUZ17 cnm senın yazdıklarını farkettim, sakın moralini bozma, zaten dr.unada görünmüşsün, moralini yüksek tut, her kanama kötü bişey olacak anlamına gelmiyormuş, ben en büyük delilim bunun için.
ESLEMciğim çok güzel dua etmişsin, Allah razı olsun cnm, ben de AMİNNN diyorum.
Esleeeemmm başka doktora gideceğim cinsiyet için demiştin bak ben gittim bugün :) adamın yanında hep doktorum şöyle dedi böyle dedi diye konuştum ya farkında olmadan inş bozulmamıştır:) bi de kramplarım var diye uydurdum sırf cinsiyet için geldim dememek için bacak arasında bir beyazlık var erkek olabilir dedi ama belli değil dedi.. yine fos çıktı yanimecbur bekleyeceğiz.. hala içimde bir umut var kız diye.. sen ne yaptııınnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?