2011 Ekim Anneleri

hayırlı cumalar güzel annişler bugün çoooook mutluyum çok doktora gittik girmeden önce kocaman bir çikolata yedim ve ilk göründü minik bebişimin bacakları daha ilk saniyeden gösterdi bize dünyalar bizim oldu allah kısmet ederse bir oglum olacak kocaman bir bir pipi gördük gözlerime inanamadım o anki şaşkınlıkla degişmez dimi gibi sözler döküldü doktor güldü tabi allaha şükür herşey yolunda 3 lü testi birkaç hafta sonra yapalım dedi demir şurupları verdi.rüyada gibiyim hala inanamıyorum megerse öyle çok istemişimki bu anı yaşamayı tüm hayatım boyunca bu kadar mutlu oldugumu hatırlamıyorum rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu ve evlatlarımızdan ayırmasın bizlerden

çok şükür dermansız dert değilmiş iğneni olur dinlenirsen bişiciğin kalmıycak inşallah rumuzummm
Ama keşke raporu red etmeseydin be tatlım evde dinlenmek gibi olurmu hiç masa başı olsada işin Dikkat et kendine canım beniim tekrar çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Keşke rapor alıp evde dinlenseydin.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şirine. erkekler ve kızlar dengeleniyor

geçmiş olsun canım senin adına sevindim. bebeğinin iyi olduğunu doktorundan duyup bebeğini gördükten sonra eminim çok rahatlamışsındır. kendini daha iyi hissettiğine göre daha çabuk toparlanır ve bu sorunu tamamen atlatırsın umarımmm :))

önümüzdeki hafta dr gidip bi kontrolden geçiyim sorun yoksa hemencik başlıcam çalışmalara.. şuanda regl nedeni ile tükkan kapalı maleseff.. :78:

slm özde bende 4.5 sene doğum kntrl hapı kullandım seninde kullandığını okumustum burdan ben dr gittiğimde çocuk düşünüyoruz diye muayene oldum ve hamile kalmama bi sorun olmadığını söyledi doğum kntrl hapına karsı bi yargı olustuğu için bana neler diyolardı en az 6 ay hap seni korumaya devam eder en az 2 3 sene çocuğun olmaz vs vs drla konustum öyle bişey olmadığını söyledi iyikide hap kullanmıssın dedi istersen bu ay hamile kalabilirsin dedi :))) ben başka bi drdan duymustum en az 3 adet geçsin vücuttaki hormanlar atılsın demişti bende öyle yaptım 3 ay eşim korunmaya devam etti ve korunmadığım ilk ay hamile kaldım 3 ay beklemesemde olurdu aslında sanada bol sanslar umarım en kısa zamanda verirsin müjdeyi bize....

Ohh!! çok şükür rumuzcum. daha büyük bir sorun olmadığına çok çok sevindim. bununla atlattığınla kalsın inşallah. rapor işini atlamasaydın keşke diycem ama işkoliktin sen dimi :) ne yaparsan yap bazı şeyler değişmiyor demek ki çok fazla ayakta kalma ve çok yorma kendini, erken çıkıp uzanabilsen keşke canım. düzenli iğneni vurulursun hiç bir şeycik olmaz

yok canım kandırabilirmiyim hiç seni ortak bir tanıdığımız çıktıda onu sordum netleştirdim inanmazsan denize sor

evet evet, ben şahidim eslemcim:)
facebookta arkadaş olduğum birini tanıyormuş meraklı cimcime onu sordu. rahmetli bir abimizin eşi, karşılıklı duygusallaştık filan hayat çok tuhaf, bir varmış bir yokmuş... masal gibiyiz.

ayyy şeyma kaynanasından çeken biri olarak seni çok anlıyorum. kastettiğin rahatlığıda çok iyi biliyorum böyle birini kimse evde yalnız bırakmak istemez çünkü genellikle hem rahat hemde meraklı olurlar. şimdi sana söylediklerimizin hangisini yapsan işe yaramaz diye düşünüyosundur kesin haklısında ama kendi kaynanamdan çok iii biliyorum hep susar cevap vermezdim ama oda bildiğini okurdu iyi niyeten anlamazdı ama nezaman çok kızdımdayanamayıp içimden geçeni yüzüne söyledim ozamn bi sürede olsa rahat bıraktı. kısaca sen sustukça o daha çok üstüne gelir buarada eşin birşey diyemesede sana yapılana nazikçe ama açık ve net bir şekilde cevap verdiğin için sana alınamaz.....

kızlar bugün yazdıklarınızı okuyayam dedim ama hepsini bitiremedim. RUMUZ17 cnm senın yazdıklarını farkettim, sakın moralini bozma, zaten dr.unada görünmüşsün, moralini yüksek tut, her kanama kötü bişey olacak anlamına gelmiyormuş, ben en büyük delilim bunun için.
ESLEMciğim çok güzel dua etmişsin, Allah razı olsun cnm, ben de AMİNNN diyorum.

ay inşallah senin gibi kolay olur benimkide moral verdin bana canım çok tesekkür ederim. yasım 29 birde hap kullanınca hamile kalmak zor olur diyenler var cevremde. gerçi ben kulak asmam böyle seylere hersey kader kısmet işi ama insan az da olsa acaba olabilir mi diye geçiriyor aklından. çok mutlu oldum senin adına, Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin insallah.

özde bende 5 yıllık evliyim şuana kadar bebek düşünmediğimiz için ve etraftan doğum kontrol haplarıyla ilgili çok fazla şey duyduğumuz için onca sene eşim korundu, sonra biz bebek istediğimizde ayy yok ilk 6 ay kesin olmaz belki 2-3 yıl olmayabilir gibi şeyler söylediler yani hapla falanda ilgili değil ilk yıl çocuk yapmadıysan, nasıl korunursan korun çocuğun olmayacak muamelesi yapıyorlar. buarada bende ikinci ayımda hamile kaldım. eğer tıbben bir problem yoksa bence hamile kalamamanın tek nedeni bu durumu fazla düşünüp stres yapmak olabilir. etrafın dediğini düşünme bence umarın en kısa zamanda hayırlı haberlerini bize verirsin :))

Son düzenleme:

hiç canını sıkma öyle bişey olsa ben hamile kalamazdım bizim o ay ilişkilerimiz düzenli bile değildi ama malum güne denk getirmişiz ve bebişim geldibu arada hamile kaldığım halde bile hala aman sakın bi daha kullanma bak kısırlık yapıyo diyenler bile var ben ne diyeyimki artık iyiki korunmusum yani yoksa adam ceketini üstüne atsa hamile kalacakmısım :)))

tamam sen ne zamn cinsiyet öğrenmeye gitcen merak ettim

Esleeeemmm başka doktora gideceğim cinsiyet için demiştin bak ben gittim bugün :) adamın yanında hep doktorum şöyle dedi böyle dedi diye konuştum ya farkında olmadan inş bozulmamıştır:) bi de kramplarım var diye uydurdum sırf cinsiyet için geldim dememek için bacak arasında bir beyazlık var erkek olabilir dedi ama belli değil dedi.. yine fos çıktı yani mecbur bekleyeceğiz.. hala içimde bir umut var kız diye.. sen ne yaptııınnn..

Cnım bugün biraz daha iyisin dimi saol bitanem duadan başka yapacak bişey yok değilmi ben çok faydasını gördüm çok şükür

haaha seninki beceriksizmiş duygucum ben söyledim açıkca doktorumdan memnun değilim demedim ama evim buraya yakın olduğu için dedim çok tatlı bi kadın yarımsaatten fazla baktı ultrasonda azmetti sadece pipiyi çekebilmek için saolsun pipi kesin diğeride kız gibi dedi ama 2 hafta sonra daha net belli olur dedi hatta erken doğum riskine karşı falan rahim ağzı uzunluğuna baktı ikizlerde böyle bi risk varya kadın nasıl oturmam gerektiğine kadar söyledi bende size gelebilirmiyim dedi tabiki gelebilirsin ama ikiz olduğundan dolayı yeni doğanı ve küvezi olan bi özel hastaneye gitmeni öneririm dedi ikizlerde genelde erken doğum bekleriz falan dedi çok uzattım velhasıl ben çok memnun kaldım

ealtinn ve fatosersin teşekkür ederim kızlar. ben daha 6 aylık evliyim bebek için fazla beklemeyi düşünmediğimizden ve adet düzensizliğim olduğundan dr yönlerdirmesiylede kısa süre için hap kullanmanın en doğru sey olacağını düşündük o yüzden kullanıyorum bundan sonrası sizinde dediğiniz gibi tamamen kısmet işi. sizleri utandırmıcam arkadaslar insallah en kısa zamanda hayırlı haberler vericem size. :)

selam kızlar ben geldim...bugün bir umut bebeğimi görürüm diye devlet hastanesine gitmiştim ama ultrasonu 2 hafta sonra gel 3 lü testinede bakarız dedi( idrar kültürü verdim, birde burun kanıyordu yaani sildiğimde kurmuş kan geliyordu...normalmiş.....umutlarım 30 una kaldı ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…