Cnım bugün biraz daha iyisin dimi saol bitanem duadan başka yapacak bişey yok değilmi ben çok faydasını gördüm çok şükür
evet cnm bugün çok daha iyiyim çok şükür, dün herkesin iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim, bakalım ölçtü biçti bebişimi dr., herşeyi normal dedi, kan sonuçları hftya artık, cinsiyetide kesinleşti, gönlüm rahatladı, dün eve geldiğimde aynı ÖSSden çıkmış gibi yorgundum
selam kızlar ben geldim...bugün bir umut bebeğimi görürüm diye devlet hastanesine gitmiştim ama ultrasonu 2 hafta sonra gel 3 lü testinede bakarız dedi( idrar kültürü verdim, birde burun kanıyordu yaani sildiğimde kurmuş kan geliyordu...normalmiş.....umutlarım 30 una kaldı ya (
össden çıkmış gibimi niye sana şifreyi vermedilermi????
çokmu kötüydü yavv[/QUOT
çok gergin gittim, yolda ağzımı bıçak açmıyordu, kocamda dalga geçip durdu, bi de dönerken böyle olsan diyodönüş yolunda bütün sülaleyi aradığım için
30'u cumartesiye geliyor edutcum haftasonları devlet hastanesinde hasta bakıyorlar mı? yoksa başka doktorun var da ona mı gideceksin 30'unda? iki hafta sonra ayın 6'sı oluyor:44: idrar yolu enfeksiyonu mu oldun hayırdır? benim de ara ara burnum kanar ama küçücük, sabahları yüzümü yıkarken görürüm daha çok. ayy çok igrenç oldu bu, pardon.
30'u cumartesiye geliyor edutcum haftasonları devlet hastanesinde hasta bakıyorlar mı? yoksa başka doktorun var da ona mı gideceksin 30'unda? iki hafta sonra ayın 6'sı oluyor:44: idrar yolu enfeksiyonu mu oldun hayırdır? benim de ara ara burnum kanar ama küçücük, sabahları yüzümü yıkarken görürüm daha çok. ayy çok igrenç oldu bu, pardon.
selam kızlar ben geldim...bugün bir umut bebeğimi görürüm diye devlet hastanesine gitmiştim ama ultrasonu 2 hafta sonra gel 3 lü testinede bakarız dedi( idrar kültürü verdim, birde burun kanıyordu yaani sildiğimde kurmuş kan geliyordu...normalmiş.....umutlarım 30 una kaldı ya (
canım idrar kültürü dedigin idrarnı verdin yoksa rahimden akıntı alıyolarmış omu merak ettim:78::78::78:
ben geldim canlarım keyifler nasıl işşallah iyidir
Kızlar merhaba, Allah kısmet ederse ben de ekimde bebişimi doğurucam. ilk doğum olacağı için aklımda bir sürü soru var. siz karar verdiniz mi doğum şeklinize ve doğum yapacağımız hastaneye? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim... herkese mutlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum :81:
Kızlar merhaba, Allah kısmet ederse ben de ekimde bebişimi doğurucam. ilk doğum olacağı için aklımda bir sürü soru var. siz karar verdiniz mi doğum şeklinize ve doğum yapacağımız hastaneye? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim... herkese mutlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum :81:
hoşbulduk denisss_ruj :89:
aslında ismi seçtikten sonra kızdım biraz kendime ya burda herkes hamile birinin canı çeker diye ama olan oldu bi kere :93: aslında ben de aklımdan çıkarmak istiyorum doğum olayını ama hamile kaldığım için işten çıkarıldıktan sonra aklımda sadece doğumla ilgili şeyler var.. sanırım kendime başka uğraşlar bulmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?