2011 Ekim Anneleri

[/QUOTE] evet cnm bugün çok daha iyiyim çok şükür, dün herkesin iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim, bakalım ölçtü biçti bebişimi dr., herşeyi normal dedi, kan sonuçları hftya artık, cinsiyetide kesinleşti, gönlüm rahatladı, dün eve geldiğimde aynı ÖSSden çıkmış gibi yorgundum [/QUOTE]

össden çıkmış gibimi niye sana şifreyi vermedilermi????

çokmu kötüydü yavv

össden çıkmış gibimi niye sana şifreyi vermedilermi????

çokmu kötüydü yavv[/QUOT

çok gergin gittim, yolda ağzımı bıçak açmıyordu, kocamda dalga geçip durdu, bi de dönerken böyle olsan diyo dönüş yolunda bütün sülaleyi aradığım için

30'u cumartesiye geliyor edutcum haftasonları devlet hastanesinde hasta bakıyorlar mı? yoksa başka doktorun var da ona mı gideceksin 30'unda? iki hafta sonra ayın 6'sı oluyor:44: idrar yolu enfeksiyonu mu oldun hayırdır? benim de ara ara burnum kanar ama küçücük, sabahları yüzümü yıkarken görürüm daha çok. ayy çok igrenç oldu bu, pardon.

AMANN boşver onlara göre ortada hiçbişey yok biz hep abartıyoruz kadın miletiyiz ya:92::92::92:

yok canım özleden gidicem 30 unda...ben hastanede yatarken devlet hastanesindeki doktorumdan çok memnun kaldım...o açıdan onada gidiyorum kontrole...süper bir hatun:))) benim çocukken çok kanardı ama son 1-2 aydır ne zaman burnumu silsem geliyor kan pıhtısı...normalmiş

arkadaşlar hepinize şimdiden iyi tatiller kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, kendinizi yormayın, güzel beslenin ve iyi dinlenin. Allah'a emanet olun ben çıkıyorum.. :79:

idrar yolumu yoksa üşütümmü bilmem.... ama yataktan kalkamıyorum beimden ve kasıklarımda...bende taş var ne zaman iltihaplansa belim tutar umarım değildir çünkü ilaç kullanmak istemiyorum...bu arada doktorum zaten bu haftalarda bakılır dedi...birde beni ebem aradı:))) sağlık ocağpından ayda 1 arayıp soruyor o dedi 20. haftada aşı olacakmışısz hatınşlarrr

pek sevgili Beyime armağan etmek istiyorum bu şarkıyı çok acayip kötü fena içimden geldi armağan etmek o göremesede olsun[video=dailymotion;x95zx7]http://www.dailymotion.com/video/x95zx7_goksel-senden-baska-2009-zamanla-ne_music[/video]

canım idrar kültürü dedigin idrarnı verdin yoksa rahimden akıntı alıyolarmış omu merak ettim:78::78::78:

ben geldim canlarım keyifler nasıl işşallah iyidir

kızlar vücudumuz hamilelikten sonra %40-%50 daha fazla kan pompalamaya başlamış. kanın artması nedeniylede burunda basınç oluşuyormuş buda burunda aşırı kuruluk, kuruluğa bağlı tıkanıklık ve hafif burun kanaması yapıyormuş. tüm bu belirtiler normalmiş. Ayrıca 16. gebelik haftasında bu kan basıncındaki artış çok daha artıcağı için bu şikayetlerdede artış olması mümkünmüş. birde nefes nefese kalmada normalmiş ama bu durumda 16. haftada artıcakmış yinede bir kaç hafta sonra bu duruma alışacakmışız çünkü vücudumuzun daha çok oksijene ihtiyacı varmış akciyerlerimiz herzamankinden çok çalışmaya başlayınca vücudun buna alışması bir kaç hafta kadar zaman alıyormuş. buarada yatarken sol tarafınıza yatmanız gece solunum propleminizi azaltırmış. birde derin nefes almaya çalşışıp nefes alamıyorum diye çok düşünmemeye çalışmalıymışız... kısaca tüm bu belirtiler her şeyin yolunda olduğunun habercisi sadece değişen vücut işleyişine uyum sağlamak için biraz zamana ihtiyacımız var okadar :))

canım idrar kültürü dedigin idrarnı verdin yoksa rahimden akıntı alıyolarmış omu merak ettim:78::78::78:

ben geldim canlarım keyifler nasıl işşallah iyidir

idrar kültürünü detaylı tahlil için yapıyorlar, bir iki saatte çıkandan değil de, bakteri üremesi var mı yok mu diye birkaç gün bekletiyorlar laboratuvarda, tam idrar tahlili diyorlar canım ona. sanırım ondan yaptırmış edut.
iyilik nolsun pasamcım sen nasılsın pırpır anne :) bayan pırpır diycem sana bundan sonra. neymiş kalbi çarpıyomuş :) hep aklına gelsin, çarpmasa daha mı iyi diye düşününce sakinleşirsin şaka bi yana nasıl oldun? düne göre iyi misin?

Kızlar merhaba, Allah kısmet ederse ben de ekimde bebişimi doğurucam. ilk doğum olacağı için aklımda bir sürü soru var. siz karar verdiniz mi doğum şeklinize ve doğum yapacağımız hastaneye? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim... herkese mutlu ve sağlıklı bir hamilelik diliyorum :81:

yeşilim gördün mü bir yemek daha geldi, ahestenin gözü aydın :) domatesli pilaaavvv!!! çok severim, olsa da yesem şimdi. çok acıkkktıımm :84:

hoşgeldin domatesli pilav
biz topikçe yemek sever kızlarız, yemekli isimlere de bayılırız. seninle de çok gülersek alınma sakın :)
kendi adıma benim canımı istettin şuan, haarrtt diye ısırasım var şimdi monitörü.
doğum işini düşündük taşındık ve şimdilik düşünmemeye karar verdik. henüz çok erken çünkü. zamanı gelidğinde doktorlarımız ne derse çoğumuz onu yapıcaz.
teşekkürler sana da iyi bir hamilelik dönemi diliyorum.

aramıza hoşgeldin domatesli pilav:)) ben sakaryada oturuyorum oyüzden burda altınova diye bir özel hastane var ve yeni doğan ünitesi olan tek özel hastane sanırım orası olacak ama korucuk araştırma hastanesinede iyi diyorlar ikisi arasında karar vermeyi düşünüyorum ve tıbben bir zorunluluk olmadığı sürece normal doğum istiyorum. anne ve bebek için en iyisi üstelik çok çabuk toparlanıyosun ve göbek kalmıyor zaten netten her ikisinide izledim sezeryandan tırstım uyurken birinin içimi tombala arar gibi karıştırmasdını istemiyorum. ayrıca normal doğumda istersen epidural yapıyorlarmış yani bağırıcak kadar acı hissetmiyosun ama ıkınmayı hissediyosun bölece kolayca ağrısız normal doğum yapılabiliyor artık :))

hoşbulduk denisss_ruj :89:

aslında ismi seçtikten sonra kızdım biraz kendime ya burda herkes hamile birinin canı çeker diye ama olan oldu bi kere :93: aslında ben de aklımdan çıkarmak istiyorum doğum olayını ama hamile kaldığım için işten çıkarıldıktan sonra aklımda sadece doğumla ilgili şeyler var.. sanırım kendime başka uğraşlar bulmalıyım

domatesli pilav hoşgeldin ama olmuyo böyle benim de çok cnm istedi yaa şu nick işine bi sınırlama gelsin

şimdi yarım ekmek arası(ahesteye) domatesli pilav olcaktı ahhh ahhh

hoşgeldin aramıza. Muhtemelen bir süre herkesin canı domatesli pilav çekicek

Ben bebiş haberi gelmeden karar vermiştim. İnşallah bir sorun çıkmaz ise normal doğum yapıcam. Azcık bağırmak iyi gelir stres atarım:84:

cnm bu arada hamile olduğunu söylediikten sonra işten çıkardılarsa bi takım hakların var biliyomusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…