2011 Ekim Anneleri

merhaba
aslında keşke normal olsa ben de istiyorum. epiduralde o iğneden çok korkuyorum.. allah yardım hepimize

cnm bu arada hamile olduğunu söylediikten sonra işten çıkardılarsa bi takım hakların var biliyomusun...

merhaba
aslında keşke normal olsa ben de istiyorum. epiduralde o iğneden çok korkuyorum.. allah yardım hepimize

haa iğneden korkuyor, normal doğumdan korkmuyorsun yani öyle mi :) maşallah sana :)
riski için söylüyorsun sanırım, uzmanı yaparsa hiç bişe olmuyormuş. ben de öyle düşünüyorum, bakalım nasip.

cnm bu arada hamile olduğunu söylediikten sonra işten çıkardılarsa bi takım hakların var biliyomusun...

evet biliyorum. kız kardeşim avukat dava dosyasını hazırlıyor bu aralar. ama iş mahkemeleri oldukça uzun sürüyor. bu arada tabii gamile olduğum için başka bir işe de giremiyorum. bakalım herşeyde bir hayır vardır dedik. bir süredir kendi işimi yapmak istiyordum. doğumdan sonraya kaldı ama bu durumda.. yeterki bebek sağlıklı olsun ama davayı da sonuna kadar götürücem. çünkü işime son vermekle bebeğimin hakkını çaldıklarını düşünüyorum ve davadan vazgeçmiycem..

domatesli pilav hoşgeldin ama olmuyo böyle benim de çok cnm istedi yaa şu nick işine bi sınırlama gelsin

şimdi yarım ekmek arası(ahesteye) domatesli pilav olcaktı ahhh ahhh

leynanın da canı çekmiştir geri kalmaz o çaktırmadan iki yarım bile yer valla :)
afiyet olsun kuzucuklarımıza, yarasın kızlar yiyin siz bize bakmayın :)

hoşgeldin domatesli pilav.bence de başka uğraşlar bul.daha çok vakit var.son ay hep beraber düşünürüz inşallah o günlere ulaşırsak ama kendini sakın korkutma. bebişler girdi bi kere korksanda çıkacak korkmasanda.ben ilkini normal yaptım bunuda normal düşünüyorum.ama Allah bilir tabi.ama o kadar korkunç olsaydı hiç ikinciyi yaparmıydım

kesinlikle vazgeçme bu nasıl bi zihniyet ya bu insanlar doğurulmamışmı yada eşleri kızkardeşleri doğurmuyomu ne kadar anlayışsız insanlar çok kızıyorum gerçi benimkilerinde daha napckları belli değil pek hoşlarına gitmedi ama hiç umrumda bile değil Allahım yavrularımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

çok adiler yaa!! benim işyerim de bayılmıyor hamile çalıştırmaya ama zamanı gelince biz seni daha fazla yormayalım, kendinle, bebeğinle ilgilen diye usulünce kovuyorlar :) seninkiler tam çakallık yapmış valla ne gerekiyorsa yap, ara hakkını arkadaşım. uzun sürerse sürsün. ben Ankara'da ASKİ'yi dava ettim 1 sene sürdü, çok mağdur oldum ama uğraştım. bi de işçinin tarafını kolluyor zaten işçi mahkemeleri, nasıl olsa kazanacaksın, sonucunu bilerek uğraş en azından. benim kazanıp kazanmayacağım da belli değildi. stresini yaşadım bir buçuk yıl. ama değdi. vazgeçme davadan. sağlık işlerini nasıl yapıyorsun şimdi? özele mi gidiyorsun her seferinde? eşinin ssk sı var mı? çok özel oldu ama çok sinir oldum yaa!!

canımbeni aydınlattıgın için sag ol evet pır pır geldihamdolsuniyiyim seni sormalı beni sorucak olursan çok canım sıkılıyo ya sıkıntıdan bu dizi senin bu dizi benim

biri domatesli pilavmı dedi amanınkız gelde bir güzel yiyek yavyum seni
hoş geldin aramıza bu arada

özel sağlık sigortam var. yani sağlık konuları sorun değil şimdilik ama sakin geçirmem gereken dönemde özellikle son iki hafta çok strese sokup çok zorladılar. umarım çok uzun sürmez dava. hamileyken işten çıkarıldığımiçin tazminat falan daha ağır olarak ödetiliyor iş verene..

kızlar bu arada bugünlere dair günlük tutuyor musunuz?gerçi burası günlük gibi oluyor ama üşenmezseniz tavsiye ederim.insan unutuyor zamanla.ilerleyen zamanla okumak çok güzel oluyor.ilkinde ben tutmuştum.arada bakıyorum.ama bunda hala yazamadım.aklımda ama.

vahide hislerime tercüman oldun. benimde ilk hamileliğim biraz tırsıyorum ama etrafıma bakıyorumda genelde 2-3 çocuk. ozaman " bukadar korkunç olsa, ikinciyi niye yapsınlar ki " diye kendimi teskin ediyorum. buarada sen aslen Sakarya'lıydın tavsiye edebileceğin bir doktor yada hastane varmı burda ?

Hiç bile o kadar uzun sürmez bu topik yeşilzeytin müdavimi

Aldatılmış gibi hissettim

ay naptım ben herkesin canı çekti ben beylikdüzünde oturuyorum varsa yakınlarda olan yapayım bari beraber yiyelim : )

evet ya böyle cesaret verici cümlelere ihtiyacımız var : )))

aslında korkunç olsa da, çocuğumun tek kalmaması için, tek kalmaz da tek kardeş olmaması için yine bu zorluklara katlanıp ikinciyi yaparım ben Allah nasip ederse tabi. insanın kardeşinin olması çok önemli, benim için çok önemli oldu. o da yaşasın inşallah.

ayy canım yerim ben seni senin yerin başka çünkü sen en aşermeli günlerimizde nokta atışı yaptın midemize

ama inan domates olsa çıkış saati falan demeyip pilav yapıcam çok kötü fena oldum yaniii domatesli pilavında hakkını yememek lazım

canımsenide çok severim şahsen ben senin yerin ayrı kahvaltıda seni akşam yemegimde domatesli pilavı yicem gözüm döndü uleynnnnn sabah kahvaltım benim yerim seni her sabah yiyorum zaten
ay naptım ben herkesin canı çekti ben beylikdüzünde oturuyorum varsa yakınlarda olan yapayım bari beraber yiyelim : )

canım ben çok severim şaka bir yanada eşime diyeyimde gelince yapsın

maalesef ben kontrollerime bursada gittiğim için pek tanımıyorum.doğum zamanı sakaryaya geldim doğumevinde doğumu yaptım.onuda ebeler yaptırdı zaten.ama tanıdıklarım şenol şafak a gidiyorlardı.iyi diyorlardı.ama bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…