aramıza hoşgeldin domatesli pilav:)) ben sakaryada oturuyorum oyüzden burda altınova diye bir özel hastane var ve yeni doğan ünitesi olan tek özel hastane sanırım orası olacak ama korucuk araştırma hastanesinede iyi diyorlar ikisi arasında karar vermeyi düşünüyorum ve tıbben bir zorunluluk olmadığı sürece normal doğum istiyorum. anne ve bebek için en iyisi üstelik çok çabuk toparlanıyosun ve göbek kalmıyor zaten netten her ikisinide izledim sezeryandan tırstım uyurken birinin içimi tombala arar gibi karıştırmasdını istemiyorum. ayrıca normal doğumda istersen epidural yapıyorlarmış yani bağırıcak kadar acı hissetmiyosun ama ıkınmayı hissediyosun bölece kolayca ağrısız normal doğum yapılabiliyor artık :))
hoşbulduk denisss_ruj :89:
aslında ismi seçtikten sonra kızdım biraz kendime ya burda herkes hamile birinin canı çeker diye ama olan oldu bi kere :93: aslında ben de aklımdan çıkarmak istiyorum doğum olayını ama hamile kaldığım için işten çıkarıldıktan sonra aklımda sadece doğumla ilgili şeyler var.. sanırım kendime başka uğraşlar bulmalıyım
merhaba
aslında keşke normal olsa ben de istiyorum. epiduralde o iğneden çok korkuyorum.. allah yardım hepimize
cnm bu arada hamile olduğunu söylediikten sonra işten çıkardılarsa bi takım hakların var biliyomusun...
domatesli pilav hoşgeldin ama olmuyo böyle benim de çok cnm istedi yaa şu nick işine bi sınırlama gelsin
şimdi yarım ekmek arası(ahesteye) domatesli pilav olcaktı ahhh ahhh
haa iğneden korkuyor, normal doğumdan korkmuyorsun yani öyle mi :) maşallah sana :)
riski için söylüyorsun sanırım, uzmanı yaparsa hiç bişe olmuyormuş. ben de öyle düşünüyorum, bakalım nasip.
evet biliyorum. kız kardeşim avukat dava dosyasını hazırlıyor bu aralar. ama iş mahkemeleri oldukça uzun sürüyor. bu arada tabii gamile olduğum için başka bir işe de giremiyorum. bakalım herşeyde bir hayır vardır dedik. bir süredir kendi işimi yapmak istiyordum. doğumdan sonraya kaldı ama bu durumda.. yeterki bebek sağlıklı olsun ama davayı da sonuna kadar götürücem. çünkü işime son vermekle bebeğimin hakkını çaldıklarını düşünüyorum ve davadan vazgeçmiycem..
evet biliyorum. kız kardeşim avukat dava dosyasını hazırlıyor bu aralar. ama iş mahkemeleri oldukça uzun sürüyor. bu arada tabii gamile olduğum için başka bir işe de giremiyorum. bakalım herşeyde bir hayır vardır dedik. bir süredir kendi işimi yapmak istiyordum. doğumdan sonraya kaldı ama bu durumda.. yeterki bebek sağlıklı olsun ama davayı da sonuna kadar götürücem. çünkü işime son vermekle bebeğimin hakkını çaldıklarını düşünüyorum ve davadan vazgeçmiycem..
canımbeni aydınlattıgın için sag ol evet pır pır geldiidrar kültürünü detaylı tahlil için yapıyorlar, bir iki saatte çıkandan değil de, bakteri üremesi var mı yok mu diye birkaç gün bekletiyorlar laboratuvarda, tam idrar tahlili diyorlar canım ona. sanırım ondan yaptırmış edut.
iyilik nolsun pasamcım sen nasılsın pırpır anne :) bayan pırpır diycem sana bundan sonra. neymiş kalbi çarpıyomuş :) hep aklına gelsin, çarpmasa daha mı iyi diye düşününce sakinleşirsinşaka bi yana nasıl oldun? düne göre iyi misin?
hoşbulduk denisss_ruj :89:
aslında ismi seçtikten sonra kızdım biraz kendime ya burda herkes hamile birinin canı çeker diye ama olan oldu bi kere :93: aslında ben de aklımdan çıkarmak istiyorum doğum olayını ama hamile kaldığım için işten çıkarıldıktan sonra aklımda sadece doğumla ilgili şeyler var.. sanırım kendime başka uğraşlar bulmalıyım
çok adiler yaa!!benim işyerim de bayılmıyor hamile çalıştırmaya ama zamanı gelince biz seni daha fazla yormayalım, kendinle, bebeğinle ilgilen diye usulünce kovuyorlar :) seninkiler tam çakallık yapmış valla ne gerekiyorsa yap, ara hakkını arkadaşım. uzun sürerse sürsün. ben Ankara'da ASKİ'yi dava ettim 1 sene sürdü, çok mağdur oldum ama uğraştım. bi de işçinin tarafını kolluyor zaten işçi mahkemeleri, nasıl olsa kazanacaksın, sonucunu bilerek uğraş en azından. benim kazanıp kazanmayacağım da belli değildi. stresini yaşadım bir buçuk yıl. ama değdi. vazgeçme davadan. sağlık işlerini nasıl yapıyorsun şimdi? özele mi gidiyorsun her seferinde? eşinin ssk sı var mı? çok özel oldu ama çok sinir oldum yaa!!
hoşgeldin domatesli pilav.bence de başka uğraşlar bul.daha çok vakit var.son ay hep beraber düşünürüz inşallah o günlere ulaşırsak ama kendini sakın korkutma. bebişler girdi bi kere korksanda çıkacak korkmasanda.ben ilkini normal yaptım bunuda normal düşünüyorum.ama Allah bilir tabi.ama o kadar korkunç olsaydı hiç ikinciyi yaparmıydım
hoşgeldin aramıza. Muhtemelen bir süre herkesin canı domatesli pilav çekicek
Ben bebiş haberi gelmeden karar vermiştim. Inşallah bir sorun çıkmaz ise normal doğum yapıcam. Azcık bağırmak iyi gelir stres atarım:84:
canımbeni aydınlattıgın için sag ol evet pır pır geldihamdolsuniyiyim seni sormalı beni sorucak olursan çok canım sıkılıyo ya sıkıntıdan bu dizi senin bu dizi benim
biri domatesli pilavmı dedi amanınkız gelde bir güzel yiyek yavyum seni
hoş geldin aramıza bu arada
vahide hislerime tercüman oldun. benimde ilk hamileliğim biraz tırsıyorum ama etrafıma bakıyorumda genelde 2-3 çocuk. ozaman " bukadar korkunç olsa, ikinciyi niye yapsınlar ki " diye kendimi teskin ediyorum. buarada sen aslen Sakarya'lıydın tavsiye edebileceğin bir doktor yada hastane varmı burda ?
vahide hislerime tercüman oldun. benimde ilk hamileliğim biraz tırsıyorum ama etrafıma bakıyorumda genelde 2-3 çocuk. ozaman " bukadar korkunç olsa, ikinciyi niye yapsınlar ki " diye kendimi teskin ediyorum. buarada sen aslen Sakarya'lıydın tavsiye edebileceğin bir doktor yada hastane varmı burda ?
Hiç bile o kadar uzun sürmez bu topik yeşilzeytin müdavimi
Aldatılmış gibi hissettim
canımsenide çok severim şahsen ben senin yerin ayrı kahvaltıda seni akşam yemegimde domatesli pilavı yicem gözüm döndü uleynnnnn sabah kahvaltım benim yerim seni her sabah yiyorum zatenHiç bile o kadar uzun sürmez bu topik yeşilzeytin müdavimi
Aldatılmış gibi hissettim
ay naptım ben herkesin canı çektiben beylikdüzünde oturuyorum varsa yakınlarda olan yapayım bari beraber yiyelim : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?