2011 Ekim Anneleri

canım idrar kültürü dedigin idrarnı verdin yoksa rahimden akıntı alıyolarmış omu merak ettim:78::78::78:

ben geldim canlarım keyifler nasıl işşallah iyidir

kuzu bunda da idrar veriyorsun onlar bakteri üremesine bakıyorular...salı günü çıkacak tahlilim

Tamam kızlar affedildiniz çünkü bende akşam eşime domatesli pilav siparişi verdim bile

nickimi cacık diye değiştirsem bendende canınız çekermi bugünün menüsü domatesli pilav bol naneli cacık

yinede saol canım. eğer doktorumla bozuşursak şenol beyide bi denerim artık. bu arada canınız daha çok çekicek ama ben daha öğlen canım istediği için bol domatesli, biberli bulgur pilavı yapıp yemiştim. eve gidince yapın kızlar zaten 15 dk da yapılıyor az kaldı. buarada üç kere avcunuzu yalayın ki biyeriniz şişmesin :)))))

nickimi cacık diye değiştirsem bendende canınız çekermi bugünün menüsü domatesli pilav bol naneli cacık

OYYYYYYYYYYYY JSBDABVLHFBVkşebşbvftqgb
salyalarım klavyeye aktııııı cacık he naneli he işte şimdi beni tam can evimden vurdun
bi telefon molası salyalarımı silip kocamı aramam lazım

Herkese hayırlı akşamlar güzel hafta sonları. Ben yavaştan yavaştan kaçayım. Hafta sonu en yakın arkadaşımın kınası ve düğünü var. Oğluşumla azcık salınıp göbecikler atalım dimi amaa

aaaa olurmu hiç herkesin yeri ayrı.

Benim canım hiçbişi çekmiyor zaten nekadar imreniyorum birşey duyduğunda canı çekenlere.

evet benim de hiç çekmiyo.aşerince rüyanda bile onu görüyormuşsun.o durumu hiç yaşamadım.ama ikram edilen herşeyden tatma huyum var.ya sonra aklımda kalırsa diye .canım istemediğim halde tadıyom.beynime işlemiş heralde.tat yoksa aklın kalır diyolardı hep.

ııhhh ben tutmuyorum vahidecim ama keşke ilk günden başlayıp tutsaydım, bundan sonra yazarım yavruşumla aşk mektubu yazarız birbirimize. o henüz yazmayı bilmiyor ama ben anneyim ya hani, anlarım :) yazamıyorum ama 4 haftada bir evde aynı oturuş (yan uzanış) pozisyonda fotoğrafımı çekiyor eşim. ben istedim tabi :)

ay naptım ben herkesin canı çekti ben beylikdüzünde oturuyorum varsa yakınlarda olan yapayım bari beraber yiyelim : )

Benim canım hiçbişi çekmiyor zaten nekadar imreniyorum birşey duyduğunda canı çekenlere.

sana her gün taciz mesajları atalım eyt :) özel mesaj olarak yemek, yiyecek isimleri gönderelim mütemadiyen. eninde sonunda birinden birini canın çeker canım aaa çeksin artık :)

Tamam kızlar affedildiniz çünkü bende akşam eşime domatesli pilav siparişi verdim bile

yaa yanında bir de turşu, ayran da olsa harika oluuurr ayy çok kötü oldu şimdi bu. midem kazınıyor yaa bi şeyler bulayım yiyecek...
yaa domatesli pilavcım böyle işte. bunu demek istemiştim :)

demekki her hamilelik farklı.... bense hergün bişeye aşeriyorum , ilginç ama durduk yere uzun zamandır yemediğim hatta hatırlamadığım yiyceklerin kokusunu duyuyorum. ve bitürlü aklımdan çıkaramıyorum. benim bulantımda çok oldu bu haftaya kadar aşerdiğim şeylerin haricinde tüm yiyceklerden tiksiniyodum. inanmazsınız televizyonda kozalak reçeli gördümki (ilk defa gördüm ve duydum ) ve ona aşerdim eşim insan yemediği kokusunu bile bilmediği bişeye aşerermi neden normal hamileler gibi aşermiyorsun diye dalga geçsede aşerdim...:))))

bugünün menüsü patates yemeği domatesli pilav cacık..karnımda nasıl acıktı evde yemek yok..yapmayada halim yok

kızlar süpersiniz valla : ) iki günüdür ruh gibiydim moralim düzeldi, yeniden gülmeye başladım

:))) en iyisini yapıyorsun canım. Ama benim her şey miğdemi bulandırıyor.

sana her gün taciz mesajları atalım eyt :) özel mesaj olarak yemek, yiyecek isimleri gönderelim mütemadiyen. eninde sonunda birinden birini canın çeker canım aaa çeksin artık :)

bencede çeksin artık. Herkes hergün canın birşey istiyomu alalım diyor. Ama bende tık yok. Bağdem çağlası dediler aldım ama daha 1 tane yemedim 3. hafta oldu çürümüştür heralde atıcam kıyamıyorum

seninde başlar yakında. ben 2 hafta önce gece vcanım kısır çekti evde ince bulgur kalmamış diye hüngür hüngür ağlama krizine girmiştim eşim ben açık bişey bulayım diye evden çıkıp da gelene kadar deli gibi ağlamıştım şimdi çok komik geliyor ama o an onu yiyemeyecek olma düşüncesi çok korkunçtu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…