Hiç bile o kadar uzun sürmez bu topik yeşilzeytin müdavimi
Aldatılmış gibi hissettim
evet ya böyle cesaret verici cümlelere ihtiyacımız var : )))
Hiç bile o kadar uzun sürmez bu topik yeşilzeytin müdavimi
Aldatılmış gibi hissettim
canım idrar kültürü dedigin idrarnı verdin yoksa rahimden akıntı alıyolarmış omu merak ettim:78::78::78:
ben geldim canlarım keyifler nasıl işşallah iyidir
ayy canım yerim ben seni senin yerin başka çünkü sen en aşermeli günlerimizde nokta atışı yaptın midemize
ama inan domates olsa çıkış saati falan demeyip pilav yapıcam çok kötü fena oldum yaniii domatesli pilavında hakkını yememek lazım
canımsenide çok severim şahsen ben senin yerin ayrı kahvaltıda seni akşam yemegimde domatesli pilavı yicem gözüm döndü uleynnnnn sabah kahvaltım benim yerim seni her sabah yiyorum zaten
Canım ben çok severim şaka bir yanada eşime diyeyimde gelince yapsın
maalesef ben kontrollerime bursada gittiğim için pek tanımıyorum.doğum zamanı sakaryaya geldim doğumevinde doğumu yaptım.onuda ebeler yaptırdı zaten.ama tanıdıklarım şenol şafak a gidiyorlardı.iyi diyorlardı.ama bilmiyorum tabi
arkadaşım hoşgeldin
Direk çemkirdim kusura bakma
nickimi cacık diye değiştirsem bendende canınız çekermi bugünün menüsü domatesli pilav bol naneli cacık
hoşbulduk : ))) bu arada yeşil zeytine bayılırım bir de kokteyl zeytinse elimden düşürmem : )
aaaa olurmu hiç herkesin yeri ayrı.
Benim canım hiçbişi çekmiyor zaten nekadar imreniyorum birşey duyduğunda canı çekenlere.
kızlar bu arada bugünlere dair günlük tutuyor musunuz?gerçi burası günlük gibi oluyor ama üşenmezseniz tavsiye ederim.insan unutuyor zamanla.ilerleyen zamanla okumak çok güzel oluyor.ilkinde ben tutmuştum.arada bakıyorum.ama bunda hala yazamadım.aklımda ama.
ay naptım ben herkesin canı çektiben beylikdüzünde oturuyorum varsa yakınlarda olan yapayım bari beraber yiyelim : )
Benim canım hiçbişi çekmiyor zaten nekadar imreniyorum birşey duyduğunda canı çekenlere.
Tamam kızlar affedildiniz çünkü bende akşam eşime domatesli pilav siparişi verdim bile
nickimi cacık diye değiştirsem bendende canınız çekermi bugünün menüsü domatesli pilav bol naneli cacık
Herkese hayırlı akşamlar güzel hafta sonları. Ben yavaştan yavaştan kaçayım. Hafta sonu en yakın arkadaşımın kınası ve düğünü var. Oğluşumla azcık salınıp göbecikler atalım dimi amaa[/QUOTE
o göbeciklerden sonrada eve gelince kendini nazara karşı okumayı unutma.ayy bende istiyom göbecik atmak yaa
ııhhhben tutmuyorum vahidecim ama keşke ilk günden başlayıp tutsaydım, bundan sonra yazarım yavruşumla aşk mektubu yazarız birbirimize. o henüz yazmayı bilmiyor ama ben anneyim ya hani, anlarım :) yazamıyorum ama 4 haftada bir evde aynı oturuş (yan uzanış) pozisyonda fotoğrafımı çekiyor eşim. ben istedim tabi :)
sana her gün taciz mesajları atalım eyt :) özel mesaj olarak yemek, yiyecek isimleri gönderelim mütemadiyen. eninde sonunda birinden birini canın çeker canım aaa çeksin artık :)
yaa yanında bir de turşu, ayran da olsa harika oluuurr ayy çok kötü oldu şimdi bu. midem kazınıyor yaa bi şeyler bulayım yiyecek...
yaa domatesli pilavcım böyle işte. bunu demek istemiştim :)
evet benim de hiç çekmiyo.aşerince rüyanda bile onu görüyormuşsun.o durumu hiç yaşamadım.ama ikram edilen herşeyden tatma huyum var.ya sonra aklımda kalırsa diye .canım istemediğim halde tadıyom.beynime işlemiş heralde.tat yoksa aklın kalır diyolardı hep.
sana her gün taciz mesajları atalım eyt :) özel mesaj olarak yemek, yiyecek isimleri gönderelim mütemadiyen. eninde sonunda birinden birini canın çeker canım aaa çeksin artık :)
evet benim de hiç çekmiyo.aşerince rüyanda bile onu görüyormuşsun.o durumu hiç yaşamadım.ama ikram edilen herşeyden tatma huyum var.ya sonra aklımda kalırsa diye .canım istemediğim halde tadıyom.beynime işlemiş heralde.tat yoksa aklın kalır diyolardı hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?